tornacipő

Hogyan viselni ruhát cipőkkel?

Hogyan viselni ruhát cipőkkel?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Milyen stílusok és modellek alkalmasak a cipőkre?
  2. A színeket kombináljuk
  3. Kombinációs szabályok
  4. Ki alkalmas?
  5. Divat íjak

Ruha és cipők - olyan kombináció, amelyet sok évig betiltottak, és a divatkritikusok elítélték. De a divat fejlődik és változik, most egy cipőt viselő cipő viselése egy divat trend, amely sok rajongót kapott, mert nem csak stílusos, hanem kényelmes is.

Milyen stílusok és modellek alkalmasak a cipőkre?

A leg klasszikusabb kombináció egy ruha ing és sima, gyakran fehér cipők. Egyszerű, tömör, nyári íj.

Az utcai divat klasszikusává vált egy hosszú, fekete oldalas póló és a túlsúly nélküli cipők. Ha azt szeretné, hogy diverzifikálja a már ismert szettet, akkor vegyen fel egy pamut dzsekit vagy farmer dzsekit.

Szürke kötött térdhosszú ruha. Érdekes képek lehetnek egy tészta ruha, egy hosszú ujjú ruha. Ez az íj kiegészíti a bőrkabátot.

Ruha szoknya-csomagolással. Talán ez az együttes lesz a legszokatlanabb és extravagánsabb, de a stylistok és a képalkotók erősen tájékoztatják ezt a kombinációt.

Egy fényes színű, vagy virágos nyomtatású, hosszú, a térd fölött hosszú ujjú szoknya egy világos nyári megjelenésű lesz. A nem szigorú ruházati kóddal rendelkező irodában választhat egy vastag kötöttáru vagy jelmezszövet modelljét, előnyben részesítve a monokróm színeket. Ősszel ezt az íjat kiegészítenie kell egy lökhárítóval.

A ceruza szoknyával és cipőkkel ellátott ruha minden nap csábító alkalmi stílust teremt.

A midi ruha, amelyen egy lángolt, szoknya és a cipők kombinációja egy nagyszerű alap a grunge stílushoz.

Mini ruha és tágas, fényes cipők cipők. Ha úgy dönt, hogy a cipők ékben vannak, akkor ez a lábad kiterjesztése. Ez a kép kiegészíti és kiegyensúlyozza a nagy cipőket egy nagy húzózsákkal.

Ezek a legegyszerűbb és megpróbáltabb kombinációk, és miután elsajátították őket, kényelmes és nőies készleteket készíthet magának, amit a stílusérzéke irányít.

Esti ruha és cipők

Nagyon bátor. Szüksége van egy nagyszerű ízlésre, vagy egy nagy csapat stylistra, hogy organikus legyen. De van egy alkalom, hogy egy rövid estélyi ruhát bejusson az alkalmi szekrénybe! Egy pólóval és cipőkkel kombinálva lenyűgöző stílusos együtteset kaphat.

Christine Stewart színésznőn a vörös szőnyegen található cipők vagy cipők estélyi ruhája látható. A sajtóhoz igaz, hogy gyakran beszélnek és elítélik a cipőjét.

Egy másik híresség, aki kockáztatta a divatos kísérletet cipővel, Natalya Vodyanova. A zöld áramló ruha és a zöld cipők különös figyelmet szenteltek az ezüst Galosh-díjnak.

Bár a futópályákon a sportolók továbbra is gyönyörű sportruházattal kombinált estélyi ruhákat mutatnak, de egy hivatalos rendezvényen, mint például a díjak bemutatása vagy megjelenése, még mindig előnyben kell részesíteni a magas sarkú cipőket.

Esküvői ruha és cipők

Érdemes megemlíteni egy másik kreatív kombinációt - cipőt és esküvői ruhát. Úgy néz ki, friss, stílusos és nagyon huncut!

A menyasszonyok inkább a leggyakrabban, vagy a fényes cipők, vagy a fehér fehér rövid cipők. A fotósok mindig a fotózások során a cipőkre összpontosítanak, megragadják az ifjú vidám hangulatát. Végül is, a menyasszony hangulatát a cipőkben tartják az egész ünnepélyes napra, és az este nem zárja el a lábak nehézségeit a kényelmetlen cipőktől. Íme néhány példa az esküvőre jól kiválasztott cipőkre.

kivezetés

Ebben az évben a tervezők azt javasolják, hogy a diplomások a menyasszonyoktól kapjanak cue-t - viseljenek ruhát és cipőt egész éjjel egészen reggelig. Igen, és nem kell haza mezítlábot cipővel a kezükben!

A színeket kombináljuk

A színkombinációk kiválasztásakor érdemes először eldönteni, hogy melyik hangsúlyt helyezik el ebben az együttesben. A ruha? Vagy a cipőkön? Vagy talán egy nagy nyaklánc vagy más tartozék? Ebből indulunk.

Ha a hangsúly a ruha, akkor válassza ki a cipők semleges színek: szürke, fehér, világos bézs. Az arany és az ezüst a semleges színeknek is tulajdonítható, ha a ruha elég aktív, és az ilyen cipők nem vonják magukra a figyelmet.

Ha a választás a cipő hangsúlyozása, akkor természetesen az ideális lehetőség egy egyszerű fekete ruha, vagy egy semleges szürke-bézs színárnyalatú ruha.

Ebben az esetben a cipők megválasztásával pletykálhat, és rózsaszín, élénkkék, de általában minden fülbemászó és szokatlan modellt helyezhet el. A szín jobb, ha kis tartozékokkal kombinálják őket - egy sálat, a hajat vagy a nyakláncot.

Itt használhatja a cipők és táskák kombinálásának klasszikus technikáját is. Egy ilyen divatos alkalmi megjelenéshez válasszon egy hosszú testű, vagy egy kis bőr hátizsákot tartalmazó, testtáskát tartalmazó táskát.

Egy másik színkombinációt készíthet a színek komplementaritásának elvén. Azaz, hogy válasszon egy ruhát és cipőt, hogy azok színei közel álljanak egymáshoz. Például egy piros és zöld kockás ruha és cipők piros csípőbetétekkel, zöld pontokkal a Chanel-től.

A csak semleges tónusok képének fennmaradó összetevői például egy könnyű monofónikus kabát és egy könnyű kézitáska.

Nos, a kép elkészítésének utolsó elve - és a ruha, és a cipők semlegesek, és csak háttérként szolgálnak. Miért? A fényes masszív díszítéshez vagy egy nagyon kreatív designer táskához.

Vagy inkább az űrlapra és a textúrára összpontosít, mint a színre - egy egyszerű fekete ruhát kombinálhat egy rendkívül divatos, érdekes textúrájú sűrű réteggel. Ez egy példa arra, hogy mind a ruhák, mind a cipők alapszínt kaphatnak, ugyanakkor egy modern és hűvös beállítást kap.

Hogyan válasszunk ki egy semleges színű cipőt a ruha alatt? Javasoljuk, hogy keressen cipőt flitterekkel. Ez eredeti, modern és ultra divatos. Ez az ezüst és az arany árnyalatai, amelyek kifejezetten a sport-stílus stílusában készültek, és a farmer kevésbé előnyösnek tűnik.

Ha egy ilyen megoldás túl merésznek tűnik az Ön számára, válassza ki a fehéreket, mivel ezek lehetővé teszik, hogy rengeteget készítsen.

Kombinációs szabályok

Hogyan viselni egy divatos ruhát és cipőt? Zoknit kell viselni? És talán megfelelő harisnya lenne?

A ruha és a cipők kombinálása egy trend, de a zokni éles és provokálhat a képre. Rövid zoknit, amelyek kicsit kinéznek a cipőkből, megteszik. Az ilyen divatos kísérletek csak nagyon vékony és hosszú lábú lányok számára ajánlhatók. Mivel a zokni és a magas cipők is jelentősen lerövidíthetik a lábakat és megzavarhatják a test egészének arányait.

A tényleges íjak a fehér zokni és a fehér cipők, valamint a fekete vagy fekete és sokszínű cipők kombinálásával érhetők el. A fekete hálós zokni nagyon hatékonyan kombinálva cipőkkel és ruhával.

A cipőkkel harisnyanadrág is fontos, de csak akkor, ha vastag, színes vagy fekete.

Jobb, ha nem viselnek színes színű nylon harisnyát cipőkkel. Szükség esetén cserélje ki a gyapotot vagy a nylont.

Különben is érdemes megemlíteni, hogy nem sportolású cipőkről beszélünk, hanem a városokra, vagyis kifejezetten a gyaloglásra, nem az edzőteremre vagy a kocogásra. Ezek a modellek számos ismert vállalat gyűjteményében találhatók, mint például a Reebok, Puma, Nike, Adidas. A városi cipők már számos divatházat gyártanak, mint például Chanel és Christian Dior.

Melyik ruhát nem szabad szigorúan kombinálni a cipőkkel? Hullámok, fodros rúzsok, finom csipke.Minden szándékosan nőies modell rosszabb lesz a sportcipőknél.

Ki alkalmas?

Szinte minden feltörekvő trend és divat trend tökéletes a fiatal lányok számára. De ez a trend lehet univerzális. Helyénvaló lesz megnézni azokat, akik valamivel több mint 30 évesek, és azok, akik valamivel több mint 50 fő.

Az életkor és a súly nem számít. A fő dolog az, hogy a stílusod nem klasszikus, és magad is könnyen kapcsolódhat a divathoz és szeretsz kísérletezni. Végül is, a cipővel ellátott cipők nőiesek és nagyon kényelmesek, ez azoknak szól, akik aktívak és a nap nagy részét a lábukra töltik. És azok számára is, akik nem készek választani a szépség és a kényelem között, vagyis a valódi nők között.

Divat íjak

A modern világban a divat nemcsak az utcákon jön, hanem fordítva is - az utcáktól a fényes magazinokig és a híres couturierek gyűjteményeiig.

Kínálunk Önnek, hogy inspiráljon egy divatos képek széles választékából a blogkönyvelőkből. Itt találhatók mind a klasszikus, nyugodt, a ruhákkal, mind az avantgárd íjakkal kombinált, nyugodt kombinációk, amelyek eléggé megalkotottak, hogy kiemelkedjenek a tömegből és vonzzák a figyelmet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok