Női sálak

Francia kendő

Francia kendő

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Mi ez és hogyan néz ki?
  2. anyag
  3. Hogyan kell varrni magát?
  4. méretek
  5. Hogyan kötődhetsz különböző módon?
  6. Hogyan kell viselni?
  7. Gyönyörű képek

A modern nő ruhásszekrényében a kiegészítők értékét nem lehet túlbecsülni - gyakran válnak a kép fényes uralmává, és különösen hangsúlyozzák a női varázst és a szépséget. Az egyik ilyen eredeti dolog - a francia kendő.

Mi ez és hogyan néz ki?

Ez egy háromszög alakú nyak körüli sál, az egyik végén hurok van. Ennek köszönhetően a tartozék különféle módon állítható ki - ez már a képzeletednek köszönhető. Ráadásul a textúra, valamint a francia kendők színpaletta is nagyon változatos.

Ez a tartozék még mindig a franton vagy egy átalakító sál neve.

Ez a termék nagyon praktikus, és tökéletesen illeszkedik a mindennapi stílushoz, és enyhén rázza a romantikát. Ezen túlmenően a Franco képes kiegészíteni az üzleti képet, hígítva mindennapjait: szigorú öltözködési kóddal, ha a kihívást jelentő tartozékok elfogadhatatlanok, elegáns és diszkrét megjelenést ad.

Néha egy nő új ruhával kívánja diverzifikálni a szekrényét, de pénzben van. Ekkor jön egy elegáns sál-transzformátor a megmentésre, ami felélénkíti a fáradt blúzot vagy ruhát.

Ne feledje, hogy a francia kendő - kétoldalú dolog. Két azonos rész lehet vágni ugyanabból az anyagból, vagy kombinálhat különböző mintákat. Például a termék egyik oldalának fényes dísze lehet, a másik pedig monoton lehet - így Franton különleges varázsa lesz.

anyag

Az anyagnak, amelyből az átalakító sál készül, természetes és puha legyen. A nyári szezonban válassza ki a folyékony sifonból, a selyemből vagy a viszkózból készült kendőt, amely kellemes a testnek. Télen a pamutból, puha kasmírból vagy kényelmes gyapjúból készült gyakorlati dolgok megfelelőek.

A francia kendő jól kötött. Általában ilyen célokra horgolt technikát alkalmaznak - az áttört szövés elegáns és romantikus.

Hogyan kell varrni magát?

Ha legalább minimális készségekkel rendelkezel a vágás és a varrás terén, akkor egy új, divatos és aranyos tartozék formájában öltözködhet, és ezzel egyidejűleg nem lesz szinte semmilyen anyagi költség. Valójában sok kézműves nő régi ruhákat használ a sál-transzformátorok varrására (például egy meglehetősen bosszantó sálat), ezzel új életet mutatva a régi dolgoknak.

Divatos francia kendő varrásához szüksége lesz egy mintára, szövetre és szálra.

Ne felejtsük el, hogy ennek a tartozéknak a vágása kétoldalas, ezért gondosan mérje meg az anyagot, hogy elég legyen. Meg kell vágni két egyenlő méretű felét, majd rossz oldalról varrni őket, és ez kézzel is elvégezhető.

Ne feledje, hogy a sálat ki kell csavarni, így hagyjon egy kis programozatlan töredéket. Ezután hajtsa fel a "farokot", majd varrja a szemet, amely a tartozék megkülönböztető része.

méretek

Annak érdekében, hogy önállóan varrjuk ezt a tartozékot, és nagyon egyszerű, hogy még tapasztalatlan mestereket is készíthessünk, két részből kell állnia 65x28 centiméter. Ezek a szabványos méretűek a francia kendő számára, bár kívánság szerint fel- vagy lefelé változtathatók.

Hogyan kötődhetsz különböző módon?

A Franton textúrája és alakja lehetővé teszi, hogy szigorú nyakkendővé, finom romantikus íjként vagy csomóvá alakítsa, amely különböző méretű lehet.

A legegyszerűbb módja annak, hogy a frantonot összekötjük, az, hogy a szabad csúcsot a szemébe csavarja, majd egyenesítse ki. Szóval kapsz valamilyen nyakkendőt. Ha kissé visszahúzza a végét, akkor vizuálisan fordítsa a terméket nagyobb térfogatúvá, és különös hangsúlyt fektessen a nyakára.

A szabad vég teljesen áthúzható a hurokon keresztül, és kétszer - ebben az esetben egy eredeti csomópont alakul ki, hasonlóan egy rozettához, amely egy oldalra vagy középre tolható. A csomót látványos bross segítségével lehet rögzíteni.

A romantikus emberek egy elegáns francia kendőt készíthetnek egy hatalmas íj formájában. Ehhez a szabad oldalt nem a végéig, hanem csak a középre kell szorítani. Egy kis íj érhető el a franton ellentétes sarkainak összekapcsolásával, egy hurokba vágva és ellentétes irányban kiegyenesítve.

Másik módja a "rajongó". Ebben az esetben a kendő félbe van hajlítva, a szemhéjtól legtávolabbi sarok be van csavarva. A hosszúkás véget gondosan ki kell egyenesíteni és esztétikusan rögzíteni.

Hogyan kell viselni?

A gazdag színekkel díszített francia kendő (türkiz, smaragd, cseresznye) tökéletesen illeszkedik a romantikus lány divatos szekrényébe.

A szigorú irodai lakosztályhoz (szoknya vagy nadrág) válasszon bézs vagy szürke, csokoládé vagy fekete frankot. Elvileg a többszínű kiegészítők is relevánsak, de csak akkor, ha a felszerelés legalább egy árnyalatot tartalmaz ebből a tartományból.

A divatos színek a kreativitásodat és a személyiségedet festik, így tökéletes megoldást jelentenek az ünnepek és a divatpartik számára.

Gyönyörű képek

Stílusos tartozék, amely kiegészíti az egyszerű kötött blúzot, átalakítja a képet, így világos és látványos. A fekete-szürke-vörös tónusú kendő stílusos dísze megfelel a ruhák színének, és harmonizál a lány hajszínével is. A térfogatú íj formájába kötött, átalakított sál (a szabad vég nincs teljesen meghúzva) romantikus érintést ad az együttesnek.

Nagyon szelíd kép retro stílusban. Fehér francia kendő díszített rajongó formájában. Kiváló csipkéből készült, kifinomult megjelenést ad a lánynak, és színes és textúrájú kék ruhával keveredik, amely egy vésett nyakát fedi fel. Ne feledje, hogy a lány romantikus frizura teljesen megfelel a választott ruházati stílusnak.

A Franton eredeti színsémája (színes geometriai nyomtatás) lehetővé teszi, hogy sok felszereléssel kombinálhassa. Ebben az esetben a tartozék harmonikusan néz ki egy aszimmetrikus vágású fehér kardigánnal. A selyem sál frissíti a képet, ami érdekesebbé teszi.

Francia kendő - univerzális dolog, minden felsőruházathoz. Ebben az esetben jól néz ki egy ifjúsági farmer dzseki, ami a ruhát nőiesebbé teszi. Absztrakt kék-kék dísz fehér alapon tökéletesen kombinálható a könnyű farmerrel. A miniatűr selyem tartozék összhangban van a lány hajának és szemének színével.

5 népszerű mód a frantonov árukapcsolására a következő videóban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok