Ruházat és cipő lányoknak

Finn téli téli overall

Finn téli téli overall

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők és előnyök
  2. típusok
  3. szín
  4. anyag
  5. márka

Jellemzők és előnyök

A finn téli overálok nagyszerű népszerűségre és hírnévre tettek szert az orosz fogyasztók körében kiváló minőségük és kiváló hőmegtakarítási tulajdonságaik miatt.

Ellentétben a közép-európai országokkal, amelyek a ruházati termékek gyártásában éltek, Finnország éghajlata hasonló az oroszhoz, a finn tél ugyanolyan kiszámíthatatlan és súlyos, mint Oroszország legtöbb régiójában. Ráadásul az a tény, hogy a meleg finn téli overallok egyáltalán nem vastagak és nehézek, de a high-tech anyagok használata miatt könnyűek és viszonylag vékonyak.

A finn gyermekruhák melegek, kényelmesek, funkcionálisak, praktikusak, világosak és nagyon vonzóak a külső ruhák számára.

Nemcsak jól melegszik, de nem csapódik le esőben vagy hóban, tökéletesen „lélegzik”, szinte nem szennyeződik, és jól tisztítja. Sok fényvisszaverő részlet van a overallon a gyermekek sötétben történő biztonsága érdekében.

A levehető kapucnis pofa megmenti a baba fejét és nyakát a hidegtől és a széltől. A gumi vagy szilikon kioldó pántok védelmet nyújtanak a hó behatolása ellen. A ragasztott vagy lezárt varratok megakadályozzák a nedvesség bejutását a termékbe.

A téli kombájnok hosszú távú sétákra tervezték a friss levegőt még rendkívül alacsony hőmérsékleten is. Könnyen elhelyezhetők és felszállhatók, szó szerint egy kézzel.

Az ilyen ruházat nem akadályozza a mozgást, és ugyanakkor nem teszi lehetővé a hipotermiát. A finn kombájnok meglehetősen tartósak, több gyermek generációját viselik, a testvérek többször is kiváló állapotban vannak.

A legkiszolgáltatottabb helyeket, például a papot, a lábak alját, a térdeket, sőt a könyökét is finn gyártók erősítik meg, egy speciális, erős Cordura nevű anyaggal.

Mint tudod, a legtöbb finn Finnországi kombi „plus” (+ 4 vagy + 6 illeszkedés), így biztonságosan viselhetsz 2 télet egymás után. Ezen túlmenően a "baby" modellek többsége a karokon és a lábakon van, a növekedés egyik fajtája.

Ami az árat illeti, mindenki itt választhat önmagában egy terméket, nemcsak ízlésének, hanem pénztárcájának is. A ruha becsült költsége a márka, a modell és a méret függvényében 3-7 ezer rubelt tartalmaz. Szélsőséges esetekben a finn téli kombájnokat vásárolhatja a másodlagos piacon, mivel általában egy ilyen termék után egy gyermek nem veszíti el fogyasztói tulajdonságait.

típusok

A finn téli kombájnok külön-külön és együtt kaphatók.

A különálló készletek nadrág / féligfestő és kabátból állnak. A vállpántok hasonlóak lehetnek a szokásos nadrágokhoz, amelyek széles, állítható, gyakran cserélhető harisnyatartókkal rendelkeznek, vagy lehetnek teljes mell és hátsó fleece vagy ugyanolyan anyag, mint a nadrág.

A különálló téli kombájnok fő előnye, hogy a szobába való belépéskor gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a kabátot, és nem teszi lehetővé a gyermek túlmelegedését. Ezen kívül ez a modell lehetővé teszi, hogy csak a készlet piszkos részét törölje. Ha meg kell mosni a nadrágjait egy séta után, a gyermek továbbra is kabátot viselhet.

Egyrészes (szilárd) finn téli overallok nem kevésbé népszerűek, mert sokkal melegebbek és kényelmesebbek, mint egy külön készletben vagy öltönyben. Különösen jó a kisgyermekek számára, ez a legmegfelelőbb lehetőség a hosszú téli sétákra.

Az egyrészes színû munkaruhát könnyű elhelyezni, kényelmes belépni, és még a legaktívabb mozgások során sem zaklatja. A szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy a gyermek felfújódik, mivel a köpeny és a nadrág között nincs szakadék az egyrészes színû munkaruhában.

A finn gyártók gondoskodnak az újszülöttekről, ha speciális téligényes vonalat készítenek számukra. Mindent megmutat a csecsemők maximális kényelmére, akik még nem tudnak aktívan mozogni.

A zárófedél-transzformátorok két cipzárból állnak, amelyek fokozzák a gyermekek kényelmét a fekvő helyzetben.

Ezeknek a overalloknak a nagy része, ha szükséges, át lehet alakítani egy borítéktáskává az aljára varrott villám segítségével. Ilyen modellek, transzformátorok 2 téli szezonra alkalmasak, úgy, hogy a születéstől a másfél évig terjedjenek.

szín

Érdemes megemlíteni a leghíresebb finn márkák által gyártott téli overallt.

Ha a különböző nemű gyerekek egy családban nőnek fel, akkor a legkényelmesebb az „uniszex” kategória kiválasztása - sárga, fényes kék, zöld, khaki, csokoládé - ​​mindezek a színek a fiúk és a lányok számára is megfelelnek.

A mindkét nemhez tartozó gyerekek számára ugyancsak színes csíkokkal ellátott jumpsuit vásárolnak.

A gyerekek számára a semleges nyomtatás mindenféle vicces kis állat lesz - nyuszik, rókagombák, medvék, pandák, bárányok, pingvinek, békák, méhek, valamint csillagok és bármilyen "geometria".

A kis hercegnők számára külön megvásárolható téli, rózsaszín, szeder, korall, bordó vagy ciklamen árnyalatok. A lányok számára a legnépszerűbb nyomatok a virágok, a szívek és a hópelyhek.

A fiatal uraim diverzifikálhatják szekrényüket kék, barna vagy szürke színben. A gyártók gépeket, repülőgépeket, robotokat, szörnyeket és golyókat ábrázolnak.

anyag

A finn gyártók különös figyelmet fordítanak a szövetekre és egyéb anyagokra, amelyekből téli overallok készülnek.

Külső anyagként mind a szokásos, mind a membránszövetek használhatók.

Mindenesetre minőségi anyagokat használnak, amelyek nagyon ellenállnak a dörzsölésnek, feszültségnek és szakadásnak. Ezek hajlamosak "lélegezni" és kiváló védelmet nyújtanak a fagy, a szél és a nedvesség ellen.

Ezenkívül a felső anyagot a gyártók egy speciális vegyülettel dolgozzák fel, amely megakadályozza a szennyeződés felszívódását a termékbe. Ennek köszönhetően a finn téli overálok ritkán, csak néhányszor szezononként moshatók.

A külső szövet szerkezete és a gyártás során alkalmazott védőbevonat károsodásának elkerülése érdekében a hagyományos mosószerek nem használhatók, a gyártók csak speciális mosószereket javasolnak. A kisebb szennyeződéseket nedves szivaccsal vagy folyó meleg vízzel lehet eltávolítani.

A Finnországban készült téli overallok varrással vagy belső fleece-szigeteléssel vannak ellátva. A második esetben külön kell megvásárolni egy gyapjú nadrágot vagy vékony gyapjú harisnyát. Bizonyos overallok esetében a gyártók speciális bélést vásárolnak, cipzárral vagy gombokkal rögzítve. A téli ruházat előkészítésében a rétegezés elve nem teszi lehetővé, hogy a gyermek megfagyjon a hidegben.

A finn téli overál szigetelését könnyű és hipoallergén módon használják:

  • Thinsulate;
  • hollofayber;
  • melegkedvelő;
  • valterm;
  • izosoft.

A legkiválóbb szálaknak köszönhetően a maximális hőt a jumpsuit belsejében tartják. A termék, amelyet a modern töltőanyag melegít, gyorsan szárad, és a mosás vagy az aktív kopás során nem deformálódik. A varratokhoz használt összes hőszigetelő a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően van tanúsítva, és biztonságos gyermekruházat gyártásához ajánlott.

A téli finn kombájnokban a mesterséges szigetelés maximális mennyisége 300-350 gramm, minimum 200.Az északi télünkhöz 280-350 gramm sűrűségű szigetelés alkalmas, és az alacsonyabb sűrűségű szigetelés csak szabadtéri tevékenységek esetén ajánlott nulla körüli hőmérsékleten. A finn téli overálok, amelyek maximálisan szigeteltek, akár -25-30 fokig is ellenállnak.

Gyakran a szigetelést természetes lefelé használják. A lefelé eső overalloknak vannak hátrányai és előnyei. Természetesen a természetes töltőanyag környezetbarátabb, de ennek ellenére a kacsa nem eléggé hőálló a súlyos fagyok és a liba esetében - ellenkezőleg, túlzottan meleg, különösen a mozgó gyermekek számára. Ezenkívül az allergiásoknak veszélyes poratkák természetes szigetelésbe kerülhetnek, nedvességet szívnak fel és hosszú ideig száradnak.

márka

Az oroszországi gyermekruházat gyártásával foglalkozó leghíresebb és legnépszerűbb finn márkák a Reima, a Hiba, a Kerry, a Remu, a Lappi Kids és a Reike.

És bár az áruk némileg magasabbak, mint az Oroszországban, Kínában, Lengyelországban vagy Fehéroroszországban készült hasonló analógoknál, érdemes megjegyezni, hogy a finn téli kombájnok jó befektetés a kiváló minőségű árukba, a biztonságérzetbe és a nagyszerű hangulatba!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok