Házi macskák

Japán nevek macskák és macskák számára

Japán nevek macskák és macskák számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők és ajánlások
 2. A becenevek változatai

Minden kisállat egyéni karakterrel rendelkezik. Néha, ha egy kis cica a karjaidban, megérted, hogy egy egyszerű név nem illik hozzá, valami különlegeset kell választanod. Macskák és macskák számára kiválaszthatja a japán neveket. Az ilyen becenevek általában bizonyos értékkel rendelkeznek.

Jellemzők és ajánlások

Amint egy kis kisállat megjelenik a házban, azonnal felmerül a kérdés - hogyan kell nevezni? Oroszországban a kiscicákat gyakran egyszerű névnek nevezik. A leggyakoribb macska-becenevek a Murzik, Murka, Barsik, Ryzhik stb. A ritka macskák számos tulajdonosának van egy sajátos beceneve választása, így nemcsak szépnek tűnik, hanem bizonyos jelentőséggel bír. Ezért sokan pontosan japán neveket választanak. Elég szokatlanok és szépek.

A fiúk vagy lányok becenevének kiválasztásakor figyelembe kell venni a cica jellegének sajátosságait. Fontos figyelembe venni annak színét vagy megjelenésének néhány jellemzőjét. A legtöbb becenévnek bizonyos jelentése van, ami segít kiválasztani a kedvence számára a megfelelő lehetőséget. De nem szükséges, hogy csak a jelentésben válasszon neveket, kiválaszthatja azt a nevet, amelynek hangja a legjobban tetszik.

A női vagy férfi nevek kiválasztásakor a háziállatok számára ne feledje, hogy nemcsak szépek, hanem szokatlanok is, és néha nagyon nehéz kiejteni.

Ha gyermeke van a házban, akkor biztosan hívják a kisállatot a saját módján. Ezért jobb, ha kezdetben egy egyszerű nevet választunk a macska számára, és győződjön meg róla, hogy konzultál a gyermekkel.

A becenevek változatai

Macskák számára

Macskák különböznek a macskák jellegét. Ők gyengédek, szelídek, de néha szeszélyesek. A japán kedvtelésből tartott becenevek között biztosan találhat valamit, ami alkalmas a bolyhos bébi számára.

 • Sokan úgy vélik, hogy a macska a világ legszebb. Ezért egy ilyen becenév, mint Asami tökéletes minden állat számára. A nevet oroszul fordíthatja úgy, mint „reggeli szépség”. Minden macska szeret önállóan gondoskodni önmagáról és szeret, amikor a tulajdonosok ezt teszik. Ezért az Asami tökéletes neve a szépségének.
 • Nagyszerű a Han beceneve is, ami "virág".
 • Az aktív és elegáns macska számára az Ayumi neve tökéletes. Nagyon szépnek és szokatlannak hangzik. A becenevet „haladás elérése” -re fordítják. Ezért nem kétséges, hogy a kedvtelésből tartott állatok naponta örömmel fogadják Önt új eredményekkel.
 • Hoshi "csillag" -ként lett lefordítva. Ideális kecses és szép macskákhoz.
 • Ha valami hangosabbat akarsz, és a kedvesedet a házad igazi királynőjének tekintsd, hívd meg Kimikót. Ezt a nevet "Queen" -nek lehet lefordítani. A becenév tökéletes egy olyan félelmetes macskához, amely hozzászokott ahhoz, hogy a tulajdonosok mindent megtesznek a kényelmes és teljes életre.
 • A macskák nagyon kecses és elegánsak. Ezért biztonságosan választhat egy olyan nevet, mint a Masako, ami azt jelenti, hogy "elegáns". Tökéletes bármilyen fajta háziállat számára.
 • Ha a kedvenced nem csak szép, hanem nyugodt természet tulajdonosa is, hívd meg Mi-t. A hangos és eredeti név tökéletes minden kislánynak, és „szép” -ként fordul elő.
 • Egy nyugodt macska számára a Miwa becenév is meg fog tenni. A "nyugodt és könnyed" kifejezés. A kisállat biztosan várni fogja hazatérését, és mindig boldog lesz neked.
 • Kedvenc kisállat minden tulajdonos számára egy olyan barát, aki minden percben tetszik a jelenlétével. Ha ezt a véleményt tartja, akkor válassza ki a Tamako nevet, amelyet "ékszerként" vagy "kincsként" lehet lefordítani. Ennek a becenévnek köszönhetően a kisállat nemcsak szeretettel, hanem hálásnak, érzékenynek is lesz.
 • Ebben az esetben, ha az aranyos cica már a legjobb barátod lett az első naptól, adja meg a megfelelő nevet. Például Tomomi, ami szó szerint fordítja a "legjobb vagy csodálatos barát" -ot. Egy ilyen nevű macska mindig jól érzi magát a jelenlétében, és valóban közeli, hűséges barát lesz.
 • Egy kedves, szép és kedves lány számára a Yuna név tökéletes. A kedvenced mindig nyugodt, kedves és édes lesz.

A gyerekek szeretnek időt tölteni ilyen háziállatokkal.

Macskák számára

A macskák nevének széles skálája között feltétlenül találhat egyet amely a legjobban megfelel a kedvtelésből tartott állatoknak, és pontosan leírja annak egyedi jellegét.

 • Ha egy vörös macska él a házában, vagy a kisállat ősszel született, akkor egy olyan becenév, mint Aki tökéletes lenne számára. Ez "fényes" vagy "ősz" -ként fordítható le. A név egyszerű és érdekes. Talán ez a legjobb alternatíva a megszokott Ryzhik vagy Peach számára.
 • Sok macska úgy viselkedik, mint valódi herceg. A jellegük sajátossága tükröződik a viselkedésben és a kecses járásban. Ha a macskád illeszkedik ehhez a leíráshoz, akkor hívhatod Akihikónak, ami "Fényes herceg" -nek fordul. Ez a becenév is tökéletes fehér vagy ezüst színű macskák számára.
 • Abban az esetben, ha már vannak macskák és macskák a házban, és a baba nemrég megjelent a családjában, akkor az Arata név tökéletesen illik hozzá. Ezt a nevet "új" -ként fordítják le. A japánok úgy vélik, hogy ez a név nemcsak alkalmas a macskára, hanem segít abban, hogy örömöt és új boldog változásokat hozzon a házba.
 • Ha a kisállat nagy macskát termel, akkor hívja meg Adjon. Ez a név nagy a nagy és nagyszerű állatok számára. Japánból lefordítva ez azt jelenti, hogy "nagy". A statisztikák szerint az ilyen nevű macskák nemcsak magasságban és súlyban különböznek, hanem kiváló étvágyban is.
 • Sok tulajdonos, aki egy aranyos cicát választ, úgy gondolja, hogy a kisállat csak örömöt fog hozni nekik, és minden nap pozitív. Ebben az esetben a tökéletes becenév Hiroki, amely „sok öröm” vagy „nagy öröm”. Ez a név is tökéletes egy aktív és játékos baba számára.
 • A legtöbb macskát félreérthető karakterük jellemzi. Ahhoz, hogy a cica engedelmes és hűséges legyen, Rongnak is nevezhető. Ez a név „engedelmes”. Régóta mindenki számára ismert, hogy a nevek hatással lehetnek a háziállatok jellegére.
 • Egy aktív macska számára, aki mindent szeret felfedezni és felfedezni, a gyönyörű Michio név, amely „utazó”, tökéletes. Az ilyen macskák nagyon szeretik a hosszú utazásokat a tulajdonosukkal.
 • Satoshi édes neve „bölcs”. A becenév tökéletes egy ügyes és kíváncsi macska számára. Ezen túlmenően az azonos nevű macskák tulajdonosai azt állítják, hogy háziállatukat könnyű kiképezni.
 • Egy macska lehet igazi barát. Ha megtartja ezt a véleményt, akkor egy ilyen becenevet, mint Tadao tökéletes egy kisállat számára. Ezt a nevet "igaz" -ként fordítják le. Egy ilyen macska valóban a hűséges barátod lesz, mindig ott lesz, és nem kér semmit.
 • A hófehér cica mindig a Snowball-nak hívja. A japánoknak ez a macskája is nagyon alkalmas neve - Yasu, ami „hónak” minősül.

A népszerű japán macskán, akit Maru neveztek (fordítva "forduló"), lásd alább.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok