Konyhai kiegészítők

Hogyan készítsünk tésztazsákot saját kezével?

Hogyan készítsünk tésztazsákot saját kezével?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogyan kell használni a csomagot?
 2. Hogyan cserélje ki a zsákot papírral?
 3. Szövetgyártás
 4. Hogyan készítsünk fúvókákat?
 5. Hasznos ajánlások

A kemence szerelmesei mindig arra gondolnak, hogyan díszíthetik a teremtményt, hogy mesterművé alakítsák. Ebből a célból általában porcukrot, reszelt csokoládét, különböző öntvényeket, gyümölcsöket, drazséket stb. Használnak. De mit tegyünk, ha rózsa, csillagok és más figurák sütésével szeretne díszíteni, és erre nincsenek megfelelő eszközök? Tekintsük a cikkben, hogyan készítsünk egy zsákot a krémhez otthon.

Hogyan kell használni a csomagot?

Természetesen a legkényelmesebb a péksüteményeket egy speciális tésztafecskendővel díszíteni, de ha nincs ilyen, akkor egy zsákot kaphat egy celofánból vagy egy rendszeres levélpapírból, és saját kezével készíthet egy zsákot a krémhez. Ahhoz, hogy használni lehessen, két dologra van szüksége:

 • sűrű celofán csomag;
 • olló.

A legjobb az egészben, ha cipzáras csomag, de a legegyszerűbb. Töltse fel a celofánt krémmel, szorosan kötözze össze és rögzítse a nyakát egy rugalmas szalaggal, majd vágja le azt a peremet, amelyen keresztül a krém ollóval lesz szorítva. Emlékezz erre minél inkább vágja le a csomag sarkát, annál vastagabb lesz az extrudált krémszalag.

És mégis, ne erőltesse túl keményen - nyomás alatt, a zsák eltörhet, és az egész tömeg a süteményekre kerül.

Ugyanezen célból sűrített tejből, majonézből, ketchupból és bébi pürékből készült zsákokat használnak. Már van egy kényelmes műanyag kifolyójuk, amely szilárdan rögzítve van és nem esik ki nyomás alatt. Természetesen nagyon jól ki kell öblíteni vízzel, majd belsejében forró vizet kell önteni, hogy az előző termék részecskéi ne maradjanak. Mosás után egyszerűen vágja le az alját, töltse ki a tömeget és faragja.

Hogyan cserélje ki a zsákot papírral?

A papír itt a zsákok helyettesítője, és ugyanazzal az elvvel használják, mint a celofán. Használhatja viaszpapírt vagy speciális pergamenet. Jobb, ha vastag papírt használunk, majd lehetõvé válik egy formájú csúcs vágása, amely lehetõvé teszi, hogy gyönyörűen díszítse a tészta készítését.

A papírzacskót készítsük el a pergamenből, vágjunk egy háromszög alakú vakot, és tekercseljük egy kúpos hélixbe a vetőmagpogácsa elvének megfelelően. Óvatosan vizsgálja meg a munkadarabot úgy, hogy sehol ne legyenek lyukak vagy távolságok, különben a krém megkezdődik rajtuk.

viaszolt
vaj

Töltse fel a papírzacskót tejszínnel, tekerje a sarkokat a központ felé. Most átlósan vágja le a kúp orrát.

A táska kész. Emlékezz erre a használt papírnak vízállónak kell lennie, és a papírzacskó krém csak légy és könnyű lesz. Ha cookie-kat készítesz, és meg kell csinálnod, akkor használd a szűkebb anyagot a táskához - könnyebb lesz a tésztát kiszorítani.

Szövetgyártás

Varrni egy ruhanemű táska nagyon egyszerű. A szövet kiválasztásakor ajánlott kullancs használata. Ez az anyag természetes, sűrű, és könnyen mosható, és nem fél a magas hőmérsékletű kezelésektől. Természetesen a legjobb, ha fehér ruhát használunk, de ha nincs ilyen, akkor is használhatsz színt - csak győződj meg róla, hogy ez nem fakul, máskülönben a krémet megfestheti. A szövetzsák előnye, hogy az újrahasználható, szemben a korábbi verziókkal.

A tic helyett bármilyen más sűrű anyagot használhat. Egy ilyen zsák létrehozásához vágjon ki két háromszöget az anyagból egyenlő oldalakkal.Varrjuk az oldalsó falakat úgy, hogy a varratok kívül legyenek. Ez megkönnyíti a későbbi mosást, mert nem kell erőfeszítéseket tenni az összes eltömődött krém eltávolítására a varrott oldalról.

Vágja ki a háromszög felső sarkát a díszítéshez használni kívánt fúvókák alatt.

Vagy egy másik lehetőség: vágjon egy háromszöget, de még többet, tekerje a szövetet kúpba, csak egy varratot ölt, ismét kívülről, vágja le a hegyét, és varrja be a kész fúvókába. Nem kell semmilyen mosószert használni a zsák mosásához, jobb, ha meleg vízben mossuk, és a további fertőtlenítéshez használja a vas magas hőmérsékletét, miközben a zsákot kívülről és belülről vasalja.

Hogyan készítsünk fúvókákat?

A saját kezükkel készíthetők, és a vásárolt helyett használhatók. Bizonyára otthon mindenki talál egy pár, vagy még több, szokásos műanyag palackot, ami időt és pénzt takarít meg. Vizsgáljuk meg lépésenként, hogyan készítsük el magunkat a süteménytáska orrához. Szükséged lesz olyan anyagokra, mint:

 • műanyag palack;
 • marker vagy marker;
 • műanyag zacskó;
 • kés (jobb író);
 • olló.

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a műanyag palack nyakának szélétől 5 centiméterrel lefelé mérjük.

Jobb, ha egyszerre több vonalat jelölünk egy jelölővel, hogy pontosan elvághassuk a jeleket. A palackot levélpapírral vághatja, majd ollóval vágja el a kontúr mentén. Most csavarja ki a kupakot a palackból, vegye ki a membránt a kupak belsejéből, és jelölje rá a használni kívánt mintát. Magában a fedélben olyan átmérőjű kerek lyukat kell készíteni, hogy milyen vastag legyen a minta.

Ha problémát jelent egy lyuk vágása egy írószerrel, akkor a legegyszerűbb módja a fúrás.

Válassza ki a kívánt átmérőjű fúrót, és fúrjon egy lyukat. Ne felejtse el alaposan tisztítani a fedelet a por és műanyag zsetonoktól.

Ezután vágjunk egy mintát egy levélpapírral, és helyezzük vissza a membránt a fedélbe.

Most vágja le a csomag sarkát néhány centiméterrel, menjen át a palack vágott nyakán, tekerje le az éleket úgy, hogy azok a szálon legyenek, és húzza meg a kupakot a tetején. Így a csomag a fúvókával együtt biztonságosan van rögzítve. Töltse fel a csomagot tejszínnel, húzza össze és kezdje meg a teremtést.

Az ilyen tippek sok különböző membránnal végezhetők. Itt csak a képzeleted korlátozza. Ne feledje, hogy a csomag csak egyszer használható, így előre raktározható. Választhatóan a változtatáshoz használhatja a palackból a csúcsot a mellbimbóval - a krémcsepp még vékonyabb lesz. Természetesen, egy ilyen fúvóka használható a fenti opciók bármelyikében, papírzacskó esetén ajánlott a fúvókát rögzítőszalaggal rögzíteni.

Kis áttört elemek vagy feliratok esetén fúvókát is készíthet egy szokásos műanyag burkolatból.

Ehhez meg kell melegítenie a műanyagot a fedél közepén egy gáz vagy egy gyertya felett, és csipesszel tartva, hogy ne égesse magát. Amikor a műanyag lágyabb és viszkózusabb lesz, vegyen egy fogpiszkálót vagy egy meccset, és ragassza rá a fedél közepére. A műanyag eléri a pálcát, és sajátos kifolyót képez. Most meg kell várni, amíg lehűl, és levágja a csúcsot egy késsel. Az ilyen fúvókát ugyanúgy szerelje fel, mint az előző esetben.

A fúvókák gyártásának másik lehetősége bármilyen szóda. A kézművességnek szüksége lesz:

 • konzervdoboz;
 • olló;
 • skót szalag

Az alumíniumból levághatja a felső és alsó részét. Ezután az olló vágta a varrást. Alaposan mossa le a tésztát. Ezután összecsukja a tölcsért, és tartsa jól, ragasszon ragasztószalaggal. A legjobb, ha körbevágjuk, majd a kúp biztonságosan lezáródik. Olló vágja le a sarok átmérőjét 1,5-2 centiméter, majd vágja le a szirmok körül a kerülete, amely majd összegyűjti a központban, ami végül ad egy bizonyos mintát a lyukak, amelyen keresztül a krém át.

A magot, úgy, hogy a krém nyomása alatt ne lehessen az oldalakra szétszóródni, egy cérnával lehet visszacsévélni. Ez a fúvóka bármilyen mintával készíthető, ha fantáziál. Ezután rögzítse a zsákokban és használja az utasításokat. Az ilyen fúvókák teljesen kicserélhetik a fecskendőt.

Hasznos ajánlások

Mielőtt elkezdené díszíteni a süteményt, eclairs-t vagy más finomságokat, gyakoroljon máshol. Még akkor is, ha szakemberek vagyunk a szakmai mellékletek használatában, akkor a saját készítésű dolgok hibásak lehetnek. jobban megrázza a kezét, majd folytassa a díszeket.

Annak érdekében, hogy a tortán lévő feliratok és csipkék szépek és szépek legyenek, meg kell tartani a zsákot egy minimális távolságra a tésztától.

Ha először péksüteményt használ, akkor tartsa azt a bal kezében, és nyomja meg a krémet jobbra.

A termék díszítéséhez olyan könnyű krémmel, mint a habcsók vagy más, a papírzacskó elég, és ha kinyomtatja a gondolt tésztát, akkor egy zsákosabb sűrűbb anyagból van szükség, vagy egy fájlból.

Hogyan készítsünk tésztazsákot saját kezével, lásd alább.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok