Ruha stílusok és modellek

Shift ruhák - egyszerû és elegáns

Shift ruhák - egyszerû és elegáns

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Tippek a kiválasztáshoz
 4. Mit kell viselni?
 5. tartozékok
 6. cipő

A hősnő, Audrey Hepburn képe a híres „Tiffany reggelitől” 1961-ben megjelent képe, amely egy öltözékben jelent meg előttünk, nem hagyott közömbösnek, és a ruha ez a modellje örökre a divat történetében vált.

A váltás (eltolódás, elmozdulás) fogalma, amely ezt a stílust adta, elkezdte szimbolizálni a fiatalok kultúrájának elmozdulását, távol mindent, ami ismerős. Azok a nők, akik nyugodtabbá váltak, olyan ruhát kellett volna viselniük, amely lehetőséget biztosított számukra, hogy kényelmesen dolgozhassanak, táncoljanak, és egész évben szabadon mozoghassanak.

A vállon lógó rövid, sima, sima ruha klasszikus lett. Megérdemelten elfoglalták a divat világában lévő, a világ minden táján népszerű és szeretett rést.

Nagyon kényelmes, praktikus ruha ma egy kedvenc ruhadarab, mind az irodában, mind az ünnepségeken.

Jellemzők

A Shift ruha egy rövid, szabadon áramló ruha, egyenes vonalú, egyenes vagy trapéz alakú. Ez a stílus nem emeli ki a derékot és az ábra görbéit. Inkább olyan, mint egy hosszúkás csúcs, amely általában a térd vagy a comb közepe felett ér el. Ellentétben a nyitott vállú változatával, a Shift modern ruhát bármilyen hosszú ujjjal is varrják.

A ruha klasszikus változata - ovális nyakkivágással vagy hajóval, nyakörvekkel - egy kicsi "fordulattal" lekerekített vagy hegyes sarkokkal.

A retro stílus hangsúlyozza a derékszegény zsebeket vagy a derékot.

A ruha-váltás lakonikus, szabad vágása miatt nyugodtnak érzi magát, és elrejti a testhibákat a kíváncsiskodó szemektől.

Ki alkalmas?

Az univerzális ruha, a Shift lojalitása lehetővé teszi, hogy elegáns és könnyedén nézzen ki egy másik építéssel: fiú vagy téglalap alakú, a has és a térfogatú csípő tulajdonosai.

Érdemes megjegyezni, hogy a derékra való hangsúly hiánya némi elhízást adhat a képnek, ezért a morzsákhoz szabad vágásokat ajánlunk. Kísérletezhet vékony hevederrel vagy övvel a ruhához. A derékvonalban lévő extra kilogramm elrejti a tüzet a stílus aljára.

A "midi" ruha változata érettebb nőknek szól. A modell jellemzői elfedik a has és a combok túlzott mennyiségét, és az ízlés szerint választott színek, szövetek és kiegészítők kellemesen változatosak lesznek.

És persze, a shiftdress nyereményt jelent a magas, vékony lábú lányoknak. Azok, akik hibátlan figurát szeretnének bemutatni, magabiztosan választhatnak egy formásabb ruhát.

Tippek a kiválasztáshoz

A ruha-Shift egyik lehetősége, ez a félig szomszédos sziluett.

"A műfaj klasszikusai", egy ruhában Shift rövid. Természetesen érdemes figyelembe venni a ruhák korát, alakját és célját. Végül is, a négyzet alakú vágás, a fáklya nélkül, még rövidebbé teszi a ruhát. Ha azonban meg van határozva, és nem megy az irodába, akkor egy szűk harisnyanadrággal, sötét monofónikus nadrággal ruházhatsz fel.

Az anyag hígítja a vágás egyszerűségét: gazdag árnyalatokat, a kontrasztok játékát részletesen, mindenféle nyomatokat, mintákat, cellákat és pöttyöket.

A szövet kiválasztásakor ajánlott egy jól tartó anyag, a forró szezonban a len és a pamut releváns, télen pedig a kötöttáru, gyapjú és kötött anyag melegíti őket.

Mit kell viselni?

A ruha-eltolás az alapvető szekrény értékes képviselője. Az ujjatlan, stílusos megjelenés klasszikus változata, kombinálva a kesztyűvel, kötött jumperrel.

Az irodában válassza ki a ruhát egy hosszabb változatban.

A ruha alatt nyitott karokkal viselhet hosszú ujjú blúz. Az üzleti megbeszélésen a shiftdress egy kabátot fog kinézni.

Hűvös időben kényelmes lesz egy ruhacsipesz vagy egy rövid bőrkabát.

Ahogy fentebb említettük, a szeretett ember problémája, de túl rövid, buja csípővel rendelkező ruha megoldható vastag harisnya, nadrágjáték vagy feszes nadrág viselésével.

Kiegészítők sál formájában, vagy egy elegáns pánt derékának kiemelése diverzifikálja a diszkrét ruhát.

tartozékok

A Dress Shift lehetővé teszi, hogy több szemet gyönyörködtető ékszert használjon: nyaklánc medálral, masszív karkötő, többrétegű gyöngyök.

Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a nők ilyen szerény sziluettjével mindig máshogy nézzenek ki.

De ne használd vissza - ha egy monokróm ruhát fényes nyaklánccal, gyűrűvel, övvel hígíthatunk, akkor a színes ruhadarab tartozékát kombinálni kell egy szövetmintával.

cipő

Jól illeszkedik a modellünkhöz, és alacsony cipővel, szandálokkal, csizmákkal és alacsony cipővel ellátott komfort cipővel, cipővel, kis széles sarokkal.

Télen a shiftdress és a magas csizmák látványos kombinációja egy lapos talpon, vagy egy kis sarokkal, valamint feszes harisnyával viselt csizmákkal.

Ünnepi alkalmakkor a ruha-váltás nagyszerű, magas sarkú cipővel rendelkező cég lesz.

A ruha-váltás jó szolgálatot fog nyújtani minden nő szekrényében, egyedülálló kényelmet biztosítva a tulajdonosának, és ezzel egyidejűleg kiemelve a jó ízlést és a stílusérzetet.

Comments
 1. Olga
  27.02.2016

  Ó, Audrey Hepburn ... milyen csodálatos ...

 2. Alina
  20.02.2016

  A Dress Shift univerzális - bármilyen formájú. és a tartozékok könnyen megváltoztathatják a képet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok