tornacipő

GORE-TEX technológiai cipők

GORE-TEX technológiai cipők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Hogyan kell gondoskodni?
  3. Vélemények

A technológia első említése 1978-ban nyúlik vissza. Ekkor szabadalmazta a W.L Core & Associates ezt a technológiát. Eredetileg sportcipő volt. Akkor népszerűvé vált a hegymászók és a síelők körében. Ma mindenki számára cipő. A technológiát nemcsak sportcipők, hanem női és gyermekcipők is használják.

Jellemzők

A GORE-TEX cipők vízálló és kényelmes anyagokkal vannak ellátva. Nem teszi lehetővé a nedvesség bejutását, de ugyanakkor lehetővé teszi a bőr lélegzését és a magas gőzáteresztő képesség miatt a verejtékezés megakadályozását.

A gortex anyag három rétegből áll: a külső sűrű anyagból, a membránrétegből és a belső rétegből.

A márka itt a Gortex membrán, teflonból készült. A gyártók garantálják a minőséget, mivel az ilyen csúcstechnológiájú lábbeli egy sorának kibocsátásuk előtt klímakamrákban tesztelik őket. Az anyag könnyű és nem deformálódott.

A Gortex egy nagyon porózus anyag, ezért tökéletesen megtartja a hőt, és nem hagyja, hogy a láb lehűljön és a hőmérséklet a láb számára kényelmes legyen. Az anyag védi a lábakat és a szélet.

Ezek a cipők meleg és magas talppal is rendelkeznek, így aktív futáshoz és sportoláshoz, valamint gyalogláshoz használhatók. A magas színvonal miatt ez az anyag katonai lábbelikban is használható.

Elégedett a gyártóval és a női felével. Gortex már régóta nem csak sportcipő, hanem női téli csizma, dutik.

Hogyan kell gondoskodni?

  • Először tisztítsa meg a cipőt a törmeléktől és a szennyeződéstől. Távolítsa el a csipkéket és a talpbetétet.
  • Ezeket a cipőket óvatosan kell mosni. Meleg víz ruhával vagy puha kefével borítja a felületet.

A mosás során nem ajánlott tisztítószereket adni, mivel a porok és a habok megvédik a védőréteget a szövetről, ami a nedvességvédelem csökkenését jelenti.

  • A víz elkezd szivárogni a membránba, és a cipők lélegző tulajdonságai is eltűnnek.
  • A belső rész meleg vízzel is törölhető. A gyártók a szappanos szappanos oldattal tisztíthatnak, ha az egyszerű víz nem segít. Ezután szobahőmérsékleten öblítse le a cipőt vízzel.
  • Töröljük a cipőket, igyekszünk a lehető legtöbb nedvességet elnyelni. A mikroszálas anyag jól illeszkedik.
  • Ezután belülről töltöttük az újságokat, hogy elkerüljük az alakveszteséget és hagyjuk megszáradni szobahőmérsékleten, elkerülve a forró felületekkel való érintkezést.
  • Alapos szárítás után bevonjuk a cipőket vízlepergető spray-vel. Nem használhat olajos jogorvoslatokat, amelyek elzárják a pórusokat és a cipő elveszíti eredeti tulajdonságait. A legjobb, ha kifejezetten erre a technológiára tervezett termékeket vásárol.

A Gortex nem ajánlott gyakran mosni, mivel a membrán könnyen megsérülhet, törhet. Elég tiszta és száraz. A legjobb, ha egy másik pár vízálló cipőt cserél.

Vélemények

A Gore-tex cipőknek nincsenek analógjai, így az ilyen cipők párjának minden tulajdonosának csak pozitív véleménye van. Ezeknek a cipőknek a legfontosabb és legfontosabb minősége az áthatolhatatlansága miatt.

Ez a cipő tartós és tartós. Nagyon könnyű és kényelmes.

Meleg és stílusos. De itt a felhasználók azt mondják, hogy fontos, hogy mozogjanak a hőre, és minél aktívabbak, annál melegebbek a lábak.

Az ilyen nagy számú pozitív értékelésnek van egy árnyalata - a magas ár. De ehhez a minőséghez külön fizethet. Végül is, a megfelelő gondossággal ezek a cipők hosszú életet fognak tartani, és nem engedik meg a hidegben és a súrolásban.

Cipők Gore-tex - nagyszerű lehetőség télen.Ezek nem teszik lehetővé a nedvességet, és lehetővé teszik a lábak lélegzését, miközben melegen tartják, ami az egészség és a kényelem kulcsa minden felhasználó számára.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok