Ruha stílusok és modellek

Alacsony derékú ruha - puccs a női divatban

Alacsony derékú ruha - puccs a női divatban

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. faj
 4. Teljes szoknya
 5. hossz
 6. Esküvői ruhák
 7. Esti lehetőségek
 8. Teljes?
 9. Tippek a kiválasztáshoz
 10. Mit kell viselni?
 11. tartozékok
 12. cipő

Jellemzők

Modern, alacsony derékvonalú ruhák - ez a múlt század 20-as évszázada. Abban az időben valódi puccs történt a női divat történetében. A férfiakkal való egyenlőségért folytatott küzdelemben a nők elkezdték elhagyni a hosszú, puffadt szoknyákat és elkezdtek új megoldásokat keresni maguknak. Alacsony derékú ruhák megjelentek a birodalom és a fűző ruhákkal szemben, hangsúlyozva a női formákat. A derékvonal eltolásával a sziluett laposabb, téglalap alakú. Így a ruhák kicsit fiúsá tették az alakot. Ezen kívül kényelmesen mozogtak, táncoltak és sportoltak.

Ki alkalmas?

Alacsony derékú ruhák jelentek meg az első világháború alatt. Ezután a nőies szépség eszméje megszűnt levegő, törékeny lények, és az emberek szeme erős, sportos lányokhoz fordult, akik képesek megbirkózni a kemény munkával. Ez tükröződött a női ruházat stílusában. Az alacsony derékú ruha leginkább sportos figurákkal rendelkezik: magas és széles vállú.

Ha a "téglalap" vagy "fordított háromszög" típusához tartozik, ezt a ruhát biztonságosan viselheti. Kerülje el a ruhákat, amelyeknek deréktáji vonalakkal kell széles csípővel rendelkező lányok, valamint az alacsony növekedésűek.

faj

A leginkább igényelt modell köpeny ruha alacsony derékú. Már régóta igazi klasszikus lett, és szinte minden lány szereti. Egyszerű, elegáns, tetszőleges számban néz ki, és különböző alkalmakra alkalmas.

Sack-Linie. Ez a ruha stílusa, amely a jazz korszakához kapcsolódik. Ez szimbolizálja a kényelmetlen fűzők és a szűk ruhák elutasítását. A "Sak-line" egy ingyenes ruha a hevedereken, nagy nyakkivágással és egy rövid szoknyával, amely majdnem a csípőtől kezdődik.

Dress Charleston. TAuger jött hozzánk a múlt század 20-as éveiből. Ez a rövid, egyenes vágású ruha, gazdag, többrétegű díszítéssel, bordával, flitterekkel, tollakkal, ragyogással, stb.

Teljes szoknya

Az alacsony derékvonal egy bolyhos szoknyával kombinálva nagyon népszerű stílus az estélyi ruhákhoz.

Ha a ruha hosszú, azt sziluettnek vagy A-nek nevezik. Ezek a ruhák szinte minden alakra jól illeszkednek. A duci lányok gyakran választják ezt a változatot. Feltéve, hogy a ruha kemény fűzővel rendelkezik, tökéletesen beállítja az ábrát. Rövid ruha, alacsony derék és teljes szoknya nem alkalmas mindenki számára. Csak keskeny csípővel és karcsú lábakkal nézhet ki tökéletesen ebben a ruhában.

hossz

Hagyományosan az alacsony derékú ruha nem volt hosszú, mivel akkor tűnt fel, amikor a nők végül úgy döntöttek, hogy elhagyják a padlóhosszú ruháikat. Azonban ma láthatjuk, hogy ilyen ruhák vannak különböző hosszúságúak.

hosszú

Egy hosszú, alacsony derékú ruha egyaránt lehet kifinomult estélyi ruha és könnyű ruházat a gyalogláshoz. A klasszikus sziluett ruha, amelyet gyakran a menyasszony választ, az első kategóriába tartozik. Ez a felszerelés nagyszerű kihívás a jövő anyák számára, akik el akarják rejteni a vázolt hasat. A laza szoknya, amely gyönyörű redőkben gyűlt össze, a képet nőies és romantikusvá teszi.

midi

Az alacsony derékú ruha klasszikus hossza midi - végül is, egy évszázaddal ezelőtt, a nők még mindig nem engedték meg maguknak, hogy erősen kitesszék lábukat.

A közepes hosszúságú ruha egy sokoldalú lehetőség, amely mind a munkanap, mind az ünnepi est számára alkalmas. A hétköznapi modellek általában csak néhány centiméterrel alábecsülik. Ez az illeszkedés a leginkább optimális a különböző vágott szoknyákhoz - keskeny, lángolt vagy vésett.

rövid

Rövid derekú és mini szoknya - ez egy meglehetősen népszerű koktélválaszték. Ha egy ilyen felszerelés valóban megfelel Önnek, akkor a hagyományos illeszkedő ruhák hátterében nagyon előnyös lesz.

Egy rövid, alacsony derékú ruha lehet alkalmi vagy sportruházat. A szabad vágás lehetővé teszi, hogy aktívan mozoghasson, így kényelmesen utazhat a görkorcsolya, teniszezhet, stb.

Esküvői ruhák

Minden nap egyre több menyasszony dönt az alacsony derékú ruhák mellett. Az elmúlt években ez a stílus az esküvői divat trendje.

Általában az alacsony derékú esküvői ruha két alapvető elemmel rendelkezik: egy testes vagy fűzőtest és egy hosszú, teljes szoknya. Ez együtt hihetetlenül szép sziluettet teremt. Ezek a ruhák megmutatják a menyasszony nyakának és vállának szépségét, hangsúlyozzák a mellkasot és a derékot, valamint elfedik a problémás területeket. A magas derékú esküvői ruhák annyira kitűnőek, hogy a stylistok tanácsot adnak a menyasszonyoknak, hogy minimális ékszereket kapjanak, és egy nagyon egyszerű frizurát válasszanak.

Esti lehetőségek

Az alacsony derékú estélyi ruhák két fajtája a fashionista legnagyobb szeretetét élvezi. Az első a jazz-stílusú modellek, amelyek a Gucci divatháznak köszönhetően népszerűvé váltak.

Ahogy kinéznek, könnyen elképzelheted, emlékszel a "The Great Gatsby" című filmre. Kis, egyenes vagy enyhén felszerelt ruhák, luxus dekorációval. Hímzés, csipke, gyöngyök, strasszok - ékszerek nem lehetnek túl sokak. A második típus egy alacsony derékú és hosszú, egyenes szoknya, melyet a divatház Chanel hozott létre. Ők végeznek, és vékony, repülő szövetek, egy egyszerű, de drága dekor.

Teljes?

Alacsony derékú ruhák tökéletesen illeszkednek a teljeshez, mert ez a stílus lehetővé teszi, hogy vizuálisan beállítsa az ábrát.

Ha van pocakja, ez azt jelenti, hogy a rugalmas szövetből készült, jól illeszkedő ruhák nem az Ön számára készültek. De a leeresztett derékvonalú modellek az alak felső részét képezik egy téglalap alakjának, ezáltal elrejtve az összes kiálló részt. Az ilyen ruhával rendelkező buja csípő nem rejtőzik, de a korrekciós fehérnemű megoldja a problémát. De a kövér karok és a vállak kiegyensúlyozhatók egy elég bolyhos szoknyával. A luxus formájú lányoknak olyan modelleket kell választaniuk, amelyek nem a térd felett vannak. És ne felejtsd el a sarokról - úgyhogy sokkal karcsúbb lesz.

Tippek a kiválasztáshoz

 • A ruha részletei kedvezően hangsúlyozzák az erényeidet, vagy fordítva, tönkreteszik mindent. Ha rendelkezik egy luxus mellével, vegye figyelembe a gyönyörű, szokatlan nyakkivágással rendelkező modelleket. A nyak és a vállak hibátlan bőre kiváló ok arra, hogy vállpánt nélkül nyitott ruhát kapjunk. Kecses kezek hangsúlyozzák a rövid, puffadt ujjakat.
 • Az alacsony derékú ruha hosszával nagyon óvatosnak kell lennie, különösen akkor, ha nem tud magasodni. Magas lányok választhatnak maguknak bármilyen hosszúságú modelleket, de miniatűr fiatal hölgyek jobbak a ruhákon a szoknya mellett a padlóra.

Mit kell viselni?

Az alacsony deréktájékoztató ruhájának kiválasztása közvetlenül függ a ruhától. Ha ez egy klasszikus estélyi ruha, akkor nem kell más, mint a cipők, kézitáskák és ékszerek. A 20-as évek stílusában megjelenő ruhák kiegészíthetők az adott korszak kiegészítőkkel - apró kalapok, fejpántok, boa vagy gyöngyös pénztárca egy lánccal. Az alkalmi stílusú ruhát szinte mindent kombinálhatjuk.Ez a ruha jól néz ki egy esőkabát, farmer vagy bőrkabát. Rövid, sportos stílusú ruhákat lehet viselni vékony farmerrel vagy nadrágtartóval.

tartozékok

A legtöbbünk alacsony derékvonalú ruhát visel, amely a múlt század elejének divatjához kapcsolódik. Ahhoz, hogy egy ilyen ruha harmonikus képét hozza létre, ki kell választania a megfelelőt.

E nappal az esti női ruhák megtestesítették a csillogás fogalmát - annyira, hogy luxusuk és csillogásuk volt. Az ünnepi alkalmakra való ruházathoz különleges ékszert vagy retro stílusú ékszert kell viselni: hosszú gyöngyök, csomózott, csillogó fülbevalók, karkötők és gyűrűk nagy kövekkel. Csak ne viseljen mindent egyszerre - egy pár ékszer elég lesz.

cipő

A derékvonal lefelé tolódott, így alacsonyabb lesz, és a lábad kissé rövidebb. Ezért a cipők kiválasztásánál a fő feladat az, hogy kiválasszuk azt, amely kiegyenlíti ezt a hatást. Ez azt jelenti, hogy el kell hagyni a lapos cipőket, valamint a magas csizmákat és a csizmákat, amelyek a lábat vízszintesen is vágják.

A legjobb megoldás a magas sarkú cipő vagy szandál. A cipők bézs és szűk színe kiváló választás lesz, mivel először szinte bármilyen ruhába illeszkedik, másodszor pedig vizuálisan meghosszabbítja a lábakat.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok