Ruházat az elhízott nők számára

Női nagyméretű sportruházat

Női nagyméretű sportruházat

csatlakozzon a vitához

 

Jellemzők és előnyök

A sportstílus egyre növekvő helyet foglal el a női szekrényben, és nemcsak sporttevékenységek, hanem aktív és otthoni kikapcsolódás, gyaloglás, vásárlás, vidéki kirándulás, otthoni ruházat. A sportruházat szinte mindenkinek megy. Nincs kivétel és a teljes szám tulajdonosa.

Megfelelően választott tréningruha segít elrejteni az alakhibákat és szabad mozgást biztosít.

típusok

A sportruházat megkülönböztetése: strand, síelés, fitnesz stb. És van egy úgynevezett "cél" részleg is:

  • Sportoláshoz;
  • mindennapi;
  • Professional;
  • A szabadtéri tevékenységekhez.

A sportruházat sportszövetből készülamelyek rugalmasak, nem korlátozzák a mozgásokat, higroszkóposak, hőmérséklet-szabályozottak. Az ilyen modellekben a ruha legkisebb részleteit átgondolják, kényelmes illeszkedést használnak felesleges befejezés nélkül.

Hétköznapi modelleket lehet viselni otthon, sétára, vásárlásra. Az ilyen modellek lehetővé teszik a vágás, a díszítés demokratikusabb vonalait, miközben a lehető legkényelmesebbek maradnak. A professzionális tréningruhák egyfajta sportolású sportolók számára készültek - tenisz, vízilabda vagy síelés, stb.

A szabadidős tevékenységekhez sportruházatokat használva, „tematikusabb” vágással és dekoráció: turizmus, pártok, természetutazások. Ilyen modelleknél például a kabát lehet szigeteléssel vagy alátámasztással, átalakítással stb. A dekoráció hímzéssel, rajzokkal és nyomatokkal, díszítőelemekkel, anyagok kombinációjával működik.

Divat trendek

A jelenlegi divat trendeket követve a sportruházat változatosabbá vált az alkotóelemekben, megjelentek az új színek, nyomatok, a legújabb vágási és szabási technológiák, a modern anyagok.

A klasszikus tréningruha általában kabátból és nadrágból áll. A sportruházat, beleértve a nagy méretű sportruházatot, köpenyből és rövidnadrágból, rövidített vagy kúpos nadrágból állhat, ujjával ¾, a gallér különböző variációi, cipzárak, érdekes vágás, sport-pólók és pólók nem maradnak ki.

A nagy méretű sportruhák divatos színeit egyre inkább használják.a sztereotípiát megszakítva, hogy a csodálatos figura tulajdonosai nem kapnak élénk színeket. A modern nagyméretű sportruházat nem szorosan körülveszi az alakot, miközben nem hoz létre dimenzió nélküli érzést. Enyhén laza illeszkedés megengedett.

anyag

Különböző típusú sportruhák és modellek különböző szövetek használatával járnak. A fő szövetek a pamut, poliészter, nyújtás, gyapjú, mikroszálas, kötöttáru, velúr, dip, spandex és különböző kevert szövetek. A professzionális sportforma bizonyos típusú textíliákat alkalmaz, például sportrácsot, membránt, lycrát, láblécet, mikropoliésztert stb.

Általában a tiszta szöveteket nem használják a modern sportruházatban.

A pamut tréningruhák lehetővé teszik a bőr lélegzését, higroszkópos. A poliészter megőrzi alakját és színét. A mikroszálas anyag jó hőszabályozást és hőmegtakarítást eredményez. A kötött tárgyak nagyon kellemesek a tapintásra és könnyen karbantarthatók. Gyakran vannak női sportruházat a velúrból a mindennapi viselethez. Az ilyen modellek nagyon kényelmesek és kényelmesek, kellemes tapintásúak, kiegészíthetők a rhinestones, a hímzés stb.

Márka és márka modellek

Számos jól ismert világmárka sportruházat varrással foglalkozik. A kétségtelen vezetők és vezetők Nike, Adidas, Reebok, Umbro, Puma, Asics, New Balance és mások. Ezekkel a tisztán sport márkákkal együtt saját sportruházat és a világ vezető divatházait és tervezőit fejlesztik ki.

  • Adidas- A német márka, amely a múlt század utolsó negyvenes éveiben alakult. Ez egy népszerű sportruházat, cipő és sport kiegészítők professzionális sportokhoz és tömeges használatra. A márka termékei kiváló minőségűek, amelyek már évek óta bizonyítottak a márka létezésének, a modellek hagyományos stílusának, az innovációnak és a hozzáférhetőségnek. Különálló ruházati vonalakat adnak ki az egyes sportterületek és minden korosztály számára.
  • Asics- 1949-ben alapított japán márka. Eredetileg sportcipőkre specializálódott. A jövőben a professzionális és amatőr sportok számára is bővítették a sportruházat termékválasztékát. A márka termékei ötvözik a technológiát, a kényelmet, az innovációt és a megfizethetőséget.
  • Reebok - az egyik legrégebbi sport márka. A 19. század végén az Egyesült Államokban alapították. Jelenleg nemzetközi márka, sportruházat, cipő és felszerelés szakemberek és amatőrök számára. A márka fő orientációja az aktív sport és a kikapcsolódás. A kiváló minőségű és megfizethető árak kombinációja ezt a márkát világszerte népszerűvé tette. Most ez a védjegy az Adidas társaság részét képezi.

Hogyan válasszuk ki?

A nagyméretű sportruházat kiválasztásakor figyelembe kell venni a megjelenés típusát és az ábra jellemzőit. Természetesen a sportruházat célja a főszerep.

A tréningruhának illeszkednie kell a testhez, nem tűnik nagynak vagy feszesnek. A növekedés vizuális meghosszabbításához és a silhouette karcsúbbá tételéhez emlékeznie kell arra, hogy csíkokra képes (függőleges csíkok az ujjakon, nadrágokon), kontrasztbetétek az ujjakon, a mellkasban és a hasban.

A sípálya felső részének jól megválasztott hossza lehetővé teszi, hogy lágyabbra nézzen, és elrejtse az extra hibákat. A csúcs jobb, ha az alján levő egyenes vágást választja. Bizonyos esetekben a felsőruházat kabátja széles, rugalmas szalaggal van ellátva az alján, vagy a húzózsinór illik a buja hölgyekhez.

Jobb, ha ugyanazon a tetejére többféle lehetőséget is vásárolhat a sportruházat aljára. Hosszú egyenes nadrág, kissé szűkített változat, sport nadrág, nadrágjáték, vágott nadrág.

A napi futásoknál jobb, ha melegebb időjárás esetén a nadrágot és egy pólót részesítjük előnyben, és a nadrágot és a dzsekit hideg időben.

A fitneszért, lehetőleg egy könnyű öltönyért, feszes a rugalmas és lélegző anyagokra. Téli sportokhoz - síeléshez, szánkózáshoz, stb., A kabátból és a kényelmes nadrágból álló meleg nadrágot kell választania, nem kényszerítve a mozgásokat. Otthon, séták és vásárlások esetén előnyben részesítheti a velúrból készült, másfajta díszítésű gyapjú, vagy puha és bolyhos szövetet.

A színmegoldásnak nincsenek korlátozásai, mert tetszőleges lehetőséget választhat az ízlésének megfelelően. Ha teljes csípője és lába van, akkor a sötét aljzat és a fényes felső kombináció, amely vizuálisan kiegyensúlyozza az ábrát, ideális megoldás lenne. Ha a felső test teljesebb, akkor a színek fordított kombinációját kell alkalmazni.

Stílusos képek

  • Az edzőteremben vagy a szabadtéri tevékenységekben való tréning stílusos tréningruha világos türkizkabátból és fekete nadrágból áll. Közvetlen szabad vágású kabát, eredeti vágott és dekoratív varratokkal, állványos gallérral. Zip és hosszú ujjú. A hüvely meghosszabbítása a hüvelykujjával. Kényelmes oldalsó cipzáras zseb. A villám nem áll ki, és megegyezik a kabát színével. A kabát hossza a comb közepére elrejti az ábrán látható hibákat.A kabát fényes színe a sötét aljjal kombinálva figyelmen kívül hagyja a lábak figyelmét és vizuálisan lecsökkenti az ábrát. A térd alatti nadrágok szorosan illeszkednek a lábakhoz, rugalmasak és nem korlátozzák a mozgásokat.
  • A kényelmes, kényelmes, nagy méretű sportruházat fitnesz, jóga és az edzőteremben egy könnyű sport hosszú ujjú pólót és nadrágot tartalmaz. T-shirt fényes türkiz, kötőelem nélkül, kerek, vékony és lélegző anyagú nyakkivágással. Vágott pólót szabadon, egyenesen, az alakhoz ülve, elrejtve a teljességet. Sötét nadrág kontrasztos és széles türkiz színű csíkokkal.
  • Egy nagyszerű változata a mindennapi élethez tartozó tréningruhának, egy fekete háttéren fehér pöttyös eredeti nyomtatással. A cipzárral ellátott kabát cipzárral, kényelmes oldalsó zsebekkel. Kontrasztos fém cipzár, a kabát alján elasztikusan harmonikusan kiegészíti a modellt. A modell eredetisége az elülső és a hátsó kabátra nyomtatott nyomtatványt alkot, így a mezők a cipzár közelében, a vállakon és a motorháztető elkerülésénél. A nadrág alsó részén hosszú nadrág. A nyomtatás eredetileg a lábak oldalán és az oldalsó zsebek zónájában található, ami a csíkok hatását eredményezi. Modell a sport mez, könnyen viselhető és gondoskodik.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok