Ruha stílusok és modellek

Tulipán ruha - virágokkal ihlette

Tulipán ruha - virágokkal ihlette

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. A vágások típusai
 3. szövetek
 4. Ujjakkal
 5. Zsebekkel
 6. Népszerű színek
 7. hossz
 8. Megfelelő a stílus?
 9. Mit kell viselni?
 10. tartozékok
 11. cipő

Tulipán ruhák nagyon népszerűek és vonzóak. A stílus neve kapcsolódik a ruha nagy hasonlóságához a tulipán virággal, amelyet fejjel lefelé fordítottak.

A deréknál a tulipán ruhák keskenyek, a comb felső részén az ilyen ruhák szoknya kibővül, és a szegélyre szűkül. A szoknya térfogatának hozzáadásához a derékban, vagy különböző elemekkel és betétekkel egészül ki.

Ennek a stílusnak a ruhái mindennapi felszerelésként és ruházatként szolgálhatnak az ünnepléshez. Segítenek elrejteni a csípő teljességét és vizuálisan meghosszabbítják a lábakat, valamint a derékra összpontosítanak.

Ki alkalmas?

A tulipánruha tavasszal, gyengédséggel és ifjúsággal van társítva, így a fiatal lányok többször választják. Egyaránt jól néz ki mind a túlzott vékonysággal rendelkező fiatal hölgy, mind a csodálatos formájú lány.

Kétségtelen, hogy a legjobb „tulipán” a nőkre néz, akiknek alakja egy téglalaphoz és egy homokórahez hasonlít, különösen karcsú lábak jelenlétében.

 • A térfogatú szoknya segít az „inverz háromszög” alakjának harmonikusabbá tételében.
 • A „háromszög” sziluettjével rendelkező lánynak olyan modellt kell választania, amely kiterjedt ujjaival vagy drapériájával rendelkezik.
 • A törékeny lányok a legjobban egy nyitott ruhával rendelkeznek.
 • Ha a lánynak alma alakja van, egy tulipán ruha nem megfelelő választás.

A vágások típusai

A tulipán ruhában található legnépszerűbb nyakkivágás V-alakú. Néhány modellben a szag jelenléte miatt alakul ki. Más szokásos kivágások az ilyen stílusú ruhákban oválisak és kerekek. Vannak olyan modellek is, amelyek négyszögletes nyakkivágásúak.

szövetek

A nyáron a tulipán ruhák, a chintz, a sifon és a pamutszövet varrására használják.

Kötöttáru vagy gyapjú használatos alkalmi ruhákhoz, amelyek hűvös időben viselnek. Ha a ruhát ünnepségre szánják, bársony, brokád, szatén, selyem és más drága szövetek használhatók.

Ujjakkal

A tulipán ruha ujjainak hossza más lehet. Vannak olyan modellek, amelyek hosszú ujjúak és rövidebb ujjúak. Ebben az esetben keskeny perselyek és puha hüvelyek is lehetnek. Az ilyen stílusos ruhák vállakon nagyon népszerűek.

A széles vagy vékony pántokkal ellátott termékek nagy igényt mutatnak. Vannak olyan ruhák modelljei is, amelyekben a vállak teljesen csupaszok maradnak.

Zsebekkel

A tulipán ruha néhány modellje belső oldalzsebekkel rendelkezik. Ezek az elemek segítenek a csípő mennyiségének növelésében.

Népszerű színek

fekete

A fekete tulipán ruha sikeres alternatívája a fekete köpeny ruhának. Ez a felszerelés elég szigorú ahhoz, hogy ruházatként használhassa az irodában.

Ha egy fekete tulipán ruha díszítésében rhinestones vagy flittereket használnak, ezt a modellt a klubban vagy egy pártban lehet viselni. Ugyanez vonatkozik a mini hosszúságú modellekre is.

Azok, akik szeretnék felhívni a figyelmet a karcsú derékra, ezzel a stílussal a kontrasztos övet felvehetik a lakonikus feketeig. A „tulipán” stílusban monokróm fekete ruhát, fényes övvel, pl.

kék

A kék gamma különböző árnyalatokban, lágy kéktől a sötét farmerig és az indigóig. A "tulipán" stílusának sötétkék ruhái vékonyak és segítenek elrejteni a teljes csípőt.Az ilyen ruhák testét gyakran V-nyakkivágás képviseli.

Egy barna bőrszíj vagy egy fekete öv jól illeszkedik a kék tulipán ruha.

fehér

A fehér tulipán ruhák szelíd és nőiesek, így gyönyörű esküvői ruhaként szolgálhatnak.

Az esküvői ruhákkal való társulás kizárása érdekében az ilyen stílusú fehér ruhákban más színek is lehetnek, például fekete szegély a szegélyen és a nyakvonalon. Is, egy fehér tulipán ruha viselése fényes öv.

bézs

A pasztell árnyalatok segítenek a szelíd megjelenésben. Az ilyen színű tulipán ruhákat gyakran alkalmi ruhákként használják, és ha érdekes kiegészítőkkel adják hozzá őket, romantikus megjelenést kapnak. A legjobb az egészben, hogy egy barna vagy fekete öv illik a stílus bézs színű ruhájához.

piros

Egy ragyogó piros tulipán stílusú ruhát viselnek egy romantikus dátum, prom vagy más ünnep.

Ha egy ilyen ruhában egy többrétegű szoknya van, a modell tágas lesz. A vékony pántokkal ellátott szatén piros tulipán ruha jó választás egy párt vagy más fontos esemény számára.

hossz

A ruha-tulip szoknya hossza a növekedésnek megfelelően van kiválasztva. Minél alacsonyabb a lány, annál rövidebb a modell, amit megengedhet. Ez azonban a lábak ideális alakját igényli.

hosszú

Hosszú tulipán ruhák általában a boka hossza közepén. Ezeket elsősorban a drága textíliák estélyi ruhái képviselik, szép kivitelben. A leggyakoribbak a fekete és a vörös és fehér hosszú ruhák.

midi

A térd alatt kissé hosszabb ruhák tökéletesek a magas lányoknál. Gyakran diszkrét alkalmi ruhák, különböző ujjú.

rövid

Rövid tulipán ruhák a legelterjedtebbek és keresettebbek. Mind a napi, mind a ruhát használják. Ne feledje, hogy a térdtől kissé hosszabb ruhák a legjobbak az átlagos magasságú lányoknak. Rövid hölgyek is viselniük kell egy mini tulipán szoknyával rendelkező ruhát.

Megfelelő a stílus?

A tulipán ruha nagyon vonzónak tűnik a göndör hajú lányoknál, főleg ha magas sarkú cipőt viselnek ezzel a ruhával. Az elhízott nők számára a legjobb választás egy szagú modell. A túlsúly jó választása a középső vagy hosszú ujjú tulipán ruha.

Mit kell viselni?

Viseljen tulipán ruhát, rövid kabátot vagy kabátot, amely nem takarja el a csípőt.

Az egyik legsikeresebb kiegészítés egy öv vagy heveder, amelynek színe ellentétben áll a ruha hangjával. A vastagságát a lány derékának figyelembevételével választják ki - a vékony deréktulajdonos széles övet használhat, és ha vékonyabbá teszi a derékot, válasszon egy kisebb vastagságú övet.

tartozékok

Kecses fülbevalók, karkötők és vékony láncok alkalmasak az ilyen stílusú ékszerekhez. Kiegészítheti őket sálral és egy vékony övvel vagy kis tengelykapcsolóval ellátott zsákkal.

cipő

A legjobb az, hogy a cipők, amelyek sarkúak, megfelelnek a tulipán stílusú ruhának. Sőt, minél hosszabb a ruha, a vékonyabb és a magasabb a sarok a cipőn. Az átlagos hosszúságú sűrű anyagú ruha esetében a magas sarkú csizma jó választás.

Comments
 1. Rita
  22.02.2016

  Ez a stílus sok kötetet ad. Jobb vásárolni egy nem duzzadó anyagot, mert a ráncok miatt egész idő alatt ráncosodik.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok