tornacipő

Columbia cipők

Columbia cipők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Márkás termékek
 2. Téli cipők
 3. Nyári cipők
 4. Mit kell viselni?
 5. Ápolási tippek

A szabadtéri tevékenységek rajongói tudják, milyen fontosak a cipők. Hosszú séta vagy futás közben nem okozhat kellemetlenségeket vagy akadályozhatja a mozgást. Sajnos nem minden gyártó gondolja modelljeik kényelmét. Vannak azonban olyan cégek is, amelyek számára a termékek minősége és kényelme áll először. Ezek közé tartozik a Columbia. Sokan, köztük a profi sportolók, jobban kedvelik.

Columbia sportruházat, felszerelés és kiváló minőségű cipő. A márka az Omni-Tech technológiájának innovatív anyagain alapuló cipőket gyárt. Emiatt a lábaik nem tudják a fáradtságot, nem izzadnak és szárazak maradnak minden időben.

Márkás termékek

A vállalat lenyűgöző hatótávolsággal. A cipők és ruházat mellett kiegészítőket, hátizsákokat, sátrakat is gyárt. A márka termékeit speciális üzletekben értékesítik. A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki választhassa ki a megfelelő opciót. Columbia a férfiakra, nőkre és minden korú gyermekekre összpontosít.

A márka cipő kényelmét nagyon nagyra értékelik. A Columbia versenyezhet olyan híres sportmárkákkal, mint a Reebok és az Adidas. A gyerekek gyűjteménye kiemelkedik a minőségéről, a szokatlan stílusokról, a magas funkcionalitásról, a megbízhatóságról és a tartósságról.

Téli cipők

A Columbia téli cipők meleg és száraz lábakat biztosítanak még nagyon alacsony hőmérsékleten is. Az Omni-Tech technológia vízlepergető és mikropórusos. Emiatt nincs rossz időjárás szörnyű! A téli cipő melegséget ad, és ezzel egyidejűleg lehetővé teszi a bőr lélegzését.

A Columbia lítium akkumulátor cipőt gyárt. Környezetbarát alapanyagokból készül, amelyet tinsuleyt-nek hívnak és javított fűtési tulajdonságokkal rendelkezik. Akár aktív használat esetén is, ezek a cipők nem korlátozzák, ne tegyenek nehezebb és jól felszívódó.

Nyári cipők

Ezeknek a modelleknek számos előnye van. Ezek közül az egyik kényelmes anatómiai pad.

Bármilyen cipők - férfiaknak, nőknek, gyerekeknek - professzionális sportokhoz készültek. Érdekes módon még az aktív mozgalom idején sem lehet aggódni a súrlódás és a kukorica kialakulása miatt. A Columbia cipő a csúcsok meghódítására szolgál, sérülésveszély nélkül.

A márka nyári cipője is jó, mert a bőr nem izzad és nem érzi kényelmetlenséget. Ez az anyag létrehozásának köszönhetően lehetséges. Szagtalanító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A cég arzenáljában vannak olyan cipők, amelyek szokatlan kiemelkedéseket mutatnak, amelyek bizonyos területeken masszázshatásúak. Így jön életre a márka mottója, ami úgy hangzik, mintha: "Mozogsz, és a lábad nyugszik."

Mit kell viselni?

A nők mindig divatosak, vonzóak és stílusosak. Ez vonatkozik a sportképre is. Itt fontos feltétel a nehézségek súlyos hiánya a lábakban. Mindezeket a követelményeket a Columbia cipők teljesítik. A női modelleket nemcsak a praktikusság és a kényelem, hanem a stílus is megkülönbözteti. Ez egy igazi tervező dolog, amely az Ön egyéniségére összpontosít. A stílusok sok vonzó megoldást kínálnak a kívánt kép létrehozásához.

Természetesen a leggyakoribb lehetőség a farmer, rövidnadrág, pulóver vagy szoknya cipők viselése.

Fiatal lányok illeszkednek a cipők és a rövid ruhák kombinációjához. Ebben a képen a cipők a stílusot, az udvariasságot és az eredetiséget jelzik.Tartozékként sportzsákot vagy hátizsákot használhat, és a haj jobban összegyűlik a farokba vagy a kötegbe. Ez az együttes tökéletesen tükrözi a Casual stílusát.

A Columbia női cipőgyűjtemény megfelel a legigényesebb ügyfelek igényeinek. A vonalat élénk színek képviselik - rózsaszín, piros, sárga, zöld.

Emlékeztetni kell arra, hogy bármennyire is elegáns és divatos cipők, nem alkalmasak üzleti öltönyre vagy estélyi ruhára.

Ápolási tippek

A cipők sokáig elégedettek, nem elég egy márkás modell megvásárlása. Szükséges a megfelelő gondoskodás biztosítása. Csak ebben az esetben leszel elégedett a vásárlással, és a cipő nem változtatja meg az eredeti megjelenést.

Nagyon gyakran a cipő beszerzése során tanácsadója azt tanácsolja, hogy megvásárolja a szükséges eszközöket, hogy vigyázzon rá. Emlékeztetni kell arra, hogy ez nem szeszély, nem pedig vágy, hogy készpénzbe kerüljön, hanem szükségszerűség. Egyáltalán nem felesleges, ha minőségi cipőt, bőr impregnálást és krémet kapunk a cipőkkel együtt.

Cipő lehet különböző anyagokból: gumi, bőr, textil vagy velúr. Mindegyiküknek különleges gondosságra van szüksége. Van néhány szabály mindegyikre. Fontolja meg őket részletesebben:

 • Biztosítani kell a cipő minimális érintkezését a szennyeződéssel.
 • A bőr cipőt szobahőmérsékleten, különféle melegítőktől távol kell szárítani.
 • A cipő gyors tisztításához nem ajánlott szilikon szivacsokat használni. A por pórusaiban por keletkeznek, ami megakadályozza a légáteresztő képességét.
 • Bármely cipőt megérkezéskor azonnal meg kell tisztítani, anélkül, hogy várnák, amíg a szennyeződés el nem szívódik és megszárad. Ehhez először ecsetet kell használnia, majd egy nedves ronggyal.
 • A nubukból vagy a velúrból készült termékeket jobb tisztítani radírral vagy gumikefével.

Columbia cipő nem mosható! Ha nagy a szennyezés, használhat tisztább kondicionálót.

 • A cipő tisztítása után a második szakasz - a táplálkozás. Ez különösen igaz a Columbia termékekre, mivel kiváló minőségű bőrből készül. Krém vagy kondicionáló alkalmazása ecsettel vagy pamut ruhával. Törölje meg a cipőt körkörös mozdulatokkal, amíg mindent el nem szív.
 • A márka modellek igényesebbek az ellátásban. Az első használat előtt áztatni kell, különös tekintettel a varratokra és varratokra. A következő kezelést úgy kell elvégezni, hogy a vízlepergető tulajdonságok csökkenjenek. A membránból és szövetből készült cipők esetében a szerszámokat közvetlenül az anyag alatt választják ki.
 • A végső hatás polírozás. Itt a bőrt polírozó viaszjal kell kenni, ami vízlepergető filmet hoz létre. Egy kis viaszot kell a termék felszínére helyezni, és természetes napból készült kefével polírozni. Az egyszerű manipulációknak köszönhetően a bőr impregnálva van, ami megakadályozza a repedések és ráncok kialakulását. Bizonyos esetekben a cipő ragyogásához speciális törlőkendőket használhat.

A márkájú cipőknek nem csak a szekrény polcán kell lenniük, hanem egy nagy dobozban.

Columbia cipő híres a minőségéről. Számtalan rave-értékelésre szentel. Különösen népszerű a cipők. És ez nem meglepő! Kényelmes, funkcionális, tartós, divatos, környezetbarát és hipoallergén.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok