serpenyők

A Kukmara edények jellemzői

A Kukmara edények jellemzői

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. faj
 3. Hogyan válasszuk ki?
 4. Gondozási szabályok
 5. Vásárlói vélemények

Gyakran előfordul, hogy a magas színvonalú termékek előállítását csak a külföldi cégekkel kapcsolják össze. Bár a hazai piacon is jó néhány jó cég kiváló minőségű termékeket állít elő, amelyek költsége nagyságrenddel alacsonyabb, mint a külföldi.

Az evőeszközök piacán a termékek széles skáláját képviseli az orosz Kukmara cég, amely a 20. század 30-as éveiben kezdte meg tevékenységét. Kezdetben a cég profilja a szekerek és a különböző fémtermékek gyártására irányult. Az évek során a vállalat bővítette tevékenységeit, és az 1950-es évektől kezdve különböző típusú alumínium edények gyártását kezdte meg.

Jellemzők

A mai Kukmara termékek nemcsak az orosz piacon, hanem külföldön is megtalálhatók, ahol nagy a kereslet. A termékek széles skáláját képviseli a konyhai termékek széles választéka: ezek a bakeware, pannák, bográcsok, húsételek, kenyérsütők, kenyérformák stb. Ezek mind nagy szilárdságú öntött alumíniumból készülnek. Annak ellenére, hogy a termékeket egyetlen elv szerint gyártják, sokfélesége és kialakítása nem szűnik meg az ügyfelek örömére.

Ennek a vállalatnak az egyik legnépszerűbb terméke a Kukmara edények, amelyek sok háziasszony szívét nyerték.

Ennek alapja egy sor olyan funkció, amely megkülönbözteti őket más vállalatok pannáitól.

 • Az alumínium erős és tartós anyag, így az ebből a fémből készült ételek élettartama nem korlátozódik néhány évre.
 • A öntvények nehezebbek, de a szokásosnál erősebbek, ezért kevésbé hajlamosak a deformációra.
 • A Kukmara edények az általa készített anyagnak köszönhetően egyenletesen felmelegülnek, és hosszú ideig megőrzik a hőt, ami megkönnyíti a finom ételek elkészítését minden nehézség nélkül.
 • A cserépben, grillezésben és edényben német tapadásmentes bevonatot alkalmaztak, amely jobban ellenáll a sérülésnek és kopásnak.
 • A edények és edények fedelei tartós hőálló üvegből készülnek. A felületükön van egy lyuk a gőz számára, ami lehetővé teszi, hogy beállítsa a nyomást a tartályon belül.
 • Az edényeknek vastagfalú öntött alapja van, amely magas hőmérséklet-változással szembeni ellenállóképességgel rendelkezik, és képes a tartós hővisszatartásra.

faj

A Kukmara konyhai termékei közül az alábbiakban részletesebben tárgyaljuk a cég legnépszerűbb serpenyő modelljeit.

A főzéshez nemcsak a tűzhelyen, hanem a kemencében is a tökéletesen falazott, 3 literes Kukmara pan-roaster permetezéssel tapadásmentes bevonattal van ellátva. Ennek köszönhetően a főzés minimális vagy egyáltalán nem használható olajjal.

A robusztus tok garantálja a hosszú élettartamot és kiküszöböli az edény felületének deformálódását.

A serpenyő egy tartós üvegből készült fedéllel van ellátva, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A szokatlan kialakítás 1,5 literes fedéllel ellátott edényt tartalmaz. A készletben egy kényelmes cserélhető fogantyú, amely lehetővé teszi, hogy ezt a terméket a sütőben használja. A német tapadásmentes bevonat megakadályozza, hogy az étel ragadjon az edény felületéhez. A mosogatógépben való mosás lehetősége megkönnyíti a mosás folyamatát. Az öntött test vastagsága 6 mm, ami biztosítja az egyenletes fűtést és az élelmiszerek melegebb tartását.

A költségvetés több lehetőségét a tapadásmentes bevonattal ellátott modellek mutatják, azonban lehetőségük van a sütőben való használatukra. Az ilyen ételek egyszerűek, de ez nem befolyásolja az áruk minőségét. Az erős öntött alap kényelmes sütést biztosít. Az új termékek közül kiemelkedik egy elegáns, négyzet alakú, 5,5 literes edény a Titanium Pro sorozatból, amely üvegtetővel van ellátva.

Érdemes ezt figyelembe venni A termék súlya közel 3 kg. Minden más szempontból ez a modell rendelkezik a Kukmara konyhai eszközök minden előnyével. Kényelmes, tartós, ergonomikus, könnyen tisztítható, és biztosan több mint egy évig tart.

Kerámia bevonattal ellátott modellek is megtalálhatók, köztük nem csak edények, hanem serpenyők és pörkölt serpenyők is találhatók. Az ilyen termékek technológiai jellemzői szerint nem különböznek az összes többitől, az egyetlen dolog - esztétikusabbak, ami vonzóbbá teszi őket a vásárlók számára.

Hogyan válasszuk ki?

A pot kiválasztásakor bárki meg akarja találni a tökéletes választást minden értelemben. Mindenképpen megkönnyítenie kell a főzési folyamatot, egyszerűsítenie kell, de vonzó árat is.

Azok, akik úgy döntöttek, hogy új bankot vásárolnak, de elvesztették a kínált modellek széles skáláját Olvassa el néhány alapvető tippet, amelyek segítenek a megfelelő választásban.

 • Jobb, ha előnyben részesítjük az egyenletes aljjal rendelkező edényeket, mivel elég gyorsan felmelegszik. Az ilyen terméknek jó stabilitása is van, ami kizárja az égés veszélyét véletlen esés esetén.
 • A tálca fedelének szorosan zárnia kell a tartályt, ami biztosítja a normál nyomásszintet.
 • Győződjön meg róla, hogy a megvásárolt ételek sértetlenek és nincsenek karcolások vagy egyéb károk, mivel jelenléte hátrányosan befolyásolhatja az ételek főzésének folyamatát.
 • Ha nem kívánja használni a serpenyőt a sütőben történő főzéshez, jobb, ha inkább a szilikon vagy a bakelit fogantyúval rendelkező modelleket részesíti előnyben.
 • Az ételek méretének megválasztásakor figyelembe kell venni a főzés gyakoriságát, azon emberek számát, akiken az ételt főzik, valamint hogy melyik ételeket fogják használni a főzéshez. Egy nagy család számára jobb választani egy 4 vagy 5 literes serpenyőt, de egy személynek elég egy 2 literes serpenyő.
 • Ha indukciós panelt használ, akkor az utasításokban meg kell nézni, hogy ez a modell kompatibilis-e az ilyen típusú fűtőfelületekkel. A legtöbb Kukmara modell nem kompatibilis az indukciós főzőlapokkal.

Gondozási szabályok

Még a legdrágább ételek a nem megfelelő gondozással egy évig sem fognak szolgálni. Ezért a konyhai eszközök piacképes megjelenésének megőrzése és az élettartam maximalizálása érdekében, \ t A Kukmara ételek gondozásához néhány egyszerű szabályt kell követni:

 • az edények tisztítása során tilos fémkeféket használni, mert károsíthatják a termékek tapadásmentes bevonását;
 • amikor eszik az ételeket esztergáláshoz vagy keveréshez, valamilyen fából vagy szilikonlapátot kell használni, mivel a fém evőeszközök megkarcolhatják az edény felületét, ami a tapadásgátló tulajdonságok romlásához vezet;
 • jobb, ha a táplálékot közepes hőre főzzük, mert a hirtelen hőmérsékletváltozás hátrányosan befolyásolhatja az ételek minőségi mutatóit;
 • súlyos túlmelegedés esetén a termékek az egészségre veszélyes anyagokat szabadíthatnak fel;
 • Nem ajánlott mosogatógépet használni a Kukmara öntött alumínium edények tisztításához;
 • ilyen edényekben a készételek nem tárolhatók, mivel az élelmiszerek tartós tartása alatt felszabaduló anyagok végül a konyhai eszközök szerkezetének megsemmisítéséhez vezethetnek.

A Kukmara edények használatára vonatkozó fenti javaslatok alapján az edények sok éven át szolgálják a házigazdáikat.

Vásárlói vélemények

Az online vásárlási fórumokon az ügyfelek által hagyott vélemények azt mutatják, hogy az orosz konyhai gyártó cég Kukmara az egyik legnépszerűbb hazai konyhai gyártó a piacon. A háziasszonyok megismertetik a vállalat egyszerű használatát és könnyű tisztaságát. A kiváló minőségű öntött alumínium, amelyből a serpenyők készülnek, egyenletesen felmelegszik és tökéletesen tartja a hőt, ami biztosítja a kényelmes főzést.

A jó tapadásmentes bevonatnak köszönhetően elfelejtették az élelmiszerek folyamatosan égő napjait, és minden alkalommal szükség volt a főzési folyamat szabályozására. Most a Kukmara ételeket nem tapadó bevonattal lehet főzni olaj nélkül, ami a megfelelő táplálkozás támogatói körében népszerűvé teszi.

A negatív értékelések szintén elérhetőek, de nagyon ritkán találkozhatsz velük. Például az egyik vásárló azt mondja, hogy a tapadásmentes bevonat hólyagosodott, és elkezdett robbantani. Több más ügyfél is elégedetlen a lefedettség minőségével, és azt mondja, hogy jobb lenne, ha egyáltalán nem. Néhányan is elégedetlenek, hogy a fogantyút fűtötték.

Tekintse át a Kukmara márkaneveket az alábbi videóban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok