tornacipő

Futócipő téli futáshoz

Futócipő téli futáshoz

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők

Ahogy mondják, a természetnek nincs rossz időjárás, a szezonon kívüli felszerelések is vannak. Tehát itt az ideje, hogy az őszi cipőket helyezze a szekrénybe, és vigyázzon a meleg és kényelmes télre.

A téli cipőket az egész évben sportoló sportolók, valamint azok, akik egyszerűen szeretik a kényelmet.

Jellemzők

A téli cipők mesterséges anyagokból készülnek - csak kis méretű, természetes bőrből készült betétek adhatók meg.

A természetes nyersanyagok nehézkesek és kényelmetlenek lennének, és a szintetikus anyagoknak köszönhetően az ilyen cipők nagyon könnyűek, sarokuk kemény, és a felület puha.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a téli cipők lábai nagyon stabilak.

A cipő ezen a cipőn lágy és könnyen hajlítható.

Súlyos fagyban nem keményedik és nem tört.

A téli cipők nyelvét varrják úgy, hogy megakadályozzák a hó bejutását a csomagtartóba.

Ez az oka annak, hogy a horgok vagy hurkok a leggyakrabban a csípéshez használatosak - az ilyen rögzítési módszerek a cipőtartót a hófúvókák számára a hurkok lyukaira mentik.

Téli cipők, a többi téli cipőtől eltérően, kifejezetten sport és aktív életmód számára készültek.

Hála nekik, a képzés során egy személy kényelmesen érezni fogja magát, és a képzése nem fog semmit fájni.

anyagok

A téli cipők gyártásához meleg és funkcionális anyagokat válasszunk. Például természetes vagy mesterséges bőr, nubuk vagy velúr.

A gyapjú és a filc a csúcsok kezelésére szolgál - ezek az anyagok a legmelegebbek. A melegítő mesterséges vagy természetes szőrből készül, amely nagy mennyiségű hőt képes megtartani és gyorsan szárad. Ezen túlmenően a szigeteléshez használt, szintetikus anyagból készült technológiai betétek - leggyakrabban vízhatlan légáteresztő membrán

A talphoz természetes gumi kerül felhasználásra, amely biztosítja a felülethez szükséges tapadást, ami nem fél a súlyos fagyoktól, és nem tört ki járás közben.

A talpon egy speciális traktorprofil is található, amely tökéletes felületet biztosít bármely felületen.

Népszerű modellek

A modern piac a téli cipők széles választékát kínálja különböző árkategóriákban, márkákban és modellekben.

  • Klasszikus modell. Kifejezetten a szigorú télekhez tervezték. Az ilyen cipőknek nagyon meleg szőrme és egy gumi talp van, ami jó tapadást biztosít a jégben.
  • Dumb modell - egyáltalán nem engedheti meg magának a szőrmelegítő cipőket. Az időjárás nem fagy. Ilyen cipőkön közbenső talp, amelynek köszönhetően a lábak még alacsony aktivitás mellett sem fagynak.
  • Magas téli cipők - Az ilyen modellek magassága körülbelül 10-15 cm-re van a talptól. A cipők lefedik a boka és a nyelvét, és a kötés a legmagasabbra megy, ami lehetővé teszi, hogy melegen tartsa az egész lábat.
  • Alacsony téli cipők - Ez a modell nem alkalmas mindennapi használatra. Csak meleg és száraz időben viselheti őket, különben a nedvesség bejut a csomagtartóba, és sok diszmortort szállít a tulajdonosának.

Népszerű márkák

  • Timberland. Ez a márka a sport és a mindennapi viselethez szükséges összes tulajdonságot gyűjti össze.

Ennek a márkának a cipője egy erős és visszatartott talp, amely nem teszi lehetővé még a csúszós úton való leesést, és anatómiai alakja nem teszi lehetővé a lábak fáradását hosszú viselés mellett. Ez a cipő nagyon kopásálló, mert a gyártásához csak kiváló minőségű anyagokat használnak.A szőrzetszigetelés felmelegíti a lábakat, és az egyedülálló technológia megteremti az optimális hőmérsékletet.

  • NIKE. Ez a gyártó férfi és női cipőt hoz létre minden ízléshez.

A legnehezebb körülmények között teszteli cipőjét. Az ilyen cipőknek megvastagodott talpuk van, amely egy speciális betéttel van ellátva, amely megtartja a hőt és erősítő hatást fejt ki. A lábuk biztonságosan rögzítve van, ami megvédi a személyt a sérülésektől. Ennek a márkának a cipőjét egy egyedülálló technológia hozta létre, amelynek köszönhetően a nedvesség nem jut be a belsejébe, és a lábak melegek és szárazak. A talp kiváló tapadást biztosít a jég alatt.

  • ADIDAS. Ennek a gyártónak a cipőit nemcsak sportolásra, hanem a mindennapi életben is felhasználhatjuk.

A magas csúszásgátló talp erősítő hatása van, ami megakadályozza a lábak fáradását. A gyártás során nagyon magas minőségű anyagot használnak, melynek köszönhetően a cipők nedvesség-szélálló tulajdonságokkal rendelkeznek. A szőrme szigetelése nem teszi lehetővé a fagyasztást még extrém hidegben sem.

  • REEBOK. Ezek a cipők aktív emberek számára készültek.

Gyártásuk során csak innovatív technológiákat és kiváló minőségű anyagokat használnak, amelyek nem teszik lehetővé a lábak nedvesedését vagy fagyasztását, és védik a viselőjét a sérülésektől. A cipő talpát kifejezetten jégfelületekre gyakorolták.

Hogyan lehet a helyes választást?

A cipőknek szezont kell vásárolniuk. Választásakor figyelni kell a talpra: gumiból kell készíteni, és jól kell ragadnia a felületekhez. Ezenkívül könnyedén hajlítható és tiszta futófelületi mintázattal kell rendelkeznie.

A cipőkön speciális membránok kell lenniük, amelyek a levegőt és a talpbetétet átadják - segítenek a melegben tartásban.

Kiváló minőségű cipőknél a talpbetéteket könnyen kiszáríthatja a szárításhoz. Ragasztott talpbetétek az alacsony minőségű cipőkről beszélnek.

A cipő hátuljának keménynek kell lennie, ne nyomja be a befelé.

De a sarkának és a cipő tetejének lágynak kell lennie - ez kényelmes kényelmet biztosít a gyaloglás során.

A cipő vásárlás előtt meg kell próbálnia. Kell kényelmesen ülni a lábon, és nem okoz kellemetlenséget járás közben. A téli cipők semmilyen esetben nem okoznak kellemetlen érzéseket.

Vélemények

A téli cipőkről szinte nincs negatív vélemény. Ha ezek kiváló minőségűek és megfelelően vannak kiválasztva, akkor az egész téli időszakban ezek a cipők csak a tulajdonosuknak kedveznek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok