tracksuits

Női tréningruhák

 Női tréningruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Típusok és modellek
 2. Terhes nők számára
 3. ifjúság
 4. Divat trendek
 5. anyag
 6. Szín és nyomtatás
 7. Márka és tervező
 8. Hogyan válasszuk ki?
 9. Mennyibe kerül?
 10. Hol vásárolhatok?
 11. Stílusos képek

Az esti WC-k és az üzleti öltönyök mellett a sportruházat a női szekrény szerves része. Végül is, a modern hölgyek mindent igyekeznek sikerre törekedni. És az ideális figura a kiválóság egyik kritériuma. Ezen túlmenően a sport egy jó nap után kiváló kikapcsolódást jelent, ugyanakkor reggel erősödik és hangulatos.

Típusok és modellek

A vezető pozíciók és a hatalmas igény helyesen foglal helyet a klasszikus változatnak, amely két objektumból áll. Az elsőben: szélvédő és nadrág, a második esetben mindent egy speciális tetejével egészítenek ki. A klasszikus vágás szabad sziluettet jelent. És csak a teteje illeszkedik a testhez. A klasszikusok általában monofonikus formában, különböző színű csíkokkal. Az egyetlen díszítés a gyártó jelképe.

A háromrészes öltöny három elemből áll: raglánból, sport pulóverből és nadrágból. A legtöbb esetben ezek a lehetőségek népszerűek a szezonon kívüli és a téli időszakokban. A nyári modellek kevésbé gyakori.

A háromrészes öltöny mellényrel jobban illik a mindennapi viselethez és a sporthoz, mint a kerékpározás és a görkorcsolya. A mellényt főként meleg pulóveres szettben használják.

A szoknya képzési modell egy mellény, felső és szoknya kombinációja. Vannak hosszúkás és rövidített szoknya-modellek, valamint rövidnadrágú tandem. Minden a sporttól függ.

A hűvös időjárás érdekében a meleg vagy halom szálas melegített készletek nagyszerűek. Ez a szövet jó, mert elég erős, és ellenáll a terhelésnek és a fizikai aktivitás feszültségének. A természetes anyag lehetővé teszi a bőr lélegzését, hosszú ideig szolgál, és megőrzi alakját.

Az otthoni ruha kiválasztásának fő kritériuma a praktikus, a kényelem és a megfizethető ár. Az ilyen modellek velúrból és kötöttáruból készülnek.

A zökkenőmentes megmunkálás megakadályozza a zökkenőmentes technológiát. A mozgás szabadságát szoros illeszkedés biztosítja. A speciális szintetikus szövetek az intenzív edzések során is szárazak.

A fitness egy nagyszerű lehetőség: könnyű felső és alacsony derékpánt. Lehetnek egyaránt rugalmas szalagon és villámon. Ez kényelmes lesz mind a szerelés, mind a szabad modellek esetében. Ebben az esetben jobb, ha a ruhákat tartós, természetes anyagból készítjük.

A futáshoz való öltöny kiválasztása a szezonalitás függvénye. Ez lehet egy tank tetején rövidnadrág vagy egy kabát nadrággal. A nedvesség megtartása miatt nem ajánlott pamutszövetből vásárolni dolgokat.

Az aerobic ruházat kiküszöböli az extra részek rögzítését kötőelemek és kötések formájában. Rugalmas, sűrű szöveteket használnak, simán a test mellett. Felül a vastag hevederre, és extra bodice van. Alsó részén a legjobb nadrág vagy nadrág zökkenőmentes vagy vékony varratokkal.

Harisnyák és test - a gimnasztikai gyakorlatok megfelelő formája. Az ilyen ruháknak nagyon rugalmasnak kell lenniük, így a varráshoz nylon spandexet és kordbársony lycrát használnak.

Hűvös tréningruhák - stílus, amelyet tervezők készítettek, különösen az extravagáns személyek számára. Ilyen dolog fog öltözni, mint egy tizenéves lány, és a visszafogott eredetiség szeretője. Ezek a modellek „fülek”, fényes nyomatok, szokatlan részletek és még sok más.

A párosított tréningruhák nagyszerű választás a pároknak és az anyáknak, akiknek minden gyermekben egysége van.Az ilyen készletek nemcsak ugyanabban a stílusban készülnek, hanem ugyanolyan színűek is.

Az új trend - pulóverek és nadrágok kombinációja. Ez a stílus a hip-hop ruházat stílusára, a szabadság és a kényelem személyiségére utal. A pamut és a szigetelt kötöttáru az ilyen dolgok anyaga. A kapucnis pulóver számos változatban jelenik meg: kapucnival és zsebkenguru nélkül, mindenféle rögzítővel. A szakértők azt tanácsolják, hogy vásároljanak egy pulóvert, és a nadrág elég laza. Ebben az együttesben a kényelem érzése egész nap marad.

A motorháztető nemcsak szép dekoráció, hanem jó védelem az időjárási viszonyok ellen. A kényelmi részletek abban rejlik, hogy szükség esetén használható. A motorháztető különösen kedveli azokat a nőket, akik nem szeretnek kalapokat viselni.

Hazánk női nemzeti csapatai orosz szimbólumokkal díszített sportruházatban öltöznek, címerrel vagy zászlóval díszítve. Az ilyen dolgok viselése büszke a bajnokokra és a sikerre törekvés.

A szélálló edzőruhák lélegző, de sűrű anyagból készülnek. Ezek megbízható védelmet nyújtanak a nem öntözés és a külső nedvesség kiváló eltávolítása ellen. A nadrág speciális membránnal és meleg anyaggal van ellátva.

Terhes nők számára

A terhesség alatt sok nő elkezd speciális tornázni, és a ruházat kiválasztása nagyon fontos. Sporttermékek vásárlásakor a jövő anyjának figyelmet kell fordítania a természetes, lélegző anyagokra. A nadrágoknak jól kell nyúlniuk, és nem lehetnek mozgásuk. Ellenőrizze a méretet, mert a has gyors növekedésével a gumi nyomni és dörzsölni tud.

ifjúság

A csillogás, az elegancia és a sport olyan fogalmak, amelyeket a legutóbb teljesen összeegyeztethetetlennek tartottak. De a nők vágya, hogy mindenhol szépen nézzen ki, a sport-glam modelljeinek létrehozását eredményezte. A stílus jellegzetes jellemzője a fényes smink, szorosan illeszkedő szövetek és a sarok viselése megengedhetősége.

A mindennapi életből való kilábalás és a sokféleség megkeresése érdekében a tervezők hozzáadták a sportos stílust, és rhinestones és flitterekkel díszítették. A flitterekkel hímzett modellek nagyon szépek. Mindegyik nőnek eredetiséget és vonzerejét fogják biztosítani.

Ahhoz, hogy az eredeti módon kiemelkedjen a tömegből, a ruha „fülekkel” lesz elérhető. A varrott nyuszi füle kapucnivalja szórakoztató. Bármely korú nő megengedheti magának, hogy ilyen képben öltözzön, mert senki sem törölte a humort.

Mi lehet nőiesebb, mint a csipke ruhák? A csipke betétekkel ellátott öltönyben a vonzerejű érzés még a képzés alatt sem marad el. És ez a stílus is alkalmas a boltba való utazásra és a város körüli gyaloglásra.

Divat trendek

Az őszi-tél 2016-2017 szezon nem hagyta figyelmen kívül a sportruházatot. És ezúttal a tervezők a sportos és üzleti stílus ötvözésével döntést hoztak. A két stílus hibridje harmonikusan egyesült. Ami a hideg évszakot illeti, a hangsúly a meleg, szélálló, kabát, pulóver és nadrág kombinációja. Monofonikus vagy nyomtatott formában geometrikus minták és álcázás. A járdákon bézs és szürke árnyalatokkal lila, kék és piros tónusú jelmezeket mutattak be.

anyag

A sportruházat megfelelő anyagának megválasztásának kérdése az egyik legfontosabb. Most már nemcsak természetes szöveteket használnak, hanem csúcstechnológiájú mesterséges fajokat is, amelyek nem alacsonyabbak a funkcionalitásban. A pamut fajták jól vesznek el, de mégis nehezebbek, ami megkötözéshez vezethet.

A kötöttáru számos vitathatatlan előnnyel rendelkezik egy öltöny kiválasztásakor. Ezt a szövetet nagy légáteresztő képesség és rugalmasság jellemzi. Ezt a dolgot írógéppel lehet mosni, és nem kell vasalni. A gazdag színpaletta és a különböző nyomatok eredetiséget adnak a kötöttárukhoz.

A gyapjúszálból készült termékek könnyűek, kopásállóak és nem gyűrődnek. Hideg időben a hőt jól megtartják és gyorsan elpárolognak a nedvességről.A gyapjúápolás egyszerű és egyszerű tisztítást igényel. Bologna öltöny tökéletes téli túrákhoz és szabadtéri tevékenységekhez. Olyan anyagokat használnak, mint a holofiber, a sintepon, a le és az isosoft.

A bársony készletek látványosak az ábrán. Ezek allergiásak a bőrre. Megfelelő gondossággal megtartják a szövet alakját, színét és szerkezetét. Azonban az anyag meglehetősen szeszélyes és nem nevezhető praktikusnak. A plüss ruhájában minden nő könnyen és kényelmesen érzi magát. Az anyag nagyon kellemes tapintású.

A magas színvonalú anyag nem veszít színt a napsütésben, sok mosás után jól néz ki, és nem nyúlik el könyök, térd és pápa.

A köpenyszövet pamutból és szintetikus fonalból áll, és speciális vízlepergető emulzióval kezelt. A szélálló anyag nagyon ellenálló a különböző szennyeződésekkel szemben, nem törik össze, és jól lélegzik. A legjobb megoldás egy esőkabát, membrán bevonattal. Egy ilyen dolog véd a nedvességtől, a széltől és az alacsony hőmérséklettől.

Szín és nyomtatás

A szürke szín nem minden nő. És akkor mindent a megfelelő árnyalattól fog függeni. A Gray előnyei: nem vonzza a napfényt, nem sötét, és sok színben megy.

A margók ellenére a fehér nem megy ki a divatból, és minden évszakban szükségszerűen jelen van a tervezői felállásban. Hatékonyan kiemeli Önt a tömegben, és előnyös módon kiemeli az arcszínt.

A tudósok között úgy vélik, hogy a ruhák vörös színe, amely a sportolókat győzelemre teszi. A vörös - mint az agresszió jelképe, határozott fellépést, a fizikai erő és a reakciósebesség növekedését ösztönzi. Az ilyen ruhákat bátor és határozott nők választják.

A leg universálisabb, jobbra tekintve fekete. Mert kiváló háttér a kontraszt miatt más színekkel való kombinációhoz. Az élénk színekkel párhuzamosan egyedi képek jönnek létre.

A tréningruhák nagyrészt nem a "kék" nélkül működnek. A kék, mint a fekete, gyakorlati színek közé tartozik. Rózsaszín gyengédséggel és szexualitással jár, amiért népszerűvé vált a nők körében.

Az álcázás lényege az, hogy elrejtse az embert az ellenségtől, és a béke idején, hogy felhívja mások figyelmét. A ruhák viselése ezzel a nyomtatással magában foglalja a női színek hozzáadását és a smink jelenlétét, így a kép nem tűnik súlyozottnak és túlnyomónak. A sport katonai stílusa ideálisan hangsúlyozza a nők méltóságát. Ebben a stílusban a nadrágnak szabadabb vágást kell választania. A katonaság és a romantika hiánya organikusan néz ki az utcai divatban.

A leopárd jelmezeket monofónikus dolgokkal kombinálják, amelyek ellenére a minta tisztességes lesz. Az őshonos stílus egy bizonyos, egyenes testtartásban, járásban és görbében kifejezett levelezést igényel.

A kozmikus stílus világos és stílusos. A csillagokkal rendelkező modellek bármilyen képet rejtenek.

A ruha egy Mickey Mouse-val nyomtatva népszerűségének magasságában. A szokatlan kialakítás növeli a nő gyengédségét és romantikáját.

Márka és tervező

Az orosz divattervezők sportruházata gazdag különböző nyomatokban és díszes díszekben. A velúrból varrott jelmezek, a színváltozatok összefonódása, valójában extravagáns képet alkot.

A török ​​gyűjtemények régóta megalapultak az orosz piacon. A gazdag színek, a fényes nyomatok és az eredeti design a török ​​divatházak névjegykártyája. A finn tervezők termékei összehasonlíthatatlan minőségűek. A "lélegző" anyagok szintetikus szálból készülnek, megbízhatóan védve a széltől és a nedvességtől. A téli sportruházat ellenáll a súlyos fagyoknak.

A Dolce & Gabbana sportos stílusban összpontosított a nőiességre. A csipkével díszített flitterekkel és strasszokkal hímzett jelmezek nyugtató színekben készülnek.

Az Armani rács női ruházatát puha gyapjúból készítik.A modellek elegáns kialakításúak és alkalmasak mind a hallban, mind az utcán. Színskála esetén mind a monofónikus, mind a kontraszt kombinációk vannak.

Hamburg Montana meghódította a piacot fél évszázaddal ezelőtt. Az összehasonlíthatatlan varrási technika, a különböző modellek és a tökéletes vágás kiemelte ezt a védjegyet akkor és most.

Az amerikai márka Juicy Couture jelmezei világosak és ironikusak. A stílus és a humor egyfajta robbanó keveréket alkot. A márka híres a sportruházat velúr modelljeinek varrására. A termék meglehetősen magas költségét kiváló minőség és felülmúlhatatlan stílus indokolja.

Hogyan válasszuk ki?

Az öltöny kiválasztásakor a fő szempont az akvizíció célja. A képzéshez elsősorban a modell funkcionalitása fontos. A jó minőségű sporteszközöknek számos jellemzője van:

 • A dolognak kényelmesnek és kellemesnek kell lennie a test számára;
 • Varrás közben a sporttól függően természetes vagy szintetikus szöveteket használnak;
 • Az anyagnak nem szabad elhalványulnia az intenzív izzadás során;
 • A sport számára nem biztonságos éles elemek és más részek hiánya;
 • A méret kiválasztásánál egy dimenziós rácsot kell vezérelni. Minden gyártónak megvan.

Mennyibe kerül?

A sporttermékek ára nagyban változik. Mindez az anyag márkájától, minőségétől és funkcionalitásától függ. Talán a legolcsóbb dolgok megtalálhatók a Lamoda honlapján, ahol az ár 1500 rubeltől indul. Adidas, Puma és Nike gyűjteményeiben 5-6 ezer rubelt. Bosco Sport modellek 14 ezerrel. A külföldi márkák öltönyének ára nagyon magas, és messze meghaladhatja a 100 000 rubelt.

Hol vásárolhatok?

Sportruházatot vásárolhat egy szaküzletben. A bevásárlóközpontokban a teljes szekció sportruházatra van felosztva, és számos védjegy egy szintre koncentrálható. Azok számára, akiknek van ideje vásárolni, korlátozott az online áruház, ahol egy futár segítségével kipróbálhatja az összes kívánt modellt.

Stílusos képek

A híres márkák ruhái nagyon lenyűgözőek. Leggyakrabban monokróm stílusban és négyzet, szalag vagy felirat formájában nyomtatva. A felső és az alsó rész eltérhet néhány hangszíntől, és meglepően kontraszt. De különösen érdekesek a tarka modellek, bár a nyugodt árnyalatok jól képezhetik a képet.

Meleg napokon a nadrágot kapri nadrággal vagy nadrágjával helyettesítheti. Ez az opció jó sport- és mindennapi stílusban. Gyönyörűen keverednek a hosszú pólókkal és a vágott felsőrészekkel. A nadrág és nadrág díszítésében - csíkok és csíkok.

Az öltöny ideális kiegészítője egy hátizsák vagy sporttáska. Különböző színpalettákban vannak bőr- és szövetválaszték. A kép kialakításában egy másik fontos részlet egy sapka vagy egy baseball sapka, amely nemcsak sportos, hanem glamour elemekkel is rendelkezik. A sportos órák vagy gumi karkötők finom női csuklót díszítenek. A kép elkészítéséhez vegye fel a cipőket vagy cipőket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok