overall

Demi-szezon jumpsuit tavasszal és ősszel

Demi-szezon jumpsuit tavasszal és ősszel

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi a demi-szezon jumpsuit?
 2. Típusok és stílusok
 3. Divat trendek
 4. anyag
 5. A márka
 6. Hogyan válasszuk ki?
 7. Mit kell viselni?
 8. ábrázolás

A forró nyári napok véget érnek, és a szezonon kívüli idő jön.

Hogyan válasszuk ki azokat a ruhákat, amelyek nem lesznek melegek a nap folyamán, és nem hidegek reggel? Milyen anyagot lehet a legjobban alkalmazni egy ilyen demi-szezonbeli overallhoz, hogyan válasszon ki egy kisgyermek számára egy öltönyt, milyen új trendek vannak az új szezonban? Erről és sok más dologról a demi-szezon overallról, mondja el a cikkünket.

Mi a demi-szezon jumpsuit?

A demi-szezon overallja az őszi és tavaszi évszakra szól. Ezek olyan szigetelt ruhák, amelyek hideg szélektől, alacsony hőmérsékletektől, esőtől vagy esőtől mentenek meg.

Az őszi és tavaszi időszakok rendkívül instabil éghajlatúak (reggel nagyon hidegek lehetnek, és délután elég melegek lehetnek), a demi-szezon modellek gyakran eltávolítható részekkel vannak ellátva. Például, cserélhető podstezhkoy, vagy egy motorháztető, vagy egy prémes él stb.

Típusok és stílusok

Az első életévben az újszülöttek és a csecsemők számára a legjobb megoldás egy egyrészes öltöny vagy egy átalakító overall. A hideg évszakban egy ilyen szőnyeg meleg szélálló borítékká alakul. Amikor a gyermek kicsit idősebb, a boríték gyorsan átalakul egy rendszeres egyrészes színû munkaruhává.

A kettős cipzár elhárítja a szél és a hideg behatolását a ruhák alá, így az ilyen overallokban nem lehet félni a baba egészségétől még a leghidegebb őszi napon sem.

Egy régebbi gyermek számára a legjobb, ha vásárolnak egy dzseki öltönyt, amely egy kabátból és félig overallból áll. Ez a készlet ideális aktív, mozgó baba számára. Kényelmes, nagyon meleg, és a félig overall méretét mindig a hevederek segítségével lehet beállítani. Ezenkívül a készlet kényelmes és tisztán gyakorlati szempontból is. Szükség esetén mindig meg lehet mosni a félkarukat vagy a kabátot.

A demi-szezon modellek rögzítőként a cipzárat leggyakrabban használják.

Az újszülött csecsemőknek való kisütés kombinálható vagy elkülöníthető. Ez a kényelem kérdése. Leggyakrabban a transzformátorokat részesítik előnyben, így a következő szezonban egy meleg borítékot kényelmesen és kényelmesen visznek.

Divat trendek

A gyermekruházat tekintetében a kötelező követelmények a következők: kényelem, melegség, praktikus, természetes anyagok, vizuálisan vonzó megjelenés. Ezek a tulajdonságok mindig fontosak, függetlenül a divat trendjétől.

anyag

A gyermekek demi-szezonjainak overallja legyen meleg, praktikus és ne hagyja ki a vizet. Ezért gyakran használják membránszövet, esőkabát, nylon vagy más, vízlepergető készítményrel kezelt anyag előállítására.

 • A meleg őszi tökéletes ruha kötöttáru, kötött anyag, mez, farmer.
 • Kordura - vastag nylon speciális vízlepergető impregnálással. Nagyfokú rugalmasságot mutat a súrlódás, a szúrás és a nyújtás tekintetében.
 • A kórház nylon anyag, amelyet szennyeződésmentesítő és vízálló anyaggal kezelnek.

Bélés esetén: gyapjú, poliészter, gyapjú és egyéb anyagok. Fűtésként használt: sintepon, holofiber, izosoft, stb.

A márka

A közelmúltban számos külföldi gyártó cég jelent meg az orosz piacon, amelyek termékei különleges kereslet és népszerűség.

 • Az olasz Brandcare márka széles választékát kínálja az újszülötteknek. Néhány modellhez tartozó készlet ugyanolyan anyagból készült zsákmány és ujjatlan. A színek széles választéka, kiváló minőségű, természetes és csúcstechnológiai anyagok helyesen érdemlik meg a vásárlók legjobb véleményét.
 • Barkito. A cég megfizethető, praktikus, stílusos és kényelmes overallokat kínál különböző korú gyermekek számára. A legkisebb részleteket biztosítják a baba kényelmének és az anya nyugalmának: rugalmas lábak és pántok a lábakon, mandzsetták az ujjakon, meleg, puha bélés, finom kiegészítők stb.
 • A Brand Next hatalmas választékot kínál a különböző korú gyerekeknek. A márka alatt gyártott ruhákat nemcsak a kifogástalan kivitelezés jellemzi, hanem a színek széles választékával, divatos nyomatokkal, eredeti díszítéssel és további részletekért is, amelyek kényelmet biztosítanak kis ügyfeleiknek.

Hogyan válasszuk ki?

A gyermekek demi-szezonjainak kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány fontos pontot:

 1. A ruhák méretének meg kell felelnie a gyermek magasságának és súlyának. A munkadaraboknak szabadon kell ülniük, hogy ne szoruljanak ki vagy húzzák meg az övet. A gallérnak a nyakát jól kell fednie, és az ujjaknak csuklónak kell lenniük. Néha a szülők próbálnak valamit előzetesen megkapni: „a növekedésért”. Ez általában a kedvezmények szezonja alatt történik. De valószínűleg nem a kitalálás mértéke, különösen a baba aktív növekedésének időszakában.
 2. Anyag. A ruha felső részét vízálló anyagból kell készíteni. Ez különösen igaz az aktív gyerekekre, akik sok időt töltenek a szabadban. A demi-szezonbeli overallok szigetelése különböző vastagságú lehet. Ez az elem értékétől, a gyártótól és a tervezett hőmérséklettartománytól függ. Általában a demi-szezonban készült overallok + 10 ° C és -5 ° C közötti hőmérsékletre vannak tervezve. Egyes overallok szigetelés nélkül járnak. Ilyen esetekben a poddevy használatával vagy melegebb időben használják.
 3. Színtartomány. A gyakorlatiasság szempontjából a visszafogott, nem jelölő színek ideálisak: fekete, szürke, barna, bordó, sötétzöld, kék vagy lila. De mivel a modern munkaruha nagyon könnyen kezelhető és praktikus anyagból készül, nem probléma a mosás és a szárítás. Ezért a választás során nemcsak a modell gyakorlati, hanem a gyermek ízléséből és kívánságából is indulhatunk.
 4. További elemek. Mielőtt vásárolna, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a rögzítőelemek minőségét (a cipzárnak gyorsan és egyszerűen be kell nyitnia és zárnia kell). Jó, ha a hüvelyek és a nadrágok meghúzható rugalmas szalagokkal vagy mandzsettákkal vannak ellátva, és az öv állítható. A motorháztető tartalmazhat egy beállítási sztringet vagy egy védőt, hogy megakadályozza az eső esését az arcra.

Mit kell viselni?

Az időjárási viszonyoktól és az anyagtól, amelyből az overall készült, az adott ruhadarabot fel lehet venni.

Ha elég meleg van, és a munkadarab membránból készül, akkor nem szabad túlságosan melegíteni a gyermeket. Könnyű ingek, hosszú ujjú vagy akár pólók és nadrágok is elegendőek.

Hűvösebb és hűvösebb időjárás esetén meleg vagy kötött blúz, pulóver, nyakörv, harisnya és meleg nadrág.

Az időjárástól és a modelltől függően a fejfedőt újra kiválasztják. Ha a jumpsuit meleg, mély burkolattal látja el, a kupak vékonyabb lehet, és fordítva.

Ősszel vagy tavasszal, meleg, száraz időben, cipők vagy cipők viselhetők a lábakon, slamhban - nincs semmi jobb, mint a gumicsizmák.

ábrázolás

A kicsiek számára - bájos demi-szezon jumpsuits fülekkel! A melegített modellek zipzárral könnyen és megbízhatóan rögzíthetők, a motorháztető állítható, hogy jobban illeszkedjen a gyermek fejéhez.

Egy kis mod, semmi sem jobb, mint egy színes, egyrészes színû munkaruhában, melynek fényes felülete és a kedvenc rajzfilmhősének képe van! A vízálló anyag lehetővé teszi, hogy még egy eső és súrolás közben is viseljen egy ilyen öltönyt.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok