Ruházat és cipő lányoknak

Téli overall boríték újszülöttek számára

Téli overall boríték újszülöttek számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi az a jumpsuit-boríték?
 2. előnyök
 3. Mi a jobb, ha télen kivonatot készítünk: jumpsuit-borítékot, takarót vagy jumpsuit?
 4. divat
 5. Anyag és szigetelés
 6. Hogyan válasszuk ki?

A jövőbeli szülők, akik bosszantottak és gyengédek, készülnek a baba megjelenésére. Különös gondossággal választják a gyermekük számára a dolgokat. És azok előtt, akik késő ősszel vagy télen várják születésüket, többek között kérdés van a felsőruházat kiválasztásáról. Végül is, az újszülötteknek, mint másoknak, az időjárás ellenére is friss levegőben kell lenniük.

Ma hihetetlenül sok ajánlat van. De pontosan mit válasszon? A közelmúltban nagyon népszerűvé vált egy jumpsuit-boríték. Mi a titka? Nézzük meg.

Mi az a jumpsuit-boríték?

Tény, hogy ez a találmány két dolgot kombinált: egy jumpsuit és egy borítékot. A felsőrészben a felső rész egy motorháztető és hüvely. És a borítékból - az alsó, ami egy zsákhoz hasonlít.

Az ilyen ruhák nagyon kényelmesek. A termék teljes hosszában lévő hosszú cipzár miatt nagyon könnyű a babát felöltözni. Elég, ha teljesen kinyitjuk, behelyezzük a gyereket, felhelyezzük az ujjakat és rögzítjük.

Vannak olyan modellek, amelyek alkalmasak az idősebb gyermekek számára. Ez egy jumpsuit-transzformátor. Benne az ujjak mellett nadrág lábak is vannak. Ez gyorsan és könnyedén segíti a borítékot egy jumpsuitba.

előnyök

Ez a gyermekruházat számos előnnyel rendelkezik, ha összehasonlítjuk borítékokkal, overallokkal vagy takaróval. Ez a következő:

 • Kényelem és könnyű használat;
 • Az öltözködés és a levetkőzés nem sok időt vesz igénybe;
 • Többfunkciós funkció, a boríték átalakítása ugródeszkává;
 • Megbízható védelem a hideg ellen;
 • Hosszú élettartam (a boríték-jumpsuit nemcsak csecsemőknek, hanem idősebb korban is viselhet).

Mi a jobb, ha télen kivonatot készítünk: jumpsuit-borítékot, takarót vagy jumpsuit?

A szóban forgó vagy az ilyen típusú ruhák előnyeiről beszélve hosszú lehet. Mindannyian jó a saját útjukon. A választás meghozatalához figyelembe kell venni, hogy mikor kell megszületnie.

 • Ha a gyermek szülése szeptember-októberre esik, racionálisabb egy színû munkaruhát választani. Az első hónapok borítékként használják, majd utólagosan.
 • Azok számára, akik november-decemberben születnek, a téli boríték ideális. Miközben a gyermek nem tudja megtartani a fejét, és nem fordul meg, jobb, ha egy borítékot használ a sétákhoz. Ezenkívül olcsóbb, mint az előző verzió.
 • Ha a gyermek születése február-márciusban várható, akkor nem szabad pénzt költeni a felsőruházatra. Ebben az esetben a takaró elég lesz, mind a kivonat, mind a séták számára. Egy hónap alatt meleg lesz, és jobban vigyázni a tavaszi ruhákra.
 • A téli érkezéskor 4-5 hónapos korú gyermekek számára nincs értelme egy borítékot vagy transzformátort vásárolni. Ebben az esetben a legjobb, ha egy jumpsuit vásárol.

Így vagy úgy, mit kell vásárolni a gyermeke számára. Végtére is, minden anya azt akarja, hogy a gyermeke legyen a legszebb és divatosabb.

divat

A overallok és borítékok:

 • Winter. Ez egy melegített verzió. Különböző varrott bélés, természetes anyagból készül. Lehet, hogy bárány vagy bolyhos. Ezek a töltőanyagok rendkívül hidegek.
 • Ősszel és tavasszal. Ezeket a modelleket szintetikus töltőanyagokkal készítik. Lélegzik jól és megakadályozzák a túlmelegedést.
 • Universal. Ezek a modellek levehető béléssel rendelkeznek. Ezért alkalmasak lehetnek az őszi és a téli időszakra is.

Szintén különbséget kell tenni a munkadarabok és a különálló átalakítók között. Az első egy borítékká alakítható.A második két részből áll - nadrág pántokkal és kabát. Kapucnis és magas gallérja van.

Szintén különbséget kell tenni a munkadarabok és a különálló átalakítók között. Az első egy borítékká alakítható. A második két részből áll - nadrág pántokkal és kabát. Kapucnis és magas gallérja van.

 • Annak érdekében, hogy borítékot készítsen a munkadarabokból, ki kell oldania a papucsokat és oldja ki a lábszárnyakat az oldalról. Ezt követően a kígyót középen kell rögzíteni. A termék tehát trapéz alakú. Az utolsó lépés a szegecsek aljának rögzítése.
 • A különálló overallokat különböző módon lehet átalakítani. A harisnyatartó nadrágok lehetnek, amiből könnyű nadrágot csinálni. Egyszerűen vegye le a hevedereket. Az ujjakon kígyókkal is rendelkeznek transzformátorok. Ezek általában eltávolítható béléssel ellátott overall. Bennük az ujjak leválaszthatók, és kapsz egy mellényt. Néhány modell egy keresztirányú cipzárral rendelkezik, amely az övvonalon található. Ebben a kiviteli alakban a tetejét akkor is lehet viselni, ha a baba felnő és a nadrág kicsi.

Anyag és szigetelés

Napjainkban a csecsemők felsőruházatának széles választékát kínálja a textil megoldások. Pontosabban, ez a töltőanyagokra vonatkozik. A fedőréteg általában Cordura-ból készül, amely teljesen megakadályozza a nedvességet vagy a nylon-poliésztert, amely csak részben behatol.

Fontolja meg, hogy milyen típusú töltőanyagok vannak.

 • Újabban a legnépszerűbb termékek le. Hihetetlenül melegek. Sokan képesek a gyermek testhőjét -40 fokig tartani! Ha a morzsája szeret sétálni - ez ideális. A pooh jól kezeli a nedvességet és a hővezetést. Van azonban néhány hátránya. Először toll allergiát okozhat, másrészt, ha a termék rosszul varrott, a tollak átjuthatnak a szöveten.
 • Egy másik népszerű töltőanyag a szőr. Az ebből származó termékek olyan melegek, mint a downy. A szőrből öltöny borítékot vásárol, tudnia kell, hogyan kell tárolni. Például a prémes termékek nem moshatók mosógépben. Ezért nem lesz felesleges elolvasni az ápolási utasításokat.
 • A következő szigetelés évszázadok óta ismert. A gyapjúról van szó. Igaz ma ez az anyag ritkán használható a kiváló minőségű borítékokban. Először is erős allergén. Másodszor, a termék a gyapjú nem fogja megmenteni az erős szél. Harmadszor, ha nedves, azonnal felszívja a nedvességet, és hosszú ideig szárad.
 • A báránybőr kiváló alternatívája lett a gyapjúnak. Ez az anyag ugyanolyan előnyökkel rendelkezik, mint a lefelé, de nincs hátránya. A báránybőr nem okoz allergiát, és ellenáll az alacsonyabb hőmérsékletnek. Meg kell jegyezni, hogy a báránybőr terméke meglehetősen nehéz. Ezenkívül védő belső réteggel kell rendelkeznie, különben a báránybőr hengerelhet.
 • Egy másik híres töltőanyag a gyapjú. Igaz, télen nem használják. Ez egy demi-szezon opció. Tökéletesen elnyeli a felesleges nedvességet, nem engedve, hogy a gyermek izzadjon.
 • Sintepon - olcsó, de nem a legmagasabb minőségű anyag. A csecsemők számára jobb, ha nem használja. A párnázó poliészter terméke már az első mosás után elveszíti vonzerejét, mivel a párnázó poliészter egyszerűen darabokra csúszik. Nem szükséges az anyag hő-megtakarító tulajdonságairól beszélni - túlságosan „átfúvott”.

Hogyan válasszuk ki?

Ha olyan minőségi elemet szeretne vásárolni, amely több mint egy szezonban örömmel fogadja Önt és a babát, akkor felelősségteljesen meg kell fontolnia egy boríték overall vásárlását.

 1. Először is el kell döntenie, hogy mennyi ideig kell a terméknek lennie. Ha statikus változatot szeretne, akkor válassza ki a "0-3 M" vagy "52-68 cm" méretet. Ha transzformátort szeretne vásárolni, akkor a mérete megengedett.
 2. Következő. Érdemes figyelni a termék színére. A boríték bármilyen árnyalatú lehet. De a transzformátor jobb választani nem könnyen szennyezett.Különösen, ha a gyermek elkezd tanulni télen járni.
 3. És az utolsó. Gondosan olvassa el a meglévő szerelvényeket. Tudja meg, hogy a kapcsok erősek-e, függetlenül attól, hogy a cipzárak működnek-e, és hogy elkapják-e az anyagot. Fontos az is, hogy az ujjak és a motorháztető mennyire húzódik le, mert attól függ, hogy a baba milyen meleg lesz a téli fagyban.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok