sapkák

Bőr sapka

Bőr sapka

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. modell
  2. szín
  3. Mit kell viselni?
  4. ábrázolás

A bőráruk mindig praktikusak és stílusosak. És egy ilyen eredeti fejfedő, mint egy bőr sapka, különösen télen és a szezonon kívül, jelentéktelenséget és egyúttal rejtélyt fog adni a tiédnek.

modell

A bőrkabátot különösen a férfiak nagyszerű funkcionalitásuk miatt értékelik. Végül is, a bőr meglehetősen tartós kopásálló anyag, de nem deformálódik, amikor a hőmérséklet csökken, nem igényel bonyolult napi gondozást. És maguk a sapkák - kezdetben általában tisztán férfi fejfedők.

A tisztességes szex is régóta értékelte ezt a gyakorlati dolgot. A női bőrkabátok különböző stílusokban kerülnek bemutatásra. Ezek kupak-trehklinki, pyatiklinki, raglan. Szintén népszerű a konföderációs modell.

A német sapka több európai országban úgy néz ki, mint egy tipikus rendőrfőnök (ez a vadászok és halászok kedvenc stílusa is). Ez a modell hátsó fém rögzítővel van felszerelve, amely szabályozza a hangerőt. Ezenkívül a német gyakran mandzsettákat tartalmaz, amelyek a fülüket lefedik.

A téglalap alakú védőburkolat garantálja a szemek védelmét a naptól, függetlenül attól, hogy melyik oldalon ragyog.

A bőr baseball sapkát egy hosszabb hajlított védőburkolat és egy meghatározott, 6 ékből álló vágás jellemzi, amelyet egy gombnyomással rögzítenek. A hátsó részen általában egy csat is van, amely a fejfedő méretét szabályozza.

A következő két stílus a "huligan" néven egyesül. Ez egy nyolclapú nyaklap (nyolc csatlakozó bőrrészből, középen egy gombnyomással rögzítve) és egy kacsa sapka (a fő rész simán fordul egy kacsa csőréhez hasonlóan). Mindkét modell (melyet eredetileg amatőr sportolók és újságírók viseltek) illeszkednek az ifjúsági stílushoz, és egy kicsit megdöbbentő képet adnak.

Ha ki akarsz térni a tömegből, akkor a verziótól - a napszemüveggel ellátott eredeti bőr sapkát, amely a visor felett helyezkedik el.

Bőr sapka - egy magas bázisú modell, amely a feje fölé emelkedik. A férfi változat négyzet alakú, míg a női változat kerek. A szezonban divatos, bőrből készült sapkás sapka hasonlít egy hagyományos kalaphoz, amely csak egy keskeny, rövid árnyékolóval rendelkezik. Egy ilyen modell hagyományosan lefedi a fejet a fülhöz.

A lapos bőr sapkát egy szűkített és rövidített védőburkolat és egy speciális vágás jellemzi: egyrészes főrész és egy védőburkolat. Ez egy tisztán férfias változat, megfelelő üzleti öltönyben is.

A 2017-es szezon tendenciája egy szilárd talpú jockey sapka (vagy keménykalap). Az ilyen termékeknek nincsenek varratai, vagy elfedik őket. Az ilyen kalapot általában a nők részesítik előnyben. Különösen divatos lehetőségeket díszítenek strasszokkal vagy csecsemő fülekkel a tetején.

Érdemes külön-külön foglalkozni az ilyen különféle bőr sapkáknál, mint a velúr termékek, különösen a tisztességes nemi igények miatt. A puha velúrfelület tökéletesen kiegészíti a női arculatot, hozzátéve, hogy ez a szeretet. Ezen az anyagon különféle díszítő elemek (hímzés, aplikáció, szövés) jól néz ki. Télen és szezonon kívül egy elegáns velúr sapka védi a hideg és erős szél ellen, és még ha a termék nedves lesz, nem veszíti el tulajdonságait.

szín

A bőrkabátok férfi modelljeit hagyományosan fekete és barna formában készítik.

A női modelleknél ezek a hangok is keresletet jelentenek, itt mindig hozzáadjuk a divatos szürke színt. De a hölgyek színei változatosabbak.A tervezők termékeket kínálnak fényes, telített színekkel - élénkvörös, korall, kék, türkiz, divatos menta. Különösen népszerűek a nyomtatott megjelenésű kupakok, különösen a hüllőbőr utánzattal rendelkező bőrmodellek.

Mit kell viselni?

Általánosságban elmondható, hogy egy olyan dolog, mint egy sapka, leginkább a sport és a városi stílus, valamint a katonai stílus kombinációja. A bőr modellek könnyen kombinálhatók egy bőrkabát, egy klasszikus stílusú kabát vagy egy felszerelt kabát. Win-win opció - vékony farmer és bőrkabát.

Ha a sapkát szőrme díszíti, célszerű a megfelelő felsőruházatot választani, például egy szőrmefestékkel. Opcionálisan - hozza az eredeti szőrzsákját.

A női bőr sapka harmonikusan néz ki ugyanabból az anyagból származó magas csizmával. Nem lesz felesleges felvenni egy hosszú verziót a könyökre (megfelelő felsőruházattal) egy ilyen kalap és bőrkesztyű alatt.

Ennek a fejdísznek a könnyű változatai stílusosak, lángolt nadrágokkal és egy szigorú, fehér férfi ing.

ábrázolás

Stílusos ifjúsági megjelenés. A fekete sapka a bőrből, a térfogat felső részével szándékosan óvatlanul eltolódik az oldalra. A modellt egy nagy fémlánc díszíti (az ifjúsági stílus jellemzője is). A sapka harmonikusan néz ki egy rövid, szürke szőrméből, amely rövid, széles ujjú. Divat kiegészítők - kesztyű, hosszú könyökig, színben és textúrában kombinálva. A nyakon ékszeres és divatos kép a fémből készül.

Klasszikus bőr baseball sapka (népszerű típusú sapka), nagy, ívelt visorral és hatlapú felsőrésszel. A termék szépen feldolgozott varratai - drága megjelenés. A sapkát sikeresen kombinálták az őszi kabátjával, textíliákból, érdekes melange fekete-fehér színekből. Általánosságban elmondható, hogy az egész együttes teljes egészében fekete-fehér színekre épül. A fekete bevonat a kupak színét visszhangozza. Egy fehér blúz tökéletesen hangsúlyozza a fiatal lány bőrszínét és haját. Meg kell jegyezni, hogy a kiválasztott fejdísz kifejezőbbé teszi a modell arcát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok