Házi macskák

Válasszon becenevet egy cirmos cica számára

Válasszon becenevet egy cirmos cica számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi az a elv, hogy válasszon egy nevet?
 2. Egy fiú-macska neve egy szürke csíkban
 3. Név értékelése

Az életben senki sem akar magányos lenni, így az emberek szeretik, hozzák létre a családokat, barátokat hoznak, és háziállatokat szülnek. Kisebb testvéreink sokfélesége nagyon hatalmas, de ma már macskákról vagy inkább csíkos macskákról beszélünk.

A fő kérdés természetesen az, hogy egy kicsit bolyhos csodát hívjunk, mert amikor egy hajót hívsz, az ilyen lesz. A becenevek megválasztását számos tényező befolyásolja: hogy egy egyszerű nevet vagy egy kreatívabbat, és talán nemeset szeretnénk-e kiemelni a kisállat méltóságát, és talán szokatlan. Talán Ön lesz az első, aki úgy hívja a macskát, hogy a macskákat korábban nem nevezték el, vagy a képzeleted képes lesz valami újat csinálni egy köznevből a szavak hozzáadásával, betűk vagy rövidítések megváltoztatásával.

Általában a név azonnal eszébe jut, amikor látja, hogy kinek szánják. Tekintsük a cirmos macskák beceneveit.

Mi az a elv, hogy válasszon egy nevet?

 • Szövetségek a csíkokon. Természetesen az első dolog, ami eszébe jut, az, hogy kijelöljük, hogy a macskának különleges színe van - Zebra, gyalogos, gettok, őrmester, szalag, Polosatik, Tiger, Matroskin, Jung, Tigran.
 • Megjelenés. Ha a cica hófehér - Snowball; ha a labda nagyon szőrös - Fluff, Fluffy; ellenkezőleg, gyapjú nélkül - Szfinx, Shrek; piros szín - Tűz, Ryzhik; sötét szín - Chernysh, Ember; szürke szín - füst; ha több szín van, és meglehetősen nehéz megkülönböztetni, ami jelen van - Rainbow, Flower.
 • Név szerint. Murka, Simon, Dinah, Bill, Peppy, Emma, ​​Barsik, Barboskin, Valentin, Zhuzha, Miroslav, Vaska, Manya, Marcel, Maximilian, Marquis.
 • A viselkedés sajátosságai szerint. Ha a macskád mindig csalás vagy bizakodás - Stirlitz; ha a cica nagyon szerető és szereti a karját - Baby; olyan becenevek, mint gróf, főnök, császár, Úr alkalmasak egy fontos macskára; egy gyors macskaért - Villám, Thunder; egy csendes, nyugodt macskaért - Mir, Mag, Valerian, Kuzya; az állandóan megtalálható kalandért - Avatar, Albus, Zhivchik; az elviselhetetlen és mindig elégedetlen - Hedgehog, Prickle.
 • A megjelenés jellemzői szerint. Első pillantásra a macskák és macskák fényes pillanatait vagy egyéniségét látjuk: Cutie, Knop, Inch, Bison, Raznotstik, Blue-eyed, Fighter.
 • Idol. Mindannyiunknak van egy olyan személy, akit igazán szeretünk és akinek egyenlőek vagyunk: szeretjük a kreativitást, és talán egy pillantást az életre, és talán ez egy fantasztikus alkotás. Azt is tekinthetjük, hogy a szüleink vagy rokonok bálványaink, az emberek közel állnak hozzánk, minden esetben elindíthatunk a bálványaink nevében, csökkenthetjük, remake egy kicsit - Jackson, Jean, Ooh!
 • Valaki tiszteletére. Ha meg szeretné nevezni az Önhöz vagy rokonaihoz közeli valaki tiszteletére, ne feledje, hogy az emberek nem mindig szeretnék hallani a nevüket az állatokban. Csak akkor hívja fel az ilyen szuper-kedvenceket, ha teljesen biztos benne, hogy ez nem sértené egy személyt, hanem éppen ellenkezőleg, kérem és megérinti.
 • Valaminek tiszteletére. Ha a musicalek rajongója vagy egyszerűen működik - Vaudeville, Hippopotamus (a regény "The Master and Margarita" karaktere); ha szeret ételeket - őszibarack, narancs, mézeskalács; Ha úgy tetszik, mint bizonyos országok, akkor több vagy kevesebb hangos várost vehetsz be az országba - Los, York, Birmingham, Köln, Leeds, Essen.
 • Idegen. A név kiválasztásakor emlékeznie kell a négy lábas barát barátjára. Ezért az országától kezdve a leggyakrabban Max, Jack, Rocky, Taggy, Thatcher, Tucker nevek.
  1. Egyiptomi - Apis, Anubis, Jafari.
  2. Angol - Griffin, Garfield, Douglas.
  3. Brit - Benjamin, Beverly.
  4. Görög - Prometheus, Pegasus, Zeus, Ramses, Apollo.
  5. Kelet - Aland, Balkhan, Jag.
  6. Japán - Yori, Kay-ko, Tomiko.
 • rövidítések. Néha olyan hosszú becenevek vannak, amiket nem mindig könnyű kimondani, ezért az élet egyszerűsítése érdekében a leggyakrabban az igazi neveket rövidítik meg: Julian - Julia, Julie, Rogue; Zalgiris - Zhag, Rice, Gir; Mikado - Mika, Miki; Frantik - Franta, Fran.

Egy fiú-macska neve egy szürke csíkban

A cica kiválasztásakor minden szempontot figyelembe veszünk: színt, fajtát, szemszínt, nemet, törzskönyvet, és ami a legfontosabb - akinek a lélek esett, ha kölcsönös. És annyira édes teremtés van már otthonában, és elkezdi a becenév nehéz választását. Ha az új barátod színe egy szürke csíkban, akkor a Füstnek nevezheted, olyan, mint egy szaggatott füst, mint a csíkok, vagy az időjárási viszonyoktól elszakadhat - Zivatar, Tumanchik. Elkezdhetsz szürkeből, és csak hívd Gray-t, idegen nyelvet vehetsz igénybe - Szürke, akkor is elkezdhetsz olyan bejegyzésekből, amelyek összhangban vannak a szürke szóval, például Cardinal.

Minden a képzeletektől és az egyesületektől függ, de ne feledje, hogy egy macska mindig egy becenevével él, így nem szabad elfelejtenie, hogy nem kell mélyen bejutnia a vadakba - annál egyszerűbb a becenév, annál egyszerűbb a macska élete.

Név értékelése

Természetesen a macskák számára népszerű becenevek minősülnek, és ezeket a neveket ismételten halljuk, lehet, hogy végtelen számú számuk van. Az alábbiakban a legnépszerűbbek listája található:

 • hópárduc;
 • Murzik;
 • cupcake;
 • Alex;
 • Tishka;
 • Felix;
 • Timothy;
 • Yasha;
 • Tom;
 • Simon;
 • Oscar;
 • Masik;
 • Fuzzy;
 • Sema;
 • Vaska.

Függetlenül attól, hogy miként nevezed a kisállatodat, további becenevek fognak megjelenni, nem mindig jó. Narimer, Gad bolyhos, olyan rendetlenség, Hé. De amikor kiválasztunk egy nevet, ne felejtsük el, hogy nemcsak egy személy neve alkothat karaktert, hanem a kedvence nevét is. Átnevezheti a neveket, társíthatja a különböző témákat, fantáziálhatja vagy nem zavarhatja. Az új, nem létező nevek feltárása, vagy éppen ellenkezőleg, hogy öregeket vegyenek fel, és semmilyen módon ne javítsák őket.

Mindenesetre a macskád mindig megmarad az Ön számára a piszkos, bolyhos, édes és talán még nyúl is, függetlenül a nevétől. Szeretlek nemcsak az embereket, hanem az állatokat is, mert felelősek vagyunk azokért, akik megszelídítettek, és minden más nem olyan fontos.

Érdekes tények a macskákról az alábbi videóban várnak rád.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok