tracksuits

Női Armani tréningruha

Női Armani tréningruha

csatlakozzon a vitához

 

A divatház alapítása óta Giorgio Armani különös figyelmet fordított a sportruházat fejlesztésére. Próbálta praktikusnak, magas színvonalúnak és egyben vonzónak lenni, és sikerült. Az Armani divatház egyértelműen megmutatta, hogy a sportruházatban lévő nők stílusosak és szexiek lehetnek.

előnyök

Ma az Armani tréningruhák nagyon népszerűek, mert nemcsak sportolásra, hanem mindennapi viseletre is alkalmasak. Ezenkívül a dolgok széles körű előnyökkel rendelkeznek, amelyek pozitívan befolyásolják azok relevanciáját.

  1. Minőség. Csak magas minőségű anyagokat és kiegészítőket használó ruházat gyártásához. Ezen túlmenően a teljes szabási folyamatot szakértők gondosan ellenőrzik, ami kiküszöböli a hibás termékek eladását.
  2. Kényelmét. Minden jelmezmodell létrehozása sok időt vesz igénybe, mert A tervezők gondosan megtervezik a mintákat, hogy a dolog nemcsak szép, hanem kényelmes is legyen.
  3. Egyediségét. Az Armani tréningruhákat nem lehet összekeverni más márkával, a vágás és a márka nyomtatás jellemzői miatt. Az ilyen ruhákban a lány előnyös lesz, ha kiemelkedik a tömegből.
  4. Tartósság. A természetes, kiváló minőségű színes anyagok miatt a termékek jól viseltek, könnyen törölhetők és sok éven át megtartják eredeti megjelenésüket.
  5. Stílusban. Az Armani megalkotta saját eredeti stílusát, amely lehetővé teszi, hogy mindig a trendben maradjon.
  6. Fellebbezés. Giorgio bebizonyította, hogy még egy sportruházatban is nőies és csábító.

Kétségtelen, hogy a világhírű márkák ruhája sokkal magasabb, de ez a beruházás teljesen indokolt.Végtére is, még 2 év után is, a dolog nem fogja elveszíteni vonzerejét. Míg egy dolog egy masmarket-ből, intenzív használat mellett, már 1 év után ki kell dobni.

modell

A tréningruhák a divatházi ruhák 3 gyűjteményének részévé váltak Armani - Emporio, EA7 és Jeansamely évente új modellekkel bővül. A választékban hagyományos "két" készletek találhatók, amelyek nadrágból és pulóverből vagy pulóverből állnak, valamint nem szabványos "hármasok", amelyeket pulóver vagy póló egészít ki.

Az Emporio Armani nevű sportruházat első gyűjteménye közvetlenül a divatház megnyitása után jelent meg, és napjainkig nagy népszerűségnek örvend. A vonal olyan fiatal fiúk és lányok számára készült, akik stílusosak és elegánsak, még a játszótéren vagy az edzőteremben is szeretnének kinézni. A legtöbb modell laza vagy kúpos nadrágból és egy kis állványos gallérral ellátott cipzáras kabátból áll. A nadrágból, pulóverből és mellényből álló tréningruhák is vannak. A legeredetibb egy tágas nadrág és pulóver, amely csupasz vállú.

A 2000-es évek elején Giorgio Armani úgy döntött, hogy egyesül a Reebok márkával, és közösen dolgozzon ki ruhákat a sport számára. Így megjelent az EA7 vonal, amely nemcsak amatőröknek, hanem professzionális sportolóknak is árut képvisel. A hagyományos sportruhák mellett a piacon megjelentek a tömörítési termékek, amelyeknek köszönhetően a vállalat új szintet ért el. Az EA7 kollekció sajátossága egy kifinomult stílus, amely a nőiességet hangsúlyozza, így mind a fiatal lányok, mind a felnőtt nők élvezik örömüket.

Az Emporio Armani vonal népszerűsége ellenére a 80-as években egy újabb sportruházat jött létre - Jeans. A vonal fő előnye, hogy a ruhák nemcsak sportolásra, hanem gyaloglásra is nagyszerűek. Ezek tömörek, stílusosak és modernek.Ezen túlmenően az Armani Jeans kollekcióból származó sportruházat alacsonyabb költségekkel jár, így a fogyasztók számára könnyebben hozzáférhetővé válik. A modellek élénk színekkel rendelkeznek, és a motorháztetővel ellátott kabátból állnak, és a nadrágok alsó részre szorultak.

Anyag és szín

A női Armani tréningruhák elsősorban kötöttáru és pamutból készülnek, melyet poliészter, lycra vagy poliamid egészít ki, hogy a dolgok rugalmasabbak legyenek. Ezenkívül a velúrból és a viszkózból készült termékek, amelyek tökéletesek a hűvös időben. A téli ruhák fleece-t varrnak, ami jól tartja a hőt, így alacsony léghőmérsékletű sportolásra van lehetőség.

A sportruházat színtartománya meglehetősen széles, mivel nemcsak a hagyományos fekete, kék, szürke és vörös tónusokat tartalmazza.és világos, néha sárgás, rózsaszín, zöld, narancs, ibolya, stb. savas árnyalatai is. A termékeket könnyű, például fehér, bézs, kék színben állítják elő. Meg kell jegyezni, hogy a sportruházat nemcsak monofonikus, hanem kontrasztos árnyalatokkal is kombinálható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok