gyűrűk

Szláv gyűrű varázsa

Szláv gyűrű varázsa

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Varázslatos erő
  2. szimbólumok
  3. Női amulettek
  4. Anyagerősség

Ősi idők óta a gyűrűket különleges tulajdonságokkal rendelkező tárgyakként kezelték. Számos hagyományhoz, elfogadáshoz, babonához és rituálékhoz kapcsolódnak. A szláv népek különböző szimbólumokat helyeztek rájuk, a hagyományos díszeket hatalmas amulettekké alakítva. A szláv stílusú gyűrűk a modern világban relevánsak.

Varázslatos erő

Az ősi időkben az emberek úgy vélték, hogy az ujjhegyek mágikus energia vezetői voltak. Ha egy bizonyos sorrendben futtatja a kezét a levegőn, vagy feltételesen felvázol bizonyos jeleket, létrehozhat egy energia- vagy védőmezőt. Az ujjakon lévő gyűrűk megnövelhetik az ilyen rituálék erejét.

A gyűrűket amulettként viselték. Örökbe vették őket. Minél idősebb a dekoráció, annál erősebb a mágikus tulajdonságai. Amikor az ékszer sok generáción áthaladt, az első tulajdonosának memóriája törlődött. Az utódok különböző legendákat hoztak létre, amelyek szerint családi ékszerük őrülten teremtett.

A varázslat csak akkor jött létre, ha saját kezével jött létre. Ha nem tudod magad készíteni az ékszereket, akkor tehetséges kézművesektől megrendelték. De a terméknek egy sor szertartást kellett végeznie a kedvező mágikus energia megteremtésére. Ehhez különféle összeesküvéseket és imákat hirdettek.

Ősi idők óta, különböző kultúrákban, a gyűrűk az emberi státusz indikátora. A család gazdag és befolyásos képviselői hatalmas ujjakat mutattak az ujjaikban drágakövekkel. A hercegek és a legmagasabb nemesség viselték gyűrűket családi emblémákkal. Pecsétként szolgáltak, amelyek rögzítették a legfontosabb szerződéseket.

Az ősi hagyományoknak ma visszhangja van. A házasság alatt a gyűrűk cseréje nem más, mint egy hosszú történetű rituálé.

szimbólumok

A gyűrű varázslatos tulajdonságát attól függően határoztuk meg, hogy milyen szimbólumot ábrázoltak rajta.

főnix

A Phoenix madár mitológiai jellegű, képes a földre égeni és újra feléledni. Ennek megfelelően a képe az újjászületést és az új jobb életet jelképezi. Charm a madár Phoenix szerencsét és bizalmat.

Életfa

A parti gyűrű Az életfa védi a betegségektől és a szegénységtől. Az ezzel a szimbólummal ellátott gyűrűket két bőséges szarv képe egészíti ki. A termék sok éven át biztosítja a tulajdonosnak az egészség és az anyag jólétét. Az élet fája is képes védeni a gonosz mágia és a varázslatos varázslatok ellen.

Kolovrat

A Kolovrat csengőgyűrűk szimbolikusan ábrázolják az égi test mozgását. A Kolovrat gyűrűvel rendelkező férfi Svarog, Khors és Dazhbog védelme alá tartozik. A gyűrű tulajdonosa rendelkezik az élet nehézségeivel szembeni ellenállással. E szimbólum energiája képes bátorságot és kreatív gondolkodást fejleszteni.

A Kolovrat gyűrűket a hosszú élettartam jelképe egészíti ki. Az ilyen gyűrűk a központban egy zöld kővel vannak díszítve, amely fokozza az ékszerek védelmi tulajdonságait. A Kolovrat-szerpentin jó egészséget és figyelmet érdemel. Ők védik a jólétet, sikerrel járnak.

griffmadár

A szárnyakkal rendelkező oroszlánok és a sasok feje - Griffin - a gazdagság védelmezői és őrzői. Ezeknek a lényeknek a képe a gyűrűken a ház jólétét adja. Ez az amulett nemcsak pénzt tud megtartani, hanem azt is, hogy szaporodjon.

Valkyrie

A Valkyrie harcos varázsain megjelenő kép lehetővé teszi, hogy sikeres legyen az üzletben. A Charm gazdagságot hoz, védi a lopástól és a csalástól. Annak érdekében, hogy növeljék a gyűrű varázslatos tulajdonságait, a gazdagság rúnáit - Fehut alkalmazzák.

Velez

Az ősi szláv mitológiában Veles a mezőgazdaság védnöke. Szimbolizmusa a gyűrűkön szerencsét, gazdagságot ad, tulajdonosa bölcsességet ad, és az élet titkait szenteli. Veles totem állatait bika, farkas és medve tekintették. Ezeknek az állatoknak a képeivel ellátott gyűrűk mentális képességeket fejlesztenek, javítják az intuíciót, így megvédhetik a csalók csalásától.

Az élet ereje

Őseink tiszteletben tartották a mezőgazdasági termékeket, mert csak ő adta nekik az életet. A kenyér és a fülek képei mindig különleges helyet tartottak a népi szimbolizmusban. A csírázott gabonát ábrázoló gyámot az Élet erejének nevezik. Ez egy nagyon erős amulett, amely mindent megad, amire szüksége van - egészség, jólét és jólét. A gyógyítók ilyen gyűrűket viseltek, mert a termék megnövelte erejét.

Svarozhich

Ha szükség van arra, hogy egy személyt a megfelelő életmódra irányítson, akkor Svarozhich varázsgyűrű tökéletesen illik hozzá. A tüzes istenség szimbólumaival rendelkező gyűrű képes megszabadulni a romboló szokásoktól, és segít abban, hogy helyesen hozzon létre döntő döntéseket. Amulet a tulajdonosának adja az akarat hatalmát, nem teszi lehetővé az alkoholizmus és a kábítószer-függőség elnyomását.

Páfrány virág

A legenda szerint a páfrány színe elpusztít minden sötét varázslatot. Ez szimbolikusan egy nyolcágú swastikaként van ábrázolva. Egy ilyen gyűrű megrongálhatja a tulajdonosát a rossz befolyással. Páfrányvirág is képes megbirkózni a betegségekkel vagy enyhíteni a különösen súlyos betegségek lefolyását.

tüske

A feltétel nélküli siker a Burdock gyűrűt hozza. Segít a szerencsének "ragaszkodni" a személyhez, mint a csigolyak tövisei. Ez a növény még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is képes túlélni. Ennek megfelelően a jelképe egy olyan élet életenergiáját adja, aki ilyen gyűrűt helyez az ujjához.

Női amulettek

A legtöbb esetben a varázsa nem volt férfi és nő. Ugyanakkor a család folytonosjaként való tisztességes szexnek szüksége volt saját személyes talizmánjaikra. A gyűrűk gyártásához szláv szimbolizmust nem mutatott ki semmilyen konkrét technika. Az amulett lehet csavart, lamellás vagy szövött gyűrű.

Él

Az egyik női varázsa az Alive - az élet és a termékenység istennője - szimbóluma. Melegséget, harmóniát, rossz gondolatoktól való mentességet ad, enyhíti a stresszt. Egy nőnek semmi sem jobb, mint egy amulett, amely életenergiát ad.

Lada

Egy másik, kizárólag a női gyűrűkhöz tervezett szimbólum a Lada csillag, a tavasz és a szántás istennője, a szerelmesek és a házasság védőszentje. Az ilyen díszítés segít megbirkózni a haraggal, bölcs döntést hozni, harmóniát és egyensúlyt találni. A nem házas lányok számára segít egy méltó méltónak találni.

Makosh

Az ősi szláv mitológia központi alakja a női védők körében Makosh. Szimbóluma a varázslatokon segít a nőknek a családi kandalló megtartásában. A gyűrű örömöt mutat, feltárja a tehetségeket és fejleszti az intuíciót.

Időbeli gyűrűk

Az ősi szláv nők hagyományos díszítése időbeli gyűrűk voltak. Mindkét oldalon a fejdíszhez csatolták őket, a templomokban lógva, ezért kapták ezt a nevet. Erős talizmán volt a fiatal szlávok számára, akik folytatták a versenyt. A fiatal szépségeknek további védelemre volt szükségük ahhoz, hogy megvédjék magukat a gonosz szemtől és az irigy riválisok negatív hatásától.

Úgy tartották, hogy a templomok nagyszámú gyűrűje megerősítette az ékszerek védő tulajdonságait. Ugyanazokat a szimbólumokat helyezték rájuk, mint a gyűrűkre.

Templar gyűrűket viseltek a tisztességes nemek közül a fiataloktól a régiig. A gyerekeknek azonban tisztán dekoratív jelentőségük volt.

Anyagerősség

Nemcsak a szimbólumok voltak varázslatos tulajdonságokkal, hanem az anyaggal is, amelyből a varázsló gyűrű készült. Az arany és ezüst mellett rézből és alumíniumból készült ékszerek is készültek.

Az ősi szlávok számára az ezüst békés védekező tulajdonságokkal rendelkezett. Ennek az anyagnak a gyűrűit a sötét varázslat és a gonosz szem védi. Úgy tartották, hogy az ezüst ékszerek sötétebbek, mivel elnyeli a rossz energiát. Az ősök csökkentették az ilyen varázslatokat a tavaszi vízbe a gonosz befolyástól való tisztításhoz.

Az arany mágikus jellemzői sokkal harcosabbak. Ez a fém energiát vonz és átadja a tulajdonosának. Az arany kézzel készített ékszerek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ilyen varázsaik képesek erővel, bölcsességgel és bátorsággal.

Különböző kövekkel kiegészített termékek, amelyek védő tulajdonságokat adtak vagy erősítettek.

  • Az Achátát a gyűrű élettartamának tulajdonosa adja, mert ez egy létfontosságú energia kője.
  • Topáz képes gyógyítani az érzelmi sebeket, hűséget, békét és egyensúlyt.
  • Akvamarin - a családi központ megőrzője meglepően szép árnyalatú tengeri hullám.
  • A Carnelian boldogságot hoz, jó szellemeket és jó hangulatot biztosít.
  • Pearl gazdag egészséget nyújt a tulajdonosának, sok éves életet ad. Ez volt a hercegek és a fiúk kedvenc köve.
  • A smaragdot gyakrabban használják a női ékszerekben. Szimbolizált tisztaság és szeretet. Úgy tartották, hogy ez a zöld ásványi anyag elvonja a vágyat, megvédi az újoncokat a családi bajoktól.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok