tracksuits

Női szürke tréningruha

Női szürke tréningruha

csatlakozzon a vitához

 

Minden nő szeret stílusosnak lenni, de ugyanakkor jól érzi magát. Úgy tűnik, hogy lehetetlen a két tulajdonság kombinációja egy tréningruhában, de a valóságban ez a javaslat nem felel meg a valóságnak. A szürke edzéskészlet egy lányt fog kinézni szépnek és modernnek.anélkül, hogy az egészséges életmódra törekedne.

Színes funkciók

A ruhák ezüstös árnyékát a természet határozza meg, de a kiegyensúlyozott és szigorú, a tények, és nem az érzelmek alapján döntéseket hoz. Ennek a színnek az előnyei a következők:

 • a szürke árnyalatok alkalmasak bármely más kombinációra: nem tölthetünk sok órát a készlet kiválasztásához, ahol mindent stílusosan és harmonikusan összegyűjtöttek, ezzel a színnel fordulva;
 • szürke háttéren minden tartozék új színnel kezdődik;
 • ötvözi az eleganciát, a súlyosságot és az érzékenységet;
 • kiváló kiindulópont a készletek összegyűjtéséhez.

A szürke tréningruháról beszélve nem is beszélve a gyakorlatiasság és a hosszú ideig fennmaradó tisztaság. A világos színű modellekkel ellentétben, ahol bármelyik hely látható lesz, az ilyen ruházat elrejti a zokni során keletkezett hibákat.

Ezenkívül a szürke szín nem tölti ki az ábrát.

modell

A modern gyártók széles választékot kínálnak a női sportruházat számára. Ezek közül a legérdekesebbek a következők:

 • Egyenes nadrág és pulóver kapucnivalokkal - az egyik szabványos stílus a felajánlást kedvelőknek is vonzóbbá teszi, mint a külső szépség; a nadrágok általában szabadon ülnek, lehetővé téve, hogy gond nélkül mozogjanak és gyakorolhassanak; a motorháztető az eső kitörése során megmenti az utcai edzés közepén;
 • T-shirt / top és rövidnadrág - egy tréningruha nyári változata; sport súlyokkal ellátott készlet ajánlott extra súlyú nők számára; rövidnadrág lehetővé teszi a bőr lélegzését a nyári melegben;
 • szorosan illeszkedő modellek - egy szorosan illeszkedő póló vagy kabát és nadrágtartó alkalmas karcsú, feszes figurákhoz; egy ilyen készlet kiemeli a tulajdonos minden erényét, és támogatja a testet, ahol van valami, amit meg kell tenni;
 • a klasszikus (dzseki és záró nadrág) a szürke tréningruha legkényelmesebb és legrégebben használt változata;
 • szoknya - az utóbbi időben népszerűvé vált a női ruházat e elemét tartalmazó nem szabványos stílus; a szoknya peplum formájában készülhet, a nadrág tetejére helyezhető, vagy csak kicserélheti őket (több ruhát a gyalogláshoz, mint a valós gyakorlatokhoz).

anyag

A női ruházat modern modelljeit különböző formák és stílusok, színek és a nem szabványos anyagok felhasználása jellemzi. Mindez lehetővé teszi, hogy igazán stílusos képeket hozzon létre. A legkedveltebb szövetkészletek a pamut, a rayon, a poliészter, a spandex, az acetát, a selyem. A ruha anyagát a vásárlás célja alapján kell kiválasztani: a pamutot otthon zokni, aktív sportolásra szánt speciális szintetikus anyagok és vízálló szálak vásárlása szabadtéri sétákhoz.

homály

A semleges színű sportruházat kiválasztásakor a boltban megjelenő árnyalatok változatosak. Tekintsük a leggyakrabban használtakat:

 • világos szürke egy klasszikus szín, amit a fiatal lányok szeretnek megszerzésre;
 • szürke-kék - nem szabványos árnyalat, amely téli havas reggelre emlékeztet, barnákhoz, különösen kékszemű;
 • szürke-rózsaszín - a lágy pasztell színekből készült jelmezek szőke és világos szőke lányokat és nőket díszítenek;
 • sötétszürke - egy fekete árnyalatú árnyék, amely lehetővé teszi, hogy elrejtse az alakzavarokat és az intenzív edzések nyomát; tökéletes idős hölgyek számára.

ábrázolás

 • Az első szürke nyári szett, amely egy pólót és kényelmes nadrágot tartalmaz, a "sport-chic" stílusát tükrözi. A kép stílusosnak tűnik a felesleges részletek hiánya, az egyszerű vágás illeszkedése és az Adidas márkajelének a ruháján való jelenléte miatt. Kiegészítse a fehér klasszikus cipőit, amelyek fenntartják a ruha semleges árnyalatait. Ebben az öltönyben nemcsak gyakorlatokat hozhat létre, hanem egy tónusú testet is létrehozhat, de sétálhat.

 • A második kép harmonikusan ötvözi a sportos vágást és a kényes mintát. A formanyomtatvány szokásos számai virágminták formájában kerülnek bemutatásra, ami növeli a nőiesség arculatát. Az ujjakon a csíkok témája megmarad. A tervező különböző stílusokat tudott váltani, egy közönséges szürke öltönyt művészeti tárgyává alakítva.

 • A harmadik kép olyan szigorú hölgyek számára alkalmas, akik nem látják, hogy további kiegészítőkkel és nagy nyomatokkal kell díszíteni magukat. Számukra fontos, hogy a ruhák funkcionalitása fontos legyen. A lakonikus készlet kényelmes, sportos nadrágból áll, az ábrán ülve, és a cipzárral díszített cipzáras cipzáras blúz. Jó lehetőség az igazi kemény edzésre vagy a jógára.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok