serpenyők

Állj a potfedőkre saját kezükkel

Állj a potfedőkre saját kezükkel

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A konyhai szekrény belsejében
  2. támogatás
  3. konténer

Minden háziasszony csodálkozik, hol tárolja a konyhai eszközöket. Először is, ez a hely legyen kényelmes használni. Az ideális opció kiválasztásakor a konyha paramétereihez kell alapulnia.

A fő referenciapontok a szoba nagysága, a kötet, a bútorokkal felszerelt berendezés, valamint a konyhai kiegészítők speciális részlegei és készülékei.

A fedőcserepek általában sok helyet foglalnak el. Tekintse meg néhány lehetőséget a kényelmes és kompakt tároláshoz.

A konyhai szekrény belsejében

Ennek a módszernek a fő jellemzője, ami elég gyakori, az objektumok titkossága. Így a rendelés a konyhában marad. Ennek az opciónak a használatához figyelembe kell venni a kabinet méretét és a várható pénzügyeket.

A leginkább költségvetési lehetőség az ajtó belső felületére szerelt horgok és tartók.

A fő előnye, hogy magad is megteheti.

tető

A leggyakoribb lehetőség a korlátok, amelyek a fülhallgató falára és ajtajaira is felszerelhetők. Ezek kényelmesek és megfizethető áron, kiváló ár-érték arányban használhatók. Az ilyen kiegészítők szélesek, és a saját vágyaidra építhetsz.

A saját telepítés folyamatában egyszerű szabályokat kell követnie.

Először meg kell mérni a rögzítéshez használt felületet, és csak akkor válassza ki a korlát anyagát és a rögzítés típusát. A rögzítést speciális elemek segítségével végezzük, amelyeket egyedileg választunk ki. Közvetlenül a telepítés után a fedeleket felakaszthatja a cserépből, ami nagyon kényelmes - nem kell időt pazarolni őket keresve.

Sok háziasszony elhanyagolja a birtokosokat, és magában tartja a fedeleket. Gyors és egyszerű, de sok helyet foglal el.

A nemkívánatos lehetőségek közé tartozik a tárolás.

Amellett, hogy több helyet foglal el, kedvezőtlen a kiálló nyílások számára. Megkarcolják és elveszítik vonzó megjelenésüket, valamint egy bizonytalan dizájnot hoznak létre a borítók hegyéről, amely az ajtó kinyitásakor kifolyik, és még több gondot okoz a szeretőnek.

Vízszintes tárolás

Ha a konyhában elegendő szabad hely van, ajánlatos vízszintes helyzetbe helyezni az edényeket. Ez segít időt takarítani. A legjobb, ha a borítékokat a "matryoshka" fiókjában tárolja, és nem fog sok időt keresni.

A legjobb, ha az edényeket a tetejére helyezzük, és a fedeleket az alábbi oszlopokkal speciálisan kijelölt fiókokba helyezzük.

A horizontális módszernek azonban vannak hátrányai.

  • A fedőfedelek és a serpenyők sok szabad helyet igényelnek, és ez alkalmas nagy és tágas szobákra.
  • Kívánatos, hogy a dobozok ne legyenek mélyek, hanem hosszúak és szélesek. Ezután nagy mennyiségű edény és fedél menthető.

Horgok és tartók

Leggyakrabban a horgokat a függő szekrények alá helyezik, mindig szabad hely áll rendelkezésre a kívánt üzlet számára. Tehát a huzatokkal ellátott fogantyúkat hurkok formájában helyezheti el, könnyű és kényelmes. Így szabadabb helyévé válik a konyhában. Van még fedőlap, szilárd fogantyúkkal, speciális tárolókat használnak, amelyeket áruházakban értékesítenek, de a füleket még könnyebb rögzíteni. Törölközőként is használható.

Meg tudod csinálni magad. Tekintsük a legegyszerűbb opciót.Vezetünk vagy egy fémrúdot, egy önmetsző csavarokkal ellátott szálat csatolunk azon a helyen, ahol a burkolatokat tárolják, és a konyhai szekrény ajtajánál fogjuk. A tartó kész.

Egy másik szerelési lehetőség horgokkal is elvégezhető. A szekrény ajtajának belső felületén egy tépőzáras horoggal van ellátva. Ezt megelőzően először meg kell mérni a fedél sugarát és rögzíteni kell a horgokat. Egy fedélhez elegendő lesz 2 vagy 4 horog.

Annak érdekében, hogy ne rongálja meg az ajtókat, alternatív megoldás lesz a perforált lemez. Bármely hardverboltban megvásárolható, majd a horgok a megfelelő helyre vannak rögzítve, ami biztosítja a borítók megbízható tárolását.

támogatás

Kényelmes eszköz konyhai táblák, fedelek fedelek tárolására. Az ilyen termékek fémből, műanyagból és fából készültek. A pulton vagy a szekrényben elhelyezhető. A leggyakrabban használt kültéri állvány. Ezek különböznek a típusok típusától, amelyek alkalmasak minden konyhabelsőre. Céljuk kizárólag fedéllel vagy más kis konyhai eszközökkel való kombinált tárolásra szolgál.

A függőleges alátétek külön polc vagy fiók - nagy kis konyhák számára.

Tartsa a fedelet a megfelelő helyzetben, hogy segítse az elválasztókat. Ezek a fiókokba, az asztalra vagy a tűzhely fölé helyezhetők. Néhány alátét állványos állvány. Néhány szervező a szekrény belső felületéhez van csatolva, de a konyhai szekrény belsejében sok helyet foglal el, és ez az opció nem alkalmas kis konyhákra.

Sok leírt tartályhajó azt javasolja, hogy a falhoz közel kerüljön a lemez. Ez a főzés során kényelmes, de a kellemetlenséget a fedél gyors szennyeződése okozza a tűzhely gőzéből.

Az asztali állvány gyártásához néhány fa rúdra lesz szüksége, amelyek a boltban vásárolhatók meg. A lyukak a két fő síneken vannak kialakítva, a lyukaknak meg kell egyezniük a kis botok átmérőjével. És ezekben a lyukakban kis lécek vannak elhelyezve, és közöttük vannak olyan helyek, amelyekben a burkolatokat helyezik el. Egy ilyen eszköz megkönnyíti a háziasszony életét, és nem vesz sok időt a gyártásban.

konténer

A konyhai szett létrehozásakor visszahúzható tartályok készülnek. Ezek lehetnek műanyag, fa és fém. Néhányan csak fedelek és serpenyők tárolására szolgálnak.

Ennek a módszernek az a hátránya, hogy meg kell terveznie a konyha telepítésének kezdeti szakaszában, akkor gazdaságos és praktikus lesz.

A dobozokban tárolt termékek tárolása ténylegesen megtörtént. Ehhez alkalmas egy mély doboz, amelyet fém elválasztók és különálló furatok választanak el. Egy ilyen dolog könnyen elvégezhető kézzel.

Hogyan készítsünk állványt a műanyag palackok fedelei alatt, lásd az alábbi videót.

az
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok