Arctiline Romper

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. előnyök
  2. modell
  3. Anyag és szigetelés
  4. Vélemények

Az orosz márka, az Arctiline 2003 óta kiváló minőségű, természetes anyagokból készült gyermekruházatot gyárt. Stílusos és kényelmes overallokat, szetteket, kabátokat és dzsekiket készít gyermekeknek a születéstől 15 évig.

Minden overall csak Oroszországban készül. Nemcsak vonzó megjelenésük van, hanem biztonságosak, funkcionálisak és kiváló minőségűek.

előnyök

Az Arctiline kezeslábasok puha anyagból készülnek, melyeket vízállóság, kopásállóság jellemez. A felsőruházat nagyon meleg. Az aktív játékokkal együtt a baba érezni fogja a szabad mozgást és a maximális kényelmet. A overallok tökéletesen lélegző anyagokból vannak varrva, és eltávolítják a nedvességet.

Az Arctiline cég munkaruhájában a baba megbízhatóan védhető az esőtől, a széltől és a hótól. A kényelmes, jól megtervezett vágás teljes mozgásszabadságot biztosít a gyermeknek.

A széles modellalátétek lehetővé teszik a szülők számára, hogy kiválasszák a tökéletes választásukat a baba számára. Minden modell eredeti kialakítású, mivel a tervezők követik a legújabb divat trendeket, és lenyűgöző, elegáns színeket és nyomatokat kínálnak.

A overallok funkciókban különböznek. A fejlesztők minden részletre figyelnek. A luxus kapucnis természetes szőrrel elválasztható, ha kívánja. A lábak egy speciális, elasztikus szalag mandzsettán helyezkednek el, amely megbízhatóan véd a nedvességtől és a hótól. A lágy és meleg bélés kényelmet biztosít a zokni.

Az Arctiline gondoskodik a gyermekek biztonságáról. Minden modell fényvisszaverő szalagokkal, élekkel és más dekorokkal van díszítve. A gyártó kiváló minőségű anyagokat használ, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak.

modell

Az Arctiline a stílusos és kényelmes stílusok és modellek széles skáláját kínálja a szülők és a gyermekek kívánságainak kielégítésére. A gyerekek overallja különböző színekben jelenik meg, eredeti nyomtatásokkal díszítve, amelyeket a gyerekek nagyon szeretnek.

Gyermekek számára egy évig tartó transzformátor-kombájnok kiváló választás lehet. Eleinte borítékként használható, és amikor a baba felnő és elkezd tanulni a világ körül, akkor könnyen átalakítható „lábakkal”. A borítékban a baba kényelmes és meleg lesz, és a kis nyugtalan ember fut az utcán a overallban.

A gyártó gondoskodik a kényelemről és kényelemről, ezért két cipzárral ellátott cipzáras modellt kínál oldalain. A hátoldalon nem használnak varratokat és díszítőelemeket. Kívánt esetben az ujjak lezárhatók, hogy a hideg ne zavarja a baba fogantyúit. Minden modellnek van egy motorháztetője, amely tökéletesen megtartja a hőt.

Két-három éves gyermekek számára ideális a kapucnis jumpsuit. A kemény télek esetében előnyben részesítik a downy modelleket. A tollszigeteléssel ellátott boríték ideális hosszú sétákhoz. 80 százalékkal lefelé és 20 százalékos tollat ​​tartalmaz.

A gyártó kényelmes modelleket kínál, levehető le. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy ne csak komoly fagyoknál, hanem meleg napokon is viseljen egy színû munkaruhát.

A szintetikus melegítő, az egyszerűség és a kényelem működésének köszönhetően a Shelter Kids szintetikus télosítójának óriási igénye van. Megismétli a natúr szőrzet aljszőrzetének szerkezetét, mint a nyérc és a szálka. A szintetikus winterizer modelljei tökéletesen alkalmasak hideg és havas téli télre.

A különböző modellek közül a kisgyermekek szülei gyakran egy Teddy rompert vásárolnak a csodálatos designnak köszönhetően. Elegánsnak és bájosnak tűnik.A gyártó különböző színeket kínál mind a fiúk, mind a lányok számára.

A teddy overallnak báránybélés és zsákmánya van. Alkalmas tavasszal vagy ősszel, valamint hideg télre. Aranyos megjelenés fülek a motorháztetőn. Néhány modellnek természetesen szőrme van a motorháztető szélén, ami szintén díszítésként szolgál.

Egy másik népszerű modell a Lilu jumpsuit. A finn mosómedve szélén van. A lefelé bélés még mínusz 30 fokon is melegszik. A komplexum zsákmányt és ujjatlanat tartalmaz. A jumpsuit két cipzárral rögzíti a baba kényelmének és kényelmének érdekében. A szilárd színek szépek és stílusosak. A fülkében lévő kis fülek szórakoztatóak és divatosak.

Anyag és szigetelés

A kezeslábak varrása során az Arctiline könnyű, tartós szöveteket használ, amelyeket vízállóság jellemez. A szövetek speciális impregnálása miatt levegő keringést hajtanak végre Minden anyag kopásálló és számos mosás után megtartja eredeti megjelenését.

Az Arctiline számos fűtőtestet használ, amelyek tökéletesen megtartják a hőt, elpárologtatják a nedvességet, és a puhaság és a könnyűség jellemzi.

A kombájnok sok modellje természetes szigeteléssel rendelkezik - libát és tollat. Ideális még a legsúlyosabb télhez is. Ebben a overallban 30 Celsius-fok alatti levegőhőmérsékleten lehet kilépni. A természetes lejtőnek köszönhetően a gyermek mindig kényelmet és melegséget érez. A szülők nem félhetnek a túlmelegedéstől. Ez a szigetelés költséges és kiváló minőségű dzseki töltőanyagokra vonatkozik.

Sok vásárló már találkozott a Termofinn szigeteléssel, amely a legújabb finn technológia használatával jött létre. Ideális időjárási viszonyokhoz Oroszországban. Ez a szigetelés erősen ívelt genitális szálból áll. A rugalmas szerkezetnek köszönhetően a jumpsuit hosszú ideig megtartja alakját. A Termofinn környezetbarát, ami nagyon fontos a gyermekruházat gyártásában.

A Termofinn szigetelés ellenáll az alacsony hőmérsékleteknek. Ilyen jumpsuit akár 25 ° C-os levegő hőmérsékleten is lehet viselni. A Termofinn nagyon könnyű, amely lehetővé teszi a baba szabad mozgását. Egy másik plusz a vízlepergetés. Nem fél az esőtől vagy a hótól.

A stílusos és kiváló minőségű munkaruha gyártásánál az Arctiline modern szigetelő Shelter Kids-ot használ. Magában foglalja a nem szövött ömlesztett anyagokat, amelyek hőkezelés következtében egymáshoz vannak kötve. A Shelter Kids a környezetbarát anyagok közé tartozik, és nem okoz allergiás reakciókat, ezért ideális a felsőruházat gyártásához.

A Shelter Kids számos előnnyel rendelkezik:

  • jó szerkezet és hőszigetelés;
  • kitűnő légáteresztő képesség;
  • Nagy drapéria.

Ez kifejezetten az orosz lakosok számára készült, így a Shelter Kids szigeteléssel ellátott overall jól illeszkedik a gyalogláshoz, akár 30 fokos hőmérsékleten is.

A Shelter Kids puha és jó termikus tulajdonságokkal rendelkezik. Ez biztosítja a gyermek szabad mozgását. A szigetelés nagyon gyorsan szárad, és számos mosás után is tökéletesen megőrzi alakját.

A nagyon kemény téleknél a Tinsuleyt mikroszálas szigeteléssel ellátott munkadarab kiváló választás lenne. A cég technológusainak legújabb eredményei alapján fejlesztették ki. Mikroszálakból áll, amelyek 50-szer kisebbek, mint az emberi haj. A szálakat levegő veszi körül, ami gyorsan megszerzi a testhőmérsékletet és felmelegszik.

Egy másik kiváló szigetelő az Alpolux, amely az osztrák fejlesztők erőfeszítéseinek köszönhető. Mikroszálas és merinó gyapjúból áll. A környezetbarát szigetelés nem teszi lehetővé, hogy a baba bármilyen időjárási körülmények között befagyjon. Könnyű és puha.

Vélemények

Az orosz Arctiline márka nagyon népszerű, mivel a cég tisztességes figyelmet fordít a reklám terjedésére. Néhány modellnél gyakran vannak kedvezmények.

Minden évszakban a márka új, egyedi stílusokat készít különböző színekben.

Az Arctiline kezeslábasai tartós és lágy anyagokból készülnek, amelyek eredeti mosása sok mosást követően is megmaradnak. Minden fűtőberendezés környezetbarát anyagból készül, hőt tart. Az Arctiline termékei nagyon hideg télre készültek.

Kombinált varratok. Az anyag hosszú ideig megtartja eredeti megjelenését, és nem veszíti el alakját. A gyermeknadrág kényelmes, puha és kiváló választás a kemény téli túrázáshoz.

Sok szülő elégedett volt a vásárlással, de vannak olyanok is, akik néhány hiányosságot észlelnek. A szerelvények nem túl megbízhatóak. Ez vonatkozik a cipzárakra, cipzárakra és gombokra. Idővel lebontják és leesnek. Néhány vásárló nem elégedett a béléssel, amely több mosás után elveszíti alakját.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok