sapkák

A fül fülekkel

A fül fülekkel

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. előnyök
  2. modell
  3. szövet
  4. szín
  5. Mit kell viselni?

A fülekkel ellátott fülek után jött az őszi és téli női sapkák fülével. Ez a tendencia megjelent a divatfutókon, és azonnal meghódította minden korosztályt. A fülekkel ellátott sapka nagyon népszerűvé vált. Szinte mindenki meg akarja venni. Ugyanakkor nem mindenki tudja, mi legyen a sapka, hogyan és hogyan viselni. Megpróbáljuk megjavítani és elmondani mindent a fülekkel ellátott sapkákról.

előnyök

  1. Eredetiség. Kétségtelen, hogy egy ilyen kupakban a reflektorfénybe kerül. Ezért, úgy döntött, hogy viseli ezt a fejfedőt, fel kell készülnie számos nézetre. A fülekkel ellátott sapka - nagyszerű lehetőség a bátor és magabiztos nők számára.
  2. Meleg és kényelmes. Először is, a fülekkel ellátott sapka dekoratív ruhadarabként működik. Ugyanakkor ez egy fejdísz, amely sikeresen véd a szél és a hideg ellen. A szőrme sapkák télen hasznosak, és érezhetők vagy kötöttek - tavasszal és ősszel. Emellett a fülekkel ellátott sapka meleg, szokatlanul kényelmes és kényelmes.
  3. Gyakorlatiasság. A sapkák nem igényelnek különös gondosságot. Kis helyet foglalnak el. Könnyen mosható.

Ha a tartozék hiányosságairól beszélünk, megjegyezzük, hogy nem lehet esti vagy üdülési ruhával viselni. Ez egy alkalmi fejfedő, amely nem elegáns stílusra készült.

modell

A fülekkel ellátott sapka eltérő lehet. Vannak olyan modellek, amelyekben a fülek díszítőelemként szolgálnak, és néhány esetben funkcionális részlet. Az első kiviteli alaknál a fülek csak a fejem hátsó részén sörtéznek, nincsenek funkciók. A második esetben azokat le lehet állítani és fel lehet emelni, ha szükséges.

Az állati szájkosarak utánzásával rendelkező modellek nagyon népszerűek. Beszéljünk a legnépszerűbbekről.

Kétségtelen, hogy a legnépszerűbbek a macskafülkék. Ez egy nagyon játékos és flörtölő modell. Csipkével, strasszokkal, flitterekkel és más elemekkel díszíthető.

Fiatal és törékeny lányok számára a farkas fülű sapka jól működik.

Az őszi-téli időszakra szigetelt, fülekkel ellátott modellek vannak. A kötött modellek meglehetősen népszerűek. Különböző díszítőelemekkel is díszíthetők. Némelyiküknek zsinórja van, amit zsinór formájában lehet készíteni.

A melegebb modellek műszőrme sapkák. Ezen kívül nagyon stílusosak.

A kifinomultabb hölgyek számára a gyártók természetes szőrme modelleket kínálnak, különösen a nyérc. Eredetiségük és játékosságuk alapján megkülönböztetik, és a fejfedő a klasszikus képben túlságosan súlyos és hivatalos státuszt eredményez.

szövet

A fülekkel ellátott fejdíszek különböző anyagokból készülhetnek. Fontolja meg mindegyiket.

kötöttáru

A kötött minták durva vagy finom kötésűek lehetnek. Érdekes lehetőségek öltéssel fonott zsinór formájában. Tavasszal vagy ősszel - ez a tökéletes választás.

Faux szőrme

Ez egy nagyszerű lehetőség egy téli modell számára. Ennek az anyagnak az előnye a rendelkezésre állása. Emellett nagyon meleg is. Általában szép puha gyapjú béléssel is rendelkezik.

Természetes szőrme

Ezt az anyagot az igazi szakemberek választják. A legnépszerűbb a nyérc szőrme. Ez egy szokatlanul szexi és ugyanakkor aranyos lehetőség.

érzett

Ebből az anyagból származó termékek ősszel különösen igényesek. A fülekkel ellátott filc kalap divatos és stílusos lehetőség.

szalma

A szalma sapkák mindig is különleges igényt támasztottak a lányoktól. És a fülekkel ellátott szalma kalapok ma a legnépszerűbb csúcson vannak.Nyáron elengedhetetlen modell.

szín

Általában a macskafülekkel ellátott sapkák színe megfelel a macska színének. Ezek mind szürke árnyalatúak, beleértve az ezüstöt, a krémet, a fekete, a vörös és barna árnyalatait.

A trend fehér és világos bézs. Érdekes csíkos modellek, amelyek utánozzák a macska bőrének színét. A népszerű lehetőség a fülek, a leopárd vagy a zebra alatt készült sapka.

A sapka színének kiválasztásakor figyelembe kell venni a divat trendjeit. Ebben a szezonban a fejfedő színe nem egyezhet meg a felsőruházat árnyékával. Éppen ellenkezőleg, jobb, ha kontrasztos kép van.

Mit kell viselni?

A fülekkel ellátott sapka stílusos fejfedő, mely bármilyen stílusos ruhával kombinálható. Természetesen először is a sapka sportos stílust vagy alkalmi stílusú ruhákat kombinál. Mindazonáltal a gyártók dolgoztak ki minden lehetőséget, és a javasolt sapkamodellek különböző képeket és stílusokat tudnak megegyezni.

A fülekkel ellátott sapka a klasszikus képhez is illeszkedik. A kabát, esőkabát, kardigán vagy öltöny viselése lehetséges. Ebben az esetben a nadrágok, a szoknyák, a ruhák is megfelelőek lesznek. Természetesen a fülekkel ellátott sapka szigorú stílusa megváltozik és hozzáad egy kis könnyedséget és szabadságot.

Ami a cipőt illeti, nagyszerű választás is van. Ha úgy gondolja, hogy a fülekkel ellátott sapka csak cipőkkel vagy magas csizmákkal lehetséges, akkor téved. A téli csizma és az őszi cipő tökéletes itt.

Ne félj kísérletezni. Ne feledje, hogy minden képnek mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok