Intelligens ruhák

Esküvői ruha

Esküvői ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A menyasszony modelljei
  2. Szín és nyomtatás
  3. Divat trendek
  4. Hogyan válasszuk ki?
  5. Gyönyörű képek

A menyasszonyi ruha kiválasztása minden menyasszony számára a legkellemesebb, zavaró és izgalmas esemény. Hogyan válasszunk ki egy olyan ruhát, amely tökéletesen illeszkedik az ábrára, és egy életre emlékeznek? A mai esküvői ruhák sokszínű stílusa még a legmodernebb divatérzetet is érinti.

És ha ki akarsz állni a tömegből, válasszon egy elegáns vagy extravagáns vagy gyakorlati ruhát? Esküvői ruha? Miért nem?

A menyasszony modelljei

Az esküvői ruhák stílusai és stílusai nem kevésbé lenyűgözőek, mint a ruhák választéka. És ez nem véletlen. A ruha nem mindig teszi lehetővé, hogy a női figurát szépen verte, kevésbé praktikus, végül ez az ízlés kérdése.

Az egyik fő oka annak, hogy a menyasszony az esküvői ruhákat preferálja:

  1. Gyakorlat és képesség a ruha használatára a mindennapi életben.
  2. Variety. Lehetséges, hogy a menyasszony már esküvői ruhát viselt, és egy teljesen más ruhát szeretne kipróbálni.
  3. A költség kérdés.
  4. A szerény esküvői szertartás nem sok vendég és zajos üdülés.
  5. Az íz kérdése.

Az esküvői ruhák legnépszerűbb modelljei közül a következő lehetőségek közül választhat.

Nadrágos ruha

A nadrágok nagyon különböző stílusok lehetnek: az egyenes, a csípőtől vagy a térdtől kirobbant, szűkült. Ez lehet egy szoknya vagy nadrág, vagy akár egy jumpsuit.

A nadrágok klasszikus vagy eredeti kialakításúak lehetnek, például különböző hosszúságú és sűrűségű hurkokkal. A dzseki is szigorú sziluettje lehet, vagy kiegészíthetjük a fodrosokat, ráncokat, fodrokat, baszkokat, vonatokat stb.

Kabát és szoknya

Ez a készlet hatalmas teret nyit a tervezői képzelet számára. Bármilyen stílus, hosszúság, stílus, dekoráció. A fő dolog az, hogy a készlet mindkét részét ideális esetben kombinálni kell egymással. Ha a stílusválasztás nehéz, a bevált klasszikusok mindig megmentésre kerülnek: a közepes hosszúságú ceruza-szoknya hatékonyan hangsúlyozza a lekerekített csípőt és a karcsú lábakat.

A romantikus menyasszonyok választhatnak a szoknyák, mint például a nap és a fél napsugárzás. A szoknya díszítéssel, fröcsköléssel, hajtogatással vagy foltokkal díszíthető.

Érdekes lehetőség: haranghosszú szoknya a láb közepére. Ez a modell jól néz ki a magas és karcsú lányokon. Nem kevesebb luxus és stílusos megjelenés és szoknyaév. A szoknya kiegészíthet további részletekkel is, például egy vonattal.

A felszerelt kabát jól néz ki egy karcsú női alakban. Hosszúsága eltérő lehet. A kabát stílusának hangsúlyoznia kell az alak méltóságát, és el kell rejtenie a lehetséges hibákat. Például egy ovális nyakvonal kiemeli a hosszú nyakot. Ezzel ellentétben, rövid nyakkal a legjobb, ha V-nyakú modellt választunk, amely hatékonyan hangsúlyozza a csábító nyakkivágást.

A hosszú ujjak nem túl karcsú karokat rejtenek el, rövidebbek, vagy ¾ hangsúlyozzák harmóniájukat.

Az extravagáns és merész képek szerelmesei a padló hosszának megfelelő kabátot vehetnek figyelembe. Az esküvői ruha nagyon szokatlan és stílusos értelmezése.

Az egyik legszebb és legszebb lehetőség egy szoknya-nadrág. Ez a modell nagyon könnyű és tágas, nagyrészt a varráshoz használt szövetek miatt. Ilyen modell lehet magas vagy közepes derék, varrott selyem vagy sifon vonattal.

Ha a ruha a lángolt szoknyát vagy a nadrágot választja, a kabát a legjobb, ha egyenes vagy felszerelt sziluettet választ. Tehát az alak karcsúbbnak tűnik, és a kép harmonikusabb.Az elegáns, magas sarkú cipők szép megjelenésűek lesznek.

Egy másik érdekes lehetőség egy jumpsuit. Ez a felszerelés mindig nagyon szokatlan és extravagáns. Különösen egy esküvői ruha eleme. A munkaruhák szigorúan vághatók az elülső oldalon, és mélyen vághatók a hátoldalon. Mivel tartozékként hosszú kesztyűt vagy széles övet használhatunk, ami egy vékony derékot hangsúlyoz. A levágott dzseki növeli az esküvői ruha teljességét.

Az esküvői ruha két vagy három elemből állhat. Ebben az esetben a mellényt és a nadrágot vagy a szoknyát hozzáadjuk a mellényhez. Ha a menyasszony a klasszikusokhoz képest inkább az eredeti ifjúsági lehetőségeket részesíti előnyben, akkor ajánlhat aszimmetrikus kabátok, dzsekik és szmokingok modelljeit, amelyek nagyon fontosak ebben a szezonban, szokatlan alakú nadrágok.

A rusztikus felszerelések nem mennek ki a divatból. Rusztikus, népi stílus, szokatlanul kényelmes és otthonos. Ebben a stílusban egy öltönynek a legegyszerűbb és tömörebb vágásnak kell lennie, nincsenek fodrok és összetett részletek. A stílus nagy számú szín jelenlétét feltételezi, a legegyszerűbb mező. A jelmez felső részét díszíthetik, az elegáns boutonniere-t, győződjön meg róla, hogy a hajába szőzik. Igen, és az ünnepség vendégeinek hangulatát és ruházatát teljes mértékben meg kell őrizni ebben a stílusban.

A menyasszonyok számára egy érdekes pozícióban az esküvői ünnepségekhez tartozó stílusos és szép jelmezek teljes gyűjteményét fejlesztették ki. Nagyon elegáns, és ami a legfontosabb, kényelmes a jövő anyja jelmezéhez, nadrágból és csodálatos tunikából áll. A tunika nem lehet szoros, jól néz ki, könnyű, szabad stílus. A tunika különböző hosszúságú lehet (comb és középső, egyenes vagy aszimmetrikus vágás).

Ha egy klasszikus modellt választanak esküvői ruhaként, akkor a jövőben egy estélyi ruhaként használható, ünnepélyes kirándulásra vagy különleges alkalomra. Különböző ékszerek, cipők és kiegészítők lehetővé teszik minden alkalommal, hogy az elegáns ruhát teljesen más módon is megverhessék.

Top - számos esküvői ruha szerves része. Annak érdekében, hogy az ünneplés bármely pillanatában jól érezzük magunkat, nem kevésbé gondosan kell átgondolnia a tervet, mint a többi ruha stílusát. A kabátot vagy a kabátot bármikor el lehet távolítani, így a felsőnek teljes mértékben meg kell felelnie az öltöny stílusának. A tetejét csipke díszíti, guipure díszíti, strasszos hímzéssel, üveggyöngyökkel vagy kövekkel.

Az esküvői ruha ünnepélyes és ünnepi öltözék, így a testre szabott anyagnak megfelelőnek kell lennie. Ragyogó nehéz szatén, könnyű gipsz, finom csipke, tágas sifon, fényes selyem stb.

A megfelelő anyag kiválasztásakor feltétlenül vegye figyelembe a ruhatervezés összetettségét. Minél összetettebb és eredetiebb a design, annál egyszerűbb a textúrának az anyagban.

Szín és nyomtatás

Természetesen a fehér szín a versenyen kívül maradt. A fehér esküvői ruha mindig tisztasággal és ártatlansággal jár. Az idő azonban nem áll meg, és a divatos tendenciák a hagyományos alapítványok helyébe lépnek.

Ma a menyasszonyi felszerelés nem csak kék, lila vagy krém lehet. Gyakran találkozni fogsz ruhákkal és öltönyökkel, amelyek világos vörös, zöld és még fekete.

Az esküvői ruha színe nemcsak a divatirányzatok, a saját ízlésük, hanem a színtípusuk alapján kerül kiválasztásra. Például pasztell, finom árnyalatok a legjobban megfelelnek a tavaszi-nyári színtípusok tulajdonosainak. És az "őszi-téli" lányok nagyszerűek, élénkebb, telítettebb ruhákban.

A kék az egyik legnépszerűbb. Különböző árnyalatokra van szükség: hideg kéktől telített zafírig vagy ultramarinig.

A ruha egy színben vagy két szín kombinációjában készíthető. Nem több. A képnek stílusosnak és fényesnek kell lennie, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon szelíd és megható. A fajta nem lehet.

A bordó, vörös, skarlátos szín mindig vonzza a figyelmet, így ezek a színek gyakran megtalálhatók az esküvői ruhákban.

De nem minden menyasszony annyira extravagáns. A legtöbb még mindig inkább, ha nem fehér, akkor mindenféle fényárnyalat, pasztell színek (elefántcsont, tearózsa, tejszín, homok, világos bézs stb.).

Ami a nyomatokat illeti, először is természetesen virágmintás. Virágok lehetnek hangosan a ruha, kissé eltérő árnyékban, vagy kontrasztos. A virágbimbók leggyakrabban hímzéssel vagy applikációval díszítik a ruha néhány részletét.

Divat trendek

A divatszezon egyik trendje egy klasszikus ruha.

A nőies, elegáns kép volt, a népszerűség csúcsán marad. Különösen népszerűek a rövidebb kabátok, amelyek világos vállvonalat és keskeny, tiszta lapeleket tartalmaznak.

Ami a nadrágot illeti, a legkülönbözőbb opciók relevánsak. Például olyan modellek, amelyek nagy leszállással és csípőből szabadon streamingrel rendelkeznek. A nadrág hossza is eltérő lehet, nagyon népszerű lehetőség a nadrágok teljes lefedésére.

A bokáig terjedő pántos nadrágok és „bokák” jól néznek ki a vágott kabátokkal. Az elegáns, modern stílus kiegészíti az élénk színeket. A türkiz, a lila, a vörös és a bíbor színek nagyon releváns árnyalatai.

Hogyan válasszuk ki?

Az esküvői WC kiválasztása nem könnyű. Minden menyasszony magának az esküvő napjára akarja nézni. Ahhoz, hogy a kép emlékezetessé és fényessé váljon, az esküvői ruha választását szó szerint át kell gondolni a legkisebb részletre!

Színtartomány. A fehér szín mindenki számára előnyös, ha bármilyen stílusban készült. Ha távol akarsz lépni a hagyományoktól, figyelj a könnyű, finom hangok (pezsgő, bézs, krém, ayvor, halvány rózsaszín vagy ég kék) jelmezére. A gazdag színekből készült jelmezek (sötét lila, bordó, kék, fekete) nem kevésbé stílusosak és elegánsak.

Anyag. Egy esküvői öltönyben a legjobb, ha egy szép, elegáns anyagot választunk (szatén, vastag selyem, sifon, taft, bársony).

Dekor és dekoráció. A menyasszonyi ruhának elegánsnak és nőiesnek kell lennie. Ezért a dekoratív díszek bősége nem lehet. Ezenkívül mindent attól is függ, hogy a ruha milyen stílusban van. Ha a dzseki buja fodros, fodros, vonat, egyéb díszítőelemekkel van díszítve, akkor a kiegészítő kiegészítőknek és díszítéseknek minimálisnak kell lenniük (kiváló bross, medál, tiara, elegáns hímzés strasszokkal vagy gyöngyökkel stb.).

A ruha stílusát a menyasszony teste alapján választjuk meg. A ruha maximálisan hangsúlyozza a női alak méltóságát és elrejti a hibákat.

Fejdísszel. Természetesen a fátyol a legmegfelelőbb ruhákkal. Ennek ellenére, egy kecses fátyol, elegáns kalap, gyönyörű tiara vagy csak egy hajtű vagy hajdísz lesz a hagyományos fátyol méltó alternatívája, és a menyasszony képe nem kevésbé ünnepélyes és elegáns.

Az ünnepi ruha, beleértve az esküvőt, a cipők klasszikus változata cipők. És ami a legjobb a sarokról.

Gyönyörű képek

Hihetetlenül luxus és nőies kombináció: szoknyaév és elegáns kabát. A ruha gyönyörű virág díszítéssel díszíthető, vagy hófehér marad. Bármely kép csak csodálatos lesz!

A klasszikus nadrágos ruha változatai. A nyakörvnek ellenálló eredeti stílusú kabát, egy vonatú modell, ugyanazt a színt átlátszó felső nadrággal kombinálva - mindezek a ruhák stílusosak és nemesek, a tiszta vonalak, a szigorú sziluett, a díszek hiánya és a túlzott díszítés miatt.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok