serpenyők

Gipfel-edények: jellemzők, felállás és kiválasztási szabályok

Gipfel-edények: jellemzők, felállás és kiválasztási szabályok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. leírás
 2. Előnyök és hátrányok
 3. felállás
 4. Kiválasztási kritériumok
 5. Ápolási tippek
 6. Vásárlói vélemények

A főzés a legfontosabb napi rituálé. Nagyon sok a használt edények minőségétől függ. A főzési sebességet, az edény ízét, az üzemeltetés biztonságát, a használat utáni tisztítást, a tartósságot - mindezeket a fontos tényezőket figyelembe kell venni az ételek és a konyhai eszközök kiválasztásakor. A Grifpel termékek különösen népszerűek a fogyasztók körében. Szükséges, hogy megtudjuk, milyen funkciók vannak a serpenyőkben, amit figyelembe kell venni, amikor kiválasztják őket.

leírás

Németország a Grifpel születési helye, amely több mint 20 éve gyárt kiváló minőségű konyhai eszközöket. A cég számos különböző mennyiségű cserépben, valamint edények, kések, evőeszközök, edények - és ez nem teljes lista. A konyhai termékek választéka nagyon nagy, ami lehetővé teszi, hogy az összes szükséges terméket azonnal egy helyen vásárolhassa, anélkül, hogy a minőségi ételeket és kiegészítőket keresné.

Az ebből a gyártóról származó termékeket egyedülálló kialakítás jellemzi. A vállalat nem tapadó bevonattal ellátott edények gyártásával foglalkozik. Sok háziasszony már régóta használja a Grifpel edényeket, mert egy speciális, tapadásmentes bevonatot alkalmaztak az edényekre.amely megakadályozza, hogy az élelmiszer a termék falához tapadjon és égjen. Permetezésként a gyártó Teflont és kerámiát használ, amelyet a legmagasabb szintű stabilitás jellemez.

A vállalat új és érdekes modelleket állít elő, mindegyik vonalon saját "zest" van. A háziasszonyok nemcsak az egész edénykészlet kiválasztásakor tudnak figyelni, hanem egy egyedi elemet is felvenni, amely jól illeszkedik a konyha belsejébe.

Előnyök és hátrányok

Különösen figyelemre méltó edények ebből a gyártóról. A Gripfel termékek kétségtelen előnye a legmagasabb minőség. A megfelelő használat és az ilyen ételek megfelelő gondozása sok éven át szolgál. A gyártó évtizedekig garantálja a termékeiket. Érdemes megjegyezni, hogy a kevésbé drága termékek gyártói általában egyéves garanciát nyújtanak, ritka esetekben három, és a különbség nyilvánvaló.

Az ételek előnyei több tényezőt is tartalmaznak.

 • Kiváló minőségű termékek. Csak a szabályozási minőségi előírásoknak megfelelően készül.
 • Hatalmas termékválaszték. A vállalat katalógusát tekintve nehéz elképzelni, hogy csak egy cég gyártja az ételeket.
 • A többrétegű bevonat jelenléte miatt csökkenti az élelmiszerek ragasztásának és égésének kockázatát.
 • A gumírozott tartozékok használata megvédi az égést.
 • A gyártó garanciája 30 év.

A hátrányok között meg kell adni az áruk meglehetősen magas árát. Ahhoz, hogy mindent meg lehessen vásárolni a főzéshez, elég nagy mennyiséget kell költenie. Azonban csak a szükséges tartozékok vásárlását korlátozhatja, vagy egy jó serpenyőt, serpenyőt vagy kanálot, amely kevésbé költséges.

A hátrányok közé tartozik a vállalat hamisítványainak nagy száma. Bár ez nem a Gripfel mínusz, de hamisítás megvásárlásával a vevő negatív véleményt hoz létre, leggyakrabban anélkül, hogy megértené, hogy helytelen. Az ilyen kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében csak kiskereskedelmi üzletekben vagy hivatalos honlapokon vásárolhat.

felállás

A Gripfel konyhai eszközök széles választéka széles.

A vállalat kiváló minőségű termékeket állít elő, amelyek nagy keresletet igényelnek. A legnépszerűbbek több termék.

 • Rozsdamentes acélból készült edények és vödrök, valamint öntöttvas, alumínium termékek, amelyek biztonságos és könnyen használható bevonattal rendelkeznek.
 • Különböző anyagokból készült serpenyők, nem tapadó bevonattal, minden típusú lemezre alkalmasak, beleértve az indukciót is.
 • Különböző teakészletek és készletek, amelyek kialakítása kielégíti a legkülönfélébb ízeket.
 • Szilikon lapátok és hasonló tartozékok készletei.

A szilikon eszközök nem rontják az ételek tapadásmentes bevonását, ezáltal meghosszabbítják élettartamát. Fontos, hogy a szilikon kiváló minőségű legyen, és a Gripfel is ragyog. Nem csak a készleteket, hanem az egyes elemeket is megvásárolhatja.

A cég csodálatos edénykészleteket gyárt. A háziasszonyok kiválaszthatják kedvenc, 5, 6, 8 és 10 elemüket.

Nagyon népszerű az ügyfelek körében ételeket Terza Gipfel 1509 5 tételre. Tartalmaz egy fedél nélküli lapátot, valamint 2, 1,8 és 3,4 literes fedéllel ellátott edényt. Nemesacélból készült. A serpenyők fedele tartós üvegből készül. Fel vannak szerelve acél fogantyúkkal. Van egy speciális lyuk a gőz számára.

A gyártók mind a teljes edénykészletet, mind az egyedi elemeket vásárolják. A vevőknek széles választékot kínálnak az edények, kanálok, serpenyők, valamint gőzölők és nyomókészülékek széles választéka.

Mindegyik háziasszony saját választása szerint választhat egy serpenyőt. Ez lehet egy serpenyő fedéllel. Gripfel 1201 mini 0,6, 0,8 vagy 0,9 liter vagy 1,5 liter kapacitás. Nagy választékban található 2,7, 3,7 vagy 4,3 literes serpenyők.

Amikor külön panelt választ, érdemes figyelmet fordítani Pola sorozatú modell. A serpenyő térfogata 3 liter. Rizs és más gabonafélék, valamint spagetti vagy zöldségfélék főzésére szolgál. Ez a kapacitás ideális a főzéshez, ami hosszabb időre van szükség. A serpenyőben egy indukciós alsó rész található, amely nagyon gyorsan felmelegszik, és ugyanakkor hosszú ideig megőrzi a hőt. A pot mindenféle tűzhelyhez használható.

Az ergonómikus fogantyúknak köszönhetően a különlegesen puha tapintású fa bevonattal a háziasszony képes lesz az égési sérülések elkerülésére. A Pola modellben található üvegfedél lehetővé teszi a főzés folyamatos figyelemmel kísérését.

Kiválasztási kritériumok

Ilyen hatalmas tartományban könnyen összezavarodik, így ismernie kell a fő kiválasztási kritériumokat.

Kezdetben meg kell vizsgálnia minden egyes anyag előnyeit és hátrányait, amelyből egy adott termék készül. Ez szinte a legfontosabb kritérium, hiszen a gyorsaság, a biztonság és a kényelem az anyag minőségétől függ.

A német Gripfel cég ilyen anyagokat használ a termelésében:

 • rozsdamentes acél;
 • öntöttvas;
 • alumínium;
 • kerámia;
 • üveg.

A rozsdamentes acél termékek jó szilárdsággal és magas fűtési sebességgel rendelkeznek, nem bocsátanak ki veszélyes anyagokat, alkalmasak a termékek hosszú távú tárolására, ellenállnak a korróziónak.

A Gripfel-edényeket csak biztonságos anyagokból készítjük a minimális kémiai mennyiség felhasználásával.

Számos közös kritérium létezik a konyhai eszközök sikeres kiválasztásához.

 1. A serpenyő kiválasztásakor ügyeljen a termék vastagságára. Ne vásároljon olyan terméket, amelynek vastagsága kisebb, mint 0,5 mm, mivel az ilyen termék nagyon könnyen deformálható és nem tart sokáig. Ha azonban a falvastagság nagyobb, mint 0,8 mm, az edények kicsit hosszabb ideig felmelegülnek, ami növeli a főzési időt.
 2. Nagyon fontos pont a hőálló anyaggal ellátott serpenyős fogantyúk jelenléte. Ez biztosítja a kényelmesebb és biztonságosabb sütést.
 3. A mikrohullámú sütő kerámia vagy üveg, hőálló edényeket vásárol. A fémtárgyak használata a mikrohullámú sütőben tilos.
 4. A fém- vagy alumíniumtermékek előnye egy többrétegű nap jelenléte.Ez a bevonat réz vagy alumínium lehet, egyenletesebb fűtést biztosít a felületen.
 5. Rozsdamentes acél termék megvásárlásakor gondosan mérlegelje a terméket. A 18/10 jelzés jelenléte magas minőséget és tartósságot biztosít.

Szükséges az áru felületének gondos vizsgálata is. Az ételek kiválasztását nem szabad sietni, mivel ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy nem észleljük a felszínen a forgácsolást vagy a deformációt, és ez nagyon fontos. Óvatosan vizsgálja meg a zománc, üveg és kerámia felületét.

Ha a szokásos bevonat vagy a tapadásmentes bevonat között van választás, akkor jobb lenne egy nem tapadó bevonatot választani. Ez nem a gyártók marketingköre, és nem értelmetlen funkció. Nem tapadó bevonattal olaj, vagy minimális olajmennyiség nélkül is elkészíthető, ami időnként javítja az egészséges táplálkozás minőségét.

A serpenyők fedelének szorosan rá kell illeszkednie, és jól kell tartania. Általában egy vagy több lyuk van a gőz számára a főzés során. Ezeket az egyszerű szabályokat követve csodálatos, kiváló minőségű ételeket választhat.

Ápolási tippek

Még a legcsodálatosabb és kiváló minőségű árukat is mindig elronthatja a nem megfelelő gondozás. Tekintsünk néhány tippet a Gripfel termékek gondozására.

 • Új ételekkel óvatosan és teljesen el kell távolítani az összes címkét és matricát. Ezután öblítse ki semleges, gyengéd mosószerrel. Nem ajánlott az agresszív szerek alkalmazása, különösen a kemény porok vagy kaparók használata esetén. Kímélő szerrel való mosás után az edényeket ismét öblítse le és törölje szárazra.
 • A mosogatóedényeknek azonnal használat után kell lenniük, mivel a piszkos edények hosszú távú tárolása befolyásolhatja annak minőségét.
 • Ne hagyja hirtelen hőmérséklet-ugrásokat.

Annak érdekében, hogy a mosogatógépben biztonságban legyenek, ez az edény biztonságos volt, azonnal le kell venni a gép végén, vagy legalább nyissa ki a fedelet. Ellenkező esetben fennáll a veszélye annak, hogy elveszíti a termék színét vagy a foltokat. Ha ez már megtörtént, akkor ez nem ok arra, hogy hagyja abba az ételek használatát, mivel a színváltozások nem befolyásolják a termékminőség változását.

A tisztító edényekhez kapcsolódó termékek természetes termékek. A szóda vagy ecet oldata, citromlé vagy citrom szegmens, kis mennyiségű só hozzáadásával. Ezek az egyszerű és természetes termékek nem fognak rosszabbak, mint sok vegyi készítmény.

Ezek az egyszerű szabályok hosszú ideig megőrzik az új, jó minőségű edényeket.

Annak érdekében, hogy a serpenyőt hosszú ideig szolgálják, és megtartsák a tulajdonságait, javasoljuk, hogy kanál és spatulát használjon fából, műanyagból az élelmiszer-keveréshez, valamint a szilikon termékek használatához.

Vásárlói vélemények

A kényelmes, modern megoldás az, hogy a termék megvásárlása előtt nézze meg a véleményeket. A német Gripfel cég edényei és egyéb konyhai felszerelései többnyire pozitívak. A hostessek értékelték a termék minőségét, a designot és a könnyű használhatóságot és az ápolást. Az értékelések tanulmányozása során megállapítható, hogy ezek az ételek természetesen több mint 20 évet tudnak kiszolgálni, természetesen a megfelelő működés feltételei mellett.

Néha negatív megjegyzést találhat a termékek minőségéről, ami egy hamisítvány megszerzését jelzi.

Ez ismét bizonyítja, hogy az ilyen vásárlásokat csak hivatalos áruházakban vagy hivatalos weboldalakon kell elvégezni, különben nagy a kockázata a hamisított termékek beszerzésének.

Az áruk legmagasabb minősége és hosszú üzemideje megéri a vásárlást, még akkor is, ha magasabb a költség, mint néhány költségvetési vállalatnál. Kiváló minőségű, egészséges táplálkozás, könnyű kezelhetőség, hosszú kiszolgálás és szép esztétikai megjelenés - mindezek a Gripfel termékek.

A következő videóban a Grifpel-edények készletének áttekintése.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok