Házi macskák

Tippek a macskák műanyag hordozójának kiválasztásához

Tippek a macskák műanyag hordozójának kiválasztásához

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. típusok
 2. Hogyan válasszuk ki?

A felelős tulajdonos nem hagyja egyedül a macskát, miután éjjel átment a dachába, és nem lesz szerencséje, szorosan a kezében tartva, az állatorvos vagy a macskabemutató rutin vizsgálatához. Szellőztető, fizikai kényelmet nyújt és szállít egy dobozot a közlekedéshez, és kizárja az idegen hangok, szagok, zsúfolt helyek stresszét.

típusok

Sok szállítási doboz van macskák számára: keret nélküli vagy keret hordtáska, hátizsák, macska "szekér", fém ketrec és fonott kosár.

Mindegyiknek saját jellemzői, előnyei és hátrányai vannak.

Keret nélküli hordtáska

Termelési anyag - sűrű szintetikus anyag (nylon / poliészter). Nincs / nincs kis nettó ablak.

Előnyök: akadálytalan hozzáférés azokhoz a helyekhez, ahol tilos az állatok beutazása (az őr a zsákot a szokásos hölgyek számára veszi át, és a helyiségben halad); enyhíteni.

hátránya: A „puha” alsó és a macska hordozó szintetikus anyagának köszönhetően nem lesz kényelmes és nehezen elviselhető egy hosszú utat, ami elfojtja a belsejében lévő hőből és zavarosságból.

Keret hordtáska

Termelési anyag - sűrű szintetikus anyag (nylon / poliészter). Van vagy hiányzik egy kis hálós ablak. Rugalmas és merev aljzat.

Ideális esetben ez nem bocsát ki kellemetlen kémiai szagot, és nem deformálódik, ha préseljük (különben a műanyag vagy fém rész felszakad, és a macska megsérülhet).

Az ablak nélküli hordtáska rövid utakra alkalmas, mivel a szintetikus anyag miatt rosszul szellőztethető.

Műanyag hordozó

Az összes modell közül ez a legnépszerűbb és legelterjedtebb a tenyésztők körében. Jobb, mint a szövet, mert nem szívja fel a nedvességet, és nem hajlik a bolyhos szépség súlya alá.

Előnyök: a macska egy stabil és kemény aljzat miatt kényelmesen elfér egy utazáson; belső tér; könnyű ellátás; kiváló szellőzés.

kevesebb: túl nagy méretűek (nem tudnak helyet találni egy rekeszben vagy egy fenntartott helyet, amikor vonaton utaznak).

hátizsák

Eladáskor új macskafuvarozó van. A vállán lévő hátizsákban háziállattal rendelkező tulajdonos könnyedén kempingezéssel, vagy rövid gyalogútra megy.

Előnyök: a tulajdonos kezeit szabadon hagyva; kapacitást; rengeteg zseb; kiváló levegőáramlás belül; kényelmes és kényelmes feltételek az utazás időtartamától függetlenül.

mínusz: időről időre a macskát kivesszük a hátizsákból, és hagyjuk felmelegedni.

Feline szekér

Egy másik új fuvarozó a tervezőktől. Nem minden kedvtelésből tartott üzlet tárolja azt.

  Úgy néz ki, mint egy bőrönd a kerekeken, akikkel utaznak. A kiválasztási kritériumok megegyeznek a bőrönd megvásárlásakor (anyag, szilárdság / a megbízhatóság, a súly).

  Fonott kosár

  Egy ilyen hordtáska macska kényelmes. Megvásárlásra kerül a kiállításokra, hogy hatékonyan megjelenjenek a zsűri tagjai előtt.

  Előnyök: az anyag ökológiai tisztasága; elegancia a megjelenés extravagánsa; jó szellőzés; tágasság belsejében; könnyű ellátás

  kevesebb: törékeny (a macska minden időkben rágja az összes gallyat).

  Fém ketrec

  Ő egy depressziós megjelenésű. A háziállat belsejében úgy néz ki, mint egy bűnöző a bárok mögött. Nem biztonságos a macskát egy fém ketrecbe szállítani, ha a régió éghajlata nedves és száraz.

  Előnyök: megbízható gyártási anyag; hosszú élettartam; az ellátás egyszerűsége; jó légáramlás

  hátránya: kényelmetlen, hogy benne van a hőben, nedves és nedves időben.

  Hogyan válasszuk ki?

  Első pillantásra egy hordozó vásárlása egyszerű feladat. Valójában a macska tulajdonosa elveszik a kedvtelésből tartott áruházban, látva, hogy hányféle doboz létezik. Ezek különböznek egymástól a gyártóktól, a megjelenéstől, az anyagtól, a színtől és a méretektől. Mint látható, minden típusú fuvarozóról a műanyag optimális.

  . Annak érdekében, hogy a kedvezőtlen választás ne károsítsa a kisállatot, vegye figyelembe az ilyen modellek következő árnyalatait:

  • a kemény padlójú modellek jobban megfelelnek a macskáknak, mint a lágyak;
  • mert a félénk állatok nem döntik el az „ablakot” (különben folyamatosan kell bezárni, hogy ne provokáljon pánikrohamot);
  • a csatok megbízhatóságától függ, hogy a kisállat egy vagy két és fél órát fog-e elhagyni a ketrecben vagy sem;
  • az optimális hordozóméret másfél-kétszerese a macska méretének;
  • a hordozhatóság megbízhatósága az egyes elemek erősségétől függ (a hullámzó rész bármikor megszakad, és a macska élete veszélybe kerül).

  A tapasztalt tenyésztők szempontjából öt gyártó van (Trendy, Curver, Stefanplast, Darell, Yami-Yami), amelyek műanyag hordozói megbízhatóak és erősek.

  Az összes hordozó közül a műanyag a legmegbízhatóbb.

  Vegyük meg, vagy ne, döntsük el a macska tulajdonosát. Ha vásárol egy másikot, nem számít: a lényeg az, hogy használjuk, figyelembe véve a hiányosságokat.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő hordozót az állat számára?

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok