Konyhai kiegészítők

Az edények kiszolgálására szolgáló táblák jellemzői és jellemzői

Az edények kiszolgálására szolgáló táblák jellemzői és jellemzői

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Modern kiszolgáló ételek
  2. faj
  3. Gyártók értékelése

Viszonylag nemrégiben az éttermekben újszerű az ételek eredeti kiszolgálása. A szokatlan kiszolgálás kezdett fából vagy kőből készült táblákat használni. Vannak olyan termékek, amelyek ideálisak steak, kebab, sajt, sushi, tekercs vagy hamburger kiszolgálására. A desszertekhez hasonló tálcák is használhatók.

Modern kiszolgáló ételek

Számos étteremben és kávézóban a szokásos ételek elhalványultak a háttérben. Most, szokatlan és szokatlan étkezések esetén más termékeket használnak, elhagyva a hagyományos lemezeket és ételeket. Ha szokatlan bemutatóval szeretné kellemesen meglepni vendégeit, a lemezek helyett speciális táblákat használjon.

A fa, márvány, pala vagy bambuszból készült termékeket már régóta használják különféle ételek szokatlan bemutatására. Nagyjából az ilyen táblákon a kebaboktól kezdve a desszertekig terjedő különféle ételeket szolgálnak fel. Ez csak levesek nem szolgálhatják őket.

Fa táblák Nagyszerű változatos étkezés. Vannak termékek a lábakon, vannak bonyolult vagy klasszikus formák. Ezen kívül a legnépszerűbb fekete pala táblák. Az ilyen termékeket gyakran arra használják, hogy steakeket, hamburgert és még különböző sütést is végezzenek.

Az ilyen bejelentés fő jellemzője, hogy lehetővé teszi az eredeti kézbesítést. A szokatlan szolgálat nagyon fontos szerepet játszik bizonyos ételek érzékelésében.

Minden táblát készítenek kiváló minőségű és környezetbarát anyagokbólami sokat vonz. A klasszikus táblákkal kapcsolatos opciók mellett nagyon eredeti termékeket is találhat. Például vannak speciális táblák a kebabok kiszolgálására, amelyek nyárstartóval vannak ellátva.

Vannak fából készült táblák különös mélyítéssel a csészealjhozamelyek nagyszerűek hamburgerek, steakek vagy hideg húsok kiszolgálására. És ha úgy dönt pala tábla, akkor hozzáadhat egy vicces vagy eredeti feliratot, amely még inkább szokatlan lesz az étel kiszolgálására.

Különböző ételeket szolgálnak fel nemcsak magadnak, hanem a közeli barátok és rokonok számára is. Az ilyen ajándék minden bizonnyal lenyűgöz mindenkit, aki nemcsak az étel ízét értékeli, hanem az esztétikát, a prezentáció eredetiségét is.

faj

Annak érdekében, hogy a helyes döntést meg lehessen tenni, az ilyen termékek minden változatát külön kell megvizsgálnia. Hasonló adalékanyagokat készítenek különböző fajtákból és egy kőből.

faipari

A legnépszerűbb fából készült táblák, így a legszokatlanabb formájú termékek találhatók. Ez a tartozék ideális hamburger, sushi, kebab, pizza, hal, hús vagy sajt vágásához. Általában ilyen termékek készülnek tölgyből, bükkből, olívaolajból vagy égerből. És lehetséges, hogy megfeleljenek a végrehajtott másolatoknak is bambuszból.

A klasszikus tábla vastagsága nem lehet kevesebb, mint 15 mm. Fontos emlékezni erre minél nagyobb a vastagság, annál erősebb, tartósabb és tartósabb a termék.

A különböző fafajokból készült lapokat speciális olajjal vagy viaszdal kell impregnálni, hogy hosszabb ideig megtartsák eredeti megjelenésüket, ne veszítsék el higiéniájukat, és hosszú ideig tartanak.

A fából készült termékek különböző formájúak lehetnek, ami lehetővé teszi a legmegfelelőbb opció kiválasztását. Például vannak kerek táblák, amelyek ideálisak pizzák, sajtok vagy szeletelt gyümölcsök kiszolgálására. Vannak opciók lapát vagy egy fejsze formájában, amely alkalmas húsok vagy steakek kiszolgálására. Tábla hal formájában alkalmas halételekhez. Különlegesek kis oldalú lapokamelyek alkalmasak kávé és desszertek kiszolgálására.

A hús- és halételeket kiszolgáló termék kiválasztása esetén figyeljen különleges hornyok jelenlétére, ahol kis tálak és mártások illeszkednek. Lehetőségek vannak a résidőkön keresztül, ami szintén kényelmes.

A steakek esetében a legjobb, ha olyan deszkákat választunk, amelyek a kerület körül egy sekély mélyedéssel vannak ellátva. Ez azért szükséges, hogy a húslé áramoljon le. A kebabok ideális választéka egy speciális tartótartóval ellátott tábla, amelyen a csészealjokhoz ill.

A kőből készült táblák, amelyek természetes palaból állnak, nagy a kereslet. Ez egy természetes természetes kő, amely nem bocsát ki káros anyagokat, tökéletesen ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, nem szívja fel a szagokat és a nedvességet, tartós és tartós.

Az ilyen pala táblák nagyszerűek mindenféle harapnivalók, sajtdarabok, steakek, sushi vagy tekercsek kiszolgálására. Ráadásul, ha egy kerek terméket választ, tökéletes egy olyan népszerű olasz étel, mint a pizza.

És azt is választhatod gránit termékekamelyek tökéletesek sajt-, hal- vagy húsételek kiszolgálására. A természetes kő kiválóan magas hőmérsékletet tart fenn, amely lehetővé teszi a meleg ételeket az ilyen táblán.

A hal vagy húsételek kényelmes kiszolgálásához figyelni kell az úgynevezett grilltáblákra. Ez egy gránit deszka, melyet fából készültek, kis nyílásokkal kis csészékhez és csészealjakhoz. Azt is választhatja a természetes márvány lehetőségét, amely a fenti tulajdonságokkal is rendelkezik.

Gyártók értékelése

Ha az eredeti kiszolgáláshoz deszkákat szeretne vásárolni, kiváló minőségű fából, akkor vegye figyelembe a márkát Fűrészáru. Ez a gyártó különféle kiegészítőket gyárt szilárd juharból, fenyőből, égerből vagy tölgyből.

A húsételek és a különféle desszertek kiszolgálására rendkívüli lehetőségeket találhat. A márka összes terméke olajjal van bevonva.amely lehetővé teszi az erejük és tartósságuk fenntartását. Emellett vannak olyan esetek is, amelyek speciálisan olajban főzöttek a nagyobb tartósság érdekében. A különböző formák és formatervezési minták kellemesen meglepnek mindenkit.

Híres márka Sunnex kiváló minőségű táblákat gyárt a természetes pala, amely pozitív véleményt kap a modern fogyasztóktól. A négyzet alakú, kerek vagy téglalap alakú lehetőségek vannak. Különben is érdemes megemlíteni, hogy a márka gyárt és gyárt forgó lapokamelyek nagyszerűek a pizza vagy a harapnivalók kiszolgálására.

A nagyon pozitív visszajelzések számos márkájú terméket kapnak. Gunswood. A cég faipari termékeket gyárt. Könnyen megtalálhatja a steak, a sajt, a kebab, a pizza, a tekercsek és a tálalási lehetőségeket büféasztalokamelyek alkalmasak különböző harapnivalók kiszolgálására. Minden termék speciális olajjal van bevonva, amely megvédi a deformációt és meghosszabbítja az élettartamot.

Különböző táblák természetes palaból Kesper pozitívnak bizonyult. A márka termékei különleges bevonattal rendelkeznek.köszönhetően a hosszú ideig tartó szolgálatnak. A tartozékok különböző formájúak és tökéletesen ellenállnak a hőmérséklet változásainak. Például a desszert kiszolgálásához a terméket hűtőszekrényben lehűtheti.

Artfantasy fa - Egy másik népszerű márka, amely kiváló minőségű fából készült termékeket gyárt.A gyártó speciális kiegészítőket gyárt hamburgerek, steakek, sushi, halak és egyéb ételek kiszolgálására. Azt is meg kell említenünk, hogy a márka termékei rendkívül szokatlan és eredeti formatervezéssel rendelkeznek, melynek köszönhetően az ünnepi asztal beállításai kivétel nélkül kellemesen meglepik mindenkit. Például Az etno vagy a kézműves stílusban vannak táblák.

A márka darab táblákat és teljes készleteket készít. A termékek ereklye tölgyből, hamuból és más fafajokból készülnek.

Hogyan készítsünk táblát edények kiszolgálására, lásd alább.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok