tornacipő

Gyerek cipők New Balance

Gyerek cipők New Balance

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Széles választék és élénk színek
  2. A fiúknak
  3. Lányoknak
  4. Gyerekeknek

Széles választék és élénk színek

Gyermek sportcipő Az új Ballance a legmagasabb minőségű és világos design. Az Új Ballance cipőt fiúknak, lányoknak és kisgyermekeknek gyárt. A cipő kiváló minőségű és biztonságos anyagokból készül, a legújabb gyártási technológiák felhasználásával.

Gyerekcipők Új ballance:

  • felső rész, velúr, textil vagy lélegző anyagokból;
  • gumi hátlap;
  • hálóbetétek;
  • Tépőzárak;
  • gumi vagy könnyű talp, ütéselnyelő hatással.

A márka sportcipője minden körülményt biztosít a növekvő gyermek lábának, ami játékokat és sétákat tesz az Új Ballance cipőkben teljesen biztonságos és kényelmes.

A fiúknak

Az új Ballance sportcipő fiúknak szürke, kék, fekete, piros és kék színben készültek, kontrasztos díszítéssel és márkajelzéssel az oldalon. Az eva technológia használatának köszönhetően a cipők gyártásában a fiúk sportmodelljei nemcsak a fényes és gazdag formatervezést élvezik, hanem a kopás közbeni kényelmet is. A kis futófelülettel ellátott talpok minden lépésben optimális fogást és bizalmat biztosítanak, anélkül, hogy nehéz lenne.

A divatos és kényelmes New Ballance cipők tökéletesen kombinálódnak a farmer és a pólók, amelyek fényes nyomatokkal és mintákkal díszítettek, valamint könnyű rövidnadrágok és pólók.

Lányoknak

Cipők márka lányoknak rózsaszín, szürke, piros, türkiz, lila és fekete. Minden modellt kiegészít az Új Ballance vállalati emblémája és a fényes betétek a talp, a sarok és a boka mentén, valamint a felső részen. A lányok sportcipőjét tépőzáras és csipke záróelemekkel készítik.

A kis divatos cipők kedvező és élénk színei lehetővé teszik számukra, hogy hatalmas számú ruhával kombinálhassák őket: a tréningruháktól a könnyű, tágas ruhákig a nyomatokkal vagy rövidnadrágokkal, pólókkal és felsőrészekkel.

Gyerekeknek

A legkisebb cipők modelljei csak a nagyobb méretű modelleknél különböznek. A gyerekek számára a cipőket lágy és lehető legkényelmesebbé teszik fényes és finom színekben, tartós tépőzárral.

Láb a cipőkben Az új Ballance nem lesz fáradt. A növekvő gerincet és lábat megbízhatóan védik az egyedüli és az oldalsó támasztó párnázási képessége miatt. A lágy belső kialakítású, lekerekített orr a kényelem és a szabadság érzését biztosítja, és a légzőbetétek megakadályozzák az izzadságot és a kellemetlen szagokat.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok