tornacipő

Wilson cipők

Wilson cipők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. modell
 3. Vélemények

Jellemzők

Az amerikai Wilson márka a 20. század elején jött létre. Áruk, ruházati cikkek, cipők gyártása különböző sportágakban.

A Wilson cipők rendkívül népszerűek a kiváló minőségű, megfizethető áron. Úgy tervezték, hogy teniszezzen, ami ma a legnépszerűbb csúcspontja.

A teniszcipők számos funkcióval rendelkeznek:

 • A hátsó rész egy extra réteggel rendelkezik a jobb stabilitás érdekében.
 • A védőbetét speciális hornyokkal van ellátva, amelyek a talajhoz való kiváló tapadásért felelősek.

 • A talp LST habanyagból készül, amely lehetővé teszi a jobb párnázást.

 • A cipők teteje perforált, így biztosítva a jó szellőzést.
 • A cipők könnyűek és kényelmesek futás közben, ugrás.

modell

A márka Wilson stílusos teniszcipőmodelleket kínál, amelyek a világ minden táján nagy keresletet igényelnek. A legújabb technológiák, a kiváló minőségű anyagok és az elegáns dizájn köszönhetően az elmúlt években a Rush Pro sorozat cipője volt.

Sokan megnyerték az új, stílusos Rush Pro 2.0 Clay Court-ot. A márka fejlesztői hoztak létre egy izgalmas játékot agyagpályán. Jellemzője a magas szintű kényelem, a fokozott kopásállóság és a kiváló ütéselnyelés.

Ez a modell számos előnnyel rendelkezik:

 • A 3D-FS technológia felelős a mozgás sebességéért. Segítségével ezekben a cipőkben nemcsak a fékezés, hanem a gyorsulás is hatékonyabb.
 • Technológia A DYNAMIC FIT-DF1 kiváló kapcsolatot biztosít a bírósággal. A talp középső része csak 6 mm-rel nő, ami lehetővé teszi az érzékenység fenntartását a lábujjakban.
 • A technológiai értékcsökkenés csökkenti a lábak terhelését.
 • A DURAPLAST technológiát egyedülálló, nagy sűrűségű gumiból készült talp előállítására használják. Ez befolyásolja a termék tartósságát.

Vélemények

A Wilson cipők világszerte számos országban ismertek. Gyakran a profi sportolók választják, ami kiváló minőséget és kényelmet jelent. Minden vásárló elégedett a vásárlással, pozitív visszajelzést adva.

A Wilson cipők egyetlen hátránya magas ár lehet. Ez azonban inkább befektetés, hiszen a cipők fokozott kopásállóságot mutatnak, és több mint egy szezont tartanak.

A vásárlók előnyei közé tartozik a Wilson cipő, amelyet a magas minőségű, ügyes és átgondolt vágásnak, a modern technológiának köszönhetően kitűnő párnázottságnak neveznek.

A cipő felső része lélegző anyagból készül, és a talp nagy szilárdságú és jó tapadást biztosít a különböző típusú felületekhez.

A Wilson cipők fejlesztői között mindig a kényelem és kényelem áll az első helyen. Nem felejtik el a stílusos dizájnot, nemcsak szilárd modelleket kínálnak, hanem stílusos opciókat is, amelyek több színt is kombinálnak.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok