sapkák

Dipper Cap

Dipper Cap

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A sapka népszerűségének titka, lélekkel
  2. Ki alkalmas?
  3. Mennyibe kerül?
  4. Vélemények

A művészek-animátorok gyakran szándékosan szűkös szekrényt hoznak létre a karaktereik számára, és olyan konkrét részletekre összpontosítanak, amelyek a hős lényegét és életmódját rögzítik. Ezt követően, ennek a technikának köszönhetően, szilárd kapcsolat jön létre az elménkben. Ma egyre több rajongó szerez az amerikai animációs sorozatú Gravity Falls-ot. A rajzfilm egyik legnépszerűbb szimbóluma a Dipper sapka, a főszereplő.

A sapka népszerűségének titka, lélekkel

A "Gravity Falls" nem egy egyszerű gyerek animáció, egy egyszerű telek és színes karakterekkel. Itt van egy mélyebb jelentés, titkos üzenetek és tippek titkosítva.

A sorozat főszereplői a Brother és nővér Dipper és Mabel (ikrek), akik a nyári szünetben jöttek a Gravity Falls városába Stan nagybátyájukba (valójában azok nagybátyja, de a srácok nagybátyjának nevezik). Stan egy ajándékbolt tulajdonosa, melynek titokzatos neve: „Csodák háza”.

Miután egy ideig tartózkodtak a városban, a srácok titokzatos dolgokat vesznek észre. Ráadásul a Dipper naplót talál az erdőben, amely különböző anomáliákat ír le. És itt a figyelmet olyan vonzódás vonzza, mint a Dipper sapka. A fiú meglátta Stan bácsi üzletében, és elvitte.

Ez a kiegészítő rendszeresen villogni kezd, és a főszereplővel társítja a nézőt.

Dipper maga egy okos tinédzser, akinek kiemelkedő vezetői tulajdonságai vannak, és mindig kiutat a nehéz helyzetből. A hős prototípusa az Alex Hirsch rajzfilm alkotója.

Ha a fiú húga, Mabel folyamatosan ruhákat cserél: minden sorozatban egy új ruhában jelenik meg, akkor lehetetlenné válik a Dipper elképzelése nélkül a hírhedt sapkával. Mindenhol villog, néha még van olyan érzés, hogy ez a dolog életben van.

Egyébként a többi tinédzser szekrénye is változatlan: mindig narancssárga pólóban, szürke nadrágban és kék mellényben megy. Zokni és cipők fehér. A göndör barna hajú.

Meg kell mondani, hogy az animációs sorozat közönségének óvatosnak kell lennie: sok rejtélyt fokozatosan nyitnak ki a telek fejlesztése során. Ez egy titokzatos suttogás, titkos betűtípus és szimbólum, amely mindenhol megtalálható. A karakterek a karakterek szekrényének részleteiben rejtve vannak, és a legfontosabbak a Dipper sapka.

A Gravity Falls nem csak egy rajzfilm sorozat gyerekeknek. Sokan örülnek neki, és igazi mesterműnek tekintik. Ez a titok a Dipper hírhedt sapka népszerűségének, melyet a különböző korú emberek, akik szeretik a titkokat és a kalandokat, vásárolnak ma.

Ki alkalmas?

A ruházati üzletek által kínált sapka nagyon hasonlít a multiplikátorok által létrehozott eredetihez, mintha a Dipper fiú a TV-képernyőn keresztül dobott volna rá. Ez egy fehérkék baseball sapka, amelynek elején egy karácsonyfa (kék, fehér alapon). Egyébként, a rajzfilm egyes jeleneteiben a karakterek megemlítik, hogy ez nem egy fa, hanem egy fenyőfa.

Nem szükséges, hogy ezt a fejdíszet csak a fotózásra vonatkozó jelmez vagy attribútum elemének tekintsék.

Egy ilyen eredeti sapka, ami nem rosszabb, mint más opciók, megvédi Önt a naptól, és nagyon alkalmas a mindennapi viseletre. Az oldalakon lévő hálóbetétek jó szellőzést biztosítanak egy forró napon, és egy kényelmes csuklópánt könnyen beállítja a méretet, így a Dipper kupakja egyetemes dolog.

Hangsúlyozni kell, hogy ez az eredeti frizura egyaránt alkalmas mind a fiúk, mind a lányok számára. Örömmel élvezi a fiatalokat is.Ez a rendkívüli dolog egy csodálatos ajándék, amit a híres animáció rajongója biztosan örül. A göngyöleg sapkáját egy olyan személy számára lehet bemutatni, aki még nem ismeri ezt a rajzfilmet - jó oka lesz annak megnézni.

Ami a termék anyagát illeti, a sapka szerves pamut és szintetikus szövet (poliészter) kombinációjából készül, a rögzítő műanyagból készült.

Mennyibe kerül?

Vásároljon Dipper sapkát, könnyen. Például Moszkvában ez a frizura majdnem minden ruházati boltban megtalálható. Ha a város nem rendelkezik ezzel a termékkel, könnyen megrendelheti azt az online áruházban. Az ilyen baseball sapka ára több mint 500 rubel.

Vélemények

A sorozat "Gravity Falls" rajongói általában elégedettek a legendás sapka megvásárlásával. Egyébként a film más jellemzőit is beszerezik (például Mabel vörös pulóverje, jellegzetes nyomtatással, naplóval, poszterekkel).

Olyan vásárlók, mint a baseball sapka minősége, a fa (és ez a kupak fő megkülönböztető részlete) hímzett és szorosan hímezve - ez nem csak egy javítás. A fejpánt hátsó részén található tépőzáras záróelem nagyon kényelmes - szinte bármilyen méretre (természetesen nem túl nagyra) nyúlhat. És a legkellemesebb dolog a termék demokratikus ára.

Az ügyfél véleménye szerint egyes gyártók hálós modelleket kínálnak, nem mindenkinek tetszik nekik, sokkal praktikusabb egy sűrű szövet baseball sapka - a fejükön olyanok, mint egy kesztyű.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok