sapkák

Kötött sapkák

Kötött sapkák

csatlakozzon a vitához

 

A sapka egy eredeti fejrész, amely soha nem lép ki a divatból. A szezon igazi trendje a kötött modellek, amelyek stílusos, kreatív érintést hozhatnak a megjelenésedhez. És ha szereted a kézimunka kidolgozását is, valóban exkluzív dolgot hozhatsz létre.

Jellemzők

A kötött sapka meglehetősen univerzális dolog, amit a fonal nagy választéka magyaráz: vékony pamutfonaloktól a prémes nyersanyagokig. Ezért ez a frizura lehet nyári, demi-szezon és téli lehetőség. A meleg modelleket általában durva kötésű háromdimenziós mintázattal készítik.

Különösen nagyra értékelik a kötött kötött sapkák. Ezek a termékek mindig egyedülállóak, igazolják tulajdonosuk ízét, és felkeltik a kreatív vágyat a kézimunka körében a nők körében.

A kötött sapkák sokoldalúsága az is, hogy a különböző korú, társadalmi státuszú, különböző frizurát viselő nők többségéhez jutnak. A sapka kiváló alternatíva a nagyon fáradt hagyományos kötött sapkának. Mindig stílusosnak tűnik, és informálisabbá és nyugodtabbá teszi a képét. Bár a helyes modell a szigorú klasszikusokkal is összhangban lesz.

modell

A mai napig kötött sapkák széles választékban találhatók. Fontolja meg főbb stílusaikat:

  • Klasszikus, lapos fonalból készült kupak (lapos kupak vagy vezetőfedél).
  • Kötött baseball sapka - széles és hosszú csúcsú modell.
  • Kötött kötött sapka, kis utastérrel. Általában az ilyen termékek vastag fonalból vagy kettős viszkózusból készülnek, nagy mintázattal rendelkeznek.
  • Bini - kötött gyapjú sapka keskeny látószöggel és hagyományos gomb a tetején.
  • Szőrméből készült sapkák. Ez természetesen a legdrágább lehetőség, hangsúlyozva egy nő társadalmi helyzetét és kiváló ízét, mindig stílusosnak és eredetinek tűnik.

Megjegyezzük, hogy a kötött sapkák téli változatai között gyakran megtalálhatók a fülüket lefedő modellek.

Ami a legújabb divat trendeket illeti, akkor a 2017-es szezonban a népszerű kötött sapkák, egy ferde szélvédővel. Ezen túlmenően ennek a dolognak is képesnek kell lennie. A finom fonalat egy szándékosan szándékosan elfordíthatjuk az egyik oldalra, vagy a fej hátuljához lehet mozgatni. Ha szigorú stílusú téli kötött modellje van, akkor szigorúan és szépen viselik.

A lányok modelljei sajátosak. A kötött sapkák gyermekváltozatai nemcsak télen, hanem szezonon kívül is fontosak, de nagyon népszerűek és a meleg szezonban. A vékony fonott sapkák pamutfonalok nélkülözhetetlenek egy napsütéses napon, és egy sűrűbb változat alkalmas egy hideg nyári estére. Természetesen, ha Ön és a lánya tengerparti nyaraláson megy, akkor egy könnyű kötött sapka (mint egy pamut nyíló kalap alternatívája) biztosan hasznos lesz.

anyag

A kötött sapka anyagának kiválasztását természetesen a szezonalitás határozza meg. Ennek megfelelően, a téli változat vastag, természetes gyapjúból készül, amely garantáltan meleg marad.

Tavasszal vagy ősszel megengedheti magának egy bájos kupakot a kevert fonalból (akril vagy poliamid gyapjú), beleértve, és áttört viszkózus. Az áttört modellek egy kis romantikát adnak a képnek, kabátot és egy klasszikus kabátot kombinálnak.

Elegáns nyári sapka, kívánatos pamutból, lenből, viszkózból vagy mikroszálasból vásárolni. A kis lányok számára a forró napokra vonatkozó lehetőségek jobb választani a természetes pamutból (ha magad kötik a sapkát, vékony pamut "írisz", "liliom", "lila", stb.) És vászonszálakat.

szín

Nemcsak a női kötött sapkák stílusai változatosak, hanem a színek is. A termék színe teljesen abszolút lehet, a lényeg az, hogy helyesen kombinálja a fő ruha színskálájával. Ezenkívül a kötött minták különböző mintákkal és nyomatokkal díszíthetők. Mindig szép a melanz szín.

A szőrszálból készült sapkák jobb választás a természetes árnyalatok kiválasztásához (különböző barna, bézs színek, klasszikus fekete). A nyári vékony sapkák világos színeket választanak, amelyek nem vonzzák a nap sugarait. Ugyanez vonatkozik a gyermekmodellekre is, csak a színtartományt halvány rózsaszín és őszibarack színe egészíti ki. A legjobb, persze, a fehér változat, de a takeo terméket nagyon gyakran kell mosni.

ábrázolás

  • Bájos kötött sapka, melange fonalból, ami mindig érdekesnek tűnik. A térfogatmodell megfelel a lány arcának és bolyhos hajának jellemzőinek. A termék egyszerű, viszkózus, az arc- és a szegélyhurkok váltakozása alapján egy kisméretű védőburkolatot csatlakoztat egy gumiszalaggal. Végül is a bézsbarna színekkel rendelkező melange szálak önmagukban szépek és nem igényelnek bonyolult mintákat. A sapkát bézs gombbal díszítik. A kép harmonikusan kiegészíti az azonos kötött meleg pulóvert, magas nyakú és könnyű szőrme felsőruházatával.

  • Hasonló stílusú modell, masszív felsőrésszel és tiszta visorral, de már egy gyönyörű grafit színárnyalattal monokromatikus. Itt a zsinórok bonyolult szövésének mintája teljesen megfelelő - a kötés mennyiségét teszi. A többi ruhát világosabb szürke színben (kabát és kesztyű) készítik, ami meglepően összhangban van a lány világosbarna hajával.

  • Imádnivaló frizura a baba számára tavasszal és ősz elején. A hurkolt sapka fő része fehér színű, világos vörös színben készül. A miniatűr visor fehér szálakkal van kötve, és fekete szegéllyel rendelkezik. A termék oldala elegáns fehér és piros virágokkal díszített. A lány fekete inget kombinálják a sapkával. És a vörös szín mindig szőkere megy, még annyira kicsi.

  • A lánynak lehetősége van más stílusban, feszes fejben. A sapkát áttört mintával kötötték. A nyugodt kék szín kombinálva van egy fehér és kék színű gyermekbúzával. Hagyományosan a nyári lányok fejdíszein a kontrasztos fehér virág díszíti a sapkát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok