Ruha stílusok és modellek

Ruha-tunika - stílusos és modern kép

Ruha-tunika - stílusos és modern kép

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Egy kis történelem
 3. Ki lesz?
 4. divat
 5. faj
 6. Népszerű színek
 7. stílusok
 8. hossz
 9. anyagok
 10. évad
 11. Képek az alkalomból
 12. Mit kell viselni?
 13. tartozékok
 14. cipő

A divatos ruhásszekrényben gyakran megtalálhatók a "tunika" ruhák. Az ilyen felszerelések kényelmesek és alkalmasak bármilyen korú nők számára. A modern ruhákat, tunikákat a különböző stílusok és színek, valamint a varráshoz használt szövetek képviselik.

Jellemzők

Egy rövid tunikával összehasonlítva, ennek a stílusnak a ruhája hosszabb, ami független ruhadarabot jelent, amelyet nem kell kiegészíteni nadrággal vagy rövidnadrággal. Bár, ha kívánja, egy ruha-tunika megengedett az ilyen ruhadarabokkal való kombináláshoz. Ez a sokoldalúság a fő különbség.

A stílust tartalmazó ruhák egyéb jellemzői:

 • Ingyenes vágás.
 • T-alakú sziluett.
 • Nyakörv hiánya.

Lehet, hogy a tunika ruha hüvelye hiányzik vagy eltérő hosszúságú. Számos modellnek is van vágása az oldalakon.

Egy kis történelem

Tunikákat kezdtek viselni az ókori Róma és Görögország idején, és ez nem csak a női ruházat, hanem a férfi szekrény tárgya is.

Két téglalap alakú szövetből készült, amelyeket csataként a vállakon csatoltak egymáshoz. A tunikához használt szövet szerint a tulajdonos állapotát lehetett értékelni.

A férfi tunika közepes hosszúságú termék volt (a térdre), míg a női tunika hosszúságban különbözött a bokaitól. Majdnem mindig a tunikát egy pánt és egy köpeny egészítette ki. Kicsit később, a tunikák csak a női szekrényben maradtak. A díszítésben kezdett köveket és hímzést használni.

A középkorban csak a papok viseltek ilyen ruhákat, valamint a keleti lakosokat. A 20. század közepétől a nők újra elkezdték viselni a tunikát.

Most ez a stílus ruhája igényes, és rendszeresen megjelenik a járdákon.

Ki lesz?

Ruhák, tunikák a sokoldalúságukért szeretnek, mert ez a felszerelés tökéletesen illeszkedik bármelyik nőhöz, függetlenül attól, hogy hol van a teste vagy milyen korú.

Elég a megfelelő stílus kiválasztása, és minden lány képes lesz hangsúlyozni az ábra előnyeit, és minden hibája elrejtésre kerül.

Ez a stílus különösen szép a magas lányoknál és a közepes magasságú nőknél. Ha a lány magas, a tunika előnyös lesz a hosszú lábak hangsúlyozására. Az átlagos növekedési ütemű szépségű ruhák vizuálisan meghosszabbítják a lábak vonalát.

A "tunika" ruhastílus nagy plusz az a képesség, hogy ilyen ruhát használjon a lányok ruhásszekrényében, teljességgel. A laza illeszkedés segíti a figyelmet a derékrész hibáitól. A tunika ezen előnyét a jövő anyák is szeretik, akik nem akarják a figyelmet a növekvő hasra előre összpontosítani.

divat

A divatos nők szekrényében a tunikákat gyakran ilyen modellek képviselik:

 • Egyenes vágású, különböző hosszúságú ruhák. Ennek a modellnek a variációja lehet egy kissé tunika lefelé haladó tunika.
 • Széles strand ruha. Áttetsző anyagokból készül, és a strandon viselnek. Ha ilyen tunikát visznek a városban, akkor azokat farmerrel vagy nadrággal kell kiegészíteni.
 • Kötött tunikás nyakörv. A modellnek zárt teteje és a csípő alatti hossza van.
 • Tunika ing. Ez a ruha hasonlít egy férfi inghez, de hosszabb.
 • Magas derékú modell. Az ilyen tunika gyakran a mellek alatt van, így ez a ruha a nagyon vékony lányok és a várandós anyák között van.
 • „A denevér”. Ez a ruha-tunika nyári változata, amely segít elrejteni a teljességet.

faj

A tunikák eltérőek lehetnek:

 • Színes megoldás. Hagyományosan a nagy keresletű ruhák, tunikák, de sokféle fényes nyomású modell is található.
 • Hosszát. Az ilyen stílusú ruhákat az ultrahang modellektől a padlón lévő termékekig mutatják be.
 • Nyakkivágással. Leggyakrabban a tunika-ruha nyakkivágása kerek vagy V-alakú, de vannak négyszögletes nyakkivágású modellek is.
 • A dekoráció. Az érdekes mintázat mellett a tunika vonzza a figyelmet a tapasz zsebekkel, csipkékkel, flitterekkel, hímzésekkel és egyéb elemekkel.

Népszerű színek

A klasszikus színek, amelyekben ez a stílus leggyakrabban megtalálhatók, fehér, fekete és piros. Kék és türkiz tunikák is népszerűek. A színek árnyalataiban lévő termékek az év bármelyik szakaszában relevánsak, bár a nyári időszakban gyakran könnyű modelleket választanak.

A pasztell színek is inkább ezt a stílust választják ruházatként az irodában. Üzleti nők, mint a tunikák krémes, bézs, homokos vagy szürke színben. Ez a stílus fekete ruhája sikeresen helyettesítheti az esti köpenyt.

stílusok

A ruha tunikája:

 • Üzleti stílus. Ezek a tunikák tömörek és szigorúak, kis vagy egyáltalán nem fejeződnek be, főleg bézs, szürke és fekete.
 • Romantikus stílus. Az ilyen tunikás ruhákat gyakran díszítik drapériákkal, íjakkal, fodrosokkal és más díszítéssel.
 • Ethno-stílusban. Az ilyen tunikumok sajátosságai fényes nyomtatás és szokatlan vágás.
 • Cigány stílus. Az ilyen tunikás ruhák puffadt ujjúak (gyakran elasztikus szalaggal vannak összegyűjtve) és széles nyakkivágással.
 • Keleti stílus. Az ilyen tunikák jellegzetes különbségei az ujjak-kimonó, a stand-up gallér és az ázsiai nemzeti ruhák egyéb elemeinek jelenléte.
 • Sport stílus. Ezek a tunikák gyakran hosszú ujjúakkal és motorháztetővel rendelkeznek.

hossz

A tunika hossza nagyon változó. A padlón mind rövid modellek, mind termékek láthatóak, de a leggyakoribb ruhák a térben vagy kissé magasabbak (a csípő közepén).

A ruha hosszának kiválasztásával figyelembe kell venni a lábuk és a test egészének sajátosságait.

Ha egy nő el akarja rejteni a csípőinek teljességét vagy a lába egyenlőtlenségét, akkor a hosszú modellek előnyösebbek, és a vékony lányok karcsú lábakkal egy kis hosszúságú tunikát viselhetnek, zavartalanul. A térdre szabott tunikák tökéletesen látszanak a karcsú fiatal hölgyeknél és a csodálatos figurákon.

anyagok

A tunikák gyártásához különböző szöveteket használtak. A nyári modellek hagyományosan olyan könnyű anyagokból készülnek, mint a sifon és a szatén. A selymet gyakran használják esti modellekhez, és a gyapjú, a kasmír és a kötöttáru leginkább a hűvös időjáráshoz szükséges varrás tunikát igényli. Széles körben használják az etnikumú ruhákat, a leneket és a gyapotot.

évad

nyár

A nyári ruhák kiválasztásakor a fehér tunika ruhák az egyik vezető helyet foglalják el.

A nyári tunikák közé tartoznak a fényes tunikák, amelyek geometriai, absztrakt vagy virágos nyomtatással rendelkeznek.

Tavasz / ősz

Hűvös időjárás esetén a lányok a meleg anyagból készült tunikákat részesítik előnyben, például a hosszúkás pulóverre emlékeztető kötött mintákat.

tél

Hideg időben a gyapjúból és a kötöttáruból készült ruhák nagy igényt mutatnak. Ezeknek az anyagoknak a modelljei gyakran puha és monokromatikusak, hosszúságuk a térd alatt van. Kombináltak egy dzsekivel vagy kardigánnal, valamint sarkú cipővel.

Horgolt és kötő tunika ruhák

A női figura méltóságát hangsúlyozó kötött tunikás ruhák nagy keresletet igényelnek. Általában úgy néz ki, mint egy hosszúkás pulóver.

Meleg és hangulatos lélegzetet ad ilyen dolgokból. Az őszi-téli időszakban vékony nyári modelleket és melegeket is vásárolhat. Ha exkluzív, megrendelhető kézműves tunikás ruhákat szeretne. Kötött tunikát viselnek önállóan, és kiegészítve más ruhákkal. Abszolútnak kell lennie!

Képek az alkalomból

Irodába

A ruhák-tunika visszafogott színek alacsony kulcsú modelljei jó választás egy üzleti kép számára. Monoton tunika sikeresen kombinálva fekete nadrággal vagy ceruza-szoknyával a színnel ellentétben.

Gyakran egy üzleti stílusú ruha-tunikát viseltek egy teknős vagy blúz tetején. Ezen kívül az őszi-téli időszakban az irodai tunikákat a klasszikus kabátok vagy kardigánok kombinálják.

Egy sétára

Egy ruha-tunikában kényelmes a város körül sétálni barátaival, és egy dátumot folytatni. Nyáron a képet áttetsző tunikából és könnyű farmerből vagy vékony nadrágból kell készíteni.

Tavaszi vagy őszi séta során kötött tunikát viselhet, kiegészítve őket túrákkal és nadrágjátékokkal. Fontos, hogy válasszuk ki a megfelelő tartozékokat, például egy vékony szalagot, hogy felhívjuk a figyelmet a derékvonalra, és díszítésként - egy lánccal vagy sálral ellátott medál.

A hímzéssel, mesterséges gyöngyökkel, strasszokkal vagy csipkével díszített fényes tunikás ruhákat is viselhet. Nagyon népszerű és nyomtatott termékek - mind absztrakt, mind virágos.

Beach ruha-tunika

A tunika a strandruházat egyik legjobb lehetőségének tekinthető. Az ilyen áttetsző anyagból készült ruhát szandálok vagy szandálok viselik egy lapos talppal. Leggyakrabban a tunikás ruhák strandopcióit rövid modellek képviselik, amelyeket rövidnadrágokkal vagy nadrágokkal lehet viselni.

A derékrész kiemeléséhez a strand tunikát egy vékony öv vagy öv egészíti ki.

Mit kell viselni?

 • A nyári tunikákat kapri, vékony szoknya, rövidnadrág, széles nadrág és nadrág viseli.
 • Hűvös időben, tunika alatt, farmert, feszes harisnyát, nadrágot és teknősöket viselnek.

tartozékok

Gyöngyök vagy hosszú láncok érdekes medálokkal jól illeszkednek a tunika ruhákhoz. Ezeket csak a terméken hímzés esetén kerülni kell. Ezen a stíluson a ruhát karkötők és fülbevalók egészítik ki.

Sok tunika tökéletesen kombinálva van egy övvel vagy övvel, különösen, ha vékony derékra szeretné összpontosítani.

Ha egy lánynak túlsúlya van, akkor nem viselhet széles övet, egy tunikát, valamint egy nagy ékszert.

cipő

Téli tunika ruhákat viselnek bőr vagy velúr csizmák, amelyeknek magas sarkú cipő vagy ék kell lennie. Ha ilyen ruhában sík talpú cipőt választ, ez vizuálisan csökkenti a lány növekedését.

De egy rövid ruha-tunika szandál alacsony sarkú lesz nagyon jó kiegészítés. A rövid és közepes hosszúságú modellek azonban csodálatosan kombinálhatók a magas sarkú cipőkkel.

A térd fölötti tunika is vonzónak tűnik a fűzős csizmákkal. Ha nadrágot vagy rövidnadrágot tesz egy tunika alatt, az ilyen készlet cipőit balettcipőként vagy sabotként lehet bemutatni.

Comments
 1. Alena
  21.02.2016

  Szeretem a tunikákat! Könnyen megváltoztathatja a képet azzal, hogy más ruhadarabokat és kiegészítőket is hozzáad. A szabad vágás a legváltozatosabb, az ilyen tunikákkal valami jön létre.

 2. Maria
  21.02.2016

  Mindig ruha-tunikát viselek. Ellenkező esetben ez a mini hosszúság a megfelelő időben és a fehérnemű számára is elérhetővé válik mindenki számára.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok