sapkák

Rapper sapkák

Rapper sapkák

csatlakozzon a vitához

 

Milyenek?

A rapper-sapka a hip-hop kultúrából érkezett a mindennapi városi stílusba. A világcsillagok utánzása érdekében a fiatalok divatos kiegészítőként alkalmazzák a sapkát, amely kiegészíti a modern stílusokat: rap, casual, unisex, grunge, katonai, sport. A sapka egy bizonyos szubkultúra attribútumává vált, amely a véleménynyilvánítás szabadságának szimbóluma.

A fejdísz megkülönböztető jellemzője egy széles, lapos visor. Kezdetben a sapka jól illeszkedik a fej hátuljához, és nincs rögzítője. Most már vannak olyan modellek, amelyek rap csapdákat tartalmaznak a csúszásgátló típusán egy műanyag csattal a kullancson, a tépőzáron vagy a szíjon, ami a termék térfogatát szabályozza.

Női modellek

Az aláíró logók és feliratok a rúd fölött a rapper sapkák jellegzetességei lettek. A klasszikus modellek kontrasztos csíkokkal vagy sapkás védőruhával vannak varrva. A rapper-sapkák tervezése gyakran az amerikai zászlót mutatta, ahol a hip-hop kultúra származott.

A sapkák minden modellje különböző technikákkal van díszítve.: hímzett emblémákból és szimbólumokból származó textilcsíkok, párhuzamos dekoratív varratok sűrített szálral, szegecselés, tüskék és más fémszerelvények, bőrre, perforációra sajtolás. Néhány modell gyöngy gyöngyökkel hímzett, virágokkal díszített, kövekből, strasszokból, hímzésből áll, amelyek a védőről a kupak elejére kerülnek.

A dekoráció különböző szimbólumokból áll: csillagok, koponyák, híres rajzfilmfigurák, különböző jeleket ábrázoló kezek. Az őszi modelleket szőrme pomponnal lehet koronázni.

A legszokatlanabb tervező a macska formájú hip-hop sapka: az elülső, a szem, a csíkok és a fülek a fejléc tetején hegyes sarkokkal. Mickey egér fülekkel díszített sapkák vannak.

A dekorációs technikák annyira változatosak, hogy a rapper-sapka egyik alapmodelljéből a különböző stílusok tartozékai teszik lehetővé a legigényesebb ízek kielégítését.

Modellek a lányoknak

A gyerekek rapper sapkái szintén divatos fejdísznek tekintendők, amelyek elsősorban utilitárius funkciókat látnak el - védi a naptól. A lányok felső korlátai megtartják a felnőtt kollégák sajátos jellemzőit. A divatos modellek különböző anyagokból állnak: pamut anyagból, farmerből, gyapjúból. Gyermek sapkáknál a gyártók nem korlátozódnak két kontrasztos színre, és szélesebb színskálát használnak.

A modellek többszínű, fényes strasszokkal, nagy kövekkel, gyöngyházakkal, gyöngyökkel és különböző méretű és színű üveggyöngyökkel díszítettek, virágokkal hímezve, híres rajzfilmfigurák nyomai.

anyag

A nyári szezonban a rapper-sapkák gyártásához használt fő anyag vastag pamutszövet marad. Egy másik közös lehetőség a farmer. Az őszi sapkák gyapjúból, nemezből, bőrből és szőrből készülhetnek. A leginkább extravagáns döntéseket csipke segítségével valósítják meg.

Szín és nyomtatás

A rapper kupakokban tiszta, fényes, telített színeket és kontrasztos kombinációkat használnak. A leggyakrabban kontrasztos kapocsléc. A legnépszerűbbek kék és piros. A divatmodelleket rózsaszín és kék szövetből, vagy ezek kombinációjából is varrják. Számos sapka készült fekete-fehér színben: a népszerű fekete sapka fehér hímzéssel. Az arany színt a visor díszítésénél és a teljes sapka színmegoldásánál használják - egy aranybőrből készült sapka, kígyószerű dombornyomott mintával.

A trend-rapper-sapkáknál nyomtatással.A tervezők virágmintákat, tér témákat, az amerikai zászló képeit, állati motívumokat (leopárdnyomtatás), álcázási mintát, ketrecet, borsót kínálnak.

Hogyan kell viselni?

A sapka viselésének klasszikus módja a visor előre. Így a kupak elülső részét mutatja be, amely alapfelszereltséggel rendelkezik. Ezen túlmenően ebben a helyzetben a sapka a lehető legnagyobb mértékben védi a naptól.

A sapka más módon viselhető, hangsúlyozza a lány önbizalmát, a hip-hop kultúra betartását. Az oldalra tolódott visor enyhe gondatlanságot és emancipációt eredményez. Még nagyobb kihívást jelent, ha a sapkát visszahelyezzük. A lelkes rapperek számára megfelelő a sapkás sapka viselése.

A legtöbb lány sapkát visel, hosszú hajjal.ami hangsúlyozza a női szexualitást. Mások inkább a fej hátulján lévő lófarokba gyűjtik a hajat, vékony hosszú nyakát mutatva.

A Rapper sapka harmonikusan néz ki a farmer rövidnadrágjával és különböző modellekből, például vékony vagy barátokból. Nyáron egy ilyen képet egy színes színű póló vagy nyomtatott póló egészít ki, hűvösebb időjárás esetén - pulóver, kapucnis pulóver, pulóver, farmer ing vagy kockás ing. Ősszel a divatos nők inkább a rövidebb bőrkabátokat, a bombázó kabátokat és a széldzsekiket részesítik előnyben. A rapper sapkát egy felsőruházatú sportruházat vagy sport nadrág kombinálja.

A beállítástól függően a felső rész lehet feszes vagy egyenes, lerövidítve. A rapper sapka jól néz ki egy rövid sportos ruhával. A sapka kombinálható a nadrágtartókkal és a szabad vágás hosszúkás tetejével, amely kiegészíthető klasszikus cipővel, magas sarkú szivattyúval.

Más esetekben, cipők, kívánatos, hogy válasszon egy lapos talp - cipők, cipők vagy cipők. A képet kiegészítheti a stílusnak és a színnek megfelelő kiegészítőkkel: karkötők, karórák, nagy fülbevalók, láncok vagy sál.

ábrázolás

  • Ahhoz, hogy egy modern városi megjelenést hozzunk létre, csak szoros farmerre helyezzük, egy ingyenes kötött átkötőt és kiegészítsük egy laza, kockás ingrel. A rapper sapka sikeresen befejezi ezt a beállítást ugyanabban a színsémában, mint a póló nyomtatása. A cipőknek semlegesnek kell lenniük, jobb, ha előnyben részesítik a kényelmes fehér cipőket. Vegyünk egy puha, terjedelmes bőr táskát, és ne felejtsük el a kiegészítőket. A karóra és egy vékony aranyszínű karkötő jól néz ki ebben a megjelenésben.

  • Ha szeretne egy romantikusabb megjelenést, akkor választhat egy szoknyát. Szoknya az összeszerelésen, az aljzatra nyúlik, hangsúlyozza a karcsú lábakat. Egy kék vágott bőrkabát hatékonyan árnyékolja a női megjelenés természetes szépségét. A rapper-sapka, melynek színe egyenletes színárnyalatú, zaklatott, nem lesz felesleges az ilyen íjban. Ennek a készletnek a cipője nem lehet nehézkes, így választhat a klasszikus cipőkről. Tedd a kedvenc karóraidet, vegyél egy kis zsákot egy láncra, és sétálj a városban.

  • Az extravagáns lányok számára, akik szeretik a figyelmet, érdekes megoldások is vannak. A divatos kép középpontjában aranyfémes színű leggingsek és hosszúkás fekete tetejű, laza illeszkedésűek lehetnek. Egy elegáns, hímzéssel ellátott rapper-sapka tömören illeszkedik az ilyen íjba. A magas csipke csizmák tovább hangsúlyozzák a karcsú lábakat, és brutalitást adnak a képhez, kiegyensúlyozva a felső és az alsó részét. Viseljen bombázó kabátot, és vegye fel a tartozékokat a készlet színében, lehet fekete és arany karkötő.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok