A ruhák varrása és díszítése

Hogyan díszíthetünk egy pólót saját kezével?

Hogyan díszíthetünk egy pólót saját kezével?

csatlakozzon a vitához

 

Az egyedi kép minden divatista álma. Szeretném megmutatni az egyéniségemet, nézd meg különösen és látványosan. A stílusát keresve még a legelterjedtebb póló is válhat a szekrény díszítésévé, ha a fantázia és a kreatív légi járat nyújtja.

Milyen póló fog tenni?

Valójában nincsenek világos szabályok. A póló díszítéséhez egyáltalán nem kell új dolgot vásárolni: mindez a tervezett tervtől függ. Vannak, akik új termékekkel szeretnének kísérletezni, mások inkább a szüreti, más, mint a grunge, alkalmi, glam rock stb. A nő ízléséről és arról, hogy hogyan látja a tervezett projektet. Régi vagy új dolog - eldönteni a nőt.

A női póló jobban illeszkedik, ezért jobb, ha a túlságosan formázatlan férfi-modellekből megtagadják: függetlenül attól, hogy hogyan díszítik őket, nem fognak kinézni stílusosan. Bármely tervezés célja, hogy ne csak egy bizonyos stílust, hanem nőies elvet is megmutasson. Ezért nem szabad időt pazarolni a zsíros stílusokra. A legjobb esetben a hirtelen fogyás hatását fogja eredményezni.

Jobb, ha egy monofónikus terméket vesz alapul: egy egyszerű kötött póló több lehetőséget kínál a tervezésre.. Ha gyakran szeretne megjelenni egy divatos és elegáns új ruhában, figyeljen a fehér vagy fekete színre. Ezek az árnyalatok már régóta beléptek a divat történetébe, mint klasszikusak, így mindig fontosak lesznek, függetlenül a divat trendek variabilitásától. Emellett a fehér és a fekete szín is szinte bármilyen szekrényben jól megy.

Ha nem szereted a klasszikus árnyalatokat, kísérletezhetsz mással. Azonban van egy árnyalat: a savas és ragyogó pólók elhalványítják és szükségtelenné teszik a hangsúlyt. Jobb, ha a dolog színe puha és elfojtott: így néz ki a termék nemes, és a befejezés harmonikus lesz. Emellett figyelembe kell venni azt is, hogy ma a női képen a mérgező hangok nem megfelelőek. Fontos, hogy finom ízű és egyedi képet mutasson.

A termék kiválasztása a tervezéshez érdemes néhány árnyalatot figyelembe venni:

 • kifeszített szövet nem látszik elbűvölőnek;
 • grunge rendetlen, de nem tolerálja a nagyszámú dísztárgyat;
 • alkalmi mérséklés és sokoldalúság;
 • sportstílus - minimális díszítés, szerény akcentussal;
 • A nyomtatott póló a díszítő elemek gondos kiválasztását igényli;
 • a csík szigorú stílus, nem lesz könnyű díszíteni;
 • hippi stílusban üdvözli minden dekoráció;
 • a díszítésnek minden esetben megfelelőnek kell lennie (nincs kifejezett tipp, durva idézet, cigány irodalom stb.):
 • Nem szükséges, hogy nehezebb legyen a kötöttáru súlya, mert a szövet nem tudja ellenállni a súlyának.

Annak érdekében, hogy a termék drága legyen, a tartozékok számának nem szabad leállnia. Meg kell találni a középső földet, majd a dolog stílusosnak és megfelelőnek tűnik a különböző képeken. Az együttes világos díszítése és a szekrény büszkesége lesz.

Helyek díszítése

Annak ellenére, hogy a póló elég egyszerű dolognak tűnik, sok lehetőséget kínál a díszítésre. Egy fényes akcentussal bárhol lehet: lefelé, a mellkas mentén, a nyak mentén, az ujjakon. Ez azonban lehet szimmetrikus vagy nem, vízszintesen, függőlegesen, átlósan és kaotikus sorrendben helyezhető el. Mindez a tervezési ötletek függvénye.

Érdekes lesz megnézni a tervezési opciót, nemcsak az elején: ha a hátteret szokatlan díszítéssel díszíti, akkor egy ilyen póló még jobban vonzza mások figyelmét. A fő dolog nem az, hogy megismételjük valaki más stílusát: maga az ötlet különleges, egyedi.

Minél kreatívabb, annál érdekesebb és divatosabb lesz az „új” szekrény. És ami a legfontosabb, hogy a tulajdonos szellemében lesz, mert amikor létrejön, a lélek egy része és egy csomó jó hangulat fektet be a folyamatba.

Tervezési lehetőségek

A tervezési megközelítés a divatos nő ízlésétől és kreatív lehetőségeitől függ. A képzett kézművesek gyakran valódi remekműveket hoznak létre, míg más természetben csak egy pár olló van, hogy egy új divatos termék fényét láthassa. És egyben, és egy másik esetben meglehetősen elegáns új szekrényt kaphat.

A design témája a nő életmódját, belső világát és érdekeit érinti. Ha egy divatos nő arab témákat szeretne, akkor nem hagyja ki a lehetőséget, hogy egy elegáns, gyöngyökkel, strasszokkal és kövekkel díszített pólóban mutasson be. Egy lány, aki imádja a hippi stílust, biztosan hozzáad egy bordát, szalagot, foltot, sőt keresztkötést vagy szatén öltést a tervezett projekthez. Ugyanakkor fényesnek és divatosnak látszik, miután helyesen választotta ki a mintát.

A design ismerősebb témája a csillogás: mindenféle felirat színes betűkkel, strasszokkal, vágásokkal, csillagokkal, szívvel és többet díszítve. Ha meg akarja hígítani a póló szerény stílusát, hozzáadhatja a csipkéket. A szándékos gondatlanság javítása a megrongálódott javítások, a véletlenszerűen elhelyezett gombok és a fémszerkezetek segítségével.

Nem szükséges éles élekkel díszíteni a terméket: a kötöttáru gyorsan elszakad, ami nem teszi lehetővé, hogy élvezze a munkájának eredményét. A dekorációnak könnyűnek és nem túl időigényesnek kell lennie, mint a legjobb olasz hagyományokban: stílus, varázs és semmi extra.

A frissítés eredeti módjai

A tervezés során a jövőbeni trendek gyakran születnek a kreatív tervezők figyelmébe.

Olló használata

A díszítés egyik érdekes módja olló. Ez az eszköz megváltoztathatja a szokásos pólót a felismerésen túl.

A legegyszerűbb lehetőség - keresztirányú vágások hátulról. Ha ezt a fantáziát kinyitja, ez alapján különböző mintákat hozhat létre. Angel Wings? Miért nem? Szokatlan és divatos! Egy egyszerű modell azonnal megkapja a jegyzeteket. Egyszerű rövidnadrág, laza fürtök - mindent, amire szüksége van egy teljes készlethez. És már egy egyszerű sport íj másképp néz ki.

Az olló segítségével kialakított kialakítás másképp változtatható: az egyszerű vágások másként jelennek meg, ha középre írtak, vagy csomókkal kötve. Az egész folyamat nem tart több mint 10-15 percet, de a nézet hihetetlenül világos lesz. És ha egy póló alá helyezi a kontrasztos pólót, akkor létrehozhat egy kettős anyag hatását. Szokatlan és divatos!

A csipke hozzáadásával

Nem kevésbé kreatív lehet a díszítés stílusa csipke formájában. Ez a technika különösen jó a régi és csúnya pólók elhalványulásához. Ehhez használhat egy kész szalagot, amely a termék fölé varrja.

Ha érdekesebb tervet szeretne készíteni, akkor nem lehet olló nélkül: a sziluett kiválasztása után hozzá kell csatolni a kívánt ékezetes helyhez, kivágni az alakot és varrni a csipkéket a hátoldalon. És ebben az esetben egyáltalán nem szükséges, hogy a póló legyen monofónia: a csíkok vagy a virágos nyomtatás is megfelelő.

A kézimunka kiegészítők segítségével

A divat minden nője mindig érdekes kis dolgokat talál a szárnyakban. Itt az ideje, hogy megkapja őket, és díszítsen egy pólót! Gyöngyök, strasszok, flitterek és egyéb kiegészítők - minden hasznos. A legfontosabb dolog az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az összetevők egy bizonyos mintázatba vannak hajtva, még akkor is, ha egyszerű.

Általában a nagyobb megbízhatóság érdekében a strasszok egy pólóhoz vannak varrva. Ha nem akar varrni, ez nem probléma: speciális meleg ragasztóval ragaszthatók.

Ha nem akarja a miniatűr elemekkel elrontani, segít a különböző láncokban. Néhány merész stroke az ujjakon - és még a leggyakoribb póló is okos lesz.

A befejező anyag használata

A varrógép jelenlétében rengeteg lehetőséget kínál a díszítésre. És néha ez a design kissé romantikusnak tűnik. A terméket nagy virággal díszítheti, aszimmetrikusan elhelyezve. Kívánatos egy vékony és matt anyag (chiffon) használata a díszítéshez. Így a textúra jobban kombinálódik, és a dekoráció nem fog lógni.

Annak érdekében, hogy a szövet szélei ne romoljanak, akkor a textíliát félre kell hajtani, majd összegyűjti a nyers élet ruches formában. Miután megfordult egy virágot egy spirálból egy nagy körből középre, a véget el kell rejteni. Ez a módszer több időt vesz igénybe, de a szépség megéri.

Rajz minta

Azok, akiknek tehetségük van a rajzoláshoz, egy ilyen design az intelligens téma lesz. Jobb, ha a terméket egy színben és lehetőleg fényben választjuk ki. Komplex vagy művészi stílus - a stylist megoldásához: és a magabiztos kézzel készített geometrikus minták stílusosnak tűnnek, ha bizonyos értelemben be vannak ágyazva.

A mosás után a minta törlésének megakadályozásához speciális festékeket vagy filctollakat kell használni az anyagon.. Ha aggályok merülnek fel, hogy a rajz nem működik megfelelően, használhat egy rajzsablonot. És még könnyebb: egy darab papír, olló és egy kis fantázia. Vágja a kívánt alakot, tegye azt az ékezet helyére, és tegye a kiválasztott pigment tetejére.

alkalmazás

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy sok érdekes kompozíciót hozzon létre. Érdemes megjegyezni, hogy a dekoráció nem csak lapos, varrott. Ha volumetrikus alkalmazást hajt végre, a termék típusa új színekkel szikrázik. A témák nagyon változatosak, elbűvölő szívek, színek, szigorú geometria és akár absztrakció. Ugyanakkor gyakran többféle színű szárnyakat használnak díszítő elemekként, mindegyikük a termék alapja fölé csípődik.

Érdekes ötlet lenne egy póló alkalmazásának alkalmazása kávébab és műanyag poharak használatával.

Mesterkurzus egy szokásos póló divatosvá tételére

Ahhoz, hogy egy unalmas pólót új találatként alakítson ki, vegyes tervezést készíthet a mákkal, rajz- és applikációs technikákkal. A stílus a pódiumegyüttes alapján választható. A munkához szüksége lesz:

 • könnyű póló;
 • piros chiffon vagy organza szárnyak;
 • textilfesték;
 • gép;
 • menet;
 • szirom minták;
 • egy ceruza;
 • olló.

Miután elkészítette a vázlatforrást, ki kell terjesztenie egy pólót a sík felületre. Kívánatos egy kartonlapot helyezni az anyagrétegek közé: könnyebb lesz rajzolni, és a második réteget a festékkel való nyomtatás után megmentjük. A "vászon" szélei jobban rögzítik a clothespinset, ez megszünteti a rajzok kialakulását. Ahhoz, hogy a termék szép legyen, nem kell félni a vonalaktól: magabiztosan kell rajzolnia, rajzolva minden virágszárat.

Míg a festék lefagy, meg kell tennie a szirmok. Kifejezve a sifonból különböző méretű minták használatával, a széleit csipesz vonallal kell feldolgozni. Ezután a szirmok összegyűjtése ráncok segítségével történik, vagy egyszerűen csak egy oldalról kihúzva, konkáv alakzatot alkotva.

Minden virághoz két vagy három különböző méretű szirmokra van szükség. Az egyes virágokat összegyűjtve együtt varrnak a korábban elkészített alaphelyekre. Ezt óvatosan, láthatatlan öltéssel kell elvégezni.

Divatos frissítés kész! Sőt, létrehozása minimális időt vett igénybe, és a nézet nagyon világos és látványos volt.

Kreatív képek

A póló díszítése néha egy hétköznapi ruhát valami extravagánsvá alakít. Elegáns és egyedülálló ahhoz, hogy egyedi ruhát (farmer vagy rövidnadrág) tartalmazó egyedi pólót adjunk hozzá.

Egy merész és világos kép segít egy olyan mosolygó koponya kialakításában, amely egy póló hátoldalán található. Az ujjakkal lefelé: úgy tűnik, hihetetlenebb lesz. Mindössze annyit kell tennie, mint a farmer és egy egyszerű frizura.

Visszafogottan, de ízlésesen, a hátsó közepén vágott póló, díszített, kontrasztos íjakkal díszítve. Tökéletesen illeszkedő könnyű nadrágjához.

Egy póló, apróra vágott bordával díszített nyomtatással jól illeszkedik a farmer rövidnadrághoz. Néhány tartozék a kézre és a csillagokra az övben - és a nyári alkalmi készen áll!

A fekete kapucnivalos sportmodell, amelyet vágásokkal és a hátsó és ujjú szövéssel díszítettek, a kék farmerrel kombinálva jó hangsúlyt kap.

Egy egyszerű rajz, néhány betű - és egy póló közvetíti a hangulatot. Továbbra is hozzáadjuk a farmer rövidnadrágot, és a csípőre kötözünk egy kockás inget.

Sötét farmernadrággal viselni lehet az ujjakon és a mellkas fölötti résekkel ellátott slouchy modellt. Könnyű francia és laza haj - és semmi más.

Egy pólót díszítünk, nem szabad elfelejtenünk, hogy a termékben és az együttesben egy hangsúlyt kell kapnia. Ellenkező esetben a kompozíció túltelített lesz. Továbbá, ha egy pólót nagy darabokra vágunk, akkor ne vegyen rá egy mini-szoknyát: itt nincs hely, és nem fog működni, hogy felhívja a figyelmet egy szokatlan dologra.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok