tornacipő

Bona cipők

Bona cipők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Típusok és modellek
  3. Anyag és technológia
  4. szín
  5. Mérettáblázat
  6. Vásárlói vélemények

A kínai Bona cég a sport és a kiváló minőségű lábbeli, ruházat és kiegészítők népszerű gyártója. A cipők megfelelnek a modern vásárlók minden követelményének, mert a tartósság, a biztonság, a stabilitás és a magas szintű kényelem és kényelem jellemzik.

Jellemzők

A Bona cég 1995-ben jelent meg, és néhány év alatt a világ számos országában, köztük Oroszországban is híres lett.

A vállalat vezetése nagyon komolyan közeledett a lábbeli és ruházat gyártásához, mivel kiváló minőségű anyagokból és kizárólag a német és olasz gyártás legjobb felszereléséből állít elő termékeket.

Használat előtt minden anyagot egy tudományos laborba küldenek. Bona-Libernahol a tartósság, a környezetbarátság stb.

A Bona cipők nagy igényük van a tisztességes szex között. A tervezők stílusos és szép modelleket hoznak létre. Minden cipő pár a legkisebb részletre gondolt. Különös figyelmet fordítanak a cipő talpának fejlesztőire, tekintettel a női láb szerkezetének sajátosságaira. Ez a megközelítés lehetővé teszi kényelmes és kényelmes modellek létrehozását.

A Bona cipők speciális jellemzői közé tartozik a cserélhető talpbetét, amely garantálja a kényelmet és a terhelés optimális eloszlását a láb teljes felületén.

A vonzó megjelenés senkit sem hagy közömbösnek. A különböző színek és a tónusok merész kombinációi lehetővé teszik, hogy megmutassa az egyéniségét, és egy egyedi íj fényes akcentusa legyen. Minden fashionista új cipőt akar vásárolni a kínai Bona márkától.

A kiváló minőségű cipők nagyszerű megoldást jelentenek nemcsak a nyári szezonban. A téli modellek csodálatosan megtartják hőjüket. Ők késő ősszel, valamint az első fagy alatt is viselhetők. A kényelem, a kényelem és a stílus a Bona cipők előnye..

Típusok és modellek

Különleges cipők közé tartoznak a különböző sportágakhoz készült cipők. Például a labdarúgáshoz a csizmákat kell előnyben részesíteni, és futni - lassan mozgó vagy maraforkam.

A Bona sportcipők univerzálisak és különlegesek. Azok számára, akik aktív életstílust kedvelnek, valamint fitnesz- vagy kocogási tevékenységet folytatnak, az ideális választás az univerzális cipők.

Minden modell több színes megoldással rendelkezik, hogy a vásárlók szabadon választhassanak. Minden modell egyedi, mert egyedülálló kialakítású és merész színek kombinációjával rendelkezik. Minden modell kényelmes és kiváló minőségű rögzítést tesz lehetővé.

A lányok többféle modellben választhatnak stílusos nyári cipőket, amelyek elegáns és elegáns megjelenésűek a felső cipők textiljeinek használatával. A téli opciók egy szilárd, magas talpú, csúszásgátló és megbízható.

A Bona cég sportcipőt készít gyermekeknek, figyelembe véve a gyermek lábának sajátosságait. A Bona cipőknél a baba lábája mindig meleg és száraz lesz. Még a nap végén, a gyermek tele lesz energiával, mert a Bona cipőben a láb nem fárad. Az ortopéd talpbetét nagy szerepet játszik a gyermek lábának megfelelő kialakításában. A gyerekek nagyon szeretik az élénk színeket és az elegáns modelleket.

Anyag és technológia

A Bona cipők valódi bőrből készülnek. A színezésnek köszönhetően a cipő hosszú ideig megtartja eredeti színét.

A nyári cipők gyártásakor a tervezők magas színvonalú textíliák használatát javasolják, amelyekre jellemző a megnövekedett kopásállóság, rugalmasság és kiváló légáteresztő képesség.

A téli modellek kizárólag természetes anyagokból, bőrből és nubukból készülnek. Ebben a cipőben a lábak mindig melegek maradnak, és nem is nedvesednek a kiolvasztási időszak alatt.

A cég olyan speciális talpbetét gyártásával foglalkozik, amelyek lehetővé teszik a terhelés optimális eloszlását a gyaloglás vagy futás közben. Ezek a talpbetétek kényelmet és kényelmet biztosítanak.

A Bona cipők egyedülálló figyelmet fordítanak, hiszen modern anyagokból, például poliuretánból, rugalmas és kopásálló gumiból, termopoliuretánból és extra fényből készül.

A Bona cipőfejlesztők speciális IDT technológiát használnak, hogy megbízhatóan csatlakoztassák a cipőt a cipőkhöz. Ennek a technológiának köszönhetően a talp meleg, rugalmas, csúszásmentes, és nem szakad vagy hámol.

Ahhoz, hogy a cipők tartósak legyenek, habszivacsot használnak zokni, valamint szénszálas gumi formájában, amelyet a sarokterületen használnak, hogy megakadályozzák a talp kopását. A fejlesztők figyelmet fordítanak a cipők tetejének sarok- és orrterületeire, mivel a cipőknek a lehető legkényelmesebben kell elosztaniuk a terhelést az egész lábon.

szín

A Bona cég speciális technológiát alkalmaz a cipők festésére, amely lehetővé teszi a különböző színek és nyomatok biztosítását.

A fényes, látványos íj megtestesülése érdekében a több színt kombináló modellek ideálisak. A kék, piros és fekete kombináció gyönyörűnek tűnik. Bátor hölgyek kedvelik a sárga, kék és szürke cipőket.

Stílusos betűkkel, lágy hangokkal és fényes akcentussal vonzza a vásárlókat a Bona cipőkhöz. Az egyszínű modellek külön figyelmet érdemelnek. A fehér cipő elegáns és elegáns. Bár ez a szín nem praktikus, nagyon szépen frissíti és díszíti a sport íjat.

Gyönyörűen fekete-fehér modell. A klasszikus tandem új módon kerül bemutatásra, mivel a gyártó hatalmas választékot kínál a két színben. Csíkok, cikk-cakkok, átlós vonalak adják a cipők szépségét és varázsát.

Mérettáblázat

A Bona cipők kívánt méretének kiválasztásához meg kell mérni a láb hosszát. Meg kell mérni a saroktól a lábujjakig, és adjunk hozzá egy centimétert. A gyártó bemutatja az európai cipőméreteket.

Láb hossza cm-ben méret
20,5 31
21 32
21,5 33
22 34
23 35
24 36
24,5 37
25,5 38
26 39
26,5 40
27 41
27,5 42
28,5 43
29 44
29,5 45
30 46

Vásárlói vélemények

A Bona sportcipő minden vásárlója elégedett volt a vásárlással. Általában minden értékelés csak pozitív. A Bona cipők márkás dobozban találhatók, ahol a cipők mellett egy spatula és egy márkás táska is található.

A cipők természetes anyagokból készülnek. A vásárlók ünneplik a kényelmet és a kényelmet. A láb nem izzad és nem fagy. A átgondolt vágás felhívja a figyelmet. A tiszta és egyenletes varratok jó minőségű cipőket mutatnak. Nem láthatsz szakadt szálakat vagy ragasztó nyomokat. Minden cipőnek van egy ortopéd bélése.

Az alacsony ár az egyik fő előny. Csak 800 rubelt kaphatsz elegáns Bona cipőt eredeti bőrből. A vágás kiváló minősége lehetővé teszi, hogy ezeket a cipőket több mint egy szezonban viselje.

A Bona cipők kényelmes illeszkedéssel rendelkeznek. Gyakorlatilag nem érzik magukat a lábon, mert könnyűek és kényelmesek. Az eredeti bőr lélegző és megakadályozza a nedvesség belépését a cipőbe.

A modellek széles választéka és a különböző színek, mint a divatos nők. A szokatlan színkombinációk dicséretesek. A cipő színe nem tűnik el, és nem hosszabb kopás után sem törlődik.

A Bona cipőt az egyszerű kezelhetőség jellemzi. A kisebb szennyeződéseket nedves szivaccsal lehet eltávolítani. A cipők mosógépben is moshatók, de csak finom módban és alacsony vízhőmérsékleten. Gyorsan száradnak és megtartják alakjukat.

Bona cipők - kiváló minőségű, elegáns design, minőségi anyagok, különböző modellek, kényelem és kényelem megfizethető áron.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok