overall

Snowboard Jumpsuit

Snowboard Jumpsuit

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők és előnyök
 2. modell
 3. Anyag és szigetelés
 4. szín
 5. márka
 6. Hogyan válasszuk ki?
 7. Hogyan kell gondoskodni?
 8. ábrázolás

Azok a lányok, akik kedvelik a hétvégét, nem pedig a kanapén fekszenek, de a hófödte hótalpát egy snowboardon lélegzik, friss, fagyos levegőben lélegezve teljes mellekkel, biztosan kényelmes és meleg ruhát igényel a kedvenc sport gyakorlásához. Ez természetesen kényelmes és megbízható minden tekintetben a snowboard jumpsuit.

Jellemzők és előnyök

Az olyan jellegzetességek közül, amelyek megkülönböztetik a snowboard-trikót más típusú téli sportruházattól, az alábbiakat említhetjük:

 • olvasztott sziluett, amely nem teszi lehetővé a hó belépését;
 • speciális membránszövet, amely megakadályozza a nedvességet és lehetővé teszi a bőr lélegzését;
 • a hosszú felvonók alatt felmelegszik, és megakadályozza, hogy a sportoló aktív edzés közben túlmelegedjen;
 • rengeteg zseb, amely lehetővé teszi, hogy mindig rendelkezésre álljon a szükséges tartozékok és modulok;
 • megerősített mandzsetta, amelyen keresztül a hó és a nedvesség behatolása;
 • a húzózsinór a húzózsinóron, megbízhatóan védve a fejet a széltől;

modell

Annak ellenére, hogy első pillantásra a férfi és női modellek gyakorlatilag nem rendelkeznek külső különbségekkel, az ilyen overallok vágásának jellemzői saját jellegzetességekkel rendelkeznek, amelyek nemek szerint megkülönböztetik őket.

Tehát a férfi modellekben a sűrűbb anyag használata biztosított, aminek következtében a késztermék súlya valamivel nagyobb. A férfi sportolók overalljainak kialakítása diszkrét és tömör megjelenésű.

A női modelleket a díszítő elemek, a világosabb színek és a nyomatok jelenléte jellemzi. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a női változatban az overalloknak speciális anatómiai alakja van, amely követi a női test kontúrjait, és ennek következtében nem korlátozza a mozgásokat.

Azok a tizenévesek, akik a téli sportok között snowboardot szeretnek, számíthatnak a kényelmes és kényelmes ruházatra is. Gyermek- és tizenéves modellek létrehozásához használják a környezetbarát anyagokat és a szigetelést, amely megbízható védelmet és kényelmet biztosít az osztályban. Ezen túlmenően gyakran ezek a overallok fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva, amelyek további biztonságot nyújtanak a gyermek számára a sötétben.

Anyag és szigetelés

Mivel a snowboard jumpsuit fő előnye, hogy nem képes átadni a nedvességet és megtartani a hőt, speciális anyagokat használnak a szabáshoz. A felső réteg membránszövetből készül, amelynek fő tulajdonságai a nedvességállóság és a szellőzés. Hogy megtudja, milyen magas az ilyen anyag levegővezetésének mértéke, nézd meg a címkét. Az értékek általában a Waterproo - a legmagasabb szintű szellőztetés - szintjétől a RET-ig terjednek - nem túl jól szellőző, de kellően nedvességálló anyag.

A leggyakrabban használt snowboard overallok töltőanyagai:

 • Micimackó. Ez a természetes anyag tökéletesen megtartja a hőt és nem mérlegeli a terméket;
 • Szintepon. Mesterséges anyag, amely könnyű térfogatot ad, ami lágyítja a fújásokat, amikor esik;
 • Speciális mesterséges töltőanyag Polartec. Ez az anyag kifejezetten téli sportruházatban való használatra lett kifejlesztve, így az összes tulajdonsága szükséges a hideg, a nedvesség és a behatoló hegyi szél elleni védelemhez.

szín

Ahol télen pozitív töltést kaphat, és felemelheti a szellemeket a közelgő szürke napok előtt egy nyüzsgő városban? Természetesen a havas hegy lejtőin. Ez részben hozzájárul a téli sportok ruházatához, mivel általában világos, gazdag színekkel és szemet gyönyörködtető nyomatokkal rendelkezik. Az ilyen színezés már a szem számára is kellemes, és a meredek leereszkedésekből származó adrenalin egy részével kombinálva sokszor megnöveli a sportolók pozitív hozzáállását.

Ezen túlmenően az overallok élénk színe funkcionális jelentőséggel bír. A nagy sebességű síelés és a snowboardozás mindig veszélyt hordoz, így minél hamarabb észreveszik a sportolót, annál biztonságosabb lesz mindenki számára a lejtőn. Éppen ezért a legbiztonságosabbnak tartják a legvilágosabb és leginkább szemet gyönyörködtető jelmezeket, amelyek távolról láthatók.

márka

Tigon. Ez a hótalp-gyártók gyártója megérdemelten foglalja el a sportruházat első osztályát. Ennek a cégnek a modelljei egy további szigetelőréteget tartalmaznak, amely a legtöbb védelmet nyújtja a hideg ellen, valamint számos további zsebet. A hiányosságok közül csak az egyik azonosítható - a termék súlya, amely néha eléri a két kilogrammot. Ezt a árnyalatot azonban csak a profi sportolók veszik figyelembe, ugyanezek a cégek rajongói számára a sporteszközökben a fő dolog lesz.

Roxy - az emberiség gyönyörű felének sporttermékek gyártására szakosodott márka. Mivel a gyártó minden erőfeszítése a lányok sporttevékenysége során a kényelemre és kényelemre irányul, biztos lehet benne, hogy az ilyen overallokban nagyon kényelmes lesz. Nem okoznak kellemetlenséget és nem tartanak mozgást, mert a női test összes anatómiai jellemzőjének figyelembevételével jönnek létre.

Picture Organic. Ez a márka kiváló minőségű sportruházat gyártója, amely maximális kényelmet biztosít a sporttevékenységek során. A környezetbarát anyagok gyártása és az exkluzív kialakítás miatt az ilyen overallokban az Olympus sportág tetején érzi magát, és igazi élményt nyújt a sportolásban.

Airblaster. A márka hódeszkájának overalljai régóta a legjobbak közé tartoznak, mivel a minőség és az eredetiség a vállalat fő elvei. 2002 óta és a mai napig a népszerű márka dolgai nem szüntetik meg a fogyasztókat a megbízhatóságukkal és az eredeti tervezéssel.

Burton. Ennek a márkának a dolgai valóban ikonikusak lettek az amatőr és a professzionális snowboardozáshoz. 1977-től kezdve a vállalat folyamatosan javítja a termelést, amely eddig elérte a legmagasabb minőséget. A hódeszkázáshoz szükséges sporteszközök piacának csaknem fele ok nélkül az adott márka dologja van.

O'Neill és a csúcstechnológia - szinte szinonimája a snowboard világában, mert a sportruházat gyártásához ez a vállalat a legfejlettebb tudományos eredményeket használja. Ennek köszönhetően ennek a márkának a snowboard-overáljai a legmagasabb hőszigetelő és nedvességálló tulajdonságokkal rendelkeznek, ami a legnagyobb kényelmet nyújtja a sportolás során.

Hogyan válasszuk ki?

A hótalp kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány fontos szabályt, amelyek segítenek a sporttevékenységek kényelmesebbé és biztonságosabbá tételében.

A overalloknak szigorúan a méretüknek kell lenniük. Semmiképpen ne vegye a modellt inkább meleg pulóver elvárásával, vagy kevésbé, abban a reményben, hogy néhány extra fontot elveszíthet. A kényelmetlen színû munkaruhában a mozgások ügyetlenek lesznek, és veszélyes vagy nehéz leereszkedés esetén nem fog időben reagálni a sérülésekkel járó veszélyre.

Ne takarítson meg pénzt a kiváló minőségű márkák vásárlására! Ellenkező esetben veszélybe kerülhet egy rövid életű és rossz minőségű hamisítvány tulajdonosa. A snowboardozás során a test hatalmas fizikai erőfeszítést tapasztal, így a ruházatnak a lehető legközelebb kell lennie az ilyen feltételekhez. Sűrű szövet, meleg töltőanyag, megbízható tartozékok - ezek a részletek fontosak, hogy figyeljenek a termék megvásárlásakor.

A snowboard jumpsuit kiválasztásakor a legfontosabb dolog a kényelem és a kényelem. Ha még a jelentéktelen részletek is megvilágítják az ilyen érzéseket - ez nem a te dolgod.

Hogyan kell gondoskodni?

A snowboard jumpsuit gondoskodik a töltőanyagtól függően. A modell megfelelő formában történő elhelyezésére vonatkozó információk megtalálhatók a címkén, ahol részletesen ismertetik a mosási módszert és a hőmérsékletet.

Mivel az összes overallban membránszövet található, amely a termék szellőzéséért felelős, ajánlatos az ilyen dolgokat takarékoskodni, préselés nélkül, és nem gyakrabban, mint egy alkalommal. Ezenkívül e célból csak speciális eszközöket használnak, amelyek megőrzik a szövet szerkezetét, és nem a szokásos mosószert. Tehát nem fogja egy télre meghosszabbítani az öltöny élettartamát.

Szükséges, hogy a munkadarabok megkötése nélkül szárítsák vízszintes felületen a fűtőberendezésektől távol.

ábrázolás

A overallok fényes és merész színezése nem hagyja észrevétlenül a tulajdonosát a hófehér lejtőn. A napsütötte kép elkészítéséhez a termék egyik fő színéhez igazodó nagykötésű kalap segít.

A mész és a rózsaszín virágok merész kombinációja fokozott figyelmet szentel, így az ilyen színû ruha kiválasztásakor fontos, hogy minden részletre figyeljünk. Ebben az esetben a kiválasztott rózsaszín kalapot sikeresen kombinálják egy olyan árnyalatú övvel, amely kiemeli a modell fenékét, egy olyan képen, ahol úgy tűnik, hogy a női sziluett részletei teljesen elrejtődnek a felszerelés alatt.

A napsütéses sárga fényes overall jól látványosan néz ki a sípályára, mások figyelmét vonzza. A nyomtatványok hiánya ebben a sportruházatban több, mint egy „kutya” nyomtatású vicces kalapot kompenzál. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy ne csak kényelmesen érezze magát a sportolás közben, hanem nagyon különleges és stílusos megjelenés is.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok