Ruha stílusok és modellek

A magas derékú ruha elrejti a hibákat

A magas derékú ruha elrejti a hibákat

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Stílusok és modellek
 3. Népszerű színek
 4. hossz
 5. évad
 6. Divat trendek
 7. Tippek a kiválasztáshoz
 8. Mit kell viselni?
 9. tartozékok
 10. cipő

A magas derékú ruhák nagyon régi és gazdag történelemmel rendelkeznek. Azok a nők, akik több ezer éve éltek előttünk, már sokat tudtak a szépségről és a csábításról, így képesek voltak arra, hogy megfelelően választott ruhák segítségével hangsúlyozzák alakjuk szépségét.

Az általunk elért képek alapján megállapítható, hogy az ókori Egyiptomban a nők a mellükbe kötött ruhákat viseltek, ami a testnek csábítóbb formákat adott.

Az ókori Görögországban és az ókori Rómában a magas derékú ruha volt a női ruházat fő típusa. Az ókori kultúra hatására az európai lányok a 19. század elején kezdték el viselni az ilyen ruhákat, amikor a fűzők és a krinolinok egyszerű és természetes sziluettekkel váltották fel a divatot.

A korabeli ruhák jelentősen eltérnek a múltban viselt ruháktól. Ma szeretnénk elmondani a ruházat jellemzőiről, arról, hogy ki fog menni, és mi a legjobban viselni.

Ki alkalmas?

A magas derékú ruháknak szinte csodálatos tulajdonságuk van, hogy elfedjék az alakhibákat, így a lányok, mint a különböző építmények, úgy tetszik.

Úgy gondolják, hogy az ilyen ruhák a leginkább sovány vagy, ellenkezőleg, nagyon kövér fiatal hölgyek számára alkalmasak. Az első esetben az elmozdult derékvonalú sziluett a mellkasban és a combokban térfogat megjelenését eredményezi. A második esetben a melléből szabadon áramló szövet elrejti a kiálló hasot.

A magas derékú ruha vizuálisan megváltoztatja az ábra arányait: a felső részt kisebb, az alsó rész pedig nagyobb. Emiatt az ilyen ruhában lévő lány néhány hüvelyk hosszabbnak tűnik, mint amilyen valójában.

Stílusok és modellek

Görög stílusban (Birodalom)

Általában ez egy hosszú, világos, áramló anyagból készült ruha. Teljesen lefedi a lábakat, de nyitva hagyja a dekoltázott területet, a karokat és a vállakat. A derékban egy ilyen ruhát szalaggal, fonott szíjjal vagy lánccal lehet megfogni.

Baba dollár

Ez a stílus népszerűvé vált a múlt század közepén, köszönhetően a filmnek, amelyben a főszereplő egy egyszerű, rövid ruhában jelent meg, így a test legnagyobb részét nyitva hagyta.

Egy ilyen ruhát érdemes csak a szép, karcsú lábak boldog tulajdonosait viselni.

kiszélesedő

A fordított háromszögre emlékeztető ruhát sziluettnek vagy A-nek is nevezik. Ez egy estélyi ruha klasszikus változata.

Ez vizuálisan lecsúszik és húzza az alakot, így ez a ruha tökéletes a lányoknak és a göndör formájú nőknek.

Népszerű színek

A magas derékú ruha színét először a megjelenésének jellemzői alapján kell kiválasztani.

Azok, akik hideg árnyalatúak, figyelniük kell a halvány lila, világos citrom, pripyleno-rózsaszín, menta, szürke-kék és más hideg spektrumú színekre. Ha a megjelenése jobban illik a meleg színekhez, akkor nézze meg a korall ruhákat, világos sárga, skarlát, terrakotta, őszibarack, arany színű.

A magas derékú fehér és fekete ruhák mindig fontosak. A kifejezőbb kép érdekében ajánlatos azokat fényes részletekkel, például színes cipőkkel vagy szíjjal kiegészíteni.

hossz

Ezek a napok már régen elmúltak, amikor azt hitték, hogy a ruhának meg kell fednie a bokait.Napjainkban minden lány megengedhet magának bármilyen ruhát - a csípőig alig érő ruhát, a hosszú vonattal rendelkező ruhát.

hosszú

Hosszú, nagy derékú ruhák általában az ókor stílusában készülnek. Ingyenes, természetes sziluettje van. Az ilyen ruhák létrehozásához válasszon könnyű, repülő szöveteket (chiffon vagy organza), hogy a hosszú szoknya szépen áramlik. Gyakran vannak olyan modellek, amelyeken a szoknya magas rés van, ami lehetővé teszi a karcsú lábak bemutatását. Ennek a ruhának a teste szabad lehet, és szorosan lefedheti a mellkasát. Nem ritka - az aszimmetrikus karosszériával rendelkező modellek, amelyek egy váll fölé húzódó hevederrel rendelkeznek.

midi

A magas derékszélességű ruhák sokoldalú lehetőségnek tekinthetők, amelyek különböző helyzetekben alkalmasak. A térd közepére egy szoknya megfelelő lenne mind a munkahelyen, mind a színházban vagy a kiállításon. Nyaraláskor megengedhet magának egy flörtöltözetet, amelyen lángolt szoknya van. Az ilyen ruházatnak kötelezőnek kell lennie a sarkú cipőknek, magasságot adva, és lehetővé teszik a megfelelő arányok megtartását.

rövid

Rövid, magas derékvonalú ruhák tökéletesek egy fél számára. A vágott szoknya nem akadályozza a mozgást, így egész éjjel táncolhat. Különösen hatékonyan, az ilyen modellek magas sarkúakkal néznek ki, így a lábad szédítően hosszúnak tűnik. A tervezők számos lehetőséget kínálnak a magas derékú mini ruhákhoz: a puffadt szoknyáktól a szoros illeszkedő harisnyákig.

évad

Ha ünnepi vagy más rendezvényre ruhát választ, emlékeznie kell az ablakon kívüli időjárásra. Végül is, függetlenül attól, hogy milyen szépen nézel ki egy apró sifon ruha, télen nem lesz teljesen helyénvaló, még akkor is, ha az esemény meleg szobában kerül megrendezésre, és autóval érkezik.

nyár

A magas derékú nyári ruhák általában minden lány szeretik. Valóban, egy forró napon semmi sem kényelmesebb, mint egy könnyű, laza ruházat. A magas derékú napraforgók lehetnek - mint szuper rövidek (az ilyen modellek jobban megfelelnek a strandnak), és hosszúak, egy szoknya a padlóhoz (ez a ruha védi a bőrt a napégéstől egy hosszú séta során).

Nyári ruhák külön kategóriája, magas sarkokkal - ez a ruha etnikai stílusban.

Tavaszi-Őszi

A szezonon kívül az időjárás minden nap változhat, „hő” -től hidegre, esőtől hóig és vissza. Ebben az időben ritkán helyezzük a cipőket, gyakran a csizmákkal vagy a boka csizmákkal. A ruhának meg kell egyeznie a cipővel - ugyanolyan elegáns és elegáns. Mivel tavasszal és ősszel általában felsőruházatban - kabátokban, kabátokban vagy kabátokban - járunk, a ruha elég könnyű lehet, például vékony kötöttáru. A szezonon kívüli esti modellek hihetetlenül változatos: itt hosszú bársony ruhák, szatén midi ruhák és rövidített csipke modellek találhatók.

tél

A hideg évszakban nem csak a szépségről, hanem a saját egészségéről is gondoskodnia kell. Ezért a vékony anyagból készült könnyű ruhák jobban elhalasztják a hő kezdetét. Még meleg ruhában is nőies és elegáns maradhat, különösen, ha ezek a ruhák egy magas derékú ruha. Télen jobb modelleket vásárolni sűrű, többnyire természetes anyagokból - meleg kötöttáru, gyapjú, drapéria, kasmír stb. Kötött ruhák zsinórral vagy skandináv díszítéssel nagyon szépek és kényelmesek.

Divat trendek

 • Az új divatos szezonban ismét népszerűvé válnak a bolyhos ruhák, amelyek organzából, tüllből és más áttetsző szövetből készülnek. A balerina képének miniatűr, vékony lányokon kell próbálnia.
 • A fémből készült textíliákból készült ruhát ismét visszahelyezzük a szekrénybe. A futurisztikus ruha ezüstből, fényes anyagból teszi a figyelem középpontját.
 • A zöld ruhák idén a népszerűség csúcsán lesznek.Előnyben kell részesíteni a szokatlan, telített árnyalatokat. Győződjön meg róla, hogy vásárol magának legalább egy, a zöldre színezett ruhát, például a tű vagy a jade árnyékát.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Magas derekú ruhák - ez egy nagyszerű lehetőség a várandós anyák számára. A terhesség első hónapjaiban ez a stílus segít elrejteni a feltörekvő hasát. A későbbi időszakokban ezek a ruhák egyszerűen kényelmesebbek, mint a szokásos ruhák, amelyek a derékot és a csípőt korlátozzák.
 • Az ofszet derékvonalú ruhák nemcsak különleges alkalmakra vagy informális eseményekre alkalmasak. A tervezők az ilyen ruhák sok modelljét kínálják, amelyek az irodában szigorú öltözködési kóddal rendelkeznek. A fehér ruhával és fekete szoknyával ellátott félig illeszkedő ruha már az üzleti stílus klasszikus példájává vált.

Mit kell viselni?

A magas derékú ruha különböző ruházati típusokkal kombinálható. Nyáron, egy ruha fölött egy farmer ruhát vagy csipke bolero dobhat. Hűvös időben, illessze be a bőrkabátot, az árkabátot vagy a kardigánt. Ha egy olyan ruhában vesz részt, amely megnyitja a vállakat, ragadjon meg egy szép nyakláncot a ruhával.

A harisnyanadrág és a harisnya is meg kell választania az évszakot. A hőben jobb, ha nélkülük van, de ha a ruházati kód követelményei megtiltják, válassza ki a legkifinomultabb, átláthatóbb opciókat. Ha maga a ruha is tömör, akkor újjáélesztheti a színes vagy díszes harisnya képét.

tartozékok

Magas derékú ruhák - az egyik legszomorúbb és elegánsabb ruhadarab, ezért megfelelő kiegészítőkkel kell kiegészíteni.

A kézitáska és az ékszerek úgy vannak kiválasztva, hogy ezek a részletek megfeleljenek a ruha stílusának. A romantikus kép egy kis dekoratív tengelykapcsoló és vékony, áttört fülbevaló lesz. Egy nagyméretű zsák vagy baguette és egy alacsony kulcsú, de jó minőségű jelmez ékszerek alkalmasabbak egy üzleti nő.

cipő

Egy ilyen ruha cipője kívánatos, hogy sarkú cipővel vásároljon - vékony pántos szandál, klasszikus cipő vagy elegáns csizma. Nyáron egy hosszú, magas derékszalagot lehet viselni szandálokkal vagy eltömődésekkel - már nincs magas sarok.

A mindennapi öltözékben kiválaszthat valamit, ami kényelmesebb, például balettlakások vagy csizmák, oxfords. A lényeg az, hogy a cipőt harmonikusan kombinálják a ruha stílusával, és nem kell kiválasztani, hogy megfeleljen a táskának vagy a kiegészítőknek.

Comments
 1. Lena
  21.02.2016

  Imádom ezeket a ruhákat - elrejtik a kis hasat, és az alak hibátlan.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok