Konyhai kiegészítők

Pizza táblák: típusok és kiválasztási kritériumok

Pizza táblák: típusok és kiválasztási kritériumok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Kiválasztási funkciók
 2. típusok
 3. Népszerű termékek értékelése

Egy ilyen népszerű olasz étel, mint a pizza rajongói biztosan tudják, hogy kiváló minőségű és praktikus fából készült táblára van szükség a kiszolgáláshoz. Általános szabály, hogy ez egy kerek modell, amelyen ez az étel szolgál. Ez lehet egy rendszeres termék, egy fogantyúval ellátott tábla vagy egy fonó tartozék.

Kiválasztási funkciók

Minden modern konyha többféle vágódeszkával rendelkezik. Különböző formájúak és különböző anyagokból készülnek. Népszerű és nagy igényű, természetes fából készült konyhai kiegészítők. Az ilyen termékek nemcsak nyers vagy kész termékek vágására használhatók, hanem egy vagy másik étel kiszolgálására is. Például a kerek táblák ideálisak egy ilyen népszerű ételhez, mint a pizza.

Ebből a célból ma könnyű megtalálni a speciális táblákat. Amikor néhány pontra figyelünk.

Először is értékelnie kell a termék minőségét. A pizza készletének kizárólag természetes alapanyagokból kell állnia, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ezért érdemes egy tárgyat választani egy fáról. A minőségi fából készült termék nem deformálódik az idő múlásával, és a megfelelő csiszolás és feldolgozás következtében nem lesz nyoma az éles késnek a felületén.

A népszerű étel kiszolgálására szolgáló táblát különböző fafajokból lehet elkészíteni.

A bambusz modell nagy a kereslet, a megbízhatóság, a gyakorlatiasság és az alacsony ár különbözik.

A hasonló lapok bükk, kőris, tölgy, éger, dió és más fajokból készülnek. A termék ragasztott vagy tömör fából készült.

Próbáljon ki egy olyan objektumot, amelynek vastagsága legalább 10 cm. Azt is meg kell említenünk, hogy ezek a konyhai kiegészítők nem moshatók mosogatógépben. Az élettartam meghosszabbítása érdekében a termékeket speciális ásványi olajokkal kell kezelni.

Ezután figyelni kell a designra. Kiválaszthat egy egyszerű, kerek alakú táblát, vagy előnyben részesítheti a forgó modellt.

Azt is meg kell dönteni, hogy mekkora legyen a pizzát felszolgáló készlet. Kompakt opciók vannak, amelyek átmérője 25, 30 vagy 35 cm. Nagyobb példányok vannak, például 40, 45 és 50 cm átmérőjű tartozékok, amelyek attól függnek, hogy milyen méretben készítenek pizzát. Általában a 35–40 cm átmérőjű modellek nagy igényt mutatnak.

típusok

A pizza vágására és kiszolgálására szolgáló táblák sokféle formában vannak. A legegyszerűbb és legkedveltebb megoldás a szokásos kerek termék, sekély kerületi horonnyal. Ez a konyhai kiegészítők tökéletesek pizzák vagy zöldségek, gyümölcsök vágására. Vannak speciális lapok is, amelyek felületét már 6 vagy 8 egyenlő részre osztják fel sekély hornyokkal, így könnyű és kényelmes a pizza darabokra történő vágása.

Ilyen leltár megvásárlása étkezéshez, előnyben kell részesítenie a nagyobb átmérőjű terméket, hogy a tábla kényelmes legyen az asztalon. Azaz, ha 30 cm-es méretű pizzát főzünk, akkor a táblát 32–35 cm-es átmérővel kell kiválasztani.

Van egy lehetőség tollal, amely nagyon praktikus és kényelmes. Például, egy apró, ovális fogantyúval ellátott elemek. És vannak olyan termékek, amelyek egy vasfogantyúval vannak ellátva konzol formájában, aminek köszönhetően a tartozék kényelmesen elhelyezhető a kampóra.Ha ezt az opciót választja, gondoljon előre, hol és hogyan tárolja azt, mert néha a hosszú fogantyú miatt a tartozék esetleg nem illeszkedik egy fiókba vagy polcra.

Ezen kívül van lehetőség a fogantyúval és a kis lábakkal, ami nagyon kényelmes a beadáshoz. Még olyan készletet is választhat, ahol még mindig van egy kést és egy lapátot.

Egy másik nézet egy forgó állvány. Az ilyen termék két különböző átmérőjű lapból áll, amelyeket egy speciális fémszerkezet összekapcsol, aminek köszönhetően a felső rész könnyen forog. Ez a tábla nemcsak pizzát szolgál fel, hanem snackek vagy akár sütemények kiszolgálására is.

Népszerű termékek értékelése

  Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választást, és ne keverjük össze a különböző konyhai kiegészítők között, A legmagasabb pozitív minősítéseket kapó termékekről kis minősítést tettünk.

  • A vállalat termékei Wood4food Számos pozitív véleményt kap a modern fogyasztóktól. A márka a fogantyúval vagy anélkül készült termékeket gyárt. Alapvetően minden lap ilyen fafajból készül, mint bükk és tölgy.
  • Népszerű és változatos termékek az ázsiai cégtől Zöld út. Ebből a márkából készült táblák hevea fából készülnek, melyet kiváló minőség, tartósság és praktikusság jellemez. A márka hagyományos és forgó modelleket gyárt.
  • Biztonságos és minőségi fatermékek Hot-konyha a figyelmet érdemel. A szokásos lehetőségek fogantyú nélkül, fogantyúval és speciális lapokkal vannak szegmensekre osztva.
  • A márkából származó táblák is népszerűek Le Palais olajbogyóból készült. Minden tartozék tartós és kiváló minőségű.
  Wood4food
  Zöld út
  Hot-konyha
  Le palais

  Hogyan készítsünk pizza táblát a kezünkkel, lásd a következő videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok