Ruha stílusok és modellek

Sarong - a strandszekrény látványos eleme

Sarong - a strandszekrény látványos eleme

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Hogyan köti össze?
  3. Mit kell viselni?
  4. tartozékok

A tengerparti divatban számos lehetőség van a világ minden tájáról származó ruházatra. Ha a pareo a nyári szekrény ismerős részévé vált, akkor még mindig a sarongra néz.

Otthon másként nevezhető, beleértve a "Mundut" is.

A Sarong egy négyszögletes vagy téglalap alakú sál, amelynek hosszú oldala kb. 2 m.

Pontosan az a hossza, hogy a sarong különbözik a pareótól, amely már az életünk részévé vált. A pareo leghosszabb oldala általában 1,4 m.

Sokféle módon lehet összekötni a sarongot, így az egyik ilyen kendőt több dolog helyettesítheti. A turisták számára nagyon fontos a multifunkcionalitás, ezért javasoljuk, hogy fordítson figyelmet erre!

Jellemzők

Az őslakosok számára a sarong egy teljes ruhadarab, a szoknya és a ruha közepe. Különböző nemzetekben csak a szekrény női vagy csak férfias része van, a többieknek mindenki van. A nemzeti hagyományok stabilitásától függően a sarong ünnepi és vallási jelmezré vált, amelyet szokásos módon kivételes alkalmakkor viseltek, vagy a bennszülöttek megkülönböztető elemévé vált, amely a mindennapi ruházat szerves részét képezi.

A bennszülöttek zsebkendőket használnak a hagyományos színekből származó természetes szövetekből, és a turisták könnyű, engedelmes és repülő szarongokat választanak pamutból, selyemből, sifonból, szaténból. Különleges gyűrűk és csatok rögzítik a sarongot, ami nagyon kényelmes viselet. Thais gyakran rögzíti a szövetet a testen, utánozva a nadrágot.

Az a különleges kegyelem, amelyet a ruházat ad a nőknek, a sima mozdulatoknak és a formájuk könnyen megváltoztathatóságának képessége, a tervezők érdeklődésének szarkongó tárgyát képezte. Így a nyári szekrény univerzális és szép részletekkel bővült, így a kép titokzatos. Szokatlan színeket, azok kombinációit és divatos mintáit is találták a kendőknek.

A hagyományos szálfestési és szövésmódszerek mellett kezdték el festeni a textíliát (például batikolt vagy ikat).

A szarong haza hozása után művészeti tárgy lehet (táska, fejkendő vagy nyak sál) vagy akár belső tárgy (függöny, ágytakaró, panel, terítő). És behelyezhet egy bőröndöt, várva az új utazásokat.

Hogyan köti össze?

A Sarong nagy méretű, így ha képzeleted van, romantikus vagy etnikai képeket hozhatsz létre. Leggyakrabban a sarong a csípőhöz vagy a derékhoz kötődik, mint egy szoknya.

Fontolja meg a sarong árukapcsolásának közös módjait. Sokan közülük egyszerűek, és nem fog sok időbe telni.

Karibi változat

Lehetővé teszi a kendő magasságának kiválasztását a testen: csípőn vagy magasan a mell alatt. A zsebkendőt fordítva meg kell kötni a farkát a csomó előtt (szabadon és elrejtve hagyhatja őket). Egy elegánsabb mód különbözik abban a tekintetben, hogy a csomót eltolják: az egyik végét vesszük, és a csomó második farkaként egyszerűen elkapják a tetején egy darab ruhát. Az anyag többi része szagként van elrendezve, óvatosan megfogva a derék körül, és eltakarja a csomót.

Thai változat

A szövetet függőlegesen elrendezik, a rövid élt a test köré tekerik, és elhelyezik. A kendő alja egy vagy két oldalra van csavarva, a végeket derékig emelik, és az első csomót ez a drapéria elrejti. Az anyagot a lábak alatt tarthatja, így a harem nadrágot. Ez az opció megbízható és könnyen használható.

Burmában

Stitch a sarong mentén a rövid él, így keresztül lyukak."Csövet" viselve, a "farkát" a felső széle mentén, elölről kötve, befelé néző ráncokat kapunk. Belső részek. Ez a módszer segíti a sálat szoknyának vagy ruhának.

A legegyszerűbb lehetőség az, hogy a szövetet összecsukjuk, a szövetet a csípő köré tekerjük, és a felső éleket összekötjük. Így a miniszoknya kész lesz. A szögletes sarong hozzáadásával szép aszimmetrikus szoknyákat nyerünk.

A mesterkurzusok segítenek a ruhában másodpercek alatt:

  • Miután kimaradt a háta mögötti szövet, keresztezze a felső végét a mellkasán, tekerje őket szálakra, és nyissa vissza a nyakába.
  • Hagyja az egyik szélét az oldalán, emelje fel a sarongot a mellkas fölött, tartsa a sálat a hátad mögött, és tekerje a test körül, átfedése lesz a hátadon. Próbálja meg a kendő alsó sarkát szabadon hagyni. A második felső sarok is lehet az oldalon. Ezek a végek szíjakként szolgálnak: felfelé emelik őket a hónalj alól, és a nyak hátsó részébe kötik őket.
  • Hasonlóképpen, rövidebb zsebkendőt lehet kötni az egyik vállon: a sarong közepe az egyik oldalra irányul, másrészről a hónalj átfedik a szövetet, a sál sarkai a keresztbe hajtogatva, a vállig felemelve és a tetejére kötve. Az aszimmetrikus ruha antik stílusú.

Ezek a legnépszerűbb módok. Érdemes kísérletezni, hogy megtaláljuk a saját verziót, mert egy jól megválasztott minta és egy megfelelően kötött sarong eleganciát ad az ábrának.

Például, a hölgyek, akiknek csodálatos mellszobra van, jobban kötnek egy szarongot, mint egy szoknyát, és egy miniatűr - hogy csomókat készítsenek a mellkason. A helyes teljesség segíti a megfelelő függőleges vagy átlós mintát. Adjunk hozzá egy, a derék fölött kötött zsebkendőt. Minél keskenyebb a váll, annál nagyobb a sarong.

Mit kell viselni?

Az őslakosok ezeket a szoknyákat speciális blúzokkal viselik. A világ többi része azonban inkább a tengerparti felszerelés részeként használja a szarongot, amely különálló és monolit fürdőruhákkal, felsőkkel és könnyű nyitott cipőkkel ötvözi.

Elegáns és exkluzív sálakat lehet viselni a nyári partin, mint ruhát, kiegészítve a ruhát szandálokkal a sarokon vagy a platformon. Az egyszerű flip flops és a strandflip flopok teljes megjelenésűek a sarong-szal. Érdekes variációk lesznek a lábbelikre, amikor a szalagok, a heveder „magába foglalja” a lábakat.

tartozékok

Az ilyen nyári ruhák sajátosságait figyelembe véve, a tartozékokból kalapok, fejpántok és sálak maradhatnak. A fényes ékszerek megtalálják a helyüket. Ez lehet olcsó ékszerek, színes fülbevalók, karkötők, masszív nyaklánc kövekből vagy üvegből. Érdekes halmazok, korallok, tollak.

Strandképek, mint a természetes anyagokból készült táskák: pamut, szalma stb. Nagy vagy kicsi, kemény vagy puha, mint a kotomotochki, a legkülönbözőbb formák - az Ön preferenciáitól és szükségességétől függ.

Speciális csatgombok segítenek biztonságosan rögzíteni a ruhát, mint a sálak. Különböző formájúak, így a kép még kifinomultabbá és elegánsabbá válik. A szarongot öltözködésként elhelyezheted. A modern értelmezés lehetővé teszi.

A nyári kép nem nagy napszemüveg nélkül történik, mert az ilyen szemüveg segít megvédeni a szemét a robbantó sugaraktól. Sarong, mint ruházat, nemcsak a divat és a szépség tisztelete, hanem egy nagyon funkcionális kényelmes dolog, ami a kép fő eleme lehet. Érdemes megvenni egy pár sarong sálat, hogy minden nap megváltoztassa a megjelenését!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok