Ruházat az elhízott nők számára

Jelmezek az elhízott nők számára

Jelmezek az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 

Egy teljes asszony esetében a ruházat kiütésválasztása nem megengedett. Éppen ellenkezőleg, egy ilyen szükséges dolog, mint öltöny megvásárlásának gondos megközelítése lehetővé teszi, hogy ellenállhatatlanul nézzen ki különböző helyzetekben.

Előnyök és funkciók

A klasszikus jelmezek, a Coco Chanel által bevezetett divat kivétel nélkül minden nőnek. A formájú hölgyek elég tisztességesek ebben a ruhában. A legfontosabb dolog - választani a megfelelő formájú modellt. Ez lehet egy dzseki nadrággal, szoknyával vagy ruhával.

A divatos, jól megválasztott öltöny biztosítja a nő bizalmáta munkahelyen ezek a hölgyek gyorsan építenek üzleti kapcsolatokat, és a kollégák szemében sokkal hitelesebbek. És egy elegáns készlet kiváló megoldás a vállalati pártok számára.

Egy csodálatos nő nem engedheti meg magának az alacsony minőségű modellt - csak egy jól elkészített készlet tökéletesen illeszkedik az alakhoz, elrejtve a hibákat.

Stílusok és modellek

Az elhízott nők legnépszerűbb modellje egy nadrág. Hogy képes a legjobban nyúlik az alakot, így arányosabbá válik.

Ami a készlet tetejét illeti, itt az űrlapokkal rendelkező hölgy sok helyet választhat:

  • Ha nem akarsz a mellkasodra összpontosítani és a csípőddel kapcsolatban félénk, akkor a modell egy sekély nyakkivágással és derékpánttal rendelkező tunika. A termék színe monofonikus lehet, akár kis virágos, akár geometrikus nyomtatással.
  • A túlméretezett derék nadrággal választhatja ki a kabátot. A mélyebb nyakkivágás adja a szexualitás képét, egy idős asszony fülbemászó díszítéssel fedheti le.
  • Lenyűgöző nadrágos ruha, hosszú blúz, amelynek széleit csipke díszíti. Ez megkönnyíti a képet. Ha egy teljes nőnek van egy homokóra alakja, akkor a női sziluett hangsúlyozására tanácsos széles modellt választani.
  • Egy bolyhos alakkal és egy széles nadrággal egybeesik a kabátjával. Érdekes megnézni a bonyolult galléros modelleket. A köpeny vagy mellény felülről egy opció az „alma” figura számára: ez vizuálisan csökkenti a tetejét, ilyen együttesekben a nadrág az eredeti vágás áramló anyagából készül.
  • A nyilakkal és kabátokkal ellátott nadrág klasszikus kombinációja mindig vékony. Ha egy ünnepélyesebb változatra van szüksége, adjon hozzá egy magas sarkú, világos blúzot és szemet gyönyörködtető díszítéseket.
  • Tömör tetejű, fekete díszítéssel az oldalon.
  • Ha nagy csípő van, válassza ki a maximális hosszúságú vagy széles szoknya nadrágot. A csípős rövid lehetőségek nem az Ön számára.

A nőiesebb modell egy szoknya. Az elhízott nők esetében a rövid szoknya hossza elfogadhatatlan, a legjobb megoldás csak a térd lefedése. A stílus előnyösebb egy egyenes (ceruza szoknya) kiválasztása, a lángolt dolgok vizuálisan bővítik a sziluettet. Az oldalsó vágások elfogadhatók. Ne vigyük túlzásba a díszítéssel: a baszkok és a shuttlecocks még nagyobb mennyiséget adhatnak az ábrához.

A klasszikus öltöny variációja - egy dzseki ruha. Ezek ugyanolyan színűek lehetnek, de az elhízott nők számára ajánlatos olyan ruhát választani, amely több tónusú, sötétebb. Ismét a hossza nem lehet a térd felett, a buja opciók rendkívül nemkívánatosak. Egy elegáns, ruhával díszített készlet a tökéletes megoldás az ünnepi esti rendezvényre.

Általában az estélyi ruha lehet bármilyen ruha (és nadrág és szoknya). Mindig drága anyagból varrott, tökéletesen kialakítva a göndör formák kialakításához.Annak érdekében, hogy a figura méltóságát nyereségesen mutassák be, a sikeres vágás mellett a ruhák színei is segítenek: nem kell a fekete színre hagyni (ami hagyományosan vékony), ügyesen használt színkombinációk vizuálisan láthatatlanná teszik a helyeket.

Esti ruhák néhány dekoratív részletre utalnak. Érvényes, vertikálisan elhelyezkedő közepes méretű fodros és floures.

Egy különleges téma a csodálatos nők nyári jelmezei. Vékony szövetből készülnek, így segítenek vizuálisan megkönnyíteni a képet. Csak ne válasszon modelleket patch zsebekkel - tele vannak. Ne vásároljon rövid ujjú lámpákat is. Ami az alkatrészeket illeti, nem szabad túl kicsi vagy nagy.

A nadrág vagy szoknya öltöny gyakran arra utal, hogy egy blúz van. Valóban, az irodában vagy az esti ünnepségben gyakran meleg, és le kell vennie a kabátját vagy kabátját, amely sikeresen elfedi a görbe formákat. Néhány teljes hölgy hibásan választott szabad sziluetteket, amelyek nem csak a hibákat rejtik el, hanem az ábrán látható nyilvánvaló pluszokat is, például egy étvágygerjesztő mellkasot. A legjobb megoldás számukra egy felszerelt blúz vagy ing vagy egyenes függőleges csíkos modell.

Divat trendek

A legújabb divatirányzatok szerint a teljes hölgyek öltönye elhagyja a klasszikus megjelenését. A trendben hegyes díszítőelemek, drapéria, aszimmetrikus vágás, kontrasztanyagok (bőr, textil), a nyak eredeti alakja. Még mindig buja hölgyek választhatnak függőleges csíkos modelleket, de egy kis kockás nyomtatás is divatos. Érdekes tervezési megoldások - egy mellény utánzata, kötőelem nélküli dzsekik, farmer utánzat.

Divatos jelmezeket kontrasztgombokkal díszítettek és rövid ujjúak. A szoknya fűszeres vágásai és mély ráncai meghosszabbítják a teljes értéket.

Az egyenruhát viselő nők nagyszerűnek tűnnek a mai magas derékú modelleknél - ez vizuálisan nyújtja a sziluettet. Ebben az esetben azonban a magas és buja mellek tulajdonosainak óvatosnak kell lenniük - a ruha tetejétől függően, a hatás váratlan lehet.

szövet

A ruha anyagát természetesen a szezon szerint kell kiválasztani. Nyáron alkalmasak az ábra körül áramló könnyű, áramló szövetek. A nyári ruházat azonban nem mindig teljesen könnyű anyagból készül: a sifon és a sűrűbb szövet kombinációja gyakran lenyűgöző hatást fejt ki. Például egy divatos nyomtatású sifon tunika tökéletesen kombinálható a sima pamut nadrággal. A készletben lévő sifonból csak varrni lehet. A buja nők számára a selyemből és finom szaténból készült nemkívánatos felszerelések hangsúlyozzák a test minden hibáját és hajtogatását. Ami a lenet, amelyben a test lélegzik, nagyon ráncos lesz, és egy nő ebben a formában nem fog kellemes benyomást kelteni.

Sűrűbb szövetek lesznek alkalmasak az őszi és téli lehetőségekhez. Ugyanakkor túl nehéz durva szövetet kell elkerülni - válasszon gyapjú vagy vegyes opciókat kasmír, pamut, viszkóz és lycra. A kötött ruha (vastag, de nem ömlesztett kötés) kényelmes lesz, mint az alkalmi viselet, de csak az illeszkedésnek nem szabad szorosan illeszkednie.

Hogyan válasszuk ki?

A teljes nőnek megfelelő öltönyt kell biztosítani. A kényelmes vállak fontosak, ami megkönnyíti a karok emelését anélkül, hogy a hónaljban ráncosodna. A hüvelynek szabadon kell esnie, ráncok és raktárak nélkül. A nagy mellszobor tulajdonosai kívánatosak egy kabátot választani a tucks-el. És ha problémái vannak a derékkal, vegyél egy párnázott vagy kettős mellű kabátot.

Ha félénk a testetekről, de szeretné, hogy eredeti legyen, válasszon egy aszimmetrikus vágóasztalt, amely kijavítja az alakot, és elvonja a figyelmet a hibáktól.

Ami a ruha színét illeti, meg kell jegyeznünk a klasszikus fekete, ami mindig vékony. Egy szövet, például puha bársony, ezt a színt ünnepélyesvé teheti.A piros, kék, szürke, mustár szín sötét árnyalatai szintén relevánsak a teljes ábrán. Ha frissebbeket szeretne keresni, megengedettek a világos tetejű és sötét aljzatok.

A göndör hölgynek emlékeznie kell arra, hogy a felső rész hossza kulcsfontosságú. Próbáljon meg követni egy egyszerű szabályt: minél hosszabb a készlet alsó része, annál rövidebb a felső. A kabátnak vagy kabátnak azonban nem szabad a csípő legteljesebb részénél végződnie - ez vizuálisan nyúlik a testet a szélességben.

Néhány női figura a "körte" vagy "alma" típusához tartozik. A stílus választását is befolyásolja. Körte alakú test esetén ajánlatos az egyenes vágás tetejét, egy széles gallérot vagy egy háromszög alakú nyakkivágót választani. Elég elfogadhatóak a fodrosok vagy a frillek. Az optimális lesz a fény tetejének kiválasztása, térfogat, és egy sötét alsó rész, amely vizuálisan korrigálja a csípő aránytalan arányát.

Az „alma” figurához egy egyszerű, váll nélküli díszítő blúz szükséges. Ebben az esetben az előzővel ellentétes opció megfelelő - egy sötét, fényes alsó rész. A rövid termetű buja nők hosszú ing-blúzot vagy övválasztékot viselhetnek.

Mit kell viselni?

Általánosságban elmondható, hogy egy öltöny önmagában önmagában is elegendő, egy nőnek, aki felette, nem kell túl sokat gondolkodnia a hozzáadásról. Azonban, ha az irodai öltözéke visszafogott, akkor hozzáadhat fényes tartozékokat, például egy kézitáska és kontrasztos színű cipő.

Az esti lehetőségek magas sarkú, elegáns tengelykapcsolót és szemet gyönyörködtető ékszert igényelnek (arany, ezüst vagy drága ékszerek).

Gyönyörű képek

Nadrágos ruha a teljes körű nőnek, a kifejezett körte alakú test típusával. A megfelelően illeszkedő dzseki vizuálisan kiegyensúlyozza az arányokat. A kontrasztgombok a kettős mellű csattal és egy széles kendő gallérral felhívják a figyelmet a felsőtestre, és a figyelmet a túl buja csípőtől elvonják. A hölgynek nagyon erős derék van, és a kabát beillesztett vágása hangsúlyozza.

Érdekes színválasztás az öltönyben: fekete fekete-fehér nyomtatás. Ebben az esetben a kabát oldala fekete marad, ami vizuálisan vékonyítja az ábrát. A ruha sikeresen kiegészíti a cipőt, a miniatűr tengelykapcsolót és a fülbevaló fülbevalóját. Az egész együttes fekete-fehérben van kialakítva.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok