tornacipő

Kappa cipők

Kappa cipők

csatlakozzon a vitához

 

A Kappa márkát Olaszországban 1916-ban alapították. A márka első termékei sportruházat és egyenruhák voltak. Kappa cipők voltak a legelterjedtebbek a 60-as években. Ettől az időponttól kezdve a sportcipők sora kezdett aktívan fejlődni, minden felhasználó alatt.

A cég könnyen felismerhető logója - egy lány és egy férfi, aki egymás mellé ült, kb. 50 év után jelent meg. Most ez egy cipő sport rajongóknak és csak aktív felhasználóknak.

Jellemzők

A Kappa cipők széles választékot kínálnak minden korosztály és nem között, a csecsemőktől a felnőtt nőkig és a férfiakig. A cipő stílusa és kialakítása megfelel a modern követelményeknek és divat trendeknek.

Kiváló minőségű lélegző anyag, speciális, tartós szálak a szereléshez, kényelmes talp - mindezek a vonások közömbösek és nem hagyják el egymástól. Az EVA közbenső réteggel ellátott talp az edzések és a séták során kényelmes és könnyű. Fontos részét képezi a böjt. És ha nagy értékcsökkenést ad hozzá, a cipőket a testtartás hibáinak kezelésére és javítására lehet használni.

Anyagok ezeknek a cipőknek - irha, nubuk, bőr. A talpoknál használjon gumit, és ne essen le.

Az árkategória 1500 és 4000 rubel között változik. Egyesek számára ez magas ár, és valaki számára a minőséghez hasonlítható.

modell

  • Az életmód népszerű gyűjtemény. Sűrű, egyedülálló és tartós anyaggal rendelkeznek, amelyek alkalmasak sportolásra és aktív életre.
  • Fitness - a sport modellje. Kényelmes illeszkedés és párnázás biztosítja a kényelmet a fizikai terhelés során.
  • Rugby - a név maga felelős - a kép fényessége, színes nyomatokkal tökéletes a gyalogláshoz.
  • Authenikus - a 60-as évek „hello”. Ezeknek a cipőknek a kialakítása és stílusa tartozik ide. Élénk színek és nyomatok segítenek nekik, hogy modernebbek legyenek.
  • Sportstyle - cipő sportolóknak. A fényes kialakításnak köszönhetően a sportolás közben magasságban érezheti magát.
  • Csapat sport - férfi vonal. Ezek anatómiai formájú csizmák, a szellőző felülettel. Tökéletes a futball és az intenzív futás rajongóinak.

Minden modell megkülönböztető jellemzője - világos kialakítás és kényelmes könnyűség.

A színtartomány nagyon széles. - monokróm fehér, kék, rózsaszín, piros, kombinált - fehér-kék, piros-fehér-fekete és mások. Ne habozzon a gyártókkal és a grafikai rajzokkal, fényes árnyalatokkal - narancs, lime, színes talppal.

A férfi cipők nagyszerűek az aktív sportoláshoz és az alkalmi viselethez. Ezzel a márkával figyelemre méltó a különböző sportok - tenisz, kocogás, futball - cipők jelenléte. Bőrcipők készülnek, hogy a cipőknek is esélyt adjanak, az egyetlen dolog, ami megadhatja nekik a logót.

A női modellek lédús színekkel és világos formatervezéssel vannak ellátva. Ezért a tizenévesek körében népszerű cipő. A jó ütéselnyelésnek köszönhetően megkönnyítik a képzést és a fitnesz órákat.

A gyerekeknek a Kappa divatos és színes cipőket kínál tépőzárral és stabil talppal. Nagy szilárdságúak és vízállóak. A lábak jobb rögzítéséhez a gyermekmodellek nagy nyomatékkal rendelkeznek.

Érdekes vonás az egész modellvonal, ahol a cipők és a ruhák tökéletesen kombinálódnak, és nagy segítséget jelentenek azoknak, akiknek nehéz választani egy készletet és összeállítani a dolgokat.

Vélemények

A cipők márkája többnyire jó. Az egyik és minden hangsúlyozza a könnyűséget és a kényelmet, a lélegző anyagot. A cipőkön nincs túlzott ragasztó, kiálló szálak, a talpnak nincs durva szegélye.

A szépség és az érdekes design vonzza a vásárlókat. A Kappa cipők előnyben részesítik a lábát, vizuálisan csökkentve még a legnagyobb lábat is, ami fontos a nők számára.

Ezeknek a cipőknek a hátránya alacsony vízállóságnak tekinthető. Esős ​​időjárás esetén nem ajánlott viselni, mivel a víz a talpba szivárog, ezért a cipők még egy évig sem élnek. Nedves időben jobb, ha egy szilárd öntött talpot és bőr felsőrészt választunk. Az ilyen cipőket könnyű tisztítani. A márka cipők gyorsan száradnak és nem deformálódnak.

Bőr Kappa cipők kínálnak, hogy ősszel viseljenek, hiszen nyáron a lábuk elég izzadni kezd, ami „üvegházhatást” eredményez. Nyáron a megfelelő szövet és nubuk opció.

Egy másik árnyalat a gyártó méretrácsja. A felhasználók megjegyzik, hogy a cipő nagyobb. Ezért jobb, ha speciális boltokban vásárolják meg, nem pedig az internetes oldalakon. Ha online vásárol, ezt figyelembe kell vennie és 0,5 cm-rel kevesebb cipőt vásárolhat.

A Kappa cipők megérdemlik a márka tiszteletbeli címét. Ezek kényelmesek és egyszerűek. Mind a profi sportolók, mind a közönséges felhasználók szeretik őket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok