Ruházat és cipő lányoknak

Carnival gyermek jelmezek

Carnival gyermek jelmezek

csatlakozzon a vitához

 

Mindenki szereti a maszkot! Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megpróbáljunk bármilyen hős szerepét megismerkedni és egy új képpel játszani. Különösen divatos jelmezek, mint a gyerekek - mikor más esélye van arra, hogy újjászüljön a kedvenc karakterében? Ha gyermeke olyan üdülést szeretne, amelyre karneváli jelmez szükséges, érdemes választani a választást. A piac ma sok lehetőséget kínál az ilyen öltönyökre, és az ünnepet a gyermek egy életre emlékszik, ezért fontos, hogy ne veszítse el a választást.

Leggyakrabban a gyerekek karneváli jelmezeket viselnek az újév matinéjában. Talán mindenkinek van fotója a fáról a hópehely vagy a nyuszi képében. Az ilyen ünnepekre való felkészülés mindig hihetetlenül izgalmas volt - szükség volt egy kép kiválasztására, átgondolására, és néha hulladékanyagból történő gyűjtésre. Ma nem szükséges ezt elvégezni, mivel a boltokat tömeges választékkal látják el - ki legyen a gyerek a maszkolásnál. Nézzük meg, mit válasszunk.

Jellemzők

Annak ellenére, hogy rengeteg lehetőség van a gyermekek karneváli jelmezei számára, néhány jellemzőjük azonosítható. Először is, ezek a jelmez részleteit, vagy az általa alkotott részleteket.

 • Attribútumokat. Ez nem egy egész öltöny, hanem inkább egy tipp. Például, ha a gyermek a Harry Potter képében van, megvásárolhat egy köpenyt és egy varázspálcát, és a nadrág és egy fehér ing harmonikusan kiegészíti a képet. Ugyanez vonatkozik a lány képére, például a pillangókra. A boltban gyönyörű, fényes szárnyakat lehet megvásárolni, amelyek bármilyen elegáns ruhához kapcsolódnak. A kiegészítés egy szegély fejpánt lesz, és a felszerelés kész! Tartalmaz mindenféle fegyvert - a kalózok kardját, pajzsokat és kardokat a bátor lovagoknak, pisztolyokat a rendőrség számára.
 • Grim. Néhány karneváli jelmez azonnal eladásra kerül egy sminkkészlettel, mert néhány karakter fényes bőrszínnel rendelkezik (például Shrek vagy Bart Simpson) vagy más tulajdonságokkal. A sminkre is szükség van egy állat jelmez létrehozásához - bajusz és csík egy macska vagy egy tigris számára, foltok egy dalmát. A hercegnő vagy a tündér szerepére a csillogó vagy dekoratív strasszok hasznosak lehetnek, a rabló vagy a szuperhős szerepére - bátorságot kell húznia.
 • Ruházat. Ezek általában felismerhető karakterek jelmezei, amelyeket nehéz önmagukban varrni - Spiderman vagy Superman, tündér Winx, Little Mermaid, Snow White és más hősök. A ruháik változatlanok és könnyebben vásárolhatók a kész ruhák, mint a hasonló dolgokról készült kép.
 • Teljes kép. Ez azt jelenti, hogy ez egy kulcsrakész felszerelés, amelyhez csak cipőket kell felvenni, bár vannak olyan lehetőségek, ahol ez a legfontosabb pillanat - például Puss in Boots. Az ilyen jelmezek jelentősen leegyszerűsítik az életet, mert a szülőknek nem kell semmit főzniük, csak simítaniuk kell a ruhát, és előre látniuk kell a gyermekkel való nyaralást.

A maszkolás jelmezek másik jellemzője, hogy nemcsak megvásárolhatók, hanem bérelhetők is. Ez nagyon kényelmes, mivel a gyerekek felnőnek, és a következő évben a baba nemcsak a hős szerelmét fogja megállítani, hanem egyszerűen a tavalyi karneváli jelmezből is kiszáll. Mindenféle ügynökség megoldja ezt a problémát. De van még egy mínusz - a baba nem lesz éber, hogy kövesse, hogy ne szakadjon meg, és ne rontja meg valaki más dolgát, ami azt jelenti, hogy ha a valószínűsége még mindig a teljes költséget fizeti a ruházatért. Egy gyermek számára eltöltött nyaraláshoz, végtelenül húzza fel, aggódva a ruhák miatt, meglehetősen ostoba.

A divatos ruha változatai

A divatos ruhák három kategóriába sorolhatók: a gyermek életkora, az ünneplés alkalmával és nemek szerint - egy fiú vagy egy lány számára. Megértjük, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

A kicsik számára. Ha a gyermeke alig tanult meg sétálni, vagy akár szabadságot tartani a karjaiban, ez nem indokolja a ruha elutasítását. Az alkalom lehet bármilyen - és az újévi ünnep, valamint egy fotózásra, és csak egy tematikus partira. Legjobb ebben az esetben a suit-kigurumi. Ez egy szilárd test, amelyben a baba kényelmesen lesz, így nem fogja észrevenni, hogy megpróbálta a karakter szerepét.

A karnevál kigurumi bárkit képviselhet - egy aranyos kis állatból, például egy nyusziból, egy kölyök kölyökből, egy pingvinből vagy egy cicaból, egy mutipersone karakterből, például egy kegyestől. Vannak képek a szuperhősökről a kicsiek számára, mivel Batman vagy Amerika kapitány, Vander Vuman vagy Catwoman jelei ruhára helyezhetők.

Kíváncsi lehetőség lenne egy olyan termék, amely egy terméket imitál. Vicces lesz, mintha egy gomba- vagy bogyósruha, egy vicces görögdinnye vagy eper viselkedne. A humorérzékkel rendelkező szülők egy hamburgert vagy forró kutyát viselő ruhát öltözhetnek fel.

Az idősebb gyerekek megpróbálhatnak részletesebb jelmezeket. Bármely állat, amelyre a baba érzi magát, jól illeszkedik. Ez lehet egy sündisznó, az almát tartva a gerinceken, vagy egy róka vörös szőrme köpenyében. A fiúk gyakran olyanok, mint a "bátorabb" állatok: oroszlán, tigris, medve vagy farkas. A lányok szelídebb karaktereket választanak: egy macska vagy egér, egy pillangó vagy egy katicabogár.

A három és öt év közötti gyermekek számára a mesék jelmezei is használhatók. Egy lány számára Vasilisa, a Szép vagy a Vörösvörös Lovaglás, a Firebird vagy a Hattyú hercegnő, Thumbelina vagy Malvina lehet. A fiú harcos, Robin Hood vagy a bátor Sinbad a tengerész szerepét fogja betölteni.

Természetesen a karneváli jelmezek nagy rése rajzfilmfigurák.Először is, Walt Disney. Lehet, hogy rengeteg lehetőség van: bájos Mickey és Minnie Mouse, vicces Plútó, vicces Goofy vagy titokzatos fekete köpenyt. A lányok őrültek a "Disney" hercegnőkről: Hófehérke vagy Hamupipőke, Rapunzeli vagy Elsa. Ariel, Jasmine vagy Pocahontas hősnőként viselkedhet egy ruha számára, különösen mivel ezek a karakterek nagyon szép, felismerhető ruhákat tartalmaznak.

A fiúk számára a Disney világában is vannak karakterek: Aladdin vagy Peter Pan, Chip és Dale, a Winnie the Pooh egyik hősének.

Különben is vannak olyan hősök, akik szeretik az összes generáció gyerekeit - a rajzfilmből „Autók”, „Winx tündérek”, „Paw Patrol” sorozat, „Nemo keresése”, „Plushyova orvos”, „Jake és más kalózok”. A multiplikátorok emlékezetessé és szórakoztatóvá tették ezeknek a karaktereknek a képeit, így a szerepük népviseletei népszerűek.

Egy másik trend a szuperhősök és más fantasztikus karakterek jelmezei. Igaz, inkább a fiúkat részesítik előnyben. Ezek a Ninja Turtles, Spiderman, Batman, Superman, Iron Man vagy Bumblebee, Wolverine vagy a Captain America. Kicsit tanács - ha egy ilyen kategóriájú jelmezet választ, érdemes megvitatni a többi fiú szüleivel, hogy a gyerekeik hogyan jönnek a nyaraláshoz, hogy nincsenek azonos jelmezek.

Számos további jelmezkategóriát fogunk jegyezni, amelyek alkalmasak lehetnek az újévi ünnepekre és más okokra is:

 • Angyalok, Cupidok és Cherubok;
 • Boszorkányok, ördögök és varázslók;
 • Dinoszauruszok és sárkányok;
 • Különböző szakmák: szakácsok, rendőrök vagy varázslók-illuzionisták;
 • Variációk a lányoknak: az éjszaka hercegnője, a hajnal tündérje, a csillagboszorkány;
 • Volumetrikus ruhák: SpongeBob, Hulk, Transformers és mások;
 • Karácsonyi jelmezek: Hóember, hópehely, Mikulás segítő, elf;
 • Kigurumi öltönyök: Totoro, Stitch, Hello Kitty.

Tippek a kiválasztáshoz

A három évesnél idősebb gyermekek számára egy öltöny kiválasztásában nagy öröm. Ha a ruhát a nyaralás szabályai nem értelmezik, kérdezze meg a gyermeket, akit akar. A szülők általában tudják, hogy melyik karaktert kedvelik a legjobban a gyerek, és ki tudja választani a megfelelő jelmezeket.A gyártók éberen kövessék a divatos divatokat a gyerekeknél, így a vásárlással nem lehet gond. Az egyetlen dolog, amit érdemes figyelni, a vásárlás időzítése. Az új év a karneválok legmelegebb szezonja, és ha későn megy a boltba, kiderülhet, hogy minden gyermeke kedvenc karakterét már megvásárolták.

Fontos figyelembe venni a gyermek életkorát is. Két vagy három éves gyerekeknek kényelmesnek kell lenniük egy öltönyben, túl nagy vagy meleg ruhában nem fognak megfelelni ennek a babának, ezért valószínű, hogy néhány perc múlva levetkőzik. A gyerekeknek nem szabad jelmezeket választani, ahol valami a fején viselt - a játék során a gyermek eldobhatja az ékszereket, vagy megakadályozza, hogy élvezze az életet.

Egy régebbi lány öltönyének megválasztásakor fontos, hogy figyelembe vegye az alakja jellemzőit. Ne vásároljon túl szoros illesztést, a mellkason vagy a háton nagy vágással. Szintén kényelmetlenek lesznek a keskeny hosszú szoknyák, amelyek akadályozzák a mozgást. Fontos megjegyezni, hogy a lány szépnek akar látszani, ezért nem kell túlságosan szerény és diszkrét jelmezeket tanácsolnia - a karneválok látványos képeket hoznak létre!

A fiúk ebben az ügyben könnyebbek. A megbízhatóság számukra fontosabb, mint egy öltöny. Ha a gyermeknek választott karakternek van kalapja, kardja vagy egyéb felszerelése, akkor ott kell lennie, különben a gyerek elveszti hangulatát.

A ruha minősége szintén fontos. Annak ellenére, hogy a gyermek csak egyszer élhet, az ezekre a ruhákra vonatkozó követelmények ugyanazok, mint bármely más ruházat esetében. Először is fontos, hogy a szintetikus anyag ne okozzon allergiát a gyermekben - jobb, ha egy ilyen öltönynek természetes bélése van, vagy maga is varrhatja. A divatos ruhát választva nem szabad a megjelenést sokkal fontosabbá tenni, mint a kényelem - így a szőrme ruhák „segítenek” a babának izzadni, és túl szorosak vagy nehézkesek lesznek abban, hogy részt vegyenek a szórakoztató aktív játékokban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok