Üzleti öltöny

Női klasszikus öltöny

Női klasszikus öltöny

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. divat
 3. szövet
 4. szín
 5. Hogyan válasszuk ki?
 6. Divat trendek [Y]
 7. Mit kell viselni?
 8. Szép és elegáns képek

A klasszikus öltönynek minden nő gardróbjában kell lennie. Ez lehet egy kabát, egy szoknya vagy kabát és nadrág. A klasszikus öltöny egy alapvető dolog, ami bármilyen stílusban stílusosnak, divatosnak és dráganak tűnik. Az ékszerek cseréje vagy kiegészítők hozzáadása minden alkalommal új, fényes és emlékezetes képet hozhat létre.

Jellemzők

A ruha egy olyan ruházat, amely általában egy mellényt, kabátot (kabátot) és nadrágot (szoknyát) tartalmaz. A ruha minden eleme ugyanabból az anyagból készül. A jelmezek különböznek egymástól a berendezések, anyagok, színek, stílus, hossz stb. Tekintetében.

A női klasszikus öltöny a XVII. Század közepén jelent meg. Először egy sor ruházat volt a lovagláshoz, később a ruha átült a hétköznapi női szekrénybe. Kezdetben a kabátot egyenesen szabad sziluettben hajtották végre, és csak a 20. század elején kezdtek megjelenni nőiesebb modellek.

A hosszú szoknyák fokozatosan kezdtek lerövidülni, először megnyitva a borjakat, majd az egész lábat a térdre. Sok tekintetben a Coco Chanelnek köszönhetően divatos női jelmezek alakultak ki. Ma ilyen modellek lettek klasszikusok.

divat

Nadrágos ruha. Nagyon praktikus és stílusos lehetőség, egyaránt jól használható az irodában, a mindennapi életben és az ünnepléshez.

A megfelelő stílus kiválasztásakor a saját testüket kell elriasztani. Például a széles csípővel rendelkező lányok a nadrágok és dzsekik izzadt vagy egyenes modelljeit mutatják a derékhosszig, vagy kissé alacsonyabbak. A hosszabb modellek még szélesebbé teszik a csípőket.

A nadrágruha nagyon praktikus és kényelmes viselet. Tökéletesen állítják be az alakot, vizuálisan kihúzzák, és karcsúbbá teszik.

A klasszikus nadrág a derék és a csípő szorosan illeszkedő modellje, egyenesen vagy enyhén lángolt a csípőtől, hossza a sarok közepéig.

A szoknya nem kevésbé népszerű, mint egy nadrágkészlet. A klasszikus öltöny szokása több stílusban is elkészíthető. Között a leggyakoribb: egyenes, ceruza szoknya, trapéz, tulipán, nap, göndör szoknya, hajtogatással, üregen. Az ideális hosszúság a térd közelében van, valamivel magasabb vagy alacsonyabb.

A dzseki különféle változatokkal kivitelezhető: frill, basque, eredeti gallérral és hajtókákkal, felszerelve vagy egyenesen. A klasszikus dzseki hossza is más. Ez egy rövidített modell, amely alig éri el a derékvonalat, és hosszúkás, a csípő alatt.

Az üzleti öltöny egy vagy két kontrasztos színből álló elemeket tartalmaz. Leggyakrabban a világos felső - sötét alsó kombinációja, vagy fordítva.

Hamisítás, ha úgy gondoljuk, hogy egy klasszikus öltöny tökéletesen csak egy vékony, magas nőnél néz ki. A kabátok, a nadrágok és a szoknyák sokféle stílusa megkönnyíti a harmonikus készlet megtalálását a göndör formájú hölgyek számára.

A nagyméretű ruhák nem kevésbé ideálisak, és nem kevésbé elegánsak. Mindez a nő test típusától függ. Elég, ha a nadrág vagy a szoknya megfelelő hosszát választja, helyesen verte meg az alak méltóságát és elrejti a kis hibákat, hogy a sziluett sokkal simaabb és vékonyabb legyen, mint amilyennek van.

Az angol stílusban készült öltöny a design egyszerűsége, a vonalak tisztasága, a kopás kényelme és a forma elegancia.Az angol konzervativizmus a színek, a tökéletes vágás, a hagyományos hossz és a természetes anyagok visszafogását jelenti.

szövet

Az öltöny testreszabásához választott anyagnak több követelménynek kell megfelelnie.

 • A zúzás ellenállása. A klasszikus ruha mindig tökéletesnek tűnik.
 • Az a képesség, hogy gyorsan visszaállíthatja eredeti formáját a nyújtás után. Az anyagot nem szabad deformálni.
 • Az anyagnak jó higroszkóposnak kell lennie.

A varráshoz leggyakrabban természetes anyagokat (pamut, tweed, batiste, gyapjú, selyem, kasmír, krepp) választanak. Szintetikus anyagokat vagy szöveteket, amelyek nagy mennyiségű szintetikus anyagot tartalmaznak, nem ajánlatos szabáshoz. Ilyen öltönyben meleg lesz, kényelmetlen, ezenfelül az ilyen szövet nem teszi lehetővé a nedvesség könnyű áthaladását.

A puha, finom bársonyot gyakran használják estélyi ruhák és különleges kirándulásokhoz való varráshoz. A sötétkék, mélybor, smaragdzöld, lila vagy fekete színű bársony öltöny nagyon elegáns és nemes.

szín

A klasszikus ruha hagyományos színei fekete, barna, szürke vagy fehér. A fekete vagy fehér öltöny minden környezetben megfelelőnek tűnik, és tökéletesen illeszkedik más ruhákhoz, cipőkhöz és kiegészítőkhöz. A kontrasztos színek kombinációja, például egy fekete kabát - fehér szoknya vagy fordítva, nagyon stílusos és szokatlan.

Ma a tervezők azt javasolják, hogy távolodjanak az általánosan elfogadott szabványoktól, és felhívják a figyelmet az élénkebb és gazdagabb színekre. Gazdag vörös, mélykék, gyönyörű smaragdzöld szín tökéletes a klasszikus vágás kombinációjához.

Az utóbbi évszakok egyik trendje rózsaszín. Nem sikoltozik vagy mérgező, de szelíd vagy nagyon halvány. Ez a ruha nagyon elegánsnak tűnik.

Hogyan válasszuk ki?

A klasszikus öltöny modelljének kiválasztásakor mindenekelőtt a test típusára kell építeni. Például egy túl vékony felső és keskeny vállak vizuálisan átalakítják a beépített kabátot vállpárnákkal. Vizuálisan egyensúlyozni a keskeny felső és széles alsó rész segít a széles köpenyt és a kabátot. Kívánatos választani egy rövidített kabátot, amelynek hossza nem haladhat át a csípő legszélesebb vonalán.

A háromszög alakú testű nőknek ajánlott, hogy fordítsák figyelmüket a sötét nadrágok, szoknyák és könnyű kabátok vagy dzsekik készleteire. Ez a kombináció vizuálisan igazítja az arányokat, így az alak harmonikusabbá válik.

A "téglalap" típusú tulajdonosok számára ajánljuk a közvetlen vagy enyhén szomszédos vágott kabátokat. A nadrágok egyenesek vagy keskenyek is lehetnek. Kis dekoratív részletek, mint pl. Patch zsebek, elfogadhatók.

A miniatűr lányok jelmezeket ajánlhatnak függőleges vékony csíkkal. Egy ilyen nyomtatás vizuálisan "húzza" az ábrát.

Az "alma" típus tulajdonosai megpróbálhatnak meglehetősen mély V-nyakú kabátokkal. A kabát hossza akár a csípővonalig, akár kissé alatta lehet. Javasoljuk, hogy válasszon egy sötét színsémát, amely jelentősen felhívja és lecsökkenti az ábrát. És szépen elhelyezett fényes ékezetek (nyakörv, gyönyörű bross, elegáns tengelykapcsoló, stb.) Segítenek megragadni a visszafogott színeket. A nadrágnak elég szorosnak kell lennie a csípő és a has. A modell lehet egyenes vagy enyhén lángolt.

Divat trendek 2019

Az új szezon egyik trendje természetesen a sziluett finomítása és a vonalak világos geometriája. Nem homályos formák és avantgárd minták. Csak szigorú, lakonikus sziluett, gyönyörű vállvonal, klasszikus hosszúság.

Nagyon fontos a ceruza szoknya és a nadrág, amely szorosan illeszkedik a csípőre, és a csípővonalról kirobbant. Szabad repülő sziluett. A nadrág szinte teljesen elrejti a cipőt. Csak a cipő lábujja és a sarok egy része látható.

Fekete-fehér módon. Az egyetlen színsémában tervezett jelmezek nagyon divatosak és relevánsak lesznek.Az acélszürke és a gazdag kék nagyon népszerű. A pasztell, finom színek köre (menta, korall, karamell, pezsgő, gyöngyház).

Mit kell viselni?

A blúz a klasszikus öltöny egyik legnépszerűbb társa. A blúzok nagyon különbözőek lehetnek: férfi vágás, ingek alatt stilizált, romantikus, fodros és fodros, alacsony vágású és zárt. A blúzok lehetnek monofonok, vagy több szín kombinációjával, hímzéssel, elegáns frillzel, íjjal, eredeti gallérral és mandzsettával stb.

Blúz helyett ing, felső, póló, nyakörv, vékony jumper stb. Használható.

Ahhoz, hogy a kép a lehető leginkább harmonikus és hatékony legyen, ki kell választania a megfelelő kiegészítőket és cipőket a klasszikus öltönyökhöz. Nincs durva cipő vagy tágas táska: elegáns tengelykapcsoló, szép cipő vagy zárt sarkú cipő. A tömör ékszerek - lánc, fülbevaló, gyűrű képének kiegészítése.

Annak ellenére, hogy a klasszikus öltönynek megfelelő cipők hagyományos cipője a cipő vagy a boka csizma, a modern tervezők azt javasolják, hogy bővítsék ezt a sort a sportcipő különböző változataival, például cipőkkel vagy cipőkkel. Jellemzően ez a kép fiatal vagy nem hivatalos stílusra jellemző. A kabátot meztelen testen lehet viselni, a nadrág rövidített hossza, különböző díszítő elemek és szokatlan díszek megengedettek.

A kasmírból, gyapjúból vagy más anyagból készült, elegáns, egyenes vágás tökéletes, mint egy felsőruházat a klasszikus öltöny számára. Ez lehet egy elegáns köpenyt, és egy luxus bundát, valamint egy stílusos báránybőr kabátot és más ruhákat, amelyeket stílusos ruhával kombinálnak.

Szép és elegáns képek

Meglepően nőies változat: grafit színű, kabát és ceruza szoknya. A gallér és a zsebek, a gombok és a fekete színű öv befejezése sikeresen harmonizál a szürke színnel.

A hófehér ruha mindig nagyon elegáns és friss. Különösen akkor, ha a fehér ilyen elegáns és nőies jelmeztervezésben van. A tömör ékszerek és egy fekete táska teljesítik a megjelenést.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok