tornacipő

Magas felső cipők

Magas felső cipők

csatlakozzon a vitához

 

Az új idők új trendeket diktálnak. Minél magasabb az életstílus, annál kényelmesebb a sport stílusa. Ma egy nő nem törekszik arra, hogy szép legyen csak egy elegáns cipőn egy vékony hajtűnél. Sportos cipő viselése is szexi és nőies. A szezon új trendje - magas cipők. Add hozzá az életed sokféleségét.

Jellemzők és előnyök

Milyen jó ez az utóbbi nap általános tábornokai a női stílust és az egyediséget illetően? A válasz egyszerű: A magas felső cipők nem csak a napi sarokfáradtság elleni lázadás. Ez mindenekelőtt az erő és a kényelem érzése. A magas cipők fő jellemzői a sokoldalúság, a szinte bármilyen ruházati stílus és a stílus és a kegyelem harmonikus kombinációja egy üvegben.

Korábban a cipők kizárólag sporttulajdonságnak tekinthetők, de most minden megváltozott. Ma gyártókat gyártanak különböző célokra:

 • sport. Ez az oka, mint a régi időkben, továbbra is az első;
 • alkalmi zokni. Mivel ez a fajta cipő egyre népszerűbbé válik, a modern tervezők számos színt és modellt fejlesztettek ki (tél, nyár, demi szezon);
 • kultusz attribútum. A magas cipők magabiztosan elfoglalják az utcai divat imádását. Bármely korú személy számára megfelelő választás lehet, hogy valóban divatos kánon lesz.

A magas felső cipők fő előnyei azonnal láthatóak:

 1. A nyári modellek légzáró hálóból készülnek. Hűvösebb és nedvesebb időjárás esetén természetes anyagok is használhatók: bőr és velúr.
 2. A magas cipők talpát gyakran vulkanizált gumiból készítik, amely jobb tapadást biztosít bármely felülethez. Ez a talp nagyon hosszú élettartamú.
 3. A boka csuklója erősen rögzítve van a magas bordákkal, védve a lábat a sérülésektől a sportolás során, és további akadályt teremt a télen a hóból.
 4. A talpbetét komfortot és jó ütéselnyelést biztosít.

Gyakran előfordul, hogy a magas csúcsú cipőket snickereknek nevezik, és kosárlabdázók számára készültek, de a divatmodellekkel rendelkező ravasz tervezők olyan megközelítést találtak, aki mindenkire nézett, aki valaha is ilyen cipőket nézett.

modell

Általában a magas cipők két típusra oszthatók: sport és alkalmi. Nyilvánvaló, hogy a sport professzionális sportolásra vagy amatőr fizikai gyakorlatokra van tervezve. A közelmúltban a közelmúltban számos modell jelent meg:

 1. Men. A klasszikus illeszkedéssel és megjelenéssel rendelkező csizmák alkalmasak arra, hogy a férfiak az év bármely szakában viseljenek. Innen oszlanak: nyáron, télen és demi-szezonban.
 2. Nők. Minden itt nem olyan egyszerű és egyszerű, mint a férfiaknál. A magas női cipők érettségi évről évre bővül. Ma már nem csak a szezonális modellek ismertek (hő, hideg, és közepén), hanem sokemeletes és magas szintű (ék) modellek is.
 3. Teenage. Néha magas cipő felnőtteknek készült uniszex stílusban. Közülük azonban megtalálható a cipő, akinek élénken kifejezett egyénisége van benne. Például a tizenéves lányok között nagyon divatos és fontos a fényes cipők viselése. Ugyanakkor nemcsak az ünnepekre.

szín

A színek palettája, amellyel a tervezők nagyon sikeresek voltak a high-top cipők kifejlesztésében, megdöbbentő. De néha a klasszikus tendenciák is megjelennek.Például fehér, fekete, szürke cipők nagyon nyereségesek az idősebb generáción. A vöröseket szinte minden ruhában lehet viselni annak érdekében, hogy nem csak a modellre összpontosítsanak, hanem a „hordozó” személyiségének fényességére. A kék, zöld, sárga, rózsaszín, lila és más, nem a legszélesebb színek valószínűleg vonzzák a fiatalokat és a fiatalokat, akik nem félnek a változástól és a kívülállóktól.

márka

Minél több magas cipő érkezik életünkbe, a legismertebb cégek elfogadásra kerülnek. A legdivatosabb és leghíresebb márka ebben az irányban hívható.

 • Reebok. A cég már régóta bebizonyította, hogy nemcsak minőségi gyártó, hanem olyan márka is, amely magabiztosan lépést tart az időkkel. Minden új és új meglepetés a rajongóknak. Például a Classic Exertion Mid demi-szezon modellje valódi bőrből készült, porózus lökéscsillapító talppal és anatómiai talpbetéttel rendelkezik.
 • Supra. A magas cipők, általában szövetfelülettel, jó levegővel, szép megjelenéssel, jó értékcsökkenéssel és ergonomikus tulajdonságokkal rendelkeznek.
 • Diadora. Egy másik márka, amely jó hírnevet szerzett Oroszországban. Nagy örömünkre szolgál, hogy ez a márka csúcsminőségű cipők gyártása során irha, szövetet és műbőret használ. Nagy teljesítményű cipők gumírozott talppal és nagyon magas nyakú megjelenéssel nagyszerűek.
 • Adidas. Hol van az egész emberiség bálványa? A Hoops Premium a márka eredeti és legnépszerűbb modellje. Magas retro cipők, a hideg télhez igazítva. A gyakorlati fekete színű parancsok tiszteletben tartják, és a műszőrme bélése nemcsak felmelegszik, hanem lehetővé teszi a láb lélegzését is.
 • Crosby. Egyedülállóak, mert cipőik modelljei lapos, de sűrített talpon készülnek. Mindig nagyon stílusos és releváns.

Hogyan kell csipkézni?

Az egyik legismertebb és klasszikusabb cipőfűző cipő az ún. De próbálva kiemelkedni a „bolt-szerű” nézők tömegéből, megszakíthatja a fát, vagy inkább csomókat. Milyen szép és kiváló minőségű csipke magas cipők, és nem dobja ki egy tucat pár vadonatúj csipkéket, akkor - több.

"Pillangó" - nem a legnehezebb út a csípéshez. Azonban a következő lépéseket kell követni:

 • mindkét farkát felülről behelyezzük a cipő orrterületén lévő lyukakba;
 • a cipő belsejében húzza függőleges irányban a következő furatot;
 • keresztet csinálva kihagyja őket a "nyércben" egy magasabb szintre;
 • ismét függőleges sávokat. És így a cipő teljes magassága.

A kötés egyik legerősebb típusát sportnak tekintik. Leggyakrabban a korcsolyát használják. Menjen a zsinór alján keresztül. A végüket ki kell csavarni az első öltés alatt. Ismét a végeket a lenti lyukakba tekerjük, és keresztbe hagyjuk az öltés alatt.

Minél magasabb a cipő, annál több lyuk a csipkék számára. Felmerül a kérdés: milyen szépen csipkés a cipő, hét lyukkal? A rendszer a következő:

 • A csipke minden végét átlósan átugorja az ellentétes lyukakba, majd a jobb felső sarokból, a második pedig az alsó bal oldali lyukból;
 • a vég, ami a tetején van (kék), a cikkcakk a negyedik lyukpárhoz, a cipőhöz;
 • a farok alulról (sárga) ugyanúgy emelkedik a cipő közepére.

Az ilyen csípések nagyon stílusosnak és szokatlannak tűnnek a magas színvonalú cipőknél, de nem valószínű, hogy különleges kényelmet és örömöt tapasztal, amikor leveszi a cipőjét.

Mit kell viselni?

Magas csúcsos cipőket viselhetsz bármihez. Teljesen kicserélhetik a cipőket, a balettcipőket és a cipőket. Íme néhány javaslat:

 • A legegyszerűbb és először a fej opcióban elérhető egy tréningruha. Ez logikus, praktikus, de nem mindig megfelelő.
 • Farmer, szűk nadrág, nadrág és nadrág.Ez csak mega YES! A nadrág, a magas cipők a platformon vagy anélkül tökéletes kombinációja, valamint minden csúcs (a sport meztől vagy pulóvertől a romantikus chiffon blúzig).
 • Szoknyák, ruhák, rövidnadrágok. Sportos természetük ellenére a magas csúcsú cipők nagyon rövid szoknyákkal és ruhákkal néznek ki, mivel még vizuálisan is meghosszabbítják a lábát. A meleg szezonban a rövidnadrág egyenesen a cipők számára látható.

ábrázolás

 • Egy városi lány nagyon romantikus képe. Az aranyos szürke cipők nagyon harmonikusan kombinálódnak a keskeny szigetelt nadrágokkal, vékony, tágas blúzgal a comb közepére és finom rózsaszín kabátot. Ez az egész kép egy aranyos rózsaszín kalapot tartalmaz.

 • A klasszikus stílus is kiválóan néz ki a magas felső cipőkkel. A szigorú fehér ceruza szoknya és sportos, fehér cipzárral stilizált szoknya nagyon jól illeszkedik a fehérített cipőkhöz sűrített talajon. Még a kirándulás, hogy ebben a képen dolgozzunk, nem tekinthető nagy eltérésnek a ruházati kódtól (természetesen, ha a vállalat követi a hétköznapi stílust ebben a kérdésben).

 • Nagyon sűrűnek tűnnek a sűrű, sötét bőrű nadrággal, rózsaszín kabáttal és szürke sállal.

 • A csábító mini-hosszú estélyi ruha nagyon merészen illeszkedik a szokatlan színekkel rendelkező magas cipőkhöz. Itt mindent az íz és az egyensúly alapján választanak ki: a színek, az anyagok és az alkalom kombinációja - ez nem egy igazi divatista?

Magas cipők viseléséhez vagy viseléséhez rajtad múlik. viszont a kényelem, a testre gyakorolt ​​hatás (egyes modellek még könnyebbé teszik a gerincet a gyaloglás során), valamint a benne rejlő stílus és minőség véglegesen megerősítik az univerzális cipők dicsőségét. A magas cipők hamarosan nem lesznek divatosak. A modern tervezők megjósolják nagyszerű jövőjüket és további fejlődésüket. Talán rövid időn belül a divat trendek arra kényszerítenek bennünket, hogy egy új pillantást vetjünk a szekrényben lévő egyéb dolgokra, amelyek továbbra is ugyanolyan módon használhatók sok éven át.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok