Ruházat és cipő lányoknak

Jelmezek az újszülöttek számára

Jelmezek az újszülöttek számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. modell
  2. szövet
  3. Hogyan válasszuk ki?
  4. ábrázolás

Egy terhes nő a gyermek születése előtt gondolkodik a jövőbeni szekrényéről. A baba egyik fő ruhája a különböző jelmezek.

Mint tudod, egy öltöny egy készlet vagy ruházati cikkek halmaza. Megkülönböztesse a mindennapi, ünnepi, nyári, téli és egyéb modelleket.

A babakészlet több elemet tartalmaz. Gyakran 3-4 ruhadarab van, de néha több. Általában a ruha felső és alsó része. Meg kell jegyezni, hogy a ruha minden összetevője azonos stílusban és hasonló színekben készül. Az első életévi gyermekeknek szóló ruhákat természetes, lélegző anyagból kell készíteni.

modell

Ha késő tavasszal vagy nyáron a feltöltést várjuk, akkor előnyben részesítsük a könnyű, vékony és puha szövetből készült ruhát. A nyári ruhák nagyon aranyosak. Gyakran hímzéssel, különböző alkalmazásokkal és feliratokkal vannak díszítve.

A lányok jelmezje egy ruha, melyet fodros, bugyi és panama tartalmaz.

A fiú kitűzője, nadrág, nadrág, csúszkák, ing és sapka.

Az újszülötteknek megfelelő mellény és mellény, test, blúz és sapka, valamint vállpántos, karcolások és zsákmányok vagy zokni tartoznak.

A téli modellek meleg ruhák. Itt speciális vízálló fűtőanyagokat használnak, amelyeket szigeteléssel egészítenek ki.

A téli ruhák meleg hipoallergén anyagokból készülnek. A készlet leggyakrabban nadrágot, kabátot, sapkát és vállpántot tartalmaz.

Kötött dolgok nagyon népszerűek. Sok kötött ruha megfelel magának. Egyesek a komplex mintákat és a szövést részesítik előnyben, de a legegyszerűbb és leggyorsabb lehetőség a „string”. A kötött tárgyak létrehozásához puha meleg fonalat vagy vékony szálakat használnak.

Kötött ruhák lehetnek tél vagy tavasz.

Néhány szülő gyakorlatilag a bölcsőtől tanítja a gyereket a sportra. A gyártók gyártották a csecsemőknek szóló tréningruhákat. Ezek pamut lélegző, többszínű anyagból készülnek.

Az ilyen készletek nagyon divatosak. Másolják a népszerű sportmárkák sportruházatának vágását, befejezését és megnevezéseit. Leggyakrabban ez a ruha tartalmaz egy kabátot egy kígyó, nadrág és egy kalap. Vannak olyan lehetőségek, amelyek még apró cipőkkel is rendelkeznek.

Sok szülő szeretne hűvös ruhákat a gyerekeik számára. Például ez egy kabát, kapucnival, fülekkel, mint egy állat. Ez lehet egy mackó, egy nyuszi vagy egy macska. Ebben a képen a baba nagyon aranyosnak és viccesnek tűnik.

Nagyon népszerű modellek az állatok vonzó arcával. Tehát, a képen látható egy érdekes lehetőség. Ez egy kutyus ruha. Két sapkát tartalmaz, belülről és kívülről, kutyahajtóval és fülekkel, valamint jumperrel és sállal.

szövet

A gyermek dolgokat lehetőleg természetes szövetből kell készíteni. A gyártók általában pamutot használnak. Csak a vászon sűrűségében különbözik.

A legvékonyabb sima felület és a reteszelés a legkifinomultabb. Az anyagból pizsama, mellény és fehérnemű készül. A vastagabb anyagok közé tartozik a flanel, a mahr, a lábléc és a velúr. Ezeket az anyagokat szoros sapkák, overallok és csúszkák létrehozására használják.

Érdemes megjegyezni, hogy nem szabad túlságosan összpontosítania a természetességre. Fontos, hogy a gyermek alsó rétege a testtel érintkezve gyengéd, kellemes legyen a bőrre és hipoallergén. Könnyen felhelyezhető például fleece-overallra.

Hogyan válasszuk ki?

Vegyél egy jelmezet a jövőbeli babaeddel, kövesse néhány tippet.

Vegyük a nagyobb méretet

Átlagosan az újonnan született gyermek növekedése 52 cm. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy ilyen ruhákat kell választanod. A mérettartomány 56-os értékkel kezdődik. Továbbá, nem minden gyermeknek van átlagos magassága, sokan nagyobbak. A ruházatnak nem szabad megfelelően illeszkednie a gyermek testéhez. A gyerekeknek 2-3 cm-rel szabadnak kell lenniük, és a gyerekek nagyon gyorsan súlyt és magasságot szerezhetnek, és az első hónapban hozzávetőlegesen 5 cm-t adnak hozzá, ezért kb.

Vannak olyan modellek, amelyeket nem magasság jelez, hanem a gyermek életkora hónapokban. Ebben az esetben tanácsos tisztázni az eladó magasságát, mivel egy korban a gyermekek eltérőek lehetnek.

Kevesebb alkatrész

  • Az anyák és a nagymamák megpróbálják megkapni a babát, különösen, ha egy lány, különböző szalagokkal díszített ruhák, ryushechkami, íjak. Ebben az esetben ritkán bárki úgy gondolja, hogy a csecsemők számára ez nem biztonságos.
  • Ne vásároljon ruhákat, amelyek a fej fölött viseltek. Újszülöttek nagyon törékeny nyaki csigolyák. Jobb választani a szegecsekkel ellátott dolgokat az oldalon vagy a vállon.
  • A bőr melletti ruházatot nem szabad belső varratokkal ellátni. És ha igen, akkor lágynak és lágynak kell lenniük.

Mit kell venni?

Amikor gyermekeket vásárol, először is meg kell határozni, hogy a gyermekét megdobja-e. Ha igen, életének első három hónapjában nem lesz szükség másra, csak pelenkákra, mellényre és csúszkákra. Igaz, sokat kell majd. Ha nem dobja be a babát, töltse fel a pamut gombnyomásra készült rövidnadrágot, egy rövid és hosszú ujjú testet, egy pár meleg ruhát, és ne felejtse el a sapkákat, zoknit és karcolásokat.

Különböző "felnőtt" ruhák, például ruhák, farmer, pulóverek, a baba életének első hónapjaiban nem kell. Ezeket a felvásárlásokat a legjobban egy későbbi időszakban lehet elvégezni.

Mindenesetre az újszülött ruháinak kiválasztása, ne feledje, nem érdekli, hogy mit viseljen. A gyermek számára fontos a kényelem, a melegség és a biztonság. Ez kell, hogy legyen prioritás bármely anyának.

ábrázolás

Néhány évvel ezelőtt az újszülöttek ruházatát nem osztották nemek szerint. Ugyanolyan típusú volt a fiúk és a lányok számára. A modern divat azonban nem áll fenn, és saját szabályait diktálja. Ma a babák jelmezei sokféle változatban léteznek.

A csecsemők szekrényét halvány rózsaszín árnyalatok, virágminták, baba babák vagy aranyos kis állatok jellemzik.

Ha a jövő anya és apa biztosak abban, hogy van egy lányuk, akkor biztonságosan előkészíthetik a lány szekrényét. Ezek különböző ruhák és rövidnadrágok, csipkével és hímzéssel díszített jelmezek.

Példák a lányok jelmezei számára a képen:

Egy kis férfi ruházat különbözik az előzőtől, elsősorban színben. Többnyire kék és kék árnyalatokat tartalmaz.

Ugyanakkor a kölyök dolgai között „valódi” férfi öltönyök is jelen lehetnek. Ezek a farmer, ruha, nyakkendő, nadrág és dzseki, overall és ingek stb. Természetesen ezek a ruhák nem alkalmasak a mindennapi viseletre. Ugyanakkor ruházati üzletként bizonyították magukat. Az alábbi fényképek ezt teljesen megerősítik:

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok