jelmezek

Női öltönyök 2019

Női öltönyök 2019

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Stílusok és modellek
 2. Az elhízott nők számára
 3. szövet
 4. Szín és nyomtatás
 5. Divat trendek
 6. Hogyan válasszuk ki?
 7. Mit kell viselni?
 8. Stílusos képek

Az üzleti öltöny egy olyan eleme, amely az irodában dolgozó és a saját tevékenységét végző nők szekrényének szükséges eleme. Szigorúan meghatározott vagy divattervező, segít látványos és magabiztosan kinézni, hogy csodálja, de ugyanakkor komolyan veszi.

Stílusok és modellek

Az üzleti öltönyök négy stílusra oszlanak. Ezek tartalmazhatnak ugyanazokat az elemeket és ruhadarabokat, de a vágás és a stílus, amelyben a készlet fennáll, jelentősen különbözik. Azok a helyzetek vagy tevékenységi területek, amelyekben egy vagy másik modell releváns, változhatnak.

 • A konzervatív üzletek a lehető legszigorúbbak, és célja, hogy hangsúlyozza a tulajdonos jogosultságát. Vágásuk a legjobban illeszkedik a férfiak öltönyeihez, és az általános kialakítás egyszerű, nincs fodros. Ezek kifogástalanok, elegánsak, de nem engedhetik meg maguknak a tulajdonos könnyedén kezelni.
 • A professzionális öltöny ugyanazon egyszerű és szigorú vonalakhoz illeszkedik, ugyanakkor többet tesz lehetővé nőies vágás és bizonyos eltérések a konzervativizmustól. Az ilyen öltönykészlet különböző, de kombinált színek felső és alsó részéből állhat. Az anyagokban is vannak sajátos jellemzők, mivel gyakran vannak laza szerkezeteik (pl. Tweed). Ez a kategória alkalmas a legtöbb olyan nőre, akik a legkedvezőbb szakmai és stabil oldalról szeretnék bemutatni magukat.
 • A jelmezek női kinézete arra utal, hogy egy női alak érdemei aláhúzódnak, így a ruhák a mellkas, a derék és a csípő övezetein ékezeteket mutatnak. A szöveten dekoratív elemeket, például hímzést, mintázatot lehet elfogadni. Az ilyen ruhák általában a legkevésbé szigorúak a három közül, de nem alkalmasak a legmagasabb szintű rendezvényekre és találkozókra, mivel egyes modellek túlságosan csecsemőnek, lágynak tűnnek.
 • Végül, a ruhák agresszív megjelenése a trendek és a tervezési ötletek merész megjelenését sugallja, függetlenül attól, hogy szokatlan szövetekhez, fényes díszítésekhez vagy stílusokhoz kapcsolódnak-e. Ezek a jelmezek szükségessé válnak azok számára, akik eredetiségüket akarják hirdetni, vagy közvetlenül kapcsolódnak a kreativitáshoz.

Miután foglalkozott a főbb jelmeztípusokkal, vegye figyelembe, hogy milyen ruházat tartozik ebbe a kategóriába. A legelterjedtebb változat egy zakóból és nadrágból vagy szoknyából álló készlet, és egy háromrészes öltönyben van egy mellény is. A stílustól és az általános trendektől függően ezek az elemek különböző hosszúságúak, vágott, vállszélességük vagy nadrágjuk lehetnek. A dzseki kabát vagy mellény cserélhető, és alsó nadrágként megengedett. Szigorú üzleti ruhák is vannak, amelyek független ruhadarabként működnek, vagy kabátjával kombinálva.

Az elhízott nők számára

A teljes ruhában a problémás területeken nem lehet aktív díszítőelemek, mivel felesleges figyelmet fognak vonni ezekre a zónákra. Ez nemcsak az íjakra, a csipkékre és a ruchesre vonatkozik, hanem a zsebekre is, amelyeknek résszel kell lenniük, nem pedig a felső részre. De a függőleges részek, például a vágások vagy a drapálás, a nyomtatás, ellenkezőleg, vizuálisan lágyabbá teszik az alakot. A fő dolog az, hogy minden vonal egyenes, nem pedig csipke. Az ujjaknak egyenesnek és egyszerűnek kell lenniük, mivel szokatlan kialakításuk felhívja a figyelmet a csípővonalra.

A ruha legyen tömör, nem többrétegű.A legkedvezőbb, ha egy nadrágot vagy szoknyát felölelő ruhát vásárolnak a térdre vagy akár közvetlenül a térd alá (ceruza szoknya, nap, egyenes, trapéz). Ha a lábak rövidek és kövérek, akkor a nadrágot az alsó részre kell szűkíteni, ráadásul kiválaszthat egy kicsit rövidebb stílust, de akkor álljon a saroknál. Felszerelt dzsekik és blúzok lefedik a has és az oldalak hajtogatását.

szövet

A legjobb az egészben, ha a ruha természetes vagy félszintetikus anyagból készül. A szervezetbe levegőt kell vezetniük, nem okoznak irritációt még izzadás esetén sem, megtartják alakjukat és nem gyűrődnek. A szövet lehet egyenes, sima textúra vagy térfogat, mintázattal vagy mintával.

A gyapot és a len a természetes szövetek mellett gyapjú és kasmír is használható. Míg a kasmír drága, a gyapjú a leggyakoribb ruha. Mind az elit, mind a megfizethetőbb, gazdaságosabb. A gyapjú lehetővé teszi, hogy a jelmezre, a ráncokra drapázzon, továbbá kellemes tapintású, puha. Gyapjú öltönyben gyakran vannak len, lycra, poliészter, mohair szennyeződések, nyáron jelmezek pamut.

Gabardine, tweed, krepp, viszkóz, selyem szennyeződésekkel, kötöttáru is használható jelmezek varrására. Béléshez viszkóz, acetát.

Szín és nyomtatás

Az alapvető színek nagyon népszerűek, mivel lehetővé teszik, hogy üzletszerű, szép, de nem fülbemászó. A fekete, szürke és sötétkék kiváló választás az őszi, téli időszakban, de tavasszal és nyáron könnyebb modelleket, például bézs színű vagy akár fehér színű. Ezek a színek árnyalataiban a leginkább konzervatív és professzionális ruhák készülnek. Más fajok sokféle színnel büszkélkedhetnek: mind pasztell (világos rózsaszín, világoskék, krém, olíva), mind világos (sárga, piros, lila, zöld, bíbor).

Mint geometriai minták - csíkok, varjú lábak, ketrecek. A kevésbé szigorú modelleken virág dísz, paisley található.

A ruha egyik elemének határain belül több szín használata ritka, azaz monokróm. Az elemek azonban színenként vagy árnyalatukban különböznek egymástól, például egy szoknyától vagy nadrágtól származó kabát. Azonban az összes megjelenési lehetőség, amikor mind a két (vagy három) terméket ugyanabban a színséma szerint gyártják, az egyik vásárolt.

Divat trendek

Ebben és a divat következő szezonban csak három stílus lesz: férfi, minimalizmus és 70-es. A jelmezek diszkrétek, de elegánsak lehetnek a szöveteknek köszönhetően. A klasszikus öltönyt színes szokatlan ingekkel és blúzokkal kombinálják. A "férfi" öltönyökben megfelelő lesz egy mellény, nyakkendő és még órák a zsebben lévő láncban.

Az egyik trendkészlet egy rövidnadrágú kabát, egy culottes dzseki, a mini-szoknyák és a harang-szoknyák divatja, amelyek nem alkalmasak minden munkakörnyezetre. A nadrág stílusai közé tartozik a borsó, a rövidített vagy a keskeny stílus is. A divat rövidített dzsekikben nincsenek ujjaik, általában a termék térfogata. A kabátok esetében a kettős mellű modellek divatosak.

A díszítő elemek a divat nagy gombok, szokatlan alakja egy csat, egy öv a derék, és nem csak keskeny, hanem széles. Az izgalom kedvelői számára az agresszív jelmezek színházi stílusa jó hír lesz. Gazdag díszítéssel díszítettek a militarizált stílusban, floures, csíkok.

Szövetbugó, tweed, bársony, mez, bőr, és természetesen klasszikus gyapjú. Az általános tendencia a sima anyagok, a textúra nélkül. A dekoráció sifon, bársony.

A színek alapvetőek (bézs, szürke, fekete, fehér), barna, piros, lila, és általában a tervezők preferáltak a néma árnyalatokra, és ezzel szemben a telítettekre. Nyomtassa ki a skót, skót cellát, szalagot, geometriát.

Hogyan válasszuk ki?

 • Fontos, hogy ne csak az alakzathoz, hanem a rendeltetéséhez is válasszon egy öltönyt.Végül is, ahol egy konzervatív ruha megfelelő, egy agresszív és divatos szemet fog látni, és fordítva.
 • Azok számára, akik a pénzügyi vagy jogi területeken, valamint a közszolgálati területen dolgoznak, a konzervatív vagy professzionális ruhák vásárlása elsődleges.
 • A női modellek alkalmasak azok számára, akik a médiában, a szolgáltatási szektorban dolgoznak, saját cégüket működtetik, de a divatipar vezetői és a show-üzletek megengedhetik maguknak a leginkább extravagáns stílusokat.
 • A ruha kiválasztása a cégben betöltött pozíciótól függ: a vezetőknek, a felsővezetőknek, az igazgatóknak és a vezetőknek a legszigorúbb és hitelesebbnek kell lenniük, míg más alkalmazottak bizonyos szabadságokat engedhetnek meg.
 • A leghatékonyabb megjelenés érdekében, és annak érdekében, hogy kényelmes legyen egy egész munkanap eltöltése, nagyon fontos választani a ruhákat az Ön figurájának megfelelően.

Először is, figyeljen a vállakra - meg kell egyezniük a válladdal, nem szorítani, nem lógni. A hüvely hossza el kell érnie a csuklóján lévő csontot. Amikor felemeli a kezét, és visszatér a kiindulási helyzetbe, a kabátnak vagy kabátnak is emelkednie kell és leesik. A szoknya vágása nem lehet nagyon magas, és a hosszúság a legjobban a térdig érhető el, mivel a rövidek kijönnek az irodai öltözködési kódból.

A vásárlás előtt a legjobb, ha megpróbál egy öltönyt, és győződjön meg róla, hogy ellenőrizze annak minőségét. Szükséges, hogy óvatosan nyomja az anyagot, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem zúzódik. A varratok minősége nem kevésbé fontos, mert attól függ, hogy mennyi ideig tart a termék. Ellenőrizze a költségeket és a kiegészítőket, a dekoratív elemeket.

Mit kell viselni?

Nagyon fontos, hogy válasszon egy megfelelő blúzot, inget, tunikát, csúcsot egy öltöny számára, mert segítenek a megjelenés diverzifikálásában. A szigorú öltönyökért érdemes választani a férfi pólóit, minden gomb segítségével rögzítve, gallérral és mandzsettával, mert olyan harmonikusan kombinálják a képet. Ha lehetőség nyílik nagyobb demokrácia megfizetésére, akkor a női ingek és blúzok, amelyek hangsúlyozzák a beépített sziluett vagy egy kissé mélyebb dekoltázs érdemeit.

Egyes esetekben a tunikák és ingek repülőmodelljei megfelelőek. A hideg évszakban ing helyett vékony gyapjú pulóvereket, blúzokat vagy pulóvereket használhat.

Ha szükség van a kép súlyosságának elárulására, akkor érdemes fehér ingeket választani, de színes (fényes, pasztell, telített sötét) kell hagyni azokban az esetekben, amikor nincs szükség az üzleti etikett összes szabályának betartására. A könnyű ruhák jól kombinálhatók pasztell árnyalatokkal. A Grey jól kombinálódik a többszínű dolgokkal, például a narancssárga, a piros, de a fekete, szürke, világos színű ingek megfelelnek a kék készleteknek. A fényes jelmezeket a legjobban kombinálják az alapvető színekkel, hogy ne hozzanak létre szükségtelen durvaságot.

A legmegfelelőbb cipők különböző színváltozatokkal rendelkező bírósági cipők vagy más, zárt orrú, közepes magas sarkú cipő. Nyáron csak a cipőn lévő nyílt orrokat szabad használni. Ősszel a boka csizma lesz, és ha egy öltöny szoknya, akkor a boka csizma. Néha a cipők, az oxfordok, a lapos cipők, ritkán a cipők megfelelőek lesznek.

Ha szükség van egy övre, akkor jobb, ha egy olyan láthatatlan vékony modell irányába dönt, amely megfelel az öltöny vagy a táska hangjának. A zsáknak elég nagynak kell lennie, de nem zsírosnak kell lennie, ami a legjobb, ha bizonyos geometriai formájú, rövid fogantyúval rendelkezik, és a másik elfogadható lehetőség a tengelykapcsolók.

Ami az ékszereket illeti, nem kell túlságosan nehézkesnek lenniük. Jobb választani egy szerény jelmez ékszert vagy klasszikus, nemesfémből készült tárgyakat. Meg kell hagyni az etnikai, világos stílusban a medálok, fülbevalók, karkötők.

Stílusos képek

Kék öltöny, amely egy ruha a térdre áll, amelyet egy öv és egy dzseki szerel. Ez a készlet arany diszkrét ékszerekre alkalmas.

Egy gazdag szilva színű nadrágkabát jól megy egy barna, magas nyakú blúz, fekete cipő és egy táska.

Női fehér öltöny egy rövid kabátból, kerek nyakkal és egyenes szoknya a térdre. Fekete szandál van a lábán, és tartozékként - egy karkötő, strasszokkal a kezében.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok