Intelligens ruhák

Jelmezek az animátorok számára

Jelmezek az animátorok számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Mi legyen a ruha?
  2. típusok
  3. Hogyan válasszuk ki?
  4. ábrázolás

Manapság az animátor szakma igen igényes. Ez kulcsfontosságú tényező a gyermeknapokon, a vállalati pártokban, ezen a területen egy alkalmazott képes reklám- és tájékoztató funkciókat ellátni a város utcáin és a bevásárlóközpontokban. De minden esetben az animátor sikere nagyban függ a jól megválasztott öltönytől.

Mi legyen a ruha?

Az animátor öltönyének először is figyelmet kell szentelnie, és csak pozitív érzelmeket kell okoznia. Figyelembe véve, egy személyt zavarja a problémáitól, pszichológiai megkönnyebbülést kap. A művész jelmezje mese jellegű, jellegzetes tulajdonságokkal rendelkező állat, tipikus bohóc ruha.

Emellett különböző rendezvényeken és vállalati rendezvényeken a hétköznapi emberek (nem kifejezetten meghívott animátorok) gyakran válnak hasonló jelmezekbe az ünnepi hangulat megőrzése érdekében. Egy ilyen ruházat lehetővé teszi számukra, hogy mentálisan utazhassanak vissza a gyermekkorból, hogy valóra váljanak a gyermekek álmai (például úgy, mintha királynő vagy bátor szuperhős lenne).

Mind a férfiak, mind a nők animátorai könnyen megtalálhatják a megfelelő ruhát maguknak és minden alkalomra vagy alkalomra. Tehát a leginkább igényelt témájú felek számára a király, muskétás, szuperhősök jelmezei. Különösen népszerű felszerelés kalóz. A férfi szekrény folyamatosan frissül az új lehetőségekkel - miután új érdekes hősök jelennek meg a TV képernyőjén.

Női karakterek általában a szépséget és az eleganciát testesítik meg. Szép szex, mint a hercegnők jelmezei, a Disney rajzfilmek hősei. Az állatok képei szintén fontosak (például egy róka ruha).

Az újévi vállalati partin és a gyermeknapokon természetesen a legnépszerűbb jelmezek a Santa Claus a Snow Maiden-nal.

Az animátor jelmezének további attribútumokra lehet szüksége, amelyek élénkebbé és izgalmasabbá teszik a képet. Ezért a művész arzenáljában általában parókák, kalapok, harisnyák, smink.

típusok

Napjainkban az animátor jelmezek életnagyságú bábok formájában nagyon népszerűek. Ők a legteljesebb személyre készülnek, és teljesen elrejtik a művészet (csak szembetűnő lyukak vannak a szem számára). Az ilyen nagy öltönyt természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni, és egy ilyen show garantáltan több nézőt vonz. Ez különösen fontos egy olyan animátor promóter munkájáért, aki bármilyen terméket vagy szolgáltatást hirdet: nagyobb esély van arra, hogy a potenciális vásárlók iránti érdeklődést mutassanak a vállalat iránt, és a márka kellemes kapcsolatot hoz létre velük.
Meg kell jegyezni, hogy a növekedési ruhák megfelelő gondosságot igényelnek (időben történő száraz tisztítás) és tárolást. Használatukhoz bizonyos készségek és gondoskodás szükséges. Ezek a jelmezek meglehetősen nagyméretűek (egy törékeny animátor számára nagyon nehéz lesz hosszú ideig viselni ezt a nehézsúlyú ruhát).
Egy másik népszerű felszerelés animátor - felfújható jelmezek. Az ilyen kellékek látványosabbá teszik a nyaralást, megkülönböztetik az előadót kollégáitól. A felfújható ruhák lehetővé teszik, hogy sok új vicces versenyt kössön, és egy örömöt hozzon a régioknak. Rendszerint az eseményeken a szokatlan élvezetű vendégek felöltöznek az ilyen jelmezekben - ennek eredményeképpen igazán vicces számokat és felejthetetlen emlékeket kapsz.

Ami a kellékek alakját illeti, a hagyományos hősök mellett felfújható öltönyt is találhatunk pótkocsi, mobiltelefon, szív vagy kerék formájában.Promóciós célokra a cég logóját vagy termékmintáit felfújható képeket használják nagyított formában. A ruha formája csak az ügyfél képzeletére korlátozódik. Ezeknek a termékeknek a választéka hatalmas és folyamatosan frissül.

A felfújható jelmezeket könnyebb kezelni és karbantartani, mint a növekedési ruhák: a szennyezést vízzel könnyen eltávolítjuk. A kellékek használatához csak nyomja meg a gombot - és elviszi a megjelenését.

Ez a látványos felszerelés számos beállításban megfelelő - mind a szabadban, mind a beltérben.. A felfújható jelmezek nem félnek az esőtől és a fagytól, magas kopásállóságuk van (néhány év aktív használat után újnak tűnnek), ami természetesen növeli értéküket. A sűrű héjat nagyon nehéz véletlenül vágni vagy áttörni.

Jó minőségű felfújható jelmezek nem kerülnek ki az esemény során. A miniatűr beépített ventilátor először felemeli a ruhát és fenntartja a kívánt nyomásszintet anélkül, hogy további szivattyúzásra lenne szükség.

Így egy ilyen öltöny használatakor az animátorok első osztályú vizuális hatást érnek el minimális költséggel. Ne feledje, hogy a felfújható jelmezek nagyon népszerűek a gyermekpártokban. Sok gyerek őszintén hiszi, hogy ezek a karakterek életben vannak - olyan realisztikusak, mintha kinéznének.

A felfújható animátorok jelmezei nagyon könnyűek (ami megkülönbözteti őket az életnagyságú báboktól). A felszerelés kényelmes, hogy egy kis csomagban tartsa és csendben hozza a nyaralást.

Hogyan válasszuk ki?

Az animátor jelmeze szakma lényeges eleme. Gyakran a munka jellegéből adódóan (amikor a művész saját saját programjával játszik) hosszú időre ugyanazt a ruhát kell használni. Ezért rendkívül fontos választani egy minőségi öltönyt.

  • A kellékek esztétikai tulajdonságainak első helyen kell lenniük. Nincs szükség a termék szépségére és fényességére.
  • Egy dolognak kényelmesnek kell lennie, és nem szabad korlátozni a mozgásokat. Végül is, az animátornak sok időt kell töltenie a jelmezben, és nem csak állni, hanem aktívan mozognia, énekelni és táncolni a vendégekkel. A gyors fáradtság elkerülhetetlenül befolyásolja a művész jólétét és hangulatát.
  • Ha az ünnepi program több karakter részvételét is biztosítja, amelyeket egy animátor fog játszani, akkor célszerű olyan univerzális jelmezet vásárolni, amely a tartozékok és a különböző elemek segítségével könnyen megváltozik.
  • Természetesen a ruhát kiváló minőségű anyagból kell készíteni, különösen akkor, ha intenzíven használják (tánc, szabadtéri játékok).

Tartós, nem eltávolítható szövet és kiegészítők (cipzár), hibátlan testreszabás, biztonságosan rögzített dekoráció szükséges, ha nem akarja, hogy a ruházat a legváratlanabb pillanatban szakadjon. A lényeg az, hogy a ruházat gond nélkül viseljen segítséget.

ábrázolás

A gyerekek egyik legkedveltebb rajzfilmfigurája, a Luntik jelmeze nagyon népszerű a gyerekek pártjaiban. Ez az opció - puha velúrból készült növekedési ruha, amely a napban csillog. A props jellemzően lila-lila színű. A gyerekek és a felnőttek biztosan meg akarnak érinteni egy vicces hőset. A jóindulatú arc Luntik garantált, hogy mindenkit felvidít.

Sok gyermek érdeklődik a dinoszauruszok iránt, és élvezheti a rajzfilmek és filmek figyelését ezekről az őskori lényekről. Ezért ez a jelmez is kereslet. Ez a modell egy teljesen reális benyomást kelt: a dinoszauruszok színe, a fejen lévő címer, a hátsó végtagok karjai és a hosszú farok félelmetes tüskékkel. De a ruha nem ijesztő, mert megnyitja az animátor mosolygó arcát. A gyerekek élvezhetik a táncot vagy a mozgó játékot ezzel a vicces állattal.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok