gyűrűk

Fehér arany gyűrű

Fehér arany gyűrű

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Fém jellemzők
 2. Hogyan válasszuk ki?
 3. Modellek fajtái
 4. Kombinációk kövekkel
 5. Exkluzív modellek
 6. A fehér arany gondozása

Jelenleg a szép hölgyek ékszer kiválasztása egyszerűen gyönyörű. Még a legigényesebb fiatal hölgy is kiválaszthatja a tökéletes fülbevalókat, medálokat és gyűrűket. Ma őrülten vonzó és luxus fehér arany gyűrűkről beszélünk.

Fém jellemzők

A fehér arany ma irigylésre méltó népszerűségnek örvend minden korosztály között. Soknak ez a fém szokatlannak tűnik, de valójában minden nagyon egyszerű. Ezüstöt vagy palládiumot adunk az ötvözethez. Ezek a szennyeződések aranyat adnak egy csillogó színárnyalatnak.

Korábban nikkelt adtak az aranyhoz. De egy idő után kiderült, hogy különböző allergiás reakciókat okoz, és ezt a nyersanyagot el kellett hagyni.

Kevés ember tudja, de a gyönyörű gyűrűk gyártásához kevés tiszta aranyat használnak. Ez a fém önmagában nagyon puha és könnyen deformálható. Mielőtt elkezdené létrehozni ékszereket, az aranyot különféle további elemekkel hígítják, amelyek az ötvözet erősségét adják.

A platinát gyakran az aranyhoz adják. Ezáltal az ötvözet nagyon tartós és megbízható. De az ilyen ékszerek sokkal többet fognak fizetni, mint az összes többi opció.

Ma az arany nem csak fehér, hanem rózsaszín, kék, zöldes vagy piros is lehet. A fehérfém harmonikusan néz ki más színek ötvözeteivel. Sok ékszerész szeretne különböző árnyalatokat ötvözni egy díszítésben, és ez egy mesés megjelenés. Nincs divatista ellenállni az ilyen gyűrűknek!

Hogyan válasszuk ki?

Az ékszerek örömmel és csodálattal járnak a divat minden nőjére. Az ilyen termékek kiválasztását nagyon felelősségteljesen kell kezelni. Mindez az akvizíció céljától és a hölgyek preferenciáitól függ.

 • Ha esküvőre tervezett gyűrűket vásárol, akkor homogénnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a további dekoratív részletek és a nagy kövek jelenléte kizárt.
 • Ha csak házassági javaslatot szeretne készíteni, akkor meg kell találnia egy gyönyörű eljegyzési gyűrűt. Kavicsos díszítéssel kell rendelkeznie. Ezt az elemet a hölgyek és kedvenc színei preferenciáinak megfelelően választják ki.
 • A mindennapi viselethez jobb, ha egy tömörebb és stílusosabb terméket vásárolnak, és nincs szükség felesleges próbára. A kicsi kövekkel, metszetekkel és mintákkal ellátott kekszes lehetőségek jól fognak kinézni.
 • Ha szociális eseményekre vagy különleges alkalmakra szeretne választani, akkor a divatos és észrevehető, többszínű kövekkel rendelkező példányokra kell figyelnie. Ezekkel a gyűrűkkel megfelelő fülbevalót viselhet. A hasonló készlet hatékonyan átalakítja az esti íjat.

Határozzuk meg a fém minőségét és tisztaságát a gyűrűre töltött mintával. Az arany ötvözetei a következő mintákból állhatnak: 375, 500, 585, 750. A termékek 375 minta a legalacsonyabb. Megfizethető áron különböztetik meg őket, mivel nikkelrel hígítják, ami allergiás reakciókat okozhat. Az 500-as jelölés a gyűrűken rendkívül ritka. Ilyen másolatokban ezüst és réz van, ezért színük csúnya sárgás árnyalatú.

A leggyakoribb a fehér arany 585. Ezt a gyakorlatiasság és az esztétika jellemzi.A 750 jelöléssel ellátott gyűrűkben nagy mennyiségű nemesfém van. Az ilyen nyersanyagok kapnak a legérdekesebb ékszerek bonyolult minták.

Ma a csalók gyakran 925 mintát adnak a természetes aranyra. Valójában ez a bélyeg az aranyozott ezüstre vonatkozik.

A díszítésnek tökéletesen illeszkednie kell. Túl szoros gyűrű sok kellemetlenséget okoz, és túl szabad is könnyen elveszhet.

Modellek fajtái

Ma, a hölgyek maguknak választhatnak teljesen bármilyen fehér arany gyűrűt. Lehet, hogy széles és világos tartozék, vagy tömör termék, további betétek nélkül. Vizsgáljuk meg részletesebben a látványos dekorációk legnépszerűbb modelljeit.

Ma népszerű és vallási szimbolikával cseng. Ezek közé tartoznak a "Mentés és mentés" elemek. A fehér arany hasonló darabjai különösen könnyűek és harmonikusak. Kiegészíthetik az ortodox imát a belső vagy külső téren. Az ékszerészek gyakran kiegészítik az ilyen kiegészítőket sötét zománcokkal, hogy kiemeljék a felszínen levő betűket.

Fiatal lányok csak szeretnek gyűrűket egy végtelen jele. Ezek tömör és vonzó megjelenésük alapján különböznek. Az ilyen fehér aranyból készült termék ideális a szeretettnek, mint az örök szeretet jelképének.

A szép és elegáns modell sárga vagy vörös aranyból készülhet, és a pálya felületén fehér fémből áll. Az ilyen kombinált díszítések nagyon eredetiek és érdekesek, különösen, ha nem triviális designjuk van.

Nem hagyhatja figyelmen kívül a klasszikus ékszereket a betétek és a kövek nélkül. Ezek megkülönböztetik a visszafogott és tömör kialakítást. Ezek lehetnek fényesek és mattok is. Mindez a hölgyek preferenciáitól függ. Hasonló kiegészítők is felvehetők a napi vagy üzleti célokra, így ünnepélyes (esküvői) ruha.

Az ékszerüzletek polcain hatalmas számú dupla gyűrű található. Egy ujjra kerülnek. A fehér arany hasonló darabjait gyakran Swarovski kristályokkal vagy gyémántokkal egészítik ki.

Hihetetlenül óvatosan és elegánsan egy hölgy ujjlenyomata áttört gyűrű. Lehetnek teljesen más és bonyolult minták, látványos szövések és díszek. Az ilyen modellek mind a szokásos viseletre, mind az ünnepi és esküvői eseményekre alkalmasak.

A vastag és fújt díszek különösen népszerűek az idősebbek körében. Nagyon szilárdak és drágaak, hogy egy érett hölgyre nézzenek. De ne viseljen vékony és hosszú ujjakon vagy túl ujjakon.

A lapos kiegészítők diszkrétek és tömörek. Gyakran választják esküvői ünnepségre. A gyémánt ékszerek különösen fényesek és elegánsak lesznek a női ujjal.

A szezon trendje a falanx gyűrű. Ezek hagyományos kialakításúak, vagy teljesen váratlan formájúak. Az X betű vagy egy kígyó formájában számos lehetőséget találhat, amely egy hölgy ujját képezi.

Az ékszerek drágakövekkel és féldrágakövekkel elegánsak és fényűzőek. A fehér fém hátterében sok drágakő látványos.

Napjainkban a párok gyakran választanak ilyen eseteket a munkához. Az arany és kő nemes fénye tökéletesen kiegészíti az ünnepi ruhákat. Például felülmúlhatatlan jegygyűrű lehet a csillag zafírral. Úgy tartják, hogy ez a gyöngyszem a szeretet és a hűség szimbóluma.

A kövek különböző színekkel és árnyalatokkal rendelkezhetnek. Feketetől halvány rózsaszínig. Fehér aranyban szinte minden kő harmonikusnak tűnik. Például, egy titokzatos onyx, fekete, nagyon stabil és drága lesz egy ilyen gyűrűben.

A kavics formája is változhat. Az arany ékszerek geometriai formájú ásványi anyagokkal: négyzet alakú, kerek, háromszög alakú és gyémánt alakúak az állandó klasszikusok.

Kombinációk kövekkel

Zafírral

A fehér aranyban a zafír páratlan. Ez a kő mélykék színű, amely kontrasztot és fényesen kiemelkedik a fénytónus nemesfémének hátterében. A legintenzívebb és vonzóbbak a zafír gyűrűk, amelyeket gyémántokkal és köbös cirkóniákkal egészítenek ki.

Smaragddal

A természetes zöld ásványok szépen keverednek a nemesfémű fémekkel. Nemcsak fehér arany, hanem ezüst vagy platina is lehet. Ha szereted a nyugodt és harmonikus árnyalatokat, akkor figyelj a smaragd gyűrűkre.

Úgy vélik, hogy ez az ásványi anyag jó hangulatot és harmóniát adhat a tulajdonosának.

A topázzal

A fehér arany harmonikusan néz ki a topázzal. Ez a drágakő a külső hűvösséggel rendelkezik. A topáz légkék vagy mélykék színe a nemesfémekkel együtt egy tandemben néz ki. Az ilyen részletességű gyűrű a tökéletes megoldás az üzleti és célzott hölgyek számára.

Rubinnal

A rubinnal rendelkező termékek első látásra beleszeretnek. A divatos nők egyszerűen imádják ezt a köveket a varázslatos színei és árnyalatai miatt, amelyek különleges, elegáns és ragyogó képet adnak

Ametiszt

Ha valódi királyi képet szeretne létrehozni, akkor meg kell nézni az érdekes arany gyűrűket ametisztvel. Ez a kő nemes lila színű, amely szinte átlátszó vagy sűrű és telített. A fehér fém hátterében az ásványi anyag nagyon nőies és romantikus.

Gránátalma

Az érzéki és szenvedélyes természet természetesen olyan, mint a gránátalma. Ez a drágakő gazdag és gazdag vörös színű, felkeltette tulajdonosának játékosságát és szexualitását.

A fehér aranyból készült gránátalma kiegészítők kiváló megoldást fognak nyújtani sok női kinézetre, de ha úgy dönt, hogy üzleti gyűrűvel viselik a gyűrűt, akkor válasszon egy modellt egy kicsi és szokatlan kavicskal.

Akvamarin

Ma a trend ékszerek akvamarin. A fehér arany gyűrű nem kivétel. Az ilyen példányok sokféle ruházatba illeszkednek a diszkrét és nyugtató színek miatt.

Gyöngyökkel

A hölgyek nem tudnak ellenállni a bájos gyöngyöknek! Ez a kő a gyengédség és a luxus megtestesülése. Ez összhangban van az összes nemesfémzel, de különösen vonzónak tűnik a fehér arany hátterében.

A citrinnal

A hölgyek gyűrűjében jó citrint fog kinézni. A könnyű arany egyesíti ezt a gyönyörű kőt. Ez a mesés opálra is vonatkozik. Ma a hölgyek egyre inkább az ausztrál és rózsaszín opál kiegészítőkkel fordulnak.

A moissanite

A fehér arany egy tandemje a moissanite-val titokzatosnak és vonzónak tűnik. Az ilyen gyűrűk ideális megoldást jelentenek a divatos nők számára, akik az elegáns és diszkrét képeket kedvelik.

Achát

Az agát a leg titokzatosabb kövek közé tartozik. Mágikus mágnesessége van, amit nehéz ellenállni. Ezzel a kővel díszített arany ékszerek megfelelnek az üzleti és magabiztos fiatal hölgyeknek.

A rauchtopazom

Az idősebb nők női gyűrűket viselnek, mint a rauchtopaz. Képesek hangsúlyozni a tulajdonos nőiességét és eleganciáját. Hasonló ékszereket lehet felvenni, és egy fiatal lányt, ha apró kavicsos, cirkónium vagy Swarovski kristályokkal kiegészített apró kavicsokkal vannak felszerelve.

Exkluzív modellek

Ma a női gyűrűk modelljei sokszínűségükben feltűnőek. Nagy igény és exkluzív ékszerek, eredeti kialakítással.

Számos vonzó lehetőség a hölgyek számára az orosz márka Sokolov. Ez lehet fehér arany gyűrű, pillangók, madarak, különböző kis állatok, virágok, és még egy baba sarka. Az utóbbi lehetőség csodálatos ajándék lesz a jövő anya számára.

A cég nemcsak betét nélküli lakonikus termékeket gyárt, hanem a különböző kövekkel telített modelleket is.Például a különböző színek és méretű kövek keverékéből készült, kolibri madár vagy páva gyűrűi.

Az elegáns választék az eredeti gyűrű-kígyó kiemelésére, finoman megragadja a hölgy ujját. Az ilyen ékszerek fehér és sárga arany és ezüst színben vannak.

A felfüggesztéssel ellátott termékek is nagy a kereslet. Nagyon szokatlannak tűnnek, de nem különösebben praktikusak, mivel a szuszpenzió a hajhoz és a ruházathoz ragasztható.

A híres Tiffany márka gyémántok szétszórásával csodálatos gyűrűket gyárt. A drágakövek a termék felületén nyomon követhetők, vagy az ékszerek különböző részein helyezkedhetnek el. Sok pár fordul elő egy ilyen esküvői szertartásra vagy elkötelezettségre. Ennek a cégnek a jegygyűrűit a gyengédségük és rövidségük jellemzi.

A márka választék nagyon gazdag. Bármely fashionista felveszi egy érdekes ékszert. De a Tiffani márkás termékek ára általában magas.

Lehetetlen ellenállni a Valtera márka termelésének, amelyet a nagy kövekkel és zománcfelületekkel rendelkező luxus ékszerek képviselnek. A cég katalógusaiban gyönyörű áttört modelleket vagy példányokat találunk virágként és állat formájában.

Különösen fényes és vonzó megjelenésű designer ékszer márkák, kiegészítve a gyémántok szóródásával.

A fehér arany gondozása

A szívgyűrű kedvesje a lehető leghosszabb ideig szolgálja a tulajdonosát, ha gondosan és gondosan kezeljük. Próbálja meg elkerülni a sokkot és a súrlódást, ami karcolásokhoz és zsetonokhoz vezethet. Ez nemcsak a fémre, hanem a kőre is vonatkozik, amellyel felszerelt.

 • Ha a terméket meg kell tisztítani, akkor rendszeres szappanos vízzel kell feltölteni. Ajánlott a szappan samponnal vagy mosogatószerrel cserélni.
 • Csak dip a dolog ebben a keverékben, majd törölje le egy puha ruhával. De ne legyünk óvatosan lenyomva a díszítés, mert így a gyűrűben lévő kő gyakran karcos.
 • A díszeket fedő ródiumbevonat idővel eltűnik. Csak egy nap észre fogod venni, hogy a kis gyűrűje sárga lett. Ezután a termék polírozást igényel. Ehhez meg kell adnod az ékszereket egy tapasztalt ékszerésznek, aki vonzó megjelenést ad neki.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok