jelmezek

Álcázási ruhák

Álcázási ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. Típusok és modellek
 3. szín
 4. Mit kell viselni?
 5. ábrázolás

A brutális álcázási öltönyt, amely nem olyan régen volt, hogy kizárólag katonai ruházat volt, ma az átlagos vásárló számára adják ki. Elegáns stílust és női részleteket kiegészítve a fiatal aktív lány egyik legkedveltebb ruházatává válhat.

előnyök

Az ilyen katonai stílusú ruházat népszerű a fiatalok, a turisták, a lelkes horgászok és a vadászok körében. A széltől tökéletesen védett álcázó öltönyben télen motoros vagy négyszögletes lovagolhat, anélkül, hogy a hóvihar és a hófúvás ellen félne. Az ilyen ruhák sok zsebbel vannak ellátva, amelyekbe kulcsok, kés, könnyebb, dokumentumok és még egy kis elsősegély-készlet is elfér. Ebben a tekintetben a ruha képes a hátizsák cseréjére. Nyáron az erdőben megvédi a bosszantó rovarokat és a karcoló ágakat. A halászat védi a napégést.

Eredetileg az ellenségektől való elrejtésre tervezték, hogy a mindennapi életben álcázó öltöny stílusosan és magabiztosan nézzen ki, valamint a figyelem középpontjába. A legjobb az egészben, hogy egy ilyen dolog fiatal lányokat és magas vékony nőt díszít. Ha kis termetű vagy csodálatos formák tulajdonosai vagyunk, akkor nagyon óvatosnak kell lenned, ha megvásárolja ezt a ruhát.

Camouflage kit sokoldalú és rendkívül kényelmes viselet. A megfelelően megválasztott modell kiemeli az ábra előnyeit és elrejti a kisebb hiányosságokat. A katonai stílus előnye az is, hogy a szezonális jellegű - az öltöny minden évszakban megfelelő az időjárási körülmények között.

Az ilyen termékeket általában természetes anyagokból - lenből, pamutból, téli opciókból - meleg béléssel látják el. Ami a női álcázási modellek díszítését illeti, ezek különböző gombok, gombok, szegecsek.

Típusok és modellek

Camouflage ruha, természetesen, a sport stílus. A legtöbb fiatal aktív életmódot vezet és megfelelő ruházatot igényel. A tracksuit hadsereg kényelmes, mert nem korlátozza a mozgásokat, és ideális képzési és táncórákhoz. Könnyű trükköket csinálni, ugrásokat készíteni és a műkorcsolyázás képességeit.

Bár a álcázáskészlet a karcsú, feszes lányoknál a legkedvezőbb, a fiatal hölgyek is megengedhetik maguknak, ha akarják - csak egy szabad, egyenes vágást kell választania, amely extra kilogrammokat rejt.

A vadászok, a halászok és az utazási rajongók szívesen használják ezt a fajta álcázó öltönyt, mint egy esőkabátot. Sűrű gumi anyagból készült, tökéletesen megvédi a természet váratlan nyomait.

Nagyon praktikus téli változatok katonai stílusban. Végül is, a férfiaknak, akik felszereléssel magukra állnak, emlékezniük kell a feleségeikre. Különösen a méltányos szex tervezők számára kifejlesztett egy „Leopard” téli öltönyt, amely ideális egy sétára vagy piknikre a hideg évszakban. Figyelembe veszi a női alak jellemzőit: a derékot hangsúlyozza, bizonyos helyeken nem lóg, súlya van alatta. Ez az elegáns ruha lehetővé teszi, hogy a nő minden helyzetben nő legyen.

Ennek a ruházatnak az a fő előnye, hogy egy speciális membránszövetből készül, amely eltávolítja a külső nedvességet: a test nem izzad, ami rendkívül fontos a téli időben. Ebben az esetben a ruha nem teszi lehetővé a légköri nedvesség behatolását. Ne feledje, hogy a membrán anyaga nem mozog a mozgás közben.

A rúd-készlet kabátja szél- és nedvességvédelmi tulajdonságokkal ellátott nyomógombokkal van ellátva. A szükséges részleteket - egy cserélhető cipzáras kapucnivalot - rögzítővel ellátott vezetékkel húzza meg. Az ujjak praktikus mandzsettákat tartalmaznak rugalmasan.A kabáton két meleg zseb található, cipzárral és egy másik belsejében.

A testnek tetsző, dupla párnázó réteg és hőálló fleece, mint öltönyszigetelés. A fleece is modern, képes nedvességet hozni. A ruha divatos részlete a hátoldalon található leopárd kép, amely harmonikusan néz ki egy álcázott nyomtatás hátterével.

Visszatérve a férfi modellekhez, a „Gorka” álcázáskészletre összpontosítunk, amelyet eredetileg a hadsereg számára is terveztek, hogy speciális műveleteket végezzenek a felföldön. Világos bézs színű csodálatosan egyesült a hegyi táj. Ahhoz, hogy télen dolgozhasson, jelmezek kezdtek felmelegedni, továbbá javultak a szélálló anyagok - erősebbé és könnyebbé váltak. Az anyagot olyan anyagokkal kezeltük, amelyek megakadályozzák a gyulladást. A membrántechnológia miatt Gorka lélegző ruházat lett.

A modern vagy ún. „Új Gorka” a legendás katonai jelmez értelmezése a különböző élethelyzetekben, beleértve a szélsőséges helyzeteket is. Ma a hétköznapi embereknek lehetőségük van arra, hogy ebben a kényelmes és praktikus ruhában utazzanak. A "hegy" nemcsak a hegyekben, hanem a városban, az erdőben is jó. A ruha nem helyettesíthető a halászat, a vadászat, a turisztikai kampányban. A klasszikus „Gorka” védőcsomagot különböző variációkban számos textilipari vállalat gyártja.

Vannak modellek álcázó szoknya ruhák. A velük készített kép az ellentétek látványos kombinációja - a nőiesség és a brutalitás keveréke.

szín

A katonai egyenruhák alapvető színei a XIX. Század végén megjelentek Nagy-Britannia hadseregében. Aztán az amerikaiak kölcsönvették, és néhány év alatt khaki színben öltözték az egész sereget.

Ma a khaki (amely perzsa jelentése „szennyeződés”) a fő álcázás, és a fő katonai ruházat. Ez a szín, amely katonai tárgyakat, fegyverzetet is fest, divatos dobogókat nyert meglepő módon, és nagyon hosszú ideig nem adta fel a pozícióját.

A divatipar két fő stílusban alkalmaz khaki-t. Ez egy szafari, melynek stílusai, széles övei, nagy zsebei és egy katonai stílusa jellemzi az agressziót és az unisexet.

A klasszikus álcázás olajfesték. Ma különösen népszerű a divat- és relaxációs világban.

A sötétkék álcázási változatot (vagy fekete füstös árnyalattal) a börtönőrök és a katonák éjszakai különleges műveletek során használták.

A klasszikus aqua szín, amelyet a brit flottában használtak, a munkaruhák és az iskolai egyenruhák tervezésekor igényelhető. A pszichológusok szerint ez a szín növeli a hatékonyságot.

Az úgynevezett "hó" álcázás szükséges volt az északi sarkvidéki és az antraktiki északi körülmények között végzett katonai műveletekhez.

"Brushstroke" - egy tarka álcázó szín, amelyet a trópusokon és az ázsiai országokban használtak.

Ami a modern orosz álcázást illeti, akkor a legnépszerűbbeket jelöljük:

 • "Nyír" - khaki foltok egy könnyű olajbogyó háttér. Hasonló lehetőségek: „Határőrség és ezüstlemez”.
 • - Szürke nád. Vízszintes virágnyomtatás az őszi-téli szezonban, a vadászok és a biztonsági szervezetek igényei között.
 • "Szürke város". A téli város álcázása különböző méretű metszetek formájában.
 • "Yagel" - foltos olajbogyó háttér. A középsáv természetének elfedése.
 • A „Digit” egy négyszínű változat, pixel alakú pixelmintával.
 • „Béka”. Figyelemre méltó erdei álcázás, világos foltok sötét halóval.
 • „Tundra mező”. Álcázó színek a sivatagban ritka növényzettel.
 • "Point". A sűrű erdők számára hasznos egy módosított klasszikus erdei színezés, ami egy amőba hasonlít.

A modern katonai stílusú női öltönyök hagyományos khaki színt és sötétebb vagy világos színeket is tartalmazhatnak.Nyári opciók gyapot alapján gyakran szürke, kék, bézs színűek. A sötétkék modellt is megtalálhatja.

Az évszakban, a stylistok tanácsa alapján, ajánlott fekete, barna, kék, jellemző nyomtatású halmazokat választani.

Mit kell viselni?

A katonai stílust, bár főként kemény férfiakkal társítják, nagyon érdekesnek tűnik a divat fiatal nők számára. Egy ilyen ruhát választva a legfontosabb dolog nem túl bátor. Ehhez először egy finom virágos nyomtatású szettet választhat, ami megkönnyíti a képet.

Kombináljon egy nyári álcázó öltönyt, magas sarkú cipővel, balettcipővel, fényes pólóval és ragyogó kiegészítőkkel. Ha ez egy téli változat, viseljen elegáns cipőt a platformon.

Még ha csak túrázni és cipőket vagy cipőket viselni, még mindig szép sminket kell készítenie. A hajnak szépen be kell fektetnie, a hanyag gondatlansága elfogadhatatlan.

Egy másik árnyalat, hogy nem kell teljesen álcázni álcázást. Nyissa ki a karokat a könyökre, szándékosan véletlenül szüntesse meg a gombokat, kissé húzza meg a lábát.

A katonai stílusú ruhák tényleges tartozékai a nyakkendők, sálak, övek, érdekes kalapok (például egy kalap, amelyet kívánságra sálvá alakítanak).

ábrázolás

Ifjúsági tréningruha, amely pulóverből és szűk nadrágból áll. Ez a ruha, álcázó színe ellenére, nagyon nőiesnek és szórakoztatónak tűnik a mellkason és a térdön egy érdekes fekete mintázatnak köszönhetően. A nadrágstílus megmutatja a lány karcsú lábát, és a pulóver egyenes vágása nem akadályozza a mozgást az edzés során. Fekete cipők fényes kék nyakkendővel és talppal élénkítik a készletet. A lány frizurája sportos stílusnak felel meg (a farok hátulján összeszedett farok), a könnyű smink harmonikusan néz ki.

Ez a készlet hasonló az előzőhez. Azonban a „csónak” bájos nyakkivágása egy tisztán női mészszíncsíkkal flört érintéssel jár. Ugyanaz a mészcsík a pulóver hosszú ujjait díszíti. A ruha álcázási színei nagyon világosak és kontrasztosak. A képet a lány hosszú, sötét hajai díszítik, a vállán laza, és a smink, amely a szemre helyezi a hangsúlyt. A hatalmas fehér cipők megfelelőek.

Egy extravagáns katonai stílusú nadrág öltöny egy divatos párt vagy egy éjszakai klub számára. Egyetlen gombnyomással rögzített rendkívül őszinte dzseki nem rejti el a gyönyörű mellkasot, és a keskeny nadrág hosszú szépségű lábakat mutat. A stílusos, fekete, magas sarkú cipők mellé illeszkednek. A kaméleon napszemüveg ezt a csábító pillantást adja a rejtélynek. Az ékszerek hiánya ebben az esetben meglehetősen indokolt - egy ilyen önálló felszerelés egyszerűen nem szükséges.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok